TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
U bevindt zich in:
LG 65NANO866NA (2020) Reviews

LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 100 reviews
999,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Wat een fantastische tv!
 | 13-11-2020
  • Pluspunten
  • Natuurlijke kleuren met veel nuances en diepte
  • Afstandsbediening werkt snel
  • Minpunten
  • Uitgangen zitten ongelukkig als je een sanusbeugel voor sonos beam monteert
  • Geen handleiding erbij, alles online
We gingen voor Samsung Qled, maar Danny van PlatteTV adviseerde ons goed waardoor het deze LG werd. Het beeld is haarscherp en de kleuren heel natuurlijk en diep. Het geluid loopt via sonos beam en 2 sonos one boxen waardoor film kijken een bioscoopervaring geeft. De afstandsbediening werkt snel en bedient meteen de ziggo box. Het Nintendo Wii spel heb ik met verloopstekker in hdmi 2 gezet. Zonder aanpassingen schitterend beeld tijdens dit spel. Kortom wij zijn zeer tevreden met het advies en deze tv. Enige nadeel is de plaats van de ingangen. Geen goede combinatie met de Sanus beam beugel. Deze wordt vervangen door PlatteTV voor een ander merk
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig mooie tv
 | 08-11-2020
Prachtig mooie tv. Alles klopt gewoon
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Het is een top tv voor alle functies die u nodig heeft.
 | 07-11-2020
Qua geluid werkt hij super, makkelijk bedieningspaneel, mooi beeld, alles werkt gewoon super top ben er heel blij mee.
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige TV. Top kwaliteit voor goede prijs
 | 06-11-2020
  • Pluspunten
  • Prijs kwaliteit
  • Beeld
  • Helderheid/scherpte
  • Aansluitingen
Mooie tv die voldoet aan alle verwachtingen. Goed beeld, prima geluid en makkelijk in gebruik. Flink lang gezocht naar een TV maar enorm blij met deze aankoop!
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Top prijs kwaliteit verhouding.
 | 06-11-2020
  • Pluspunten
  • Diepte perspectief
  • Kleuren
  • Ontwerp
  • Bouwkwaliteit
Goede bouwkwaliteit en zeer gebruiksvriendelijk product. Ziet er uit en voeld als kwaliteit mede door het materiaalgebruik en ontwerp. Beeldkwaliteit is super. Keuren details en diepte perspectief is verrassend goed. Kom maar op met de PS5.
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige tv!
 | 05-11-2020
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Geweldig beeld
  • Makkelijk te bedienen
  • 4k@120hz game mode
  • Mooie afstandsbediening
  • Minpunten
  • Geen
De tv ziet er goed uit beeld is haar scherp alles was binnen 5 min geinstalleerd de tv is ook geweldig voor gamen!
LG 65NANO866NA (2020) Reviews
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top tv
 | 04-11-2020
  • Pluspunten
  • Scherm
  • Geluid
  • Dikte
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • Jammer dat de ziggo go app niet er op kan.
Hele mooie tv, echt zo blij mee, goed in gebruik. Mooie design en super geluid en beeld
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie tv voor prima prijs
 | 02-11-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijke installatie
  • Snelle navigatie
  • Voldoende aansluitingen, w.o. HDMI 2.1 (toekomstproof)
  • Automatische aanpassing beeld bij content
  • Prijs
  • Minpunten
  • Local dimming (kan uitgezet worden)
  • Beetje instabiele tv-voetstandaard (muurbevestiging mogelijk)
Makkelijke installatie, snelle navigatie tussen de voldoende hdmi-kanalen, mooie kleuren, geluid is prima, kijkhoek redelijk goed. Alle instellingen zijn aan te passen. De tv past de beeldinstellingen automatisch aan indien content betere kwaliteit beeld kan laten zien (bijv. HDR of Dolby Vision & Atmos). De tv is goed voor gamers gezien de lage input-lag. Het advies is om content af te spelen via de tv apps (Netflix/Youtube) voor een betere beeldkwaliteit ten op zichte van via telefoon/Chromecast. Ik heb het idee dat er meer uit de tv te halen door verdere aanpassing beeldinstellingen; hierin ben ik nog zoekende. Minpunt is de beeldkwaliteit in donkere scenes door de erg matige local dimming; gelukkig kan men dit uitzetten. Al met al een goede snelle tv met mooi beeld voor een goede prijs. De service in de PlatteTV winkel was prima. De volgende stap is wel een OLED tv, echter is de prijs daarvan een stuk(je) hoger.
LG 65NANO866NA (2020) Reviews
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
 
 | 30-10-2020
  • Pluspunten
  • 10
  • 10
  • 10
  • 10
  • 10
Dat ben ik blij een 10+
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima tv, met mooi beeld.
 | 25-10-2020
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Fijne afstandsbediening
  • Goed beed
  • Minpunten
  • Minder mooie afgewerkte standaard
Ik ging eigenlijk voor een Samsung TV. Ik de winkel toch geadviseerd op voor een LG te gaan. Deze had volgens de verkoper beter beeld voor hetzelfde geld.
