KORTINGSDAGEN - Tot 21% korting
U bevindt zich in:
LG 75NANO756PA Reviews

LG 75NANO756PA REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 16 reviews
1238,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG 75NANO756PA REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Helder beeld en mooi design
 | 16-06-2021
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeldkwaliteit
Wij hebben deze televisie een aantal weken getest en zijn zeer tevreden. Voornamelijk de beeldkwaliteit vinden wij super. Streamingsdiensten bieden soms 4K ultra HD films en series aan. Deze televisie geeft hier een nieuwe dimensie aan. Beelden worden super scherp getoond, met veel details en de televisie kan zeer snel bewegende beelden ook goed weergeven (hier had onze andere smart TV moeite mee). Je kunt het beeld van de TV zelf instellen naar voorkeur. Zo kun je kiezen voor een ECO-stand, waarbij de televisie minder stroom verbruikt, maar de helderheid van het beeld wel daalt; een verminderde hoeveelheid blauw licht, ook hier daalt de helderheid en de kwaliteit van het beeld; of de Filmmaker Mode, waarbij de kleuren zo worden getoond als de maker van de film of serie het bedoeld heeft. De televisie beschikt over een Magic Remote, wat erg handig is voor het gebruik van de SMART functies zoals het invoeren van account gegevens, zoekopdrachten in bijvoorbeeld YouTube of Netflix. De afstandsbediening werkt dan als een muis. Nadeel hierbij is wanneer je deze functie niet wil, de afstandsbediening naar ons idee minder prettig werkt. De knoppen om naar links/rechts/boven/onder te bewegen, werken niet altijd naar behoren. Soms scrolt de afstandsbediening terwijl je eigenlijk gewoon de knoppen wil gebruiken. Daarnaast beschikt de Magic Remote over stembesturing, welke je kunt instellen in verschillende talen. Wanneer je de opname knop ingedrukt houdt, kun je de TV opdracht geven om bijvoorbeeld het geluid harder te zetten, een bepaald programma op te starten of uit te schakelen. Het design van de TV is strak. Hij staat stevig op twee pootjes en hij heeft een dunne rand. Wil je de televisie ophangen, moet hier een apart ophangsysteem voor worden gekocht.
LG 75NANO756PA REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Fijne tv voor een redelijke prijs
 | 15-06-2021
  • Pluspunten
  • Formaat tv
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Airplay reageert niet altijd goed
  • De aansluitingen aan de achterkant zitten niet optimaal
Deze tv heb ik een aantal weken mogen testen. Hij is groter dan onze eigen tv maar het is wel een heel fijn formaat. Nadat ik gewend was aan de afstandsbediening (deze doet mij denken aan de WII controler) kon ik de tv makkelijk zelf installeren. Alles is heel duidelijk. De tv heeft heel erg veel mogelijkheden die ik nog niet allemaal ontdekt heb. Ik vond het handig dat je direct de streaming services kon gebruiken, op de afstandsbediening zitten de knoppen voor Netflix, Disney+, prime video en Rakuten tv. Dat is ook wel erg makkelijk! De filmmaker mode vond ik zelf wat minder. Het beeld was erg donker waardoor ik deze niet heb gebruikt. De beeldkwaliteit is erg goed. Beeld is scherp en helder en de kleurweergave is goed. Ook het geluid vind ik goed. De minpuntjes vind ik dat de airplay niet altijd even goed reageert. Ook zijn de aansluitingen aan de achterkant niet optimaal als je de tv op wilt hangen. Maar al met al is het een prima tv.
LG 75NANO756PA REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Gebruiksvriendelijke televisie met veel mogelijkheden
 | 15-06-2021
  • Pluspunten
  • De vele functies
  • Makkelijk in gebruik
  • Spraakherkenning
  • Mooi formaat
Deze televisie mogen testen en wij zijn fan. Mooi groot formaat televisie met heel veel mogelijkheden en die makkelijk in gebruik is. Afstandsbediening met scroll functie zodat je snel en makkelijk over het beeld kan gaan.
