TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
U bevindt zich in:
LG 65NANO866NA (2020) Reviews

LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 100 reviews
999,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldige tv voor in deze prijsklasse
 | 13-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bedienings gemak
  • Strakke vorm
  • Geluid
  • Minpunten
  • Geen
We hebben de tv nu een week, Geweldig beeld ook ondanks zijn grote (65 inch) hij was binnen een dag geleverd, ik kan niet anders zeggen dan top service.Ook goed geholpen aan de telefoon. Dit is al de 2e tv die bij platte tv vandaan komt dus ik wist wel dat dat goed zat
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooi en goed apparaat
 | 11-01-2021
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • mooi beeld
  • Redelijke prijs
  • Minpunten
  • Twee afst. bedieningen nodig
Nog aan t uitproberen. Lastig dat ok twee afst.bed. moet gebruiken, maar ik blijf proberen
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooi kwalitatief en gebruiksvriendelijk product
 | 11-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Gebruiksvriendelijk
  • Geluid is top
  • Minpunten
  • Niet super dun scherm
Top beeld en geluid, niet super dun maar hangt mooi aan de muur. Verder is de bediening erg prettig!
LG 65NANO866NA (2020) Reviews
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Voldoet aan alle verwachtingen!
 | 11-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Gewicht
  • Gebruikersmenu
  • Minpunten
  • Iets minder zwart dan OLED
  • Geen Ziggo Go app in menu
Ik ben zeer tevreden met deze TV. Ik heb al een LG OLED TV maar deze TV doet daar zeker niet voor onder (behoudens dan het zwart maar dat is overkomelijk). Niet al te zwaar voor een 65 inch. Gemakkelijk menu. Alleen jammer dat de Ziggo GO app niet ondersteund wordt.
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
De beste in zijn prijsklasse
 | 05-01-2021
  • Pluspunten
  • Design / Uiterlijk
  • Gebruikersgemak
  • Beeldkwaliteit
Na veel te hebben georiënteerd is mijn keus gevallen op de LG 65NANO866NA. Ik heb deze tv nu 2 weken in huis en uitgebreid geprobeerd. Het uiterlijk is een traktatie voor het netvlies. Zowel tv-uitzendingen als (4K) weergave worden fantastische weergegeven. Het beeld is helder en zeer scherp en de kleuren verbluffend mooi. Deze LG is voorbereid op de toekomst en voorzien van HDMI 2.1 aansluitingen. De magic remote ligt lekker in de hand en gebruik van de ingebouwde \'muis\' is persoonlijk. Alle app\'s die ik gebruik zijn geinstalleerd en streamen vanaf je smartphone is ook geen probleem. Dus dit is echt een alles in 1 tv voor een zeer nette prijs. Het geluid kan ik niet beoordelen omdat ik deze heb aangesloten op mijn soundbar.
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top televisie en fijne service!
 | 03-01-2021
  • Pluspunten
  • Kwaliteit beeld goed
  • Besturingsysteem eenvoudig en overzichtelijk
  • Strak design
  • Kwaliteit geluid goed
  • Minpunten
  • Muurbeugel zit niet inbegrepen - voet wel uiteraard
Als videomaker en fotograaf ben ik erg kritisch op beeld. Met een gerust hart kan ik zeggen: van deze aankoop ga je geen spijt krijgen. Wij hebben de televisie nu enkele weken in huis en zijn erg onder de indruk. Het systeem van LG spreekt onwijs aan. De besturing werkt eenvoudig en overzichtelijk. Het beeld ziet er top uit. We hebben het getest met Netflix, Disney+ en diverse games. De kleuren kwamen goed over en erg scherp beeld. We zijn absoluut fan en geen seconde spijt gehad van onze aankoop. Goede prijs-kwaliteit-verhouding. Overigens zijn we goed geholpen door de online klantenservice!
