U bevindt zich in:
LG OLED55C7V Reviews

LG OLED55C7V REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 434 reviews
1221,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED55C7V REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super blij dat ik voor het 2017 model ben gegaan!
 | 14-02-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig zwart beeld
  • Mooie scherpe kleuren
  • Goed geluid (zelfs mogelijk om geluid TEGELIJK uit externe boxen EN uit de tv te krijgen)
  • 55inch is de perfecte grootte voor de gemiddelde kijkafstand
  • Fijne afstandsbediening en BeanBird besturingsprogramma
  • Minpunten
  • Geen componenten aansluiting
  • Tv en standaard zijn één geheel en niet los beweegbaar
  • Er blijft altijd een zwart randje om de tv wanneer aan
  • Elektriciteits snoer is niet vervangbaar (zit vast achter een klepje dat niet open te krijgen is)
De kleuren, de zwarttinten, de game prestaties, kwaliteit van blu-ray films - alles ziet er prachtig, scherp uit en zonder lag! Ondanks dat het hier en daar wat minpunten heeft, ben en blijf ik erg blij met mijn aankoop!
LG OLED55C7V REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Spectaculair mooi beeld en de prijs meer dan waard.
 | 10-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Aansluitmogelijkheden
  • Eenvoudig te bedienen
  • Minpunten
  • Bij montage aan de wand zijn niet alle aansluitingen aan de achterzijde van het toestel te gebruiken.
Toen de doos werd afgeleverd moet ik bekennen dat ik schrok van het formaat. Maar nu hij er hangt went is snel. Een ware thuisbioscoop ervaring. Het beeld is spectaculair mooi. Zwart is écht zwart. Kleuren zijn natuurlijk en rustig. Kortom prijs meer dan waard.
LG OLED55C7V REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Erg mooi beeld dat vraagt om een groot beeldformaat.
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • beeldformaat
  • beeldkwaliteit
  • ingebouwde 4k mediaspeler
  • smart-tv
  • intuïtief menu
  • Minpunten
  • menu kan soms logischer
  • geluidskwaliteit matig
We hebben de keuze voor deze 65 inch OLED-TV gebaseerd op online reviews en tests en hebbenons vervolgens zelf overtuigd van de beeldkwaliteit. Nadat we een online prijsalert kregen van een scherpe aanbieding hebben we de aankoop gedaan van €2.100.- inclusief luxe Vogels ophangbeugel. Het blijft veel geld maar onze oude 55 inch Pioneer Kuro plasma-TV kostte destijds €2.500.- inclusief ophangbeugel. Je krijgt met OLED meer beeldkwaliteit en een groter formaat voor een beduidend lager bedrag! Het menu in combinatie met de afstandsbediening werkt voldoende intuïtief maar sommige opties zijn wat diep "verstopt". Al met al een veel intensere kijkervaring waarvan we extra genieten.
LG OLED55C7V REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Kopen!
 | 30-11-2018
  • Pluspunten
  • aparte knop Netflix
  • snelle menu's
  • geweldig
  • geweldig
  • geweldig
  • Minpunten
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
Vorige was 4K 49", deze 55" 4K OLED, groot verschil in beleving, geweldig product, haarscherp beeld waarin je verdrinkt, geen eye strain effecten, supersnel menu's en Netflix en Youtube start kan het gewoonweg iedereen aanraden zelfs elke tv hater.
LG OLED55C7V REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer tevreden
 | 25-11-2018
Zeer tevreden
LG OLED55C7V REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
oled is top
 | 21-11-2018
  • Pluspunten
  • sprankelende kleuren
  • slank design
  • stevige voet die tv horizontaal houdt
  • prijs is nu wat toegankelijker
  • Minpunten
  • geluid moeilijk goede keus te maken
  • geen mogelijkheid direct video recorder aan te sluiten
  • decoder bediening met ab lukt niet
LG OLED55C7V REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prima tv
 | 11-11-2018
Prima tv met mooi beeld
LG OLED55C7V REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Blij met deze aankoop. Superscherp beeld, zeer goed contrast, mooi diep zwart. Staat mooi in de woonkamer mede door het strakke design.
 | 04-11-2018
  • Pluspunten
  • Diep zwart
  • Gebruiksgemak
  • Mooi contrast
  • Goed geluid
  • Strak design
Kwalitatief goede tv, ben zeer blij met deze aankoop, is zijn geld meer dan waard.
LG OLED55C7V REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastische TV!
 | 30-09-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Standaard instelling
Bij levering is de standaardinstelling van geluid en beeld niet optimaal (eco-modus). Eenmaal dit aangepast schitteren de kleuren en de scherpte van het scherm, zowel in HD als in 4K. Het geluid is voor een platte TV ruim voldoende voor TV gebruik. De ingebouwde mediaplayer is tevens verrassend veelzijdig. Voor deze prijs haal je geen betere TV in huis!