LG 75NANO756PA Reviews
LG 75NANO756PA REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Veelzijdige tv met prachtig beeld.
 | 15-06-2021
  • Pluspunten
  • haarscherp beeld
  • mooie kleuren
  • veelzijdige afstandsbediening
  • eenvoudig te bedienen
  • Minpunten
  • nog niet ontdekt
Als producttester voor een onafhankelijke consumentensite heb ik deze tv een aantal weken mogen testen. Tijdens het uitpakken werd ik direct blij van dit product. Het is een mooi strak design en alles ziet er kwalitatief goed uit. Na het uitpakken kwam de installatie. Dit was zeer eenvoudig en je wordt er stapsgewijs doorheen geloodst. Vervolgens dan de kijkervaring en de testperiode. De beeldkwaliteit is super. Alle details zijn heel helder en er kan gekozen worden tussen diverse kleurinstellingen. Hierdoor is er voor ieders voorkeur of voor iedere ruimte (licht of donker) een passende instelling. Het geluid is goed vanuit de tv zelf. Al is het natuurlijk niet te vergelijken met een surround set of iets dergelijks. Er zitten standaard veel smartfuncties op de tv en deze zijn ook uit te breiden vanuit de appstore. Vanuit de afstandsbediening zijn diverse streamingdiensten met 1 druk op de knop te starten, maar ook kun je sneltoetsen instellen voor overige app’s. De afstandsbediening is sowieso erg fijn in gebruik. Hij werkt als klassieke bediener, maar ook als muis (inclusief scrol-wiel), of als microfoon voor spraakbesturing. Mijn conclusie is: Mooie, gebruiksvriendelijke, kwalitatief goede tv, met prachtig beeld.
LG 75NANO756PA REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een schitterende gebruiksvriendelijke TV
 | 15-06-2021
  • Pluspunten
  • Mooi en strak design
  • Prachtig geluid
  • Schitterende beeldkwaliteit
  • Gebruiksgemak is zeer groot
  • Minpunten
  • Niet kunnen ontdekken
Bij binnenkomst van deze TV was het wel even schrikken, wat een grote doos/tv. Het was even wennen, maar wat een top TV, werkelijk een genoegen om naar te kijken en nu ben ik niet iemand die snel tevreden is, maar ik moet eerlijk bekennen LG heeft een echte topper gemaakt. Wij houden van films kijken en tot mijn verbazing met 1 druk op de knop zit je al op Netflix. Gemak dient de mens. Als we verder kijken valt de afstandsbediening op: mijn vrouw is er al helemaal gek mee: het aanwijssysteem werkt super! Ik ben toch wel een kenner, maar mijn vrouw moet niets van al die moderne techniek hebben, maar dit werkt allemaal zo mooi en zo eenvoudig dat ze het echt fantastisch vindt. Het gebruiksgemak van deze tv is dan ook uitermate groot. Dan de beeldkwaliteit: schitterend een genot om naar te kijken en wat ook een voordeel is, wij zitten niet recht voor de TV, maar uit welke hoek je ook kijkt, het is en blijft een prachtig beeld en daar komt bij dat ook het geluid uitmuntend is. Hoge en lage tonen worden goed weergegeven en dat heb ik weleens anders meegemaakt. Wat ook een groot voordeel is je kan het beeld aanpassen tijdens het kijken, je ervaring is dan optimaal. Kleur en contrast zijn uitstekend, helder en met diepe zwarttinten en ook de smartfuncties zijn zeer uitgebreid. Nieuw voor ons is de stembesturing dat voegt een nieuwe dimensie toe aan deze TV. Het design stemt to volle tevredenheid, staat niet zo laag op zijn poten en dat is weer een groot voordeel, want je kan nu het internetmodem er mooi onder kwijt. Aangezien, wat ik al eerder aangaf, kritisch ben kan ik geen minpunten vinden. Misschien dat voor sommige mensen een beknopte papieren handleiding nodig is, al zou ik niet weten waarom, want als mijn vrouw het kan, dan kan iedereen het!!