LG 65NANO866NA (2020) Reviews
LG 65NANO866NA (2020) Reviews
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige TV met prima geluid!
 | 02-01-2021
  • Pluspunten
  • Makkelijk bedienbaar
  • Veel opties
  • Zwart is ook echt zwart
  • Waar voor je geld
  • Goed geluid en beeld
  • Minpunten
  • Niet op doos zichtbaar hdmi 2.1
Deze TV is prima. Ik gebruik dit apparaat op mijn gamekamer. Straks met de PS5 word dit echt geweldig. Nu met de PS4 en films bekijken is het al helemaal goed. Heel makkelijk te bedienen. Veel pre format beeld opties zoals spel en bioscoop. En heel veel aanpasbare opties. 10/10 voor deze prijsklasse.
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Een televisie die aan al mijn wensen voldoet
 | 02-01-2021
  • Pluspunten
  • Formaat(65 inch)
  • Beeld kwaliteit
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Geen
De televisie voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Geluid en beeld stellen zeker niet teleur. Plattetv.nl geeft goede informatie. Mogelijkheid om een beetje te handelen vindt ik ook prima.
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Fantastisch (betaalbaar) beeld
 | 02-01-2021
  • Pluspunten
  • Geluid uit meerdere speakers
  • Scherpte 4k beelden
  • Hd beeld is meer dan prima
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • Kan niet helemaal uit, alleen standby
Mooi toestel om aan de muur te hebben hangen. Het geluid is voor een tv vrij goed, al komt er tzt een soundbar onder te hangen. Beeldinstellingen zijn geheel naar wens aan te passen, heel veel mogelijkheden. Advies vanuit plattetv.nl is om hem op de instelling bioscoop te zetten, dan staan de instellingen zoals “de filmmakers” het bedoeld hebben, tevens het makkelijkst om te doen. Er staan vreselijk veel apps op, heel handig. Net zoals de afstandsbediening die tevens als pointer te gebruiken is, dus lekker makkelijk typen in bv neflix of YouTube. Ik heb veel reviews gelezen over clouding, witte waas bij voornamelijk zwart beeld. Daardoor twijfelde ik heel erg om hem wel aan te schaffen. Het is heel soms als je goed kijkt te zien (en weet dat het er soms is). Al is het zeker niet vervelend daar het niet opvalt. Puntje over plattetv.nl Een relatief goedkoop toestel gekocht, maar toch ruim 1,5 uur advies gehad over diverse toestellen.
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Smart-tv overtreft verwachtingen!
 | 30-12-2020
  • Pluspunten
  • Prima beeldkwaliteit
  • Prima geluid
  • Eenvoudige bediening en installatie
  • Audio-koppeling met bluetooth en 3,5 mm audio-uitgang
  • Minpunten
  • Voet van de smart-tv had wat steviger gemogen
Beeldkwaliteit overtreft verwachtingen, vooral bij bewegende beelden die heel mooi vloeiend zijn. Het contrast is zeer goed terwijl de kijkhoek (belangrijk bij LCD-schermen) volgens mij ruim voldoende is. Het geluid is prima en de 3,5 mm audio-uitgang maakt aansluiting op een stereo-installatie mogelijk. Naast de eenvoudige bediening is de koppeling met een bluetooth koptelefoon geen probleem. Enige minpunt: de voet van een smart-tv van dit formaat en gewicht had van mij wel iets steviger mogen zijn (smart-tv staat overigens wel stabiel).
LG 65NANO866NA (2020) Reviews
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige tv, heerlijk om te gamen en films te kijken!
 | 29-12-2020
Echt een aanrader, super veel functies, makkelijk bedienbaar, niet zwaar, mooi design! Prachtig beeld!
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prima TV
 | 26-12-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Mooie zwarte beeldwaarden
  • Voldoende aansluitingen
  • Minpunten
  • Weinig ruimte voor het aansluiten van HDMI 3,4 en LAN kabel alsj je de TV plat tegen de muur wilt hangen.
