Wegens Black Friday drukte kan levertijd langer duren dan aangegeven
Wegens Black Friday drukte kan levertijd langer duren dan aangegeven
U bevindt zich in:
LG OLED55C8P Reviews

LG OLED55C8P REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 543 reviews
1178,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
 
 | 13-11-2019
LG OLED55C8P Reviews
LG OLED55C8P Reviews
LG OLED55C8P Reviews
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Dit is genieten zo mooi, zo makkelijk, compleet
 | 13-11-2019
  • Pluspunten
  • zelfs content met lage resolutie wordt gepimpt
  • bediening gemak
  • haarscherp beeld
  • snelle processor
  • apps werken lekker
  • Minpunten
  • alle vrienden zeggen eerst, dat is toch veels te groot totdat ze er mee hebben gespeeld.
Gewoon goed. Beter kan je je niet wensen.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Goeie TV voor een leuke prijs
 | 21-09-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • gebruiksgemak
  • prijs kwaliteit verhouding
  • Minpunten
  • Geluid
Deze TV gekocht als vervanging van eentje van 50" en 8 jaar oud. 65" is echt geweldig. Super strak beeld, vooral bij ultra HD beelden, gewone HD ziet er ook prima uit. Geluid wat minder, maar hebben toch een soundbar.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super tv ben echt tevreden.
 | 21-09-2019
  • Pluspunten
  • super beeldkwaliteit
  • mooie design
  • geluid goed
  • Minpunten
  • nog niet ontdekt
Ik ben overgestapt van lg55c7 naar deze tv en ik vindt dat het goede keuze was. De tv is mooie de beeldkwaliteit en geluid is goed ook zonder de soundbar. Als je hem op de muur hang is hij als schilderij. Super.
LG OLED55C8P Reviews
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Grote sprong voorwaarts
 | 13-09-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bediening
  • WebOS
  • Afstandsbediening
  • Design
  • Minpunten
  • Geluid is niet meer dan oke
Deze tv gekocht als vervanging van een 8 jaar oude 42" Philips LED tv. In eerste instantie is 65" GROOT. Echter naar een paar dagen valt het niet meer op dat het toestel groot is en zijn we blij dat we voor de 65" ipv de 55" variant zijn gegaan. De beeldkwaliteit is een grote sprong voorwaarts, zeker het diepe zwart van de oled kan ons bekoren. Helaas is het aanbod van de tv-zenders nog niet op top niveau, maar 4K content is om je vingers bij af te likken. De kwaliteit van het geluid is oke voor het kijken van een talkshow of journaal. Echter voor de beleving van films en series ben ik blij met mijn stereo-opstelling. Hier komt de tv (zoals bijna alle concurrenten) te kort.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Platte TV met nieuwe dimensies
 | 12-09-2019
  • Pluspunten
  • 4K beeld
  • Gebruiksgemak
  • Handige afstandsbediening met aanwijzer
  • Minpunten
  • Niet iedere muurbeugel past
Ik was nog steeds tevreden over mijn platte tv, die inmiddels 8 jaar oud was. Toch werd in benieuwd naar de OLED tv van LG, die zeer goede recensies kreeg. Toch maar gekocht, een feest. Echt prachtig beeld en geluid, toch een groot verschil met de tv waarover ik tevreden was. Leuk ook alle smartmogelijkheden die de tv heeft. Ik ben ze nog aan het ontdekken. Past precies in mijn wandmeubel. Het is genieten van deze mooie tv, nu alleen nog betere programma’s.
LG OLED55C8P Reviews
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
voor zover ik nu kan zienn prima TV. Nog niet veel tijd gehad
 | 05-09-2019
Beeldkwaliteit valt me nog niet mee maar heeft wsl met horizon modem van Ziggo te maken. Heb nu een next modem in bestelling. Verder, prima voor mij
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig beeld net thuis bioscoop
 | 04-09-2019
  • Pluspunten
  • Mobiel verbinding is goed
  • Mooie beeld
  • Scherp beeld
  • Minpunten
  • Min punten heb ik niet te vrede
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Genieten
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • subliem beeld
  • Top design
  • Prijs-kwaliteitsverhouding
  • Minpunten
  • WebOs van LG
  • Afstandbediening
Deze tv is werkelijk genieten. Zwart is echt zwart en daardoor is er diepte in het beeld. Prijs-kwaliteit is super. Was eerst gefocust op Philips OLED 903 op basis van de ambilight. Maar deze LG OLED tv is gewoon beter en goedkoper. Beeld en geluid zijn prima. Inputlag is beduidend lager dan de Philips. Al met al LG is met kop en schouder de betere TV . En bij 65 inch mis ik de ambilight totaal niet.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige TV
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • kwaliteit
  • prijskwaliteitverhouding
  • bedieningsgemak
  • Minpunten
  • aansluiting analoog geluid
Hele mooie vervanging voor de plasma tv. Wat een gebruiksgemak heeft deze LG zeg. Afstandsbediening en intelligent processor maken het gemak groot. En dan nog het beeld. Scherp, zoals een plasma. De kleurstellingen zijn makkelijk bij te stellen. Het geluid is mooi. Enige nadeel was dat ik mijn analoog geluid moest bijstellen via het optische kanaal. Als laatste hij ziet er echt prachtig uit. Mooi vormgeving van de voet. Het is net kunst. En het frame is verfijnd.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Super mooie TV met schitterend beeld
 | 22-08-2019
  • Pluspunten
  • Beeld super mooi
  • Geluid met dan standaard
  • Eenvoudig in stellen
  • Afstandbediening eenvoudig
  • Prijs
  • Minpunten
  • Kan er geen bedenken
Het is een schitterend mooi toestel. Verbluffend mooi beeld voor een mooie prijs. Door de medewerker van Platte TV goed geïnformeerd en geholpen.