LG 75NANO756PA Reviews
LG 75NANO756PA Reviews
LG 75NANO756PA REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top tv voor deze prijs
 | 15-06-2021
  • Pluspunten
  • Afstandsbediening
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Minpunten
  • Geen Google assistent beschikbaar
Top tv. Geweldige tv met veel gebruiksgemak. Makkelijk te bedienen en veel mogelijkheden. Zelf in te stellen startscherm. Beeldkwaliteit is snel naar wens ingesteld. In no-time heb je alles up en running. Wat een verademing. De afstandsbeding is toch wel het pronkstuk. niet alleen met knoppen te bedienen, maar volgt ook je bewegingen op het scherm. Super fijn met het typen van zinnen als je iets zoekt op youtube. Kortom, ben er zeer tevreden mee.
LG 75NANO756PA REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Voor het geld een prachtige televisie
 | 15-06-2021
  • Pluspunten
  • Contrast mooi
  • Game en film modus voegen echt iets toe
  • Goed geluid
  • Snelle opstart en bediening
  • Minpunten
  • 3 HDMI-poorten
  • Pootjes mooi, maar aan zijkant
Ik heb deze tv een paar weken getest. Na een vlotte installatie kun je zonder boekje direct aan de slag. Met de muisfunctie op de afstandsbediening stel je alles makkelijk in en klik je heel handig je apps of films aan. Beeld is goed: dunne randen, mooi contrast, niet te schreeuwerig. Met gamen en films ga je blij zijn! Het geluid valt mij absoluut niet tegen. De tv start ook enorm snel op, heerlijk in vergelijking met mijn oude tv. De vele apps maken dat je er echt je eigen tv van kunt maken, waar je ook je hobby\'s mee kunt doen (zoals yoga). Streamen op welke manier dan ook is makkelijk, snel en scherp.
LG 75NANO756PA REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer mooie tv
 | 15-06-2021
  • Pluspunten
  • Groot scherm
  • Smart remote
  • Mooie kleuren
  • Veel functies
  • Goede prijs
  • Minpunten
  • Maar 3 HDMI aansluitingen
Super slimme en platte 4K TV. Wij mochten deze TV een paar weken testen. Was wel even slikken wat een verschil met onze Plasma TV van omennabij de 45 inch. En geen randen om de TV. Gebruiksgemak Van installeren tot Netflix kijken, met 1 klik op de magic remote kan je bijna alles. Je moet nog wel zelf je koffie halen. Wat een verschil met vroeger. De remote ligt lekker in de hand en met de aanwijzer die als een soort van muis over je tv gaat, werk dat super. En anders pak je je mobiel en gebruik je de slimme LG app. Beeldkwaliteit LCD. Een mooie scherpe beeldkwaliteit met heldere kleuren en diep zwart is een genot voor het oog. Doordat de TV zo goed als geen rand heeft heb je super veel beeld. Via de diverse vooraf ingestelde presets kan je een setting kiezen die bij jou past, of het daarna nog aanpassen naar je smaak via de opties. Zo kan je het contrast of de kleurweergave aanpassen en of het zwart nog wat donkerder maken. De kijkhoek is een minpuntje, zodra je iets uit het midden zit of staat dan zie je dat direct. Geluidskwaliteit. Het geluid van de LG 55NANO756PA is fijn, mooi heldere klank. Ook fijn dat je via de TV je draadloze boxen via HDMI/Arc kan aankoppelen en bedienen. Gameprestaties. Ook hier een super beeldprestatie met al die grapics, daar had hij geen problemen mee, geen haperingen of stotterend beeld. Design. Ja een mooie dunne TV met bijna geen randen, de voetjes vind ik niet heel mooi en het oog wat wankel. Ik zou de TV aan de muur te hangen, ik denk dat de deze TV veel beter tot zijn recht komt. Filmmaker mode. Ja dat is een lastige functie om te beoordelen, daar wat ik mooi vind, mijn partner dat afschuwelijk vindt. Maar goed dat deze functie, na wat druk uit de filmwereld, er is.
