U bevindt zich in:
LG 75UM7110 Reviews

LG 75UM7110 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 13 reviews
1285,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG 75UM7110 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Nou de tv lg 49inch is goed
 | 27-11-2019
Mijn mening naar verkoper toe wordt met de dag minder in mijn doen dingen aansmeren zoals extra verzekering toen nog hdmi kabel met ophalen tv alkes terug laten boeken dacht ik oja we kregen ook nog een cadeautje zoals die zei het middel waar je1x per 3 maanden de tv mee moest schoonmaken maar bij nader inzien zelf betaald niet zo netjes van de verkoper dus mensen let op voor je in de week van black friday iets koopt
LG 75UM7110 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Super keuze voor niet al te groot maar super kwaliteit
 | 08-11-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Simpel in gebruik
  • Natuurlijke kleuren
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
- Scherp beeld - Levendige kleuren - Simpel in gebruik Gigantische aanrader als het gaat om niet te grote tv maar wel haar scherp beeld.
LG 75UM7110 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooi product
 | 05-11-2019
  • Pluspunten
  • bedieningsgemak
  • formaat
  • connectiviteit
  • prijs
Wij gebruiken de scherm in onze vergaderruimte
LG 75UM7110 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Zeer goed toestel voor deze mooie prijs!
 | 24-10-2019
  • Pluspunten
  • Grootte niet Te groot
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Eenvoud
  • LG heeft haar Pixel schema anders en beter
Topproduct met een mooi groot beeld. Instelbare beeldkwaliteit op thema’s als sport, natuur etc. HDMI en we hebben hem via internet direct gekoppeld aan KPN..
LG 75UM7110 Reviews
LG 75UM7110 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooie smart TV voor een goede prijs!
 | 24-10-2019
  • Pluspunten
  • Prijs/kwaliteit
  • Snelle smart interface
  • Strakke 4k beeldresolutie
  • Eenvoudig op te hangen
  • Minpunten
  • Speakers zijn matig tot slecht , maar met soundbar or surround set uitstekend.
  • Pootjes zijn kwetsbaar
Het beeld is haarscherp en een heerlijk formaat voor de woonkamer.
LG 75UM7110 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Goede prijs/kwaliteit voor dit formaat tv.
 | 19-10-2019
  • Pluspunten
  • formaat
  • prijs
  • eenvoudige bediening
  • apps
  • beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • snelle beelden wat "apart"
Deze tv gekocht zonder hem in de winkel te bekijken. Heb ooit al een LG gehad en deze zag er op papier goed uit. Na de snelle levering van plattetv de tv uitgepakt. Wat een groot ding (oude was 42inch). Tv staat stevig en werkt uitstekend. De interface is snel en alle benodigde apps kun je installeren. Geluid gebruiken we via een externe versterker vandaar de 2 sterren. Vind sowieso geluid uit een tv niet echt best. Kwaliteit is prima en zoals gezegt de apps en bediening is eenvoudig en snel. Enige minpunt vind ik dat snelle beelden er wat strak getrokken uitzien. Het hapert dus niet maar wordt juist soort vloeiend getrokken. Moet nog wat spelen met de settings wie weet is dit 1 of andere "feature".
LG 75UM7110 Reviews
LG 75UM7110 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Mooie tv voor een superprijs
 | 28-09-2019
  • Pluspunten
  • Uitstekend beeld
  • Mooi geluid
  • Makkelijke bediening
LG 75UM7110 Reviews
LG 75UM7110 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
met de nieuwe ziggo box perfect beeld
 | 23-08-2019
  • Pluspunten
  • makkelijk in te stellen
  • Minpunten
  • in mijn ogen geen
heel mooi beeld.
LG 75UM7110 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooie en goede tv
 | 14-08-2019
  • Pluspunten
  • Luxe uitstraling
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Minpunten
  • nog niet gevonden
Prijs / kwaliteit is in balans. Goede tv, beeld en geluid, zoals je van LG mag verwachten. Ik heb een goede keuze gemaakt, dit dankzij het advies tijdens de live chat. Platte TV dank je jullie wel!!!!
LG 75UM7110 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een geweldige tv Mooi beeld
 | 07-07-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Mooi beeld
  • Veel opties
Zeer mooi beeld veel opties met smart tv
LG 75UM7110 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima service
 | 01-07-2019
  • Pluspunten
  • prima geluid
  • heel mooi beeld
  • goed toestel
  • prima vormgeving
  • goed overzichtelijk menu
  • Minpunten
  • 3 ipv 4 hdmi poorten
perfect toestel. Alleen is het jammer dat er 3 HDMI poorten op zitten ipv de 4 die vermeld staan bij dit toestel.
LG 75UM7110 REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
HIJ WAS TE KLEIN
 | 20-06-2019
TV was wat te klein, ik heb dan op aanraden van de chatsessie een 55 inch Samsung gekocht. Die werd gisteren met de uiterste zorg bezorgd. Zeer tevreden over de afhandeling en de bereidwilligheid van jullie diensten ++++++
LG 75UM7110 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
 
 | 18-06-2019
Goed Tv