U bevindt zich in:
LG OLED55C8P Reviews

LG OLED55C8P REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 470 reviews
1349,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Super prijs/kwaliteit verhouding
 | 13-06-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beeld
  • Minpunten
  • Lelijke voet
Meestal betekend een goede prijs kwaliteit dat het allemaal wel redelijk is maar met deze TV ben ik echt heel blij. Beeld kwaliteit is heel prettig en er zijn voldoende presets om het aan te passen aan je smaak. Het geluid is echt heel behoorlijk voor zo'n platte TV en wij hoeven er geen aparte bar bij. Als ik wat te zeuren heb is dat ik de voet echt heel lelijk vind. Dat was echter simpel opgelost door hem aan de muur te hangen.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
mooie strakke tv
 | 12-06-2019
  • Pluspunten
  • scherp beeld
  • mooie kleuren
  • bedieningsgemak
  • Minpunten
  • mag wat voller van geluid zijn
goed scherp beeld, mooie kleuren en een dun beeldscherm.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
mijn oude samsung tv had beter beeld (veel scherper)
 | 11-06-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • bediening
  • vormgeving
  • smartfucties
  • Minpunten
  • beeldkwaliteit
valt een beetje tegen (beeld) zeer veel instellingen zeer goede smart tv
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
schitterende tv met haarscherp beeld
 | 10-06-2019
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Beeldkwaliteit
  • Magic Remote
  • Minpunten
  • geen
Deze tv is echt een plaatje aan de muur. Het zwart is inderdaad echt zwart en de magic remote werkt zeer handig. Ook zijn de menu's helder en duidelijk. Wij laten het geluid via onze sonos afspelen dus over de geluidskwaliteit van de tv zelf kan ik niet zoveel zeggen. Deze tv is echt een aanrader.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige tv - next step in technology
 | 08-06-2019
  • Pluspunten
  • Superscherp en heerlijk groot beeld
  • Wii achtige afstandsbediening
  • Voice control bij youtube
  • Casten werkt zonder aparte stick
  • Ondanks andere berichten goed geluid
  • Minpunten
  • Zwarte rand (minimaal)
  • Komt warmte vanaf, waarschijnlijk minder energiezuinig dan zou kunnen.
  • Veel apps diecik niet zal gebruiken, zelfs op ab
  • Guide is iets onhandig.
  • Kinderen zijn niet weg te slaan...
Schitterende tv. Geen moment spijt ondanks omvang en prijs.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
 
 | 08-06-2019
  • Pluspunten
  • Haarscherp beeld
  • Kleurweergave
  • Minpunten
  • Geluid kon beter
Een pracht van TV, waanzinnig beeld met een enorm contrast, zwartwaardes en featureset zoals HDR en Dolby Vision. Haarscherp beeld, en goede kleurweergave. De inbouwde speakers zijn prima maar combineer het met een goed speakerset (Sono in mijn geval) en je kan jaren vooruit.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Mooi product, zoals TV kijken bedoeld is.
 | 07-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit super
  • Beeldprocessor snel
  • Communicatie met andere HDMI producten goed.
  • Minpunten
  • Niet strak langs muur op te hangen
  • Voetprint ophangpunten te klein gekozen
Beeldscherm perfect en geeft veel kijkplezier voor mij als film liefhebber.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie tv met waanzinnig beeld
 | 04-06-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Goed geluid
  • Bedieningsgemak Met de Magic remote controller
  • Minpunten
  • Prijs
  • Je raakt er snel aan gewend
Ik vind het een mooie tv en ik ben er blij mee, Tot mijn verbazing was het het geluid ook redelijk goed. Vooral als je 4k beelden bekijkt weet je niet wat je meemaakt zo scherp alles. Maar ook als je netflix of RTL hd bijvoorbeeld bekijkt is het beeld ook echt mooier als bijvoorbeeld je oude tv. Ook als er bijvoorbeeld een zo'n schijnt in het beeld dan heb je ook gewoon een fel punt in dat beeld wat het meer realistisch maakt bij oled. Ik ben tevreden.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super toestel
 | 04-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Vormgeving vooral zonder voet
  • Minpunten
  • Geen
Tv heeft een geweldig beeld en het geluid is ruim voldoende. Bediening via magic remote gaat prima. Kortom ik ben erg tevreden en kan deze tv aanraden. Ik heb Ophang en installatie service genomen. Ook dit is goed geregeld en netjes gedaan.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super tv
 | 04-06-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeld
  • Gebruiksgemak
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken
Mooie tv, mooi beeld en 55 inch is niet te groot. Kids kijken liever you tube via de tv dan de iPad, dat zegt genoeg.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Schitterende veelzijdige Televisie met onwaarschijnlijk mooi beeld
 | 04-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit is top
  • Beeld blijft prima in zonovergoten kamer
  • Beeld goed naar eigen wensen in te stellen
  • Simpele bediening (wel even wennen)
  • Makkelijk op te hangen met Vogels beugel
  • Minpunten
  • Het geluid is oké, maar voldoet niet echt
  • Ik mis Quickstartkaart bij de bediening
De prijs maakte dat ik lang twijfelde over de aanschaf van deze televisie. Best veel geld maar zeker niet te duur realiseer ik mij nu. Vooral het beeld en de vormgeving zijn een feestje om naar te kijken. Sport, films, series het beeld doet wat LG belooft en bij mooi weer hoeven de gordijnen niet dicht, het beeld blijft prachtig. Wat mij betreft, niet te lang twijfelen, hier ga je jaren plezier van hebben.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische tv
 | 03-06-2019
  • Pluspunten
  • Intens zwart
  • Gebruiksgemak
  • Uiterlijk
Haarscherp beeld en zeer prettig voor je ogen om te kijken. Verder maakt het perfecte zwart het kijken geweldig waardoor je ook zeer donkere scenes goed kunt zien.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi product, goede kwaliteit
 | 03-06-2019
  • Pluspunten
  • Bediening
  • Beeldkwaliteit
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Nog niets
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
geweldige kwaliteit
 | 03-06-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • gebruiksgemak
  • design
  • Minpunten
  • aansluitingen zitten verdeeld achter en op zij.