LG 75NANO756PA REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Uitstekende middenklasse TV
 | 15-06-2021
  • Pluspunten
  • Goede & heldere beeldkwaliteit in 4K via nieuwe Nano technologie
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Veel Smartfeatures
  • Prima Magic Remote afstandsbediening
  • Minpunten
  • Iets minder dan topklasse OLED TV (maar deze zijn aanzienlijk duurder)
Overall een prima 4K TV voor een goede prijs! De LG 55Nano75 TV is een goede middenklasse TV en met name geschikt voor diegene die op zoek is naar een TV met een goede prijs/kwaliteitverhouding, en iemand die niet het geld wil uitgeven aan een topklasse TV (die toch aanzienlijk duurder zijn). Beeldkwaliteit & uiterlijk: Deze Nano TV heeft een stijlvolle afwerking met dunne randen. Qua dikte is deze Nano TV mooi dun, dunner dan een instap LED TV, maar niet zo dun als een OLED TV. De NanoCell technologie is nieuw bij LG, en levert inderdaad mooie heldere kleuren en een goed contrast. Zeker als je kijkt naar 4K content dan ziet het beeld er erg mooi uit, en zie je echt de meerwaarde t.o.v. een HD TV. Geluidskwaliteit: De TV heeft een geluidsvermogen van 20W, en hiermee produceert de TV een goede geluidskwaliteit. Smart functies: LG maakt gebruik van WebOS voor het Smart Platform (geen Android). Persoonlijk vind ik dit een zeer goed platform en werkt ook erg soepel en snel op deze TV. De meeste (streaming) apps kunnen via WebOS op de TV worden geïnstalleerd, zoals Netflix, Amazone Prime Video, YouTube en Videoland. Handig is ook dat KPN TV app beschikbaar is, zodat er eenvoudig TV kan worden gekeken zonder aansluiting van een TV box (via internet), als je TV via KPN hebt. Afstandsbediening: De Magic Remote afstandsbediening wordt bij deze TV meegeleverd. Deze afstandsbediening van LG is zeer prettig, en via deze afstandsbediening kunnen apps, zoals Netflix, eenvoudig worden bediend. Met de Magic Remote bedien je met bewegingen de TV via een punt- en scrollsysteem. Onafhankelijk of je deze LG TV kiest of een andere TV van LG, mijn advies is om een model te kiezen waarbij de Magic Remote afstandsbediening wordt meegeleverd. Kortom, zeker een aanrader!
LG 75NANO756PA Reviews
LG 75NANO756PA REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prachtig beeld
 | 14-06-2021
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Ruime keuze aan apps
  • Supermakkelijke installatie
Installatie is heel erg makkelijk gemaakt, paar vragen beantwoorden en klaar, zou mijn oma zelfs kunnen. Qua beeld instellingen denk ik dat dit er teveel zijn en zou LG wellicht kunnen samenrapen in wat standaard sets met instellingen. Aan content geen gebrek, deze TV kan echt alles afspelen, via streaming of vanuit 1 van de honderden beschikbare apps. De aansluitmogelijkheden zijn er ook genoeg, 3x HDMI, 1x Optisch, Ethernet en USB.
LG 75NANO756PA REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Goede prijs kwaliteit verhouding.