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Perfect beeld
 | 24-10-2020
  • Pluspunten
  • Fijne afstandsbediening
  • Scherp beeld
  • Snel ingesteld
  • Minpunten
  • Geen diepe bass
  • Backlight uitzetten bij donkere films
Eerst waren we nog wat bang omdat we het merk LG niet perse zouden linken aan TV\'s maar we zijn echt super tevreden over de TV. Van de afstandsbediening tot het diepe zwart alles vind ik mooi aan deze TV. Zelf kijken we wel naar een soundbar voor dat klein beetje extra geluid maar het geluid is al wel goed.
LG 65NANO866NA (2020) Reviews
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top TV. Goed aangeraden door winkelpersoneel.
 | 24-10-2020
  • Pluspunten
  • Scherpte
  • Bediening
  • Kleuren
  • Goede maat
  • Minpunten
  • Beeldinstellingen is even uitzoeken. Maar is echt persoonlijke smaak.
Na mijn wensen aangegeven te hebben werd ik gewezen op deze tv. Goed geholpen en uitleg gehad. Nooit aan lg gedacht. Hangt nu aan de muur. Echt top tv.
LG 65NANO866NA (2020) Reviews
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top tv met dolby atmos
 | 24-10-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Grootte
  • Minpunten
  • ongemakkelijk om vast te houden
Mooie tv met goed beeld en geluid!
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldige TV
 | 21-10-2020
  • Pluspunten
  • Rustig beeld
  • Veel mogelijkheden
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Geen
Toestel heeft een prachtige beeldweergave en het geluid niet te vergeten is super .. ik geniet er elke dag van.. Ik ben ook niet zo veel eisend
LG 65NANO866NA (2020) Reviews
LG 65NANO866NA (2020) Reviews
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie televisie met zeer scherp beeld met zeer heldere kleuren.
 | 19-10-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • kleuren
  • afstandsbediening
Top product. Goede keuze geweest om deze televisie aan te schaffen. zeer scherp beeld met mooie heldere kleuren. Ik zou deze televisie aanraden.
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Superblij mee ,heel erg mooi beeld
 | 14-10-2020
  • Pluspunten
  • Mooie beeld 55 inch
  • Mooie kleuren
  • Stuk goedkoper dan Oled
  • 100 hz tv
  • Goeie asb ,met een muis
  • Minpunten
  • Geen
Ik zou hem aanbevelen
LG 65NANO866NA (2020) Reviews
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
geweldig beeld!
 | 12-10-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • de tv is gewoon mooi aan de muur
  • verschillende apps
  • installatie
  • perfect beeld tijdens voetbal en F1
  • Minpunten
  • afstandsbediening is gevoelig
  • geluid als je heel kritisch bent
Installatie snel gebeurt, makkelijk. Geluid is gewoon goed, soms e.v.t. even eren als je journaal kijkt of een film, maar zeer aanvaardbaar. Beeld via TV zoals voetbal, F1, series gewoon goed, zuiver en geen vlekken. De apps zoals Netflix standaard op afstandsbediening goed, alles is aanwezig. Youtube is alles upscaling dus erg goed en zuiver! Bediening van afstandsbediening had wat beter gekund, maar na een week wen je er volledig aan de wat kleinere knopjes. 65inch is misschien groot, maar een maatje groter had zeker niet mis staan, het is een sieraad aan de muur. aanrader!
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prima 4k-tv voor een nette prijs
 | 07-10-2020
  • Pluspunten
  • Mooie beeldkwaliteit
  • klaar voor de opties van de nieuwe consoles
  • goed geluid
  • gebruiksvriendelijk
  • mooie, strakke vormgeving
  • Minpunten
  • afstandsbediening is even wennen
  • bijgeleverde voet oogt niet enorm stevig
Met de komst van de nieuwe generatie consoles wilde ik de overstap naar 4K maken, en wilde ik dus ook een tv die volledig compatibel zou zijn met de nieuwe opties van die consoles. Daarbij kwam deze tv als de meest betaalbare optie uit de bus, en Plattetv.nl wist me er een mooie deal op te bieden. De beeldkwaliteit is prima en voor tv-speakers heb ik over het geluid eigenlijk ook niet te klagen. De afstandsbediening is even wennen, maar daarna heel prettig, en ook de smart TV interface is gebruiksvriendelijk. De bijgeleverde voet oogt alleen niet enorm stevig, maar gelukkig was ik toch al niet van plan die te gebruiken. Ik ben dus uiterst tevreden met mijn aankoop.
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super toestel
 | 02-10-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Snelheid
  • Scherpte diepgang
  • En goeie remote
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen vinden
Het is alles wat ik wou. super beeld kraak helder hartsikke mooi met films en serie kijken. het mooie is hij pakt automatisch de atmos op en dolby vision dus ik ben er zekers tevreden mee
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Super tv voor iedereen na wens te maken!
 | 28-09-2020
  • Pluspunten
  • Instellingen geluid en beeld
  • Makkelijk te bedienen
  • Haarscherp beeld
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Kabels niet goed weg te werken als hij aan de muur hangt
De perfecte tv voor verschillende doeleinden. Makkelijk te switchen van geluid en beeld vormgeving voor: game, films kijken, muziek luisteren of gewoon tv te kijken. Erg gebruiksvriendelijk en super kwaliteit voor de prijs!