TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
U bevindt zich in:
LG 65NANO866NA (2020) Reviews

LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 100 reviews
999,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Hier wordt ik heel blij van
 | 17-12-2020
Ik kan simpel foto’s en filmpjes van mijn mobiel afspelen op de tv, geweldig!
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige TV voor Gamen en Films
 | 15-12-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Prijs
Totaal geen spijt dat ik deze TV heb aangeschaft. Ik geniet er elke dag volop van. Gamen op deze TV is gewoon geweldig. Beeldkwaliteit en geluidskwaliteit is super, alhoewel ik er mijn Soundbar heb aangesloten, vind het geluid met soundbar toch fijner. Al met al een Geweldige TV voor een schappelijke prijs!
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Natuurgetrouw beeld voor een mooie prijs
 | 15-12-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • installeren
  • gratis brengservice
Deze Nano tv trok al snel mijn aandacht. Ik had al gelezen dat het een prima beeld zou moeten zijn. Daar kwam bij dat ik al een tijdje aan het kijken was voor een 65 inch, die in mijn kamer perfect uitkomt. Afstand tot de tv is ruim 4m. Bij platte TV kwam ik snel rond, maar de tv zou pas eind december komen. Een dag later bleek LG toch eerder te kunnen leveren en weer een dag later kon ik de tv installeren. Dat ging heel eenvoudig en gelukkig paste de tv wandsteun van onze vorige LG tv nog. Nu genieten we van een tv die een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding heeft.
LG 65NANO866NA (2020) Reviews
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Mooie strakke tv met helder beeld
 | 11-12-2020
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Helder beeld
  • Geluidskwaliteit is prima
  • Minpunten
  • Afstandsbediening is even wennen
Erg strak uitziende tv met zeer helder beeld. Bediening met de bijgeleverde afstandsbediening is wel even wennen maar werkt verder prima.
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastische TV voor de prijs
 | 10-12-2020
  • Pluspunten
  • Haarscherp beeld
  • 120 Herz
  • Next-Gen ready
  • Minpunten
  • Backlight bleed
Deze TV is een genot voor het oog met zijn gigantische 65 in scherm, tezamen met ondersteuning voor 4k, HDR, en bovenal 120 Herz dankzij HDMI 2.1. Het enige minpuntje is het feit dat het geen OLED paneel is, waardoor je in donkere scènes wel wat last heb van backlight bleed rondom verlichte objecten, maar dat is simpelweg een limitatie van de technologie en is zeker niet te verwijten aan de TV. De randjes rondom het scherm zijn zeer minimalistisch wat het grote geheel heel mooi maakt. De TV is tevens ook te bedienen via de LG ThinQ app, heel handig als je even niet bij de afstandsbediening kan. Over het algemeen, een dikke 9.5.
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Uitstekende upgrade
 | 10-12-2020
  • Pluspunten
  • Mooi scherp en kleurijk beeld
  • Makkelijk te bedienen en te configureren
  • Veel configuratie opties; makkelijk aan omgeving aan te passen
  • Minpunten
  • Edge lit local dimming maar beperkt
  • Light bleeding, minimaal
Als vervanger van mijn 10 jaar oude toestel kan ik mij bijna geen beter toestel voorstellen. Gezien wij behoorlijk dicht op het apparaat zitten, nog geen 2m, is het formaat dan ook perfect. Het beeld zelf is een totaal andere beleving tegenover het oude toestel. Helder en scherp beeld met intens realistische kleuren. Dit alles met de verschillende hdr opties zorgt ervoor dat het beeld elke keer weer een feestje is. Dit vergde wel enige configuratie. Functies als led lokaal dimmen als tru motion mogen wat mij betreft standaard uit staan. Wat betreft geluid: Gezien wij een oudere 5.1 home cinema set hebben was het ook spelen met de configuraties om het perfecte geluid te krijgen. Het aansluiten van de toslink en de instellingen op de tv ging vlekkenloos. Dit samen met alle dolby mogelijkheden maakt ook het geluid heerlijk om naar te luisteren. Gezien het om een edge lit led display gaat blijft het scherm de nukken van led en edge lit houden: beperkte local dimming zones en mogelijkheid tot bleeding. Hoewel minimaal heb ik dit al wel gezien.