 | 11-06-2021
  • Pluspunten
  • design
  • scherp beeld
  • prijs
  • Minpunten
  • fragiele pootjes
  • derde hdmi achter tv
Ik heb deze tv een aantal weken mogen uittesten. Op het moment dat de doos arriveerde schrok ik even en dacht ik "tjee wat een groot ding". Nu een paar weken later, wil ik hem niet meer kwijt. Wat een genot. Het is een mooi design zonder randen. Alleen maar beeld. Beeld met rijke kleuren. Installeren ging gemakkelijk. Je zet de tv aan en het menu wijst zich vanzelf. Even je wifi aanklikken, het wachtwoord intoetsen en de tv zoekt alles op wat in de omgeving is. DVD speler, losse speler, alles installeert de tv automatisch en correct. Simpeler kan het niet. De afstandsbediening, de zogenaamde Smart Remote is bijzonder en leuk. Het is een soort virtuele muis cq Wij-controller. Grappig en heel eenvoudig. Je wijst met de afstandsbediening op de tv aan wat je wilt bedienen. De tv reageert snel op de afstandsbediening. Alles op 1 afstandsbediening zetten, KPN, was ook eenvoudig. De tv zit vol met applicaties. Teveel voor mij. Wel handig zijn de voorgeprogrammeerde knoppen op de afstandsbediening zoals Netflix en Disney. Met een druk op de knop switch je naar Netflix. Standaard staat de tv ingesteld op Eco. Ik zou deze veranderen voor een betere weergaven van de kleuren. Door het eenvoudige menu is alles gemakkelijk aan te passen. Het beeld en daarbij kleuren kun je eenvoudig instellen met diverse voorkeur standen. Zo ook het geluid. Voor een platte tv vond ik het een goed geluid. De kleurweergave is helder en rijk aan kleuren. Het beeld is haarscherp. Al moet ik aantekenen dat een OLED natuurlijk betere kleuren heeft, maar dan is de prijs ook anders. Dit is een prima kwaliteits tv met een mooie kleurweergave en geluidsweergave. En dat voor een aanzienlijk mindere prijs dan een OLED. De filmmaker modus is een extra mooie toevoeging. Het geeft net die extra beleving, die extra boost. En dan natuurlijk formule 1 kijken op dit grote scherm. Wauw, wat een genot. Gamen op deze grote tv, zonder randen, is gaaf. De 4K komt daarbij goed tot zijn recht. De tv schakelt automatisch over op game mode voor de ultieme weergave. Ik werd het spel ingezogen. Zeker een aanrader voor gamers die voor niet al te veel geld een mooie tv willen hebben. Een 4k tv waarop gamen nog leuker is. Minder vond ik de fragiele pootjes onder de tv. Voor zo\'n grote tv mogen die echt steviger zijn. Maar ik denk dat deze tv meer geschikt is, en mooier, als hij aan de muur hangt. Klein nadeel daarbij zijn de HDMI aansluitingen. Twee zitten netjes aan de zijkant en daar is gemakkelijk aan te komen, als hij strak aan de muur hangt. De derde zit achter de tv en dat is lastig als hij 1 keer hangt. Ik vind het een mooie tv. Een tv met een mooi design en een rijke weergave van mooie kleuren en scherp beeld. Een tv met veel gebruiksgemak. De prijs is goed,. Voor zo’n grote tv met deze mooie kleuren en beeldweergave een meevaller. De tv biedt veel tv voor zijn geld.
LG 75NANO756PA REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Grote verbetering in vergelijking oude tv
 | 10-06-2021
  • Pluspunten
  • Groot scherm
  • Zeer goed geluid
  • Stevige voetsteunen
  • Minpunten
  • Minder zwart als ik verwacht had
Zeer goed geluid, had misschien een iets scherper beeld verwacht. Wanneer. Ik film kijk is het beeld scherper dan bij gewoon tv kijken. Lekker groot scherm, nu wel aangesloten op dolby seround boxen.