LG OLED55C7V REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ik neem nooit meer wat anders dan OLED
 | 28-09-2018
  • Pluspunten
  • Fantastisch beeld
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Geen kunnen vinden
LG OLED55C7V REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Fantastische TV met weergaloze beeldkwaliteit
 | 22-09-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Snelheid apps
  • Netflixknop
  • Genot voor het oog
  • Minpunten
  • Door dunne scherm lijkt het kwetsbaar
  • Afstandsbediening kan mooier
TV is mooi vormgegeven, waar alleen de afstandsbediening mooier kan (zoals bij de e7v). Geluid is prima maar is bij mij aangesloten op een Samsung Atmos soundbar. Groot nadeel hierbij is dat de soundbar geen atmos ondersteunt over hdmi arc. Beeldkwaliteit is fenomenaal, zeker wanneer je de instellingen aanpast aan de hand van je omgeving. Het is zeker het aankoopbedrag waard.
LG OLED55C7V REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch scherp beeld
 | 08-09-2018
  • Pluspunten
  • OLED beeld
  • Zwart is zwart
  • HDR voor nog betere helderheid
  • Prijs-kwaliteit verhouding
Een uitmuntende tv met een zeer scherpe prijs. Het OLED scherm met HDR is een gamechanger.
LG OLED55C7V REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Zeer goed beeld
 | 08-09-2018
  • Pluspunten
  • Geweldig beeld
  • Minpunten
  • Onhandig op te hangen ivm het dunne scherm,
Ik zat te twijfelen tussen een Qled of deze tv, Hier geen moment spijt van gehad. Contrast is zeer goed, films spatten van het scherm af, ook in de normale instellingen.
LG OLED55C7V REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Ongelofelijk strak beeld en dat voor die prijs
 | 31-08-2018
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Beeld
  • Design
  • Bedieninggemak
  • Minpunten
  • Geluid
  • Levering niet volgens afspraak
prijs prestatie verhouding buiten verwachting
LG OLED55C7V REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastisch beeld, bovengemiddeld geluid !
 | 30-08-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Snelheid
  • Minpunten
  • Geluid
Een prachtige TV met bovendien veel bedieningsgemak. Het geluid is duidelijk wat minder, maar nog steeds beter dan van vergelijkbare TV's.
LG OLED55C7V REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Mooie Oled TV, voor een betaalbare prijs
 | 29-08-2018
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • connectiviteit
  • gebruiksgemak
  • Minpunten
  • geluid
Oled is sowieso de beste technologie qua beeldschermen. Na twee weken kijkgenot, al helemaal van overtuigd. Dit toestel heeft een aanvaardbare prijs, en bied je alles wat je op vlak van beeldkwaliteit, connectiviteit, bediening en gebruiksgemak mag verwachten. Het geluid is gewoon ok, maar eigenlijk vraagt een dergelijk toestel om een externe soundbar.
LG OLED55C7V REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Uitstekende oled televisie
 | 28-08-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Zwartwaarden
  • Geluid
  • Minpunten
  • Lichtopbrengst
Ben zeer tevreden met deze oled tv. Smart functies zijn zeer handig en de afstandsbediening is een hele goede. Verder is het beeld heel mooi met perfecte zwartwaarden en dat laatste kan geen lcd tv aan tippen. Ook heb je een grote inkijkhoek. Enige minpuntje zou kunnen zijn de lichtopbrengst. Alhoewel je in de felste stand goed kan kijken met zonlicht buiten. Voor mij geen isseu omdat ik het beeld altijd een beetje gedimd heb.
LG OLED55C7V REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Goede prijs-kwaliteit verhouding
 | 27-08-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Design van de TV
  • Prijs-kwaliteit
  • Ultra dun
  • Minpunten
  • Slaat WiFi wachtwoord niet op. Bij switchen van netwerk moet ik iedere keer op nieuw het wachtwoord invoeren.
  • De afstandbediening ziet er t.ov. de televisie erg goedkoop uit.
  • Geluid zou beter kunnen
Dit is een aankoop waar je zeker geen spijt van gaat krijgen. De TV is erg dun en biedt ondanks dat geweldige prestaties. De prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed voor dit model.
LG OLED55C7V REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geeft TV kijken een heel nieuwe betekenis!
 | 25-08-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Mogelijkheden
  • Intuïtieve interface
  • Stabiliteit van de software
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Minpunten
  • Aanschafprijs kan afschrikken, maar is het meer dan waard!
Prachtige tv, wat een beeld en geluid! Het OLED scherm zorgt voor intense kleuren, het beeld is haarscherp en de afstellingsmogelijkheden voor zowel het beeld en geluid een verademing. De user interface is zeer gebruiksvriendelijk en intuïtief. Software en extra diensten draaien soepel en zijn eenvoudig te installeren en gebruiken. Afstandsbediening leek op het eerste oog relatief ‘conventioneel’, maar schijn bedriegt. Zeer goed doordachte indeling en ligt lekker in de hand. Zijn er dan helemaal geen minpunten? Tja, mogelijk de relatief hoge aanschafprijs. Maar gelukkig hoeft dit door PlatteTV.nl geen probleem te zijn. Zeer strak aanbod ontvangen dat ruim onder de marktprijs ligt!
LG OLED55C7V REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top televisie die TV kijkdn
 | 25-08-2018