U bevindt zich in:
LG OLED55C8P Reviews

LG OLED55C8P REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 532 reviews
1649,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Product voldoet precies aan mn verwachting
 | 22-08-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Makkelijk bedienen
  • Minpunten
  • Nog geen
LG OLED55C8P Reviews
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top TV
 | 20-08-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geen
Voldoet helemaal aan onze verwachtingen.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooie TV met prachtig beeld en mooi dedign
 | 19-08-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Prachtig design
  • Bijna geen rand
Ik vond mijn oude TV nog heel mooi beeld geven en die staat nu in de slaapkamer. Maar nu ik deze OLED TV heb, is het verschil toch wel duidelijk. Veel rustiger en scherper. Zeker als ik Netflix kijk. Jammer wel dat de TV veel features heeft die ik niet gebruik. Het geluid gaat via een Anthem receiver naar een Dali 5.1 set en ik gebruik het smart gedeelte van de Ziggo Nextbox
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
super
 | 18-08-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • plat
  • mogelijkheden smart
  • Minpunten
  • enige onzekerheid over risico inbranden
prima keuze
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Super mooie tv
 | 15-08-2019
  • Pluspunten
  • Mooi strak beeld
  • goed geluid
  • bediening gauw geleerd
  • strak ontwerp
  • super dun scherm met smal randje
  • Minpunten
  • nog niet kunnen ontdekken
  • tijd was te kort
Tv is prima en dan LG OLED super mooi beeld voor een prima prijs nou wat wil je nog meer .Heb alleen maar goede ervaring met platte tv .
LG OLED55C8P Reviews
LG OLED55C8P Reviews
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
GEWELDIG
 | 14-08-2019
  • Pluspunten
  • Alles
  • Minpunten
  • Geen
Heb er te lang op moeten wachten,vakantietijd,maar na een paar uurtjes met de tv aan de gang geweest kan ik maar een ding zeggen, top tv
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prima TV voor de huidige prijs
 | 14-08-2019
  • Pluspunten
  • OLED biedt fantastische beeldkwaliteit
  • Geluid is zeer goed, geen soundbar nodig
  • Bediening behoorlijk intu├»tief
  • Snelle beeldverwerking
  • Minpunten
  • Geen 2e tuner voor opname
Nog niet eerder zo'n goed beeld gehad
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Uitstekende TV
 | 14-08-2019
  • Pluspunten
  • beeld kwaliteit
  • 4K scherpte
  • geluid
  • kleur weergave
  • bediening
  • Minpunten
  • reflectie in hele lichte ruimte
Prachtig design aan de buitenkant maar ook de prestaties zijn uitstekend. Het beeld voldoet aan alle verwachtingen van een Oled TV. Ook het geluid is erg goed. Er hoeft geen aparte soundbar onder. Deze TV geeft het bioscoop gevoel en maakt je huiskmaker een home cinema. De bediening is gebruiksvriendelijk en erg prettig in gebruik. Bovendien is de tV snel. Je hoeft amper te wachten tot iets opgestart is. De speciale Netflix knop op de remote is super! Zeer tevreden!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Ontzettend veel waar voor je geld.
 | 09-08-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Vergelijkbaar met C9 voor veel minder geld
  • Zeer goed geluid
  • Bioscoopgeluid
  • Plat beeldscherm
  • Minpunten
  • Volume verschilt heel erg met wat je kijkt
  • Spraakassistent niet altijd nauwkeurig
  • Dikke achterkant
  • Grote, goedkoop ogende poot
Mocht je een oled tv zoeken, en ben je niet op zoek naar het aller nieuwste maar wel naar goede kwaliteit dan is deze tv perfect. De beeldkwaliteit en kleuren zijn prachtig. Alles is prachtig helder. Qua geluid komt deze tv erg dicht bij het "bioscoopgeluid" met een flink bereik in de lage tonen. Helaas verschilt het volume wel heel erg met wat je kijkt en moeten wij de tv soms erg hard (rond de 80) zetten om het geluid een beetje over te laten komen. Dit klinkt heel hoog maar voelt niet heel hard. De spraakassistent wil helaas niet altijd meewerken maar verder valt er niks op de bediening aan te merken. Qua design vind ik het een van de mooiste tv's. Het scherm is erg plat met een toch nog wel redelijk dikke onderkant voor de hardware. Als je de tv op een kastje zet is dat niet echt een probleem. Hang je de tv echter aan de muur hou er dan rekening mee dat deze wel een dikke 6 cm van de muur af komt. Niet dat dat stoort overigens. Het lijkt meer alsof de tv zweeft voor de muur, en dat vind ik wel tof. De poot van de tv is best wel groot, en van plastic. In mijn optiek is de poot van de c9 vele malen mooier en kwalitatief hoogwaardiger. Echter is dit voor mij, en zeker als je de tv aan de muur wil hangen, geen reden om voor de veel duurdere C9 te gaan.
