U bevindt zich in:
LG OLED55C7V Reviews

LG OLED55C7V REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 428 reviews
1499,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED55C7V REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prima tv
 | 11-11-2018
Prima tv met mooi beeld
LG OLED55C7V REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Blij met deze aankoop. Superscherp beeld, zeer goed contrast, mooi diep zwart. Staat mooi in de woonkamer mede door het strakke design.
 | 04-11-2018
  • Pluspunten
  • Diep zwart
  • Gebruiksgemak
  • Mooi contrast
  • Goed geluid
  • Strak design
Kwalitatief goede tv, ben zeer blij met deze aankoop, is zijn geld meer dan waard.
LG OLED55C7V REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastische TV!
 | 30-09-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Standaard instelling
Bij levering is de standaardinstelling van geluid en beeld niet optimaal (eco-modus). Eenmaal dit aangepast schitteren de kleuren en de scherpte van het scherm, zowel in HD als in 4K. Het geluid is voor een platte TV ruim voldoende voor TV gebruik. De ingebouwde mediaplayer is tevens verrassend veelzijdig. Voor deze prijs haal je geen betere TV in huis!
LG OLED55C7V REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ik neem nooit meer wat anders dan OLED
 | 28-09-2018
  • Pluspunten
  • Fantastisch beeld
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Geen kunnen vinden
LG OLED55C7V REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Fantastische TV met weergaloze beeldkwaliteit
 | 22-09-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Snelheid apps
  • Netflixknop
  • Genot voor het oog
  • Minpunten
  • Door dunne scherm lijkt het kwetsbaar
  • Afstandsbediening kan mooier
TV is mooi vormgegeven, waar alleen de afstandsbediening mooier kan (zoals bij de e7v). Geluid is prima maar is bij mij aangesloten op een Samsung Atmos soundbar. Groot nadeel hierbij is dat de soundbar geen atmos ondersteunt over hdmi arc. Beeldkwaliteit is fenomenaal, zeker wanneer je de instellingen aanpast aan de hand van je omgeving. Het is zeker het aankoopbedrag waard.
LG OLED55C7V REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch scherp beeld
 | 08-09-2018
  • Pluspunten
  • OLED beeld
  • Zwart is zwart
  • HDR voor nog betere helderheid
  • Prijs-kwaliteit verhouding
Een uitmuntende tv met een zeer scherpe prijs. Het OLED scherm met HDR is een gamechanger.
LG OLED55C7V REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Zeer goed beeld
 | 08-09-2018
  • Pluspunten
  • Geweldig beeld
  • Minpunten
  • Onhandig op te hangen ivm het dunne scherm,
Ik zat te twijfelen tussen een Qled of deze tv, Hier geen moment spijt van gehad. Contrast is zeer goed, films spatten van het scherm af, ook in de normale instellingen.
LG OLED55C7V REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Ongelofelijk strak beeld en dat voor die prijs
 | 31-08-2018
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Beeld
  • Design
  • Bedieninggemak
  • Minpunten
  • Geluid
  • Levering niet volgens afspraak
prijs prestatie verhouding buiten verwachting
LG OLED55C7V REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastisch beeld, bovengemiddeld geluid !
 | 30-08-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Snelheid
  • Minpunten
  • Geluid
Een prachtige TV met bovendien veel bedieningsgemak. Het geluid is duidelijk wat minder, maar nog steeds beter dan van vergelijkbare TV's.
LG OLED55C7V REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Mooie Oled TV, voor een betaalbare prijs
 | 29-08-2018
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • connectiviteit
  • gebruiksgemak
  • Minpunten
  • geluid
Oled is sowieso de beste technologie qua beeldschermen. Na twee weken kijkgenot, al helemaal van overtuigd. Dit toestel heeft een aanvaardbare prijs, en bied je alles wat je op vlak van beeldkwaliteit, connectiviteit, bediening en gebruiksgemak mag verwachten. Het geluid is gewoon ok, maar eigenlijk vraagt een dergelijk toestel om een externe soundbar.
LG OLED55C7V REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Uitstekende oled televisie
 | 28-08-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Zwartwaarden
  • Geluid
  • Minpunten
  • Lichtopbrengst
Ben zeer tevreden met deze oled tv. Smart functies zijn zeer handig en de afstandsbediening is een hele goede. Verder is het beeld heel mooi met perfecte zwartwaarden en dat laatste kan geen lcd tv aan tippen. Ook heb je een grote inkijkhoek. Enige minpuntje zou kunnen zijn de lichtopbrengst. Alhoewel je in de felste stand goed kan kijken met zonlicht buiten. Voor mij geen isseu omdat ik het beeld altijd een beetje gedimd heb.
LG OLED55C7V REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Goede prijs-kwaliteit verhouding
 | 27-08-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Design van de TV
  • Prijs-kwaliteit
  • Ultra dun
  • Minpunten
  • Slaat WiFi wachtwoord niet op. Bij switchen van netwerk moet ik iedere keer op nieuw het wachtwoord invoeren.
