U bevindt zich in:
LG 65UK6470 Reviews

LG 65UK6470 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 207 reviews
1099,-
814,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldig!!
 | 14-08-2019
  • Pluspunten
  • heel veel
  • Minpunten
  • geen
voor die prijs een sprankelend beeld!!Een aanradertje
LG 65UK6470 Reviews
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
mijn eigen bioscoop thuis
 | 13-08-2019
  • Pluspunten
  • mooi geluid
  • strak beeld
  • nog nooit terleurgesteld door platte tv
  • Minpunten
  • tot nu toe geen
Super tv met een prachtige uitstraling. Gemakkelijk te bedienen en de ingebouwde speakers geven genoeg geluid
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Er is geen betere 4K TV te koop voor dit geld
 | 12-08-2019
  • Pluspunten
  • WebOS
  • Beeldkwaliteit
  • Goede kijkhoek
  • Goed geluid voor platte TV
  • Scherpe prijs
  • Minpunten
  • Standaard geen Magic Remote
De TV is uitgerust met WebOS, hetgeen een zeer intuïtief besturingssysteem is. De beeldkwaliteit doet niet onder voor zijn duurdere broertjes. De kijkhoek is goed, als ik schuin naar het scherm kijk ziet het beeld er nog steeds goed uit. Tevens valt het geluid niet tegen voor een platte tv. Tot slot de prijs. Je kunt geen betere 4K TV kopen voor dit geld. Enige wat ik jammer vind is dat er standaard geen Magic Remote bij zit. Ik heb al meerdere LG TV's met Magic Remote en als je daar mee gewerkt hebt wil je niet anders meer. Gelukkig is deze optioneel te krijgen. Wat mij betreft een nuttige aanvulling op deze TV. Al met al vind ik het een super TV en zeker voor dit geld.
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Mooi beeld eenvoudige installatie.
 | 11-08-2019
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Eenvoudige installatie
  • Beeld
  • Geluid
  • Minpunten
  • Menustructuur instellingen kan overzichtelijker
Betaalbare tv met veel extras. Goed geluid. Goed beeld.
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Goed. Vergeleken met mijn oude LG 32 inch ledtv, denk ik zeker niet dat hij 4x scherper is.
 | 10-08-2019
  • Pluspunten
  • Mooi geluid.
  • Snel geleverd
  • Minpunten
  • Minder scherp beeld als verwacht.
Voor de rest een goed product. Zal volgende keer toch voor een OLED gaan.
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Goed. Vergeleken met mijn oude LG 32 inch ledtv, denk ik zeker niet dat hij 4x scherper is.
 | 10-08-2019
  • Pluspunten
  • Mooi geluid.
  • Snel geleverd
  • Minpunten
  • Minder scherp beeld als verwacht.
Voor de rest een goed product. Zal volgende keer toch voor een OLED gaan.
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
super tv, super goed bedrijf
 | 07-08-2019
  • Pluspunten
  • strak beeld
  • mooi geluid
  • nog nooit terleurgesteld door platte tv
  • Minpunten
  • tot nu toe geen
super mooi beeld, voor een interne geluidsbox geeft deze genoeg geluid.
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Deze televisie is qua prijs - kwaliteit verhouding een super aankoop!!
 | 04-08-2019
  • Pluspunten
  • Groot beeldscherm
Ik ben zeer tevreden over de beeldkwaliteit en het geluid. Maar ook jullie service tijdens de aankoop was prettig en professioneel!
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima tv
 | 19-07-2019
Mooi beeld
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Goede kwaliteits tv die niet duur is
 | 17-07-2019
  • Pluspunten
  • Mooi helder beeld
  • Goede service
  • Makkelijke handleiding
  • Mooie uitstraling van de tv
  • Mooi geluid
  • Minpunten
  • Geen
Super blij met deze tv. Mooi beeld, mooie kleuren, goed geluid, en mooi formaat. De service was goed en de tv was snel geleverd. Ik ben een tevreden klant.
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
goede tv voor een mooie prijs en perfecte service Platte tv.nl
 | 17-07-2019
Heel tevreden over onze aankoop de lg65uk6470, scherp beeld, goed geluid en easy bediening. Erg tevreden ook over de service en aankoop bij Platte tv
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Makkelijk te bedienen en prachtige kleuren
 | 14-07-2019
  • Pluspunten
  • Kleur
  • Bedieningsgemak
  • Vormgeving
  • Prijs
  • Minpunten
  • Geluid iets minder, met Sonos audiosysteem opgelost
  • Bezorging liep fout
Prijs/kwaliteit is erg goed. Jammer dat bezorging door PTT post erg problematisch verliep waardoor je hier twee dagen voor thuis moet blijven.
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfecte aanschaf!
 | 11-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Smart opties
  • WiFi
2 TV's moest ik aanschaffen. Merk LG was ik al over uit. De maat ook 49". De daadwerkelijke aanschaf was nog wel even uitpluizen welke. Maar met dank aan de chat PlatteTV, die de uiteindelijke doorslag gaf, zijn het de LG 49UK6470 (2x) geworden. Goede prijs/kwaliteit, goed bedieningsgemak, goed geluid en een heerlijk beeld. Ook de Smart opties met WiFi van de TV's, zijn wat ons betreft ruim voldoende. Werkt perfect. Blij mee!
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Voldoet aan de verwachting.
 | 08-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Aansluitingen
  • Gewicht
Voor het geld wat ik betaald heb is het een prima toestel.
LG 65UK6470 Reviews
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Mooie tv voor deze prijs
 | 02-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geluid
Goede tv
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Redelijke kwaliteit maar zeer onstabiel op de voet.
 | 28-06-2019
  • Pluspunten
  • Geluid voldoende
  • Beeld voldoende
  • Minpunten
  • Onstabiel op de voet
  • Grof zwart frame
  • Geen bevestigingspunt waar kabels aan vastgezet kunnen worden
Was niet geheel tevreden met de televisie daar deze zeer onstabiel op de voet staat. Ook de vormgeving stond mij uiteindelijk niet aan. Televisie omgeruild voor de LG65SK8000.
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Prima TV, zeker voor dit geld
 | 24-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Minpunten
  • beetje wankel op het voetje
Perfect beeld.
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Zeer goed prijs/kwaliteit
 | 22-06-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk
  • Snel
  • Goedkoop
  • Minpunten
  • Geen magic remote bijgeleverd
  • 3x hdmi
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Super mooie tv.
 | 19-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen handleiding
  • moeite met Smart tv
Prachtige tv alleen heb ik moeite met het smart gebeure, vind het beetje ingewikkeld ook omdat je geen gebruiksaanwijzing erbij hebt. Ben denk ik nog erg ouderwets. Maar het beeld is GEWELDIG!!!! Echt een aanrader.
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
een prachtig toestel ben er erg blij mee
 | 18-06-2019
een mooi beeld helemaal topy dank u wel gr jan