LG 75NANO756PA REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Goed werkkende tv, doet wat ie moet doen
 | 07-06-2021
  • Pluspunten
  • Afstandsbediening
  • besturingssysteem
  • gebruiksgemak
  • Minpunten
  • Spiegelt een beetje
  • Wankel
Deze tv is een uitstekende keuze voor mensen die graag een goede tv willen maar niet meteen duizend of meer euro willen uitgeven. De beeldkwaliteit is prima te noemen als het niet te verlicht is in je ruimte dan kijkt deze tv erg goed weg, de kijkhoeken zijn naar mijn mening wel van mindere kwaliteit omdat als ik er schuin op kijk dat ik dan erg veel last van spiegelingen krijg. Kijk je in een wat donkerdere omgeving dan is het beeld prima. Het geluid is standaard te noemen, niet spectaculair maar ook niet slecht. Heb je een soundbar of iets dergelijks dan hoef je hier ook helemaal niet naar te kijken. Waar deze tv wel echt in uitblinkt zijn het gebruiksgemak en het besturingssysteem. in de hele periode dat ik deze tv heb kunnen gebruiken is de hele rit me zeer goed bevallen, alles werkt snel en eenvoudig en waar nodig geeft de tv ook wat handige tips. De afstandsbediening is ook een goed stukje elektronica. Deze ligt zeer fijn in de hand en werkt uitermate prettig. van de cursorfunctie tot aan de knopjes zelf het werkt gewoon zeer goed. Het design van de tv is verder prima en zal bij weinig mensen gaan storen, het enige minpuntje is dat de tv best wankel staat op zijn pootjes.
LG 75NANO756PA REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Betaalbare TV met mooi beeld en goed geluid.
 | 06-06-2021
  • Pluspunten
  • Mooie Kleuren
  • Goed geluid
  • Magic Remote afstandsbediening
  • Vloeiende beelden
  • Smart functionaliteit
  • Minpunten
  • Geen Dolby Vision
  • Uitgebreide menu structuur is wennen
  • Spraak besturing werkt niet altijd goed.
Heb deze tv. enkele weken mogen testen en dit is goed bevallen. Het beeld is helder en mooi van kleur. Heb wel in het begin veel instellingen geprobeerd . In Bioscoop / filmaker modus vindt ik het beeld te soft. De ISF dagmodus heeft mijn voorkeur. Voor een TV in deze prijsklasse is de zwart weergave prima. Geluid is goed en heeft zelfs een duidelijk hoorbare bas. Met de Magic remote kun je alles vlot bedienen. Alle belangrijke apps zoals Netflix zijn beschikbaar. WebOS heeft veel mogelijkheden waar je wel even aan moet wennen. De vormgeving is er sober met veel kunststof.
LG 75NANO756PA REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super tv
 | 06-06-2021
  • Pluspunten
  • Veel smart functies
  • Goede beeldkwaliteit
  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Geen
Dit is een tv waarbij er een wereld voor mij open ging op het gebied van smart functies. Daar ik een tv heb die al 12 jaar oud is. Je kan oneindig stressen. Met één klik zit je op YouTube, Spotify , Google noem het maar op. Hij heeft een haarscherp beeld. Waarvan je de kleurinstellingen eenvoudig kan veranderen naar eigen smaak. En een geweldig geluid dat er in zit. Ik luister nu met genot muziek via mijn tv. De afstandsbediening ligt fijn in de hand en handig in gebruik. Klik met je muis en je favoriete apps komen automatisch in beeld. Maar je kan ook een spraakopdracht doen en de tvdoet de rest. De vormgeving is erg sierlijk hele mooie dunnen omlijsting en kleine pootjes waar die op staat. En ook mooi plat. Gameprestaties kan ik niet over oordelen, dit is iets wat ik niet doe en ook niemand in mijn huishouden. Ik ben super blij met deze tv!!
LG 75NANO756PA REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Goede prijssteling
 | 05-05-2021
  • Pluspunten
  • Voor de kortingsprijs goed toestel
  • Bluetooth
  • Oortelefoon aansluiting
  • Smartafstandsbediening
  • Minpunten
  • Veel schittering bij zijwaarts licht
  • Slechts 3 HDMI aansluitingen
  • Moeilijk te bereiken aansluitingen als ie opgehangen is
Schittering van de zijkanten door invallendicht zijn minder dan bij de goedkopere modellen, echter je ziet dan niet veel. Ook niet op deze tv. Verder zoeken naar nóg duurdere modellen waarvan het resultaat dan misschien ook zal tegenvallen had ik geen zin. Bluetooth en oor telefoonaansluiting zit er ook op. Dat laatste stond niet in de specs op de site. Leuk toestel, maar wel eerst ff overleggen over de prijs bij platte tv.nl. Dan klopt mijn header weer.