Prima TV, groot scherp 65 inch beeld. Het zwart is ook echt mooi zwart. De zilverkleurige rand geeft het uiterlijk een mooi strak aanzicht. Gunstiger geprijsd dan OLED. In reviews wordt gezegd dat het geluid minder is maar ik vind het prima en we kunnen het geluid ook via het surround systeem weergeven. Voldoende aansluitmogelijkheden, maar als je bijvoorbeeld met een AV receiver of surround systeem werkt heb je er toch maar 1 HDMI aansluiting nodig. De aansluitingen van HDMI 3, 4 en bedraad LAN zitten onhandig recht naar achteren. Als je de HDMI poort 3 of 4 wilt gebruiken kun je het beste haakse stekkers nemen. LAN is wellicht niet nodig want de TV is prima via de WiFi aan te sluiten. Het ophangen van de TV moet je uiteraard met 2 personen doen, maar in vergelijk met onze vorige Sony 65" TV, heb je wel even 2 sterke personen nodig.
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
super tv!
 | 26-12-2020
Prachtige tv, helder en scherp beeld, genot om tv te kijken!
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische tv, die voldoet aan alle verwachtingen!
 | 25-12-2020
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Afstandsbediening
  • Vormgeving
  • In stand-by mooie achtergrond beelden
  • Geluid!!!
Televisie is erg makkelijk qua bediening, ook de afstandsbediening met de muis functie is geweldig. Zelfs voor mij, die niet van nieuwe dingen houd. Serieus een echte aanrader!
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Heel chill kijken
 | 24-12-2020
  • Pluspunten
  • Afstandbediening
  • Smart
  • 100 hz
  • Minpunten
  • Geen ingebouwde Chrome cast
Prima
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooi scherm met goeie inkijkhoek
 | 24-12-2020
  • Pluspunten
  • Goede inkijkhoek
  • Veel instelmogelijkheden
  • Handige afstandsbediening
  • Prima prijs-kwaliteit verhouding
  • Goede beeldverversing
  • Minpunten
  • Standaard instellingen belabberd
  • Edge bleeding krijg je er bijna uit dmv instellingen
  • Local dimming moet uit voor verbetering contrast
  • Voet van tv erg instabiel
  • Aansluitingen achterop niet logisch ivm hangen aan muur
Een prima kwaliteitsscherm met grote inkijkhoek en goede contrastwaardes. Mooi alternatief voor de veel duurdere oled tv\'s van LG of highend qled tv\'s van Samsung in de 65" range.
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Wat een mooi beeld
 | 20-12-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Koppelen afstandsbediening externe apparatuur
  • Thuis dashboard
  • Minpunten
  • Ontbreken van google assistant
Tv heeft een mooi helder scherpbeeld. Dolby atmos geeft via Sonos Arc een bioscoop ervaring. Installatie gaat snel en gemakkelijk. Helaas wordt er geadverteerd met Google assistant, dit is (nog) niet beschikbaar in Nederland voor dit model. Deze tv is een aanrader.
LG 65NANO866NA (2020) Reviews
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
10
 | 18-12-2020
  • Pluspunten
  • geluid
  • beeld
  • bediening
  • vormgeving
  • kleuren
  • Minpunten
  • nog niet tegen gekomen
top
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige smart tv superscherp beeld
 | 18-12-2020
  • Pluspunten
  • Smart
  • E-arc
  • Superscherp beeld
  • Installatie
  • Desing
  • Minpunten
  • Voet standaard had misschien iets subtieler gekund
Geweldige smart tv van LG. Doormiddel van E-arc alles super makkelijk aan te sluiten op sonos arc. Door de smart functie is alles makkelijk te streamen (Netflix,prime enz). Ben zeer tevreden over de beeldkwaliteit. Elke dag weer een genot een film kijken met deze tv
LG 65NANO866NA (2020) Reviews
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prima tv die ruimschoots aan onze verwachtingen voldoet.
 | 18-12-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Goed geluid
  • Veel mogelijkheden
  • Mooie vormgeving
  • Minpunten
  • Gebruiksaanwijzing mag wel duidelijker
Prima tvmet een helder geluid en scherp beeld. Wij hebben onze keuze gemaakt door de uitgebreide productinformatie op jullie website, het advies van jullie verkopers en natuurlijk de scherpe prijzen.