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Wat een geweldige TV !!!!!!
 | 29-11-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Apps
  • Geluid
  • Gebruikersgemak
  • Minpunten
  • Net niet zulke zwartwaardes als een oled
  • Geen 3d
Als je een 65 inch tv zoekt voor een goede prijs, fantastisch beeld , goed geluid en fantastisch gebruikersgemak zoek dan niet verder. Deze tv is in 1 woord geweldig. Via het menu kun je de KPN app of Ziggo app gebruiken waardoor je geen decoder meer nodig hebt. Alle apparaten kun je verbinden met de magic remote wat erg handig is. Verder is het design geweldig. Heb veel onderzoek gedaan maar voor deze prijs is er geen betere te vinden. Neem contact op met platte tv voor een goede deal.
LG 65NANO866NA (2020) Reviews
LG 65NANO866NA (2020) Reviews
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Een fijne , mooie tv
 | 29-11-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Geluid
Mooi rustig beeld , goede kleuren.
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch geholpen door Plattetv.nl !! Met dank aan Tim!
 | 29-11-2020
  • Pluspunten
  • Helder beeld
  • Mooi geluid
  • Makkelijk in gebruik
  • Mooie vormgeving
Raad dit product zeker aan! Mooi helder beeld en geluid en makkelijk in gebruik!
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch geholpen door Plattetv.nl !! Met dank aan Tim!
 | 29-11-2020
  • Pluspunten
  • Helder beeld
  • Mooi geluid
  • Makkelijk in gebruik
  • Mooie vormgeving
Raad dit product zeker aan! Mooi helder beeld en geluid en makkelijk in gebruik!
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Geweldige tv voor de prijs
 | 28-11-2020
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Prima geluid
  • Apps
  • Minpunten
  • Bediening smart gedeelte
Het koste even wat moeite om het op te zetten, maar verder een excellente tv. Goed beeld, prima geluid en alles zit erop en eraan.
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Perfect tv. Voldoet aan de gestelde eisen.
 | 26-11-2020
  • Pluspunten
  • Super Scherp beeld
  • Helder beeld
  • Erg goed geluid
  • HDMI 2.1
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Geen
De tv heeft erg mooi, helder en scherp beeld met mooie kleuren. Wanneer de HDR beeld is ingesteld is te zien dat minder beeldkwaliteit geoptimaliseerd wordt. Het geluid is verrassend goed. De tv heeft erg veel mogelijkheden, dit is makkelijk in te stellen. AirPlay is erg makkelijk om diverse bestanden via de telefoon naar de tv te streamen enz.
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooie tv!
 | 24-11-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijk installeren
  • Snelle wifi
  • Scherp mooi beeld
  • Smart functies
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • Local dimming
Fijne tv. Scherp beeld. Klaar voor de ps5.... Als ik m ergens te pakken krijg. Fijne smartfuncties.
LG 65NANO866NA (2020) Reviews
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtig toestel met heel veel mogelijkheden
 | 23-11-2020
  • Pluspunten
  • Prachtige scherpe beelden
  • Veel instellingsmogelijkheden
  • Duidelijke menustructuur
  • Mooi design (da’s persoonlijk)
  • Minpunten
  • Geen
Na lang zoeken en vergelijken uiteindelijk dit toestel aangeschaft vanwege de prijs/kwaliteitverhouding. Gekozen voor Plattetv.nl omdat ze snel konden leveren, de prijs ok was en omdat klantvriendelijkheid hier best ok is. Over het toestel zelf vooralsnog niks dan lof. Prachtige kleuren, helder en scherpe beelden (100-120Hz) en het geluid mag er zijn (ondanks het gebrek aan “echte” luidsprekers). Instellen gaat vlot, in mijn geval via Ziggo Next, daarna nog wat voorkeuren instellen en kijken maar. Ik luister via een Denon soundbar die via HDMI-ARC wordt aangesloten en gelijk met TV en Ziggo Next box aan- of uitgaat. De afstandsbediening is even wennen. Ik gebruik die van Ziggo nog omdat ik de functies van de LG afstandsbediening nog niet heb uitgezocht of naar behoeven heb ingesteld. Het beeld is iets ontspiegeld. Ik lees vaak dat mensen last hebben van reflectie maar dat is bij dit toestel minimaal. Overigens is het logisch dat je schitteringen hebt als de zon schijnt en je op een verkeerde plek voor het toestel zit. Al met al heel tevreden. Uiteraard zijn er nog mooiere, grotere en betere televisies maar deze voldoet gewoon aan al m’n wensen en meer heb ik gewoon niet nodig.
