U bevindt zich in:
LG OLED55C8P Reviews

LG OLED55C8P REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 539 reviews
1398,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
haarscherp, mooi vormgegeven en audio was een aangename verrassing
 | 01-08-2019
  • Pluspunten
  • contrast
  • vormgeving
  • zwartwaardes
  • Minpunten
  • (geen glasplaat, maar (krasgevoeliger) kunststof)
Haarscherp beeld, mooi vormgegeven en de audio was, zelfs zonder soundbar, een aangename verrassing. Enige minpunt(je) is dat het een kunsstof plaat betreft en geen glas (zoals mijn vorige sony bravia), die waarschijnlijk krasgevoeliger zal blijken te zijn.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een mooie en goede tv met strak beeld
 | 30-07-2019
  • Pluspunten
  • Mooie kleuren
  • Lekker dun scherm
  • Goed geluid
  • Mooi design
Een goede en mooie tv met mooie diepe kleuren verders een goed geluid en een strakke vormgeving
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Magnifiek beeld!!
 | 30-07-2019
  • Pluspunten
  • Uitstekende beeldkwaliteit
  • Fantastisch design
  • Makkelijk aan te sluiten en te gebruiken
  • TV is simpel te bedienen
  • Minpunten
  • Geen minpunten
Deze tv geeft een fantastische beeldkwaliteit. 4k spat werkelijk van je scherm. Ook normaal HD van bijvoorbeeld reguliere tv aanbieders geeft een prima scherp beeld. Ook vanuit verschillende kijkhoeken is het beeld goed. Het contrast is geweldig, ook al omdat door OLED zwart echt zwart is. De TV is makkelijk te installeren al is bij het ophangen van de tv aan te bevelen om dit met twee personen te doen vanwege de grootte. Het gebruikersgemak is enorm. De TV neemt je mee in het installeren en het gebruik met de magic remote is even wennen maar krijg je snel onder de knie. Het geluid van de tv is zeker goed, maar voor een betere bioscoop ervaring is het toch aan te raden een soundbar hierbij aan te schaffen. Ten slotte is de tv echt een eye catcher qua design. Heel strak ontworpen met super plat scherm. Het oogt wellicht wat kwetsbaar, zeker met kinderen in de buurt. Al met al ben ik zeer enorm blij met deze koop.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Wauw !!!
 | 28-07-2019
  • Pluspunten
  • Gebruiksgemak
  • Beeldkwaliteit
  • Afstandsbediening
  • geluid
  • aansluitingen
Indien je op zoek bent naar een nieuwe TV dan hoef je niet langer te zoeken.Perfect beeldkwaliteit,bedienings gemak en voldoende aansluitingen. Volgens experts de beste TV van 2018 en ik ben het daar mee eens. Top !
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top appraat voor mooie prijs
 | 28-07-2019
  • Pluspunten
  • beeld kwaliteit
  • Bouw
  • Geluid uit de TV boven verwachting
  • Handig menu, zelf indelen mogelijk
  • Minpunten
  • nog niet gevonden
bewust gekozen voor modeljaar 2018 ipv 2019 ( de C9) technische verschillen zijn niet groot behalve het prijsverschil. Beeld is zoals verwacht bij Oled en toch kun je ee.a. nog aanpssen aan je eigen voorkeuren. Veel internationale HDR standaarden aanwezig waardoor de tv future proof is. Het gemis van HDMI 2.1 is voor onbelangrijk. Content daarvoor is er de komende jaren nog niet.
LG OLED55C8P Reviews
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een goed product voor een lage prijs.
 | 28-07-2019
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top tv!
 | 28-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Beeldkwaliteit
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Geen
Getwijfeld tussen een OLED of een qled, nog geen seconde spijt gehad van deze lg oled. Perfecte beeldkwaliteit, vooral in hdr/dolby vision. Geluid gaat via de receiver dus is van minder belang. Kortom top toestel voor een prima prijs!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Bijna perfect!
