U bevindt zich in:
LG 65UK6470 Reviews

LG 65UK6470 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 39 reviews
1099,-
899,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer veel waar voor je geld
 | 13-11-2018
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Vormgeving
  • Software is snel
  • Minpunten
  • Weinig HDMI poorten
Erg goede prijs kwaliteit verhouding. Mooie beeld kwaliteit en de software is erg snel!
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
 
 | 13-11-2018
  • Pluspunten
  • Goede software
  • mooie kleuren
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Goed
 | 13-11-2018
Geluid is nvt ivm surroundsysteem Verder hopen dat deze het langer uithoud oude of 3d tv was binnen de 5 jaar kapot. Tot nu toe erg tevreden met het product
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
prachtig toestel, waar voor je geld
 | 11-11-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • vormgeving
  • instelmogelijkheden
  • plug & play
Prima beeld, prima geluid, veel instelmogelijkheden. Geen overbodig chroom, wel mooi mat zwarte voet. Terecht aan ons geadviseerd door winkel in Utrecht Zoals bij heel veel platte tv's bleek een sound bar een waardevolle aanvulling voor het bekijken van films.
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch
 | 09-11-2018
Zeer fijne tv. Makkelijk in gebruik goeie geluid en een mooi beeld. Weinig aan op te merken.
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima keuze
 | 09-11-2018
  • Pluspunten
  • Duidelijke uitleg
  • Goede service
Ik ben uiterst tevreden met mijn aankoop, de koop was snel geregeld omdat ik wist welke tv ik wilde hebben, de bediening en service was goed. Ik heb de tv gelijk meegenomen en daags daarna belden ze wanneer de oude tv opgehaald moest worden. Ik vroeg aan de verkoper of het moeilijk was om de tv in te stellen want dat werd mij bij de concurrenten steeds bij verteld, dat valt reuze mee zei hij en dat bleek ook later. Mocht het niet lukken kon ik altijd een beroep op hun doen. Ik kan Platte tv aanraden, duimpje omhoog.
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede kwaliteit voor een mooi bedrag!
 | 03-11-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beeld
  • Kwaliteit
  • Prijs verhouding met de kwaliteit
  • Service van platte tv
Super goed televisie, mooi beeld, goed geluid. De prijs is ook goed in verhouding met de kwaliteit!
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
We zijn erg tevreden met deze tv
 | 02-11-2018
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Prima geluid
  • Redelijk grote keuze abn smart apps
Een prima tv en een erg goede prijs/ kwaliteit verhouding
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
zeer tevreden prijs/kwaliteit
 | 28-10-2018
  • Pluspunten
  • beeld kwaliteit
  • Minpunten
  • geluid kan iets beter
Goede tv, voor de prijs prima beeld kwaliteit
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Prima tv om mee te gamen
 | 28-10-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Instellingsmogelijkheden
  • Hdr
  • 4k
4K tv gekocht voor de XBox One X. Tv heeft mooi beeld, voldoende instellingsmogelijkheden. Ben tevreden! Geluid weet ik niet, want gebruik ik niet. Vormgeving moet je van houden, niet heel spannend, maar prima zo.
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Moet bijna een zonnebril opzetten, zo scherp beeld, fantastisch.
 | 24-10-2018
Mooie platte TV, goed advies gekregen over aanschaf,goede service, kan niet beter.
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
goed product, nog beter personeel
 | 14-10-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • functies
  • bedieningsgemak
  • Minpunten
  • geluid
Product voldoet aan alle verwachtingen ik ben een tevreden mens.
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prima product voor een prima prijs
 | 14-10-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Goed geluid zonder aan zetten surround sound systeem
  • Minpunten
  • Maar 3 hdmi poorten
  • Geen vga asndluiting
Prachtig beeld en makkelijk in elkaar te zetten voetstuk makkelijk aan te sluiten. Goed geluid uit het toestel.
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfecte prijs/kwaliteit!
 | 06-10-2018
Mooie tv, kan alles. Makkelijk te installeren. En value for money is zeer groot!
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Prima tv voor goede prijs.
 | 04-10-2018
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Makkelijk bedienen
  • Prijs
  • Minpunten
  • Geluid
  • Diepte tv
De tv bevalt prima. Beeld is mooi en helder, web-os is makkelijk te bedienen. Geluid valt wel tegen, had ik meer van verwacht. Ondanks een mooi design aan de voorkant, is de tv vrij diep van achteren en komt echt van de muur af erdoor.
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Mooie tv, snel geleverd, goede prijs
 | 02-10-2018
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Zeer goede prijs kwaliteitsverhouding
 | 01-10-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Prijs
  • Minpunten
  • Geluid
  • Design
Deze tv heeft een prachtig beeld, zeker de beste in de prijsklasse (OLED is mooier maar daar betaal je ook voor =D). Je levert wel wat in op het geluid maar dit is op te lossen met een soundbar. Het design is niet heel bijzonder maar koos toch voor deze omdat het voornamelijk om het beeld gaat
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prijs kwaliteitsverhouding is zeer netjes!
 | 29-09-2018
Nette tv, ook voor de niet techneuten ( zoals ik), vormgeving van de standaard vind ik zelf wat minder maar dat is een persoonlijke smaak kwestie. TV op zich is van goede kwaliteit zeker voor deze prijs!
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Prima TV maar "smart" functionaliteit valt tegen.
 | 28-09-2018
  • Pluspunten
  • Prima beeldkwaliteit voor de prijsklasse
  • Minpunten
  • Besturingssysteem
  • Alleen optische audio uitgang
Prima TV alleen valt de bediening en de functionaliteit van het besturingssysteem WEBOS tegen. Oorspronkelijk wilde ik graag de LG 43UJ630V kopen, maar de verkoper haalde mij over om toch voor deze te gaan. Achteraf gezien denk ik niet dat dit het echt waard was omdat ik nu toch nog vooral mijn chromecast gebruik.
LG 65UK6470 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super tv voor een mooie prijs!
 | 27-09-2018
Ontzettend blij met deze tv. Strak helder beeld en mooi geluid met body.