de beeldkwaliteit is top in vergelijking met mn oude led tv. natuurlijk is nog niet alles in 4K maar de gewone HD en de kleuren komen super over. soms jammer dat je geen android app's kunt installeren, maar er zijn genoeg alternatieven. Geluid is zeer goed om tv te kijken, echter voor de dolby atmosfunctie volledig te benutten bij films heb ik een atmos soundbar bijgekocht. zaliggg
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige tv
 | 01-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
Zeer mooi beeld, fijne bediening, fijne afstandsbediening, goed geluid
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Beste TV beeld dat ik ooit heb gezien
 | 31-05-2019
  • Pluspunten
  • Sublieme beeldkwaliteit
  • Makkelijke installatie
  • Mooie vormgeving
  • 4 HDMI aansluitingen
  • Minpunten
  • Zwaar
Deze LG 65 inch OLED TV geeft een ongeëvenaard goed beeld. Ik vond mijn vorige OLED toestel van drie jaar oud al goed, maar deze is toch weer een grote stap vooruit. Wat vooral opvalt is de kleurdiepte die je krijgt dankzij Dolby Vision. Ook als je bijvoorbeeld foto’s streamt vanaf je telefoon zien ze er geweldig goed uit, terwijl ik dat bij vorige TV’s altijd maar zo-zo vond. Over de installatie: aansluiten aan externe bronnen (TV ontvanger, Blu-ray, Apple TV) was een fluitje van een cent, evenals het aansluiten van een aparte sound bar. De TV wordt geleverd met een stevige en mooi uitgevoerde voet. Montage daarvan en alles op z’n plaats zetten moet je wel met z’n tweeën doen; de TV met voet weegt in totaal bijna 26 kilo en hij is echt te groot om in je eentje op te tillen. Het bevestigen van de voet was overigens wel puzzelen, heel duidelijk vond ik de bijgeleverde afbeeldingen niet.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Waanzinnig mooi beeld met verbluffend geluid
 | 31-05-2019
  • Pluspunten
  • Mooi Beeld
  • Bedieningsgemak
  • Dolby Vision 4K HDR
  • Verbluffend geluid
  • Betaalbaar
  • Minpunten
  • Bass komt niet over
Na er achter te komen dat mijn 1e keuze niet meer leverbaar was , ben ik verder gaan kijken en kwam ik er achter dat deze LG OLED het zelfde beeld had al mijn 1e keus. Na meerder malen te hebben gekeken in de winkel van www.televisiewinkel.nl heb ik besloten deze LG OLED 55C8P gekocht. Ik heb hier absoluut 1000% een goed gevoel bij en ben ontzettend tevreden over de afhandeling van mijn aankoop. Naast een zeer mooi beeld met Dolby vision 4K HDR heeft deze TV een waanzinnig mooi geluid . Een absolute aanrader!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige tv voor een goede prijs!
 | 30-05-2019
  • Pluspunten
  • Heel mooi beeld!
  • Fijne afstandsbediening met pointerfunctie
  • Geluid is prima
  • Zwart is echt zwart
Hele mooie tv, zowel als die uit staat als aan. Beeldkwaliteit is heel erg mooi en de prijs die er tegenover staat is zeker in verhouding!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi helder beeld en een goed geluid
 | 28-05-2019
  • Pluspunten
  • Helder
  • Goed geluid
  • Makkelijk in te stellen
  • Gebruiksvriendelijk
  • Minpunten
  • Nog geen
Erg makkelijk om in te stellen, het beeld is scherp en helder.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Prachtige `tv voor een mooie prijs en perfect geleverd.
 | 27-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geen
Een plaatje van een beeld, mooi vormgegeven met een goed geluid. Padt op mijn oude wandbeugel en hangt dus weer perfect aan de muur.