LG 65NANO866NA (2020) Reviews
LG 65NANO866NA (2020) Reviews
LG 65NANO866NA (2020) Reviews
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
goed product
 | 20-11-2020
  • Pluspunten
  • goed beeld
  • leuke prijs
  • geen Android
  • afstandbediening
  • Minpunten
  • zwartweergave bij grotendeels zwart scherm
  • stabiliteit voet
Goed beeld voor een redelijke prijs. Nadat we hem hadden aangesloten was het wel even schrikken, het beeld is wel even wat anders dan dat van onze oude plasma televisie. Die munt uit in rustig beeld en kleurweergave. Na enkele dagen zagen we ook de kwaliteiten van dit scherm en zijn er aardig aan gewend. De zwartweergave bij een donker beeld met enkele heldere letters is het enige dat nu nog stoort.
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooi beeld en makkelijke bediening!
 | 18-11-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Hoge verversingssnelheid
  • Uitstekende kijkhoek
  • Makkelijke bedoening
  • Minpunten
  • Standaard vind ik persoonlijk wat minder stijlvol
Ik zocht een tv voor een redelijke prijs, maar hoge verversingssnelheid voor het kijken van sport. Deze TV heeft dat en bevalt prima. Mooi beeld en bediening is erg prettig. Ook games worden mooi getoond!
LG 65NANO866NA (2020) Reviews
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prima koop, perfect bezit!
 | 18-11-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Mogelijkheden
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geen
Super apparaat zeer veel mogelijkheden ongekend wat je eruit kan halen. Het beeld is heel mooi en het geluid is perfect , ook goed dat het geluid eenvoudig aangepast kan worden aan het soort uitzending. Kan het toestel van harte aanbevelen
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Uitmuntende service met deskundig advies!
 | 18-11-2020
  • Pluspunten
  • Gebruiksgemak
  • Natuurlijke kleuren
  • Modieus design
  • Snelle interface
Zaterdag 14 november in Arnhem de LG 55NANO866NA gekocht waarbij ik graag mijn tevredenheid wil uitspreken naar Julian. Nadat ik al eerder deze week voor advies bij Platte TV was geweest, bevond ik mij in een dubio waarbij de keuze ging tussen een LG Nanocell of een Samsung QLED. Hierbij heeft Julian deze twijfel volledig weggenomen. Geen slappe/onnodige verkooppraatjes zoals bijvoorbeeld een MediaMarkt of CoolBlue, maar puur advies verleent vanuit zijn expertise. Hier werken mensen met een groot bereik aan specialisme waarbij zij jou volledig ontzorgen. Daarbij zijn er nog maar weinig retailers die in deze tijd zo\'n ontzettende goede service verlenen waarbij er zelfs wordt gevraagd of hij/zij even zou meelopen met jouw aankoop naar de auto. Wil jij deskundig advies waarbij service hoog in het vaandel staat en tevens de laagste prijs gegarandeerd wordt? Koop dan absoluut jouw televisie of audio bij Platte TV in Arnhem en raadpleeg de expertise van Julian! Nogmaals ontzettend bedankt!
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Zeer tevreden
 | 14-11-2020
  • Pluspunten
  • Werkt naar behoren
  • Goed beeld
  • Hoge consumentenbond-score
  • Goed geluid
  • Natuurgetrouwe kleuren
Zeer tevreden over het advies in de winkel. Daarnaast heeft het product een hoge score in de tv-test van de consumentenbond. In de winkel gaven ze laagste prijs-garantie. Hier hebben ze zich aan gehouden. Bij gebruik van de gekochte tv: goede geluidskwaliteit, goed beeld, gemakkelijk aan te sturen met afstandsbediening en ziet er mooi uit! Het beeld geeft mooie natuur-getrouwe kleuren weer.
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
prima tv met fantastische bediening
 | 13-11-2020
  • Pluspunten
  • goed geluid
  • mooi beeld
  • bedieningsgemak