 | 27-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Design
  • WebOs
  • Service
  • Minpunten
  • Niet volledig compatibel met KPN
  • Geen Airplay2 ondersteuning
Het is een erg mooie tv die vooral uitblinkt in wat hij moet doen: mooi beeld en geluid leveren. Ook de service van platte tv Arnhem vond ik uitstekend! De afstandbediening van KPN is helaas niet volledig compatibel met de tv en ook is er geen Airplay2 ondersteuning. Wellicht volgt dat nog in de toekomst. Dan is de tv helemaal perfect!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 27-07-2019
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • Minpunten
  • geen
Geweldig
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Beste 65 inch Oled voor een betaalbare prijs
 | 27-07-2019
  • Pluspunten
  • beeld kwaliteit
  • Bouw
  • Handig menu, zelf indelen mogelijk
  • Geluid uit de TV boven verwachting
  • Minpunten
  • nog niet gevonden
Ik heb bewust gekozen voor een model 2018. De technische verschillen met het 2019 model zijn zeer klein. Maar de prijs is stukken minder. De Oled heeft zeer veel opties in huis, snelle en duidelijk keuze menus. Het beeld is top, wel afhankelijk van je bron en dus zul je een beetje naar smaak moeten tweaken. De een wil realistische kleuren en voor de ander mag het wat feller en helder. De communicatie over mijn zomerdeal met PlatteTV liep als een zonnetje. Duidelijk en met fijn advies
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mijn beste TV ooit
 | 27-07-2019
  • Pluspunten
  • Uitstekende beeldkwaliteit
  • Grote kijkhoek
  • Lage inputlag voor gamen
  • Uitstekende afstandbediening
  • Dolby Vision
  • Minpunten
  • Motion (beweging) kan beter, maar op te lossen door de-judder op 2 te zetten
Ik ben nu ongeveer 3 weken in bezit van de LG OLED65C8PLA en kan zeggen dat deze TV het mooiste beeld heeft wat ik ooit in een TV gezien heb. Ik hou zelf heel erg van een realistisch beeld en daarmee zit je bij deze TV op de goede plek. De beeldinstelling ISF Expert (donkere kamer) geeft het beste beeld met enkele minimale aanpassingen. Voor Dolby Vision materiaal is de standaard beeldinstelling die wordt toegepast uitstekend en heb ik gewoon zo gelaten (Cinema Home). Bij het gamen in SDR kun je als input beter PC opgeven omdat je dan wel je lage inputlag heb, maar de kleurruimte wél mag aanpassen. Deze geeft in "auto" het beste beeld. Ook de kleurtemperatuur heb ik aangepast naar W40. Het geluid is voor een TV ruim voldoende, maar ik heb hier zelf een Bose soundbar en subwoofer op aangesloten. Ook het gebruikersgemak is super van LG. De afstandstbediending ligt goed in de hand en de mouse pointer werkt erg handig i.c.m. met WebOS. Je kan zo snel bij alle instellingen komen. Conclusie is dat dit een geweldige TV is die niet voor niks volgens vele geremmoneerde TV reviewers de beste TV van 2018 was.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top tv!
 | 27-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Kijkhoek
  • Hdr/dolby vision
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geen
Tot nu toe zeer tevreden over deze lg oled. Vooral in HDR fantastisch beeld. Geluid gaat via de receiver dus is van minder belang voor mij. Zeer goede prijs bij platte tv, ook niet onbelangrijk.....
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mijn beste aankoop van de afgelopen jaren!
 | 27-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • ?
Wat een schitterend beeld!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
 
 | 25-07-2019
  • Pluspunten
  • Scherpe kleuren zwart is echt zwart etc
Mooi toestel, Scherp beeld. Heb zelf een Bose geluidsinstallatie aangesloten
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Perfecte bioscoop beleving
 | 23-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • mogelijkheden
  • geluid
  • Minpunten
  • lastige instellingen
TV geeft een zeer scherp en mooi beeld, vanwege de vele instellingen ben je wel even bezig om de juiste te vinden. Vele aansluit mogelijkheden.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Genot om naar te kijken
 | 20-07-2019
  • Pluspunten
  • zeer mooi beeld
  • goed in te stellen
  • Internet wifi erg goed
  • Minpunten
  • geluid is minder
Tot nu toe uitstekend heb alleen problemen gehad dat de Ziggo kaart verouderd was dus koop die er meteen bij scheelt een hoop stress.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super tv mooi beeld zeer strak geluid ook super goed mooie Bas er in
 | 17-07-2019
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
is een prachtig product
 | 14-07-2019
  • Pluspunten
  • alles goed
  • Minpunten
  • stroomkabel net te kort is moeilijk te vervangenvoor een langere kabel
alles is voor mij goed geen problemen tegen gekomen
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Super Goed
 | 11-07-2019
Geweldig, zeer mooie kleuren en beeld. ook het geluid is fantastisch.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super tv met haarscherp beeld. En prachtige heldere kleuren.
 | 11-07-2019
  • Pluspunten
  • Klantvriendelijkheid
  • Goeie prijs
  • Snelle reactie op mail
  • Komen beloftes na
  • Prachtige tv voor een goeie prijs
Wij zijn erg blij met de tv. Wij hadden een tv van jullie die 4 jaar oud was. Deze was voor de 2e keer stuk. Kosten reparatie €1222. Dit was na aftrek van €600 coulance. We zijn in onderhandeling gegaan met Youri van het filiaal in Nijmegen. We zijn ontzettend goed behandeld en hebben uiteindelijk onze tv uit de serre ook in kunnen ruilen en 2 nieuwe tv's gekocht. Dit alles tegen een redelijk bedrag. Wij zijn dan ook zeer tevreden over hoe wij behandeld zijn in het filiaal in Nijmegen!