U bevindt zich in:
LG 65UK6470 Reviews

LG 65UK6470 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 199 reviews
1099,-
814,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima tv
 | 19-07-2019
Mooi beeld
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Goede kwaliteits tv die niet duur is
 | 17-07-2019
  • Pluspunten
  • Mooi helder beeld
  • Goede service
  • Makkelijke handleiding
  • Mooie uitstraling van de tv
  • Mooi geluid
  • Minpunten
  • Geen
Super blij met deze tv. Mooi beeld, mooie kleuren, goed geluid, en mooi formaat. De service was goed en de tv was snel geleverd. Ik ben een tevreden klant.
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
goede tv voor een mooie prijs en perfecte service Platte tv.nl
 | 17-07-2019
Heel tevreden over onze aankoop de lg65uk6470, scherp beeld, goed geluid en easy bediening. Erg tevreden ook over de service en aankoop bij Platte tv
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Makkelijk te bedienen en prachtige kleuren
 | 14-07-2019
  • Pluspunten
  • Kleur
  • Bedieningsgemak
  • Vormgeving
  • Prijs
  • Minpunten
  • Geluid iets minder, met Sonos audiosysteem opgelost
  • Bezorging liep fout
Prijs/kwaliteit is erg goed. Jammer dat bezorging door PTT post erg problematisch verliep waardoor je hier twee dagen voor thuis moet blijven.
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfecte aanschaf!
 | 11-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Smart opties
  • WiFi
2 TV's moest ik aanschaffen. Merk LG was ik al over uit. De maat ook 49". De daadwerkelijke aanschaf was nog wel even uitpluizen welke. Maar met dank aan de chat PlatteTV, die de uiteindelijke doorslag gaf, zijn het de LG 49UK6470 (2x) geworden. Goede prijs/kwaliteit, goed bedieningsgemak, goed geluid en een heerlijk beeld. Ook de Smart opties met WiFi van de TV's, zijn wat ons betreft ruim voldoende. Werkt perfect. Blij mee!
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Voldoet aan de verwachting.
 | 08-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Aansluitingen
  • Gewicht
Voor het geld wat ik betaald heb is het een prima toestel.
LG 65UK6470 Reviews
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Mooie tv voor deze prijs
 | 02-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geluid
Goede tv
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Redelijke kwaliteit maar zeer onstabiel op de voet.
 | 28-06-2019
  • Pluspunten
  • Geluid voldoende
  • Beeld voldoende
  • Minpunten
  • Onstabiel op de voet
  • Grof zwart frame
  • Geen bevestigingspunt waar kabels aan vastgezet kunnen worden
Was niet geheel tevreden met de televisie daar deze zeer onstabiel op de voet staat. Ook de vormgeving stond mij uiteindelijk niet aan. Televisie omgeruild voor de LG65SK8000.
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Prima TV, zeker voor dit geld
 | 24-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Minpunten
  • beetje wankel op het voetje
Perfect beeld.
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Zeer goed prijs/kwaliteit
 | 22-06-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk
  • Snel
  • Goedkoop
  • Minpunten
  • Geen magic remote bijgeleverd
  • 3x hdmi
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Super mooie tv.
 | 19-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen handleiding
  • moeite met Smart tv
Prachtige tv alleen heb ik moeite met het smart gebeure, vind het beetje ingewikkeld ook omdat je geen gebruiksaanwijzing erbij hebt. Ben denk ik nog erg ouderwets. Maar het beeld is GEWELDIG!!!! Echt een aanrader.
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
een prachtig toestel ben er erg blij mee
 | 18-06-2019
een mooi beeld helemaal topy dank u wel gr jan
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Waarom een andere kiezen?
 | 17-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Prijs
  • Apps
  • Geluidskwaliteit
  • Minpunten
  • Geen OLED
Na een 3D tv, een Samsung smart tv en een beeldbuis in bezit te hebben gehad kan ik wel zeggen dat de LG 50UK6470 de beste tv is die ik ooit heb gehad. Een gigantisch pakket werd de volgende dag afgeleverd en installatie was een fluitje van een cent. De prijs, zoals je zelf al ziet is genoeg om te beslissen dat je deze tv wilt. De tv heeft mooi beeld en geluid. Super handig in gebruik en de afstandsbediening is klein en behandzaam (zorg er wel voor dat je iemand niet op de bank verliest). Als je op zoek bent naar een nieuwe tv met alle nieuwe apps en gadgets is dit zeker een goede keuze als je daarvoor niet je schoonmoeder mag/wilt verkopen.
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-30 5,8 / 10
Prima 65inch tv en niet te duur
 | 13-06-2019
Mooie 4K beeldweergave
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top
 | 11-06-2019
Echt mooi scherp beeld. Makkelijke bediening.
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige kwaliteit
 | 11-06-2019
Heel mooi en scherp beeld!
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Ik kan niets anders zeggen, dan dat ik heel tevreden ben.
 | 10-06-2019
  • Pluspunten
  • Zeer tevreden!
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden!
Een hele mooie tv. Kan iedereen het aanraden!
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Goed product voor deze prijs.
 | 09-06-2019
  • Pluspunten
  • Installatie
  • Mogelijkheden
  • Instellingen
  • Minpunten
  • Documentatie
Goed en mooi product voor deze prijs, alleen is de documentatie heel erg summier. Voor iemand die niet bekend is met een smart tv is het lastig alles te doorgronden. De bijgeleverde handleiding is erg algemeen en kort. Ik had gedacht/verwacht dat de handleiding die te downloaden is uitgebreider en vollediger zou zijn met meer toelichting. Helaas bleek dit dezelfde handleiding als bijgeleverd. Na 1 dag kan ik uiteraard nog niets zeggen over de betrouwbaarheid.
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een prachtige TV
 | 05-06-2019
We zijn heel tevreden met deze TV. We zijn goed geholpen door Platte TV medewerker..
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-35 6,5 / 10
goede service
 | 21-05-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • redelijk geluid
  • vormgeving
  • Minpunten
  • installatie
  • geen draaibare voet
prima toestel