U bevindt zich in:
LG 65UK6470 Reviews

LG 65UK6470 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 217 reviews
758,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Goede prijs kwaliteit
 | 08-10-2019
  • Pluspunten
  • Snel
  • Helder beeld
  • Minpunten
  • Beetje dof geluid
Tevreden
LG 65UK6470 Reviews
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Esthetisch prettig voor een goede prijs
 | 11-09-2019
  • Pluspunten
  • Mooi
  • Scherp beeld
  • Snel
  • Goedkoop
  • Minpunten
  • Beperkt besturingssysteem (ivm bijvoorbeeld android)
  • Weinig audio uitgangen en geen AUX waardoor ik een DAC Converter moest aanschaffen
  • Beperkte afstandsbediening
Prima TV. Enkele belangrijke functies missen. Erg mooi in de kamer.
LG 65UK6470 Reviews
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-35 6,5 / 10
Goede tv
 | 10-09-2019
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Goedkoop
  • Minpunten
  • Geen
Mooie goede tv
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Perfecte tv voor mijn.
 | 07-09-2019
Perfecte tv voor mijn. Harde schijf werkt er perfect op. Ondertiteling is kleurbaar. Je kunt er je favorieten zenders in vast zeten. Internet werd ook goed. Geluid is voor mij ook goed. Instellingen gaat vanzelf. Ik ben er erg blij mee.
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een super tv .
 | 04-09-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Geen gebruiksaanwijzing nodig
  • Wifi aansluiting
  • Minpunten
  • Geen
. Makkelijk in bediening. Geen gebruiksaanwijzing nodig, alle wijst zichzelf. Goed beeld en geluid.
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
 
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • prima tv
Beste getest door de cons.bond
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldig
 | 03-09-2019
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top TV!!
 | 21-08-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beeldkwaliteit
  • Uiterlijk
Erg over dit product te spreken. Prijs / kwaliteit echt perfect
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige kwaliteit voor superprijs
 | 19-08-2019
  • Pluspunten
  • 4k HDR superscherp
  • Goedkoop
  • Makkelijke bediening
  • Goede koppeling met teufel soundbar
  • Minpunten
  • Wat goedkope plastic behuizing, maar niet storend
Prachtig groot, super scherp beeld en makkelijke bediening. HDR 4K content van bijv Netflix is echt schitterend! De Trumotion direct even uitzetten,, want dat is echt een waardeloze feature..
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie smart tv perfect voor buiten
 | 17-08-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Internet
Leuke smart tv prijs kwaliteit perfect voor onder de overkapping. Doet wat t moet doen zeer tevreden
LG 65UK6470 Reviews
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldig!!
 | 14-08-2019
  • Pluspunten
  • heel veel
  • Minpunten
  • geen
voor die prijs een sprankelend beeld!!Een aanradertje
LG 65UK6470 Reviews
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
mijn eigen bioscoop thuis
 | 13-08-2019
  • Pluspunten
  • mooi geluid
  • strak beeld
  • nog nooit terleurgesteld door platte tv
  • Minpunten
  • tot nu toe geen
Super tv met een prachtige uitstraling. Gemakkelijk te bedienen en de ingebouwde speakers geven genoeg geluid
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Er is geen betere 4K TV te koop voor dit geld
 | 12-08-2019
  • Pluspunten
  • WebOS
  • Beeldkwaliteit
  • Goede kijkhoek
  • Goed geluid voor platte TV
  • Scherpe prijs
  • Minpunten
  • Standaard geen Magic Remote
De TV is uitgerust met WebOS, hetgeen een zeer intuïtief besturingssysteem is. De beeldkwaliteit doet niet onder voor zijn duurdere broertjes. De kijkhoek is goed, als ik schuin naar het scherm kijk ziet het beeld er nog steeds goed uit. Tevens valt het geluid niet tegen voor een platte tv. Tot slot de prijs. Je kunt geen betere 4K TV kopen voor dit geld. Enige wat ik jammer vind is dat er standaard geen Magic Remote bij zit. Ik heb al meerdere LG TV's met Magic Remote en als je daar mee gewerkt hebt wil je niet anders meer. Gelukkig is deze optioneel te krijgen. Wat mij betreft een nuttige aanvulling op deze TV. Al met al vind ik het een super TV en zeker voor dit geld.
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Mooi beeld eenvoudige installatie.
 | 11-08-2019
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Eenvoudige installatie
  • Beeld
  • Geluid
  • Minpunten
  • Menustructuur instellingen kan overzichtelijker
Betaalbare tv met veel extras. Goed geluid. Goed beeld.
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Goed. Vergeleken met mijn oude LG 32 inch ledtv, denk ik zeker niet dat hij 4x scherper is.
 | 10-08-2019
  • Pluspunten
  • Mooi geluid.
  • Snel geleverd
  • Minpunten
  • Minder scherp beeld als verwacht.
Voor de rest een goed product. Zal volgende keer toch voor een OLED gaan.
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Goed. Vergeleken met mijn oude LG 32 inch ledtv, denk ik zeker niet dat hij 4x scherper is.
 | 10-08-2019
  • Pluspunten
  • Mooi geluid.
  • Snel geleverd
  • Minpunten
  • Minder scherp beeld als verwacht.
Voor de rest een goed product. Zal volgende keer toch voor een OLED gaan.
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
super tv, super goed bedrijf
 | 07-08-2019
  • Pluspunten
  • strak beeld
  • mooi geluid
  • nog nooit terleurgesteld door platte tv
  • Minpunten
  • tot nu toe geen
super mooi beeld, voor een interne geluidsbox geeft deze genoeg geluid.
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Deze televisie is qua prijs - kwaliteit verhouding een super aankoop!!
 | 04-08-2019
  • Pluspunten
  • Groot beeldscherm
Ik ben zeer tevreden over de beeldkwaliteit en het geluid. Maar ook jullie service tijdens de aankoop was prettig en professioneel!
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima tv
 | 19-07-2019
Mooi beeld
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Goede kwaliteits tv die niet duur is
 | 17-07-2019
  • Pluspunten
  • Mooi helder beeld
  • Goede service
  • Makkelijke handleiding
  • Mooie uitstraling van de tv
  • Mooi geluid
  • Minpunten
  • Geen
Super blij met deze tv. Mooi beeld, mooie kleuren, goed geluid, en mooi formaat. De service was goed en de tv was snel geleverd. Ik ben een tevreden klant.