LG OLED55C8P Reviews
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtig beeld vergeleken met "oude" Led TV
 | 08-08-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • vormgeving
  • gebruikersgemak
  • Minpunten
  • geen
Goed product. Makkelijk te bestellen en redelijk snel geleverd. Goede installatie door Installateur D.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Heel goed product
 | 06-08-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geen
Mooi beeld goed geluid en makkelijk te bedienen
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Bijzonder tevreden
 | 05-08-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Mooie vormgeving
  • Goed geluid
Prachtig beeld en mooie tv, ook prettig geholpen door de medewerkers
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldige tv voldoet aan mijn verwachtingen.
 | 02-08-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Nieuwste beeld en geluids techniek
  • Uiterlijk
  • Minpunten
  • Te korte 230v kabel
  • 230v kabel is vast gemonteerd.
Mooi en strak uitziend beeld, is echt super strak. 230 aansluitkabel had langer gemogen.en ook lammer dat hij vast gemonteerd zit. Veder geweldige tv ,met de nieuwste beeld en geluids techniek.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
haarscherp, mooi vormgegeven en audio was een aangename verrassing
 | 01-08-2019
  • Pluspunten
  • contrast
  • vormgeving
  • zwartwaardes
  • Minpunten
  • (geen glasplaat, maar (krasgevoeliger) kunststof)
Haarscherp beeld, mooi vormgegeven en de audio was, zelfs zonder soundbar, een aangename verrassing. Enige minpunt(je) is dat het een kunsstof plaat betreft en geen glas (zoals mijn vorige sony bravia), die waarschijnlijk krasgevoeliger zal blijken te zijn.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een mooie en goede tv met strak beeld
 | 30-07-2019
  • Pluspunten
  • Mooie kleuren
  • Lekker dun scherm
  • Goed geluid
  • Mooi design
Een goede en mooie tv met mooie diepe kleuren verders een goed geluid en een strakke vormgeving
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Magnifiek beeld!!
 | 30-07-2019
  • Pluspunten
  • Uitstekende beeldkwaliteit
  • Fantastisch design
  • Makkelijk aan te sluiten en te gebruiken
  • TV is simpel te bedienen
  • Minpunten
  • Geen minpunten
Deze tv geeft een fantastische beeldkwaliteit. 4k spat werkelijk van je scherm. Ook normaal HD van bijvoorbeeld reguliere tv aanbieders geeft een prima scherp beeld. Ook vanuit verschillende kijkhoeken is het beeld goed. Het contrast is geweldig, ook al omdat door OLED zwart echt zwart is. De TV is makkelijk te installeren al is bij het ophangen van de tv aan te bevelen om dit met twee personen te doen vanwege de grootte. Het gebruikersgemak is enorm. De TV neemt je mee in het installeren en het gebruik met de magic remote is even wennen maar krijg je snel onder de knie. Het geluid van de tv is zeker goed, maar voor een betere bioscoop ervaring is het toch aan te raden een soundbar hierbij aan te schaffen. Ten slotte is de tv echt een eye catcher qua design. Heel strak ontworpen met super plat scherm. Het oogt wellicht wat kwetsbaar, zeker met kinderen in de buurt. Al met al ben ik zeer enorm blij met deze koop.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Wauw !!!
 | 28-07-2019
  • Pluspunten
  • Gebruiksgemak
  • Beeldkwaliteit
  • Afstandsbediening
  • geluid
  • aansluitingen
Indien je op zoek bent naar een nieuwe TV dan hoef je niet langer te zoeken.Perfect beeldkwaliteit,bedienings gemak en voldoende aansluitingen. Volgens experts de beste TV van 2018 en ik ben het daar mee eens. Top !
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top appraat voor mooie prijs
 | 28-07-2019
  • Pluspunten
  • beeld kwaliteit
  • Bouw
  • Geluid uit de TV boven verwachting
  • Handig menu, zelf indelen mogelijk
  • Minpunten
  • nog niet gevonden
bewust gekozen voor modeljaar 2018 ipv 2019 ( de C9) technische verschillen zijn niet groot behalve het prijsverschil. Beeld is zoals verwacht bij Oled en toch kun je ee.a. nog aanpssen aan je eigen voorkeuren. Veel internationale HDR standaarden aanwezig waardoor de tv future proof is. Het gemis van HDMI 2.1 is voor onbelangrijk. Content daarvoor is er de komende jaren nog niet.
LG OLED55C8P Reviews
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een goed product voor een lage prijs.
 | 28-07-2019
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top tv!
 | 28-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Beeldkwaliteit
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Geen
Getwijfeld tussen een OLED of een qled, nog geen seconde spijt gehad van deze lg oled. Perfecte beeldkwaliteit, vooral in hdr/dolby vision. Geluid gaat via de receiver dus is van minder belang. Kortom top toestel voor een prima prijs!