LG OLED55C8P Reviews
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Product voldoet precies aan mn verwachting
 | 22-08-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Makkelijk bedienen
  • Minpunten
  • Nog geen
LG OLED55C8P Reviews
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top TV
 | 20-08-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geen
Voldoet helemaal aan onze verwachtingen.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooie TV met prachtig beeld en mooi dedign
 | 19-08-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Prachtig design
  • Bijna geen rand
Ik vond mijn oude TV nog heel mooi beeld geven en die staat nu in de slaapkamer. Maar nu ik deze OLED TV heb, is het verschil toch wel duidelijk. Veel rustiger en scherper. Zeker als ik Netflix kijk. Jammer wel dat de TV veel features heeft die ik niet gebruik. Het geluid gaat via een Anthem receiver naar een Dali 5.1 set en ik gebruik het smart gedeelte van de Ziggo Nextbox
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
super
 | 18-08-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • plat
  • mogelijkheden smart
  • Minpunten
  • enige onzekerheid over risico inbranden
prima keuze
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Super mooie tv
 | 15-08-2019
  • Pluspunten
  • Mooi strak beeld
  • goed geluid
  • bediening gauw geleerd
  • strak ontwerp
  • super dun scherm met smal randje
  • Minpunten
  • nog niet kunnen ontdekken
  • tijd was te kort
Tv is prima en dan LG OLED super mooi beeld voor een prima prijs nou wat wil je nog meer .Heb alleen maar goede ervaring met platte tv .
LG OLED55C8P Reviews
LG OLED55C8P Reviews
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
GEWELDIG
 | 14-08-2019
  • Pluspunten
  • Alles
  • Minpunten
  • Geen
Heb er te lang op moeten wachten,vakantietijd,maar na een paar uurtjes met de tv aan de gang geweest kan ik maar een ding zeggen, top tv
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prima TV voor de huidige prijs
 | 14-08-2019
  • Pluspunten
  • OLED biedt fantastische beeldkwaliteit
  • Geluid is zeer goed, geen soundbar nodig
  • Bediening behoorlijk intuïtief
  • Snelle beeldverwerking
  • Minpunten
  • Geen 2e tuner voor opname
Nog niet eerder zo'n goed beeld gehad
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Uitstekende TV
 | 14-08-2019
  • Pluspunten
  • beeld kwaliteit
  • 4K scherpte
  • geluid
  • kleur weergave
  • bediening
  • Minpunten
  • reflectie in hele lichte ruimte
Prachtig design aan de buitenkant maar ook de prestaties zijn uitstekend. Het beeld voldoet aan alle verwachtingen van een Oled TV. Ook het geluid is erg goed. Er hoeft geen aparte soundbar onder. Deze TV geeft het bioscoop gevoel en maakt je huiskmaker een home cinema. De bediening is gebruiksvriendelijk en erg prettig in gebruik. Bovendien is de tV snel. Je hoeft amper te wachten tot iets opgestart is. De speciale Netflix knop op de remote is super! Zeer tevreden!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Ontzettend veel waar voor je geld.
 | 09-08-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Vergelijkbaar met C9 voor veel minder geld
  • Zeer goed geluid
  • Bioscoopgeluid
  • Plat beeldscherm
  • Minpunten
  • Volume verschilt heel erg met wat je kijkt
  • Spraakassistent niet altijd nauwkeurig
  • Dikke achterkant
  • Grote, goedkoop ogende poot
Mocht je een oled tv zoeken, en ben je niet op zoek naar het aller nieuwste maar wel naar goede kwaliteit dan is deze tv perfect. De beeldkwaliteit en kleuren zijn prachtig. Alles is prachtig helder. Qua geluid komt deze tv erg dicht bij het "bioscoopgeluid" met een flink bereik in de lage tonen. Helaas verschilt het volume wel heel erg met wat je kijkt en moeten wij de tv soms erg hard (rond de 80) zetten om het geluid een beetje over te laten komen. Dit klinkt heel hoog maar voelt niet heel hard. De spraakassistent wil helaas niet altijd meewerken maar verder valt er niks op de bediening aan te merken. Qua design vind ik het een van de mooiste tv's. Het scherm is erg plat met een toch nog wel redelijk dikke onderkant voor de hardware. Als je de tv op een kastje zet is dat niet echt een probleem. Hang je de tv echter aan de muur hou er dan rekening mee dat deze wel een dikke 6 cm van de muur af komt. Niet dat dat stoort overigens. Het lijkt meer alsof de tv zweeft voor de muur, en dat vind ik wel tof. De poot van de tv is best wel groot, en van plastic. In mijn optiek is de poot van de c9 vele malen mooier en kwalitatief hoogwaardiger. Echter is dit voor mij, en zeker als je de tv aan de muur wil hangen, geen reden om voor de veel duurdere C9 te gaan.
LG OLED55C8P Reviews