U bevindt zich in:
LG AN-MR19BA Magic Remote Reviews

LG AN-MR19BA MAGIC REMOTE REVIEWS

/ 10 11 reviews
49,-

REVIEWS

Sorteer op:
LG AN-MR19BA MAGIC REMOTE REVIEWS
0 / 10
fantastisch ligt goed in de hand
 | 01-05-2020
  • Pluspunten
  • ondertiteling instellen en apparaten aansluiten vereenvoudigd
  • Minpunten
  • ondertitels uitzetten is onnodig tijdrovend
de vernieuwde instelling bestaat uit een knop met drie puntjes onder de 9 als je de magic remote naar boven richting tv richt krijg je meerdere extra functies waaronder het aansluiten van een homecinema of dvd-speler en teletekst.
LG AN-MR19BA MAGIC REMOTE REVIEWS
0 / 10
Remote werkt top! Kwaliteit bedrukking waardeloos
 | 30-04-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Werkt snel
  • Makkelijk te koppelen
  • Minpunten
  • Toets bedrukking
De remote werkt perfect, is makkelijk te koppelen. Ook is het mogelijk om doormiddel van een cursor snel door de opties van je televisie te gaan. . De kwaliteit van de toets bedrukking is echter waardeloos. Binnen 6 maanden zijn bepaalde toetsen al niet meer af te lezen. Afgezien van de bedrukking is het een geweldige remote. Zou geen andere meer willen.
LG AN-MR19BA Magic Remote Reviews
LG AN-MR19BA MAGIC REMOTE REVIEWS
0 / 10
Werkt goed geen probleem met aansluiten
 | 14-04-2020
  • Pluspunten
  • Werkt uit de doos
  • Snelle levering
  • Goed verpakt
  • Minpunten
  • Is niet waterdicht
Was snel geleverd en werkt meteen uit de doos batterij en in en gebruiken ik had verwacht dat ik de afstandsbediening op nieuw zou moeten inlezen op de tv zo als lg aan geeft in de gebruikershandleiding
LG AN-MR19BA Magic Remote Reviews
LG AN-MR19BA MAGIC REMOTE REVIEWS
0 / 10
Remote controle
 | 06-04-2020
Beste kwaliteit en top bedrijf We zijn echt blij met jullie ❤️
LG AN-MR19BA MAGIC REMOTE REVIEWS
0 / 10
prima, top
 | 08-02-2020
  • Pluspunten
  • automatische herkenning en installatie
  • snelle levering
  • goedkoop in vgl met andere aanbieders
De afstandsbediening werkte zelfs op de tweede kleine (32 inch) TV. Prima aankoop
LG AN-MR19BA MAGIC REMOTE REVIEWS
0 / 10
Pointer werkt niet, tv type 42LA6908-ZB
 | 18-01-2020
Wekt verder goed
LG AN-MR19BA MAGIC REMOTE REVIEWS
0 / 10
Uitstekend apparaat, een echte uitvinding.
 | 25-12-2019
  • Pluspunten
  • Handig
  • Goed werkend
LG AN-MR19BA MAGIC REMOTE REVIEWS
0 / 10
Geweldige multifunctionele afstandsbediening
 | 15-11-2019
  • Pluspunten
  • Werkt op meerdere apparaten
  • Ligt prettig in de hand
  • Voice control
  • Muis is een mooie toevoeging
  • Directe knoppen voor bijvoorbeeld Netflix
Deze afstandsbediening is ideaal, makkelijk in gebruik en doet het geweldig. Ook in combinatie met mijn tv box! Perfecte aankoop!
LG AN-MR19BA MAGIC REMOTE REVIEWS
0 / 10
perfect
 | 18-10-2019
  • Pluspunten
  • zeer simpele installatie
  • gebruikersvriendelijk
  • sluit naadloos aan op LG tv
Perfect in gebruik nemen gaat volledig automatisch tv ziet de remote meteen en zelf s mijn set top box van Tmobile kan ik er mee bedienen zonder extra instellingen.
LG AN-MR19BA MAGIC REMOTE REVIEWS
0 / 10
Geweldige service
 | 09-09-2019
  • Pluspunten
  • Service
  • Top afstandsbediening
  • Werkt als behoren
  • Minpunten
  • Geen
Na een product besteld te hebben, kwam plattetv in contact met mij. Zij vroegen mijn type tv en andere specificaties om even zeker te weten dat ik de juiste remote had aangetikt. Echter bleek dat er al een nieuwe variant beschikbaar was en kreeg ik deze! Is toch geweldig, inplaats van oude voorraad verkopen, juist de nieuwe aanraden.
LG AN-MR19BA MAGIC REMOTE REVIEWS
0 / 10
In een woord geweldige aankoop.
 | 05-09-2019
Zeer blij met deze afstandsbediening. Werkt perfect als je er een hebt wil niets anders meer. Even de knopjes uit je hooft leren en zappen maar.