  • De afstandbediening ziet er t.ov. de televisie erg goedkoop uit.
  • Geluid zou beter kunnen
Dit is een aankoop waar je zeker geen spijt van gaat krijgen. De TV is erg dun en biedt ondanks dat geweldige prestaties. De prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed voor dit model.
LG OLED55C7V REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geeft TV kijken een heel nieuwe betekenis!
 | 25-08-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Mogelijkheden
  • Intuïtieve interface
  • Stabiliteit van de software
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Minpunten
  • Aanschafprijs kan afschrikken, maar is het meer dan waard!
Prachtige tv, wat een beeld en geluid! Het OLED scherm zorgt voor intense kleuren, het beeld is haarscherp en de afstellingsmogelijkheden voor zowel het beeld en geluid een verademing. De user interface is zeer gebruiksvriendelijk en intuïtief. Software en extra diensten draaien soepel en zijn eenvoudig te installeren en gebruiken. Afstandsbediening leek op het eerste oog relatief ‘conventioneel’, maar schijn bedriegt. Zeer goed doordachte indeling en ligt lekker in de hand. Zijn er dan helemaal geen minpunten? Tja, mogelijk de relatief hoge aanschafprijs. Maar gelukkig hoeft dit door PlatteTV.nl geen probleem te zijn. Zeer strak aanbod ontvangen dat ruim onder de marktprijs ligt!
LG OLED55C7V REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top televisie die TV kijkdn
 | 25-08-2018
LG OLED55C7V REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Awesome TV and fast delivery
 | 24-08-2018
Awesome TV and fast delivery
LG OLED55C7V REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldige beeld en echt waar voor je geld
 | 23-08-2018
Prima televisie die echt een mooi beeld geeft. Echte beleving komt bij de 4K uitzendingen. Zwart is ook echt zwart. Lekker groot formaat scherm zonder overheersend te zijn.
LG OLED55C7V REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische OLED tv
 | 23-08-2018
  • Pluspunten
  • Subliem beeld
  • Game mode
  • Geluid (Atmos)
  • Vormgeving
  • HDR, Dolby Vision
De LG OLED55C7V gekocht voor een mooie prijs, netjes geregeld via de live chat. De tv heeft naast een subliem beeld ook nog eens een mooie vormgeving, strak en voorzien van een moderne stevige voetsteun. Wat mij ook verbaasde was het zeer goede geluid wat uit de standaard speakers kwam hetgeen je normaal niet zou verwachten van een platte tv. Surround (atmos!) komt goed uit de verf, helder gedetailleerd en een goede bass. In mijn optiek is een gemiddelde soundbar zelfs niet eens nodig want het geluid van de tv zelf vond ik zelfs beter (of je moet voor een echte hig-end soundbar gaan en dan bedoel ik nog niet eens een SJ9) Gebruikersgemak is ook prima in orde, fijn in de hand liggende afstandsbediening en de muispointer is echt ideaal. Het beeld kan ik verder kort over zijn, fantastische helderheid en kleuren, diepzwart en als je voor de eerste keer Netflix opstart en een Dolby Vision film/serie aanzet weet je niet wat je ziet! Reguliere tv-uitzending via decoder ook erg scherp en, mits goed ingesteld, mooie kleuren en zwartwaarden en natuurlijk weer het standaard geluid, dik in orde. Ik ben zeer tevreden met deze tv, een echte aanrader voor wie naar OLED wil overstappen maar niet meteen de hoofdprijs wil betalen. Goede en snelle service van PlatteTV wil ik ook nog even vermelden.
LG OLED55C7V REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Ik heb de tv pas maar met en woord subliem voor dat geld.
 | 17-08-2018
  • Minpunten
  • Geen
LG OLED55C7V REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Onwerkelijk realistisch
 | 14-08-2018
  • Pluspunten
  • mooie keuren
  • zwart is zwart
  • vormgeving
  • aansluiten vrij eenvoudig
  • ultra dun
Zo'n goede weergave. Zwart is echt zwart. Hele goede definitie van de kleuren. De hele smalle zwarte rand valt weg als de achtergrond van het beeld zwart is. Ja een topbeeld. Lijkt wel dat je het onderwerp op het scherm er zo van afpakken (gaat natuurlijk niet). Zo mooi. Was een hele goede keus, ingegeven door de verkoper bij plattetv.nl
LG OLED55C7V REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Veel kwaliteit voor de scherpste prijs.
 | 13-08-2018
  • Pluspunten
  • Installatie
  • Beeld en geluid
  • Design
  • Koppelen van andere apparaten
  • Gebruikersgemak
  • Minpunten
  • Gewicht
Installeren was byzonder makkelijk, direct tv kijken. Veel opties. Koppelen van extra apparaten snel. Beeld en geluid zeer goed. Design strak door plat scherm. Enig punt van kritiek: gewicht, maar hij nogal groot