TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
U bevindt zich in:
LG 65NANO866NA (2020) Reviews

LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 100 reviews
999,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Top
 | 02-03-2021
Super blij
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Heel mooi
 | 28-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Design
  • Bedieningsgemak
  • Mooie voet
  • Minpunten
  • Geluid mag beter
Wat een geweldig mooi product. Design is fantastisch met een heel smal kader ( 4mm). Beeldkwaliteit is erg hoog, scherp en de kleuren zijn echt briljant.. Een Aanrader.
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische aanwinst, helemaal happy met onze nieuwe LG
 | 24-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeld is super helder
  • Werkt erg gemakkelijk
LG 65NANO866NA (2020) Reviews
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooi beeld en goed geluid
 | 23-02-2021
  • Pluspunten
  • Mooi rustig beeld
  • Geluidsisolatie goed
  • Minpunten
  • Lastig menu
Fijn beeld. Mooi vorm gegeven.
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige tv voor een geweldige prijs
 | 18-02-2021
  • Pluspunten
  • Kwaliteit
  • 100/120hz
  • Amd freesync
  • Minpunten
  • Standaard geluid
  • HDMI 2.1 zit achterop
  • Extern geluid aansturing
Top tv, Super kwaliteit scherm Werkt fijn met AMD sync icm Xbox series X Leuke verkopers Mooie prijs Maar de HDMI poorten zitten echt op een rot plek als je hem op wilt hangen
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Geweldige prijs / kwaliteit verhouding
 | 12-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • 120 hrz, 4k HDR hdmi 2.1
  • lage inputlag
  • makkelijke installatie en veel aansluitmogelijkheden
  • veel apps en ingebouwde streamer
  • Minpunten
  • nog niet ontdekt, ook nog geen slechte local dimming of edgebleeding gezien
Ik was al langere tijd op zoek naar een goede game tv voor mijn dochter. Zij wacht op de ps 5 heeft nu een ps 4. Moest daarom aan veel eisen voldoen en tegelijk nog een aanvaardbare prijs hebben. Na een lange zoektocht uiteindelijk op deze tv uitgekomen en hij voldoet werkelijk aan alle verwachtingen en specificaties. Een echte aanrader!
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top product, voor een degelijke prijs
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Mooie tv
  • Fijne afstandsbediening
  • Goede standaard
  • Prima geluid
  • Minpunten
  • Instellingen is een beetje zoeken
Een mooie grote tv (49") met een prima standaard. Handige afstandsbediening met leuke snufjes. Een aanrader!
LG 65NANO866NA (2020) Reviews
LG 65NANO866NA (2020) Reviews
LG 65NANO866NA (2020) Reviews
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super blij mee
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • geluid
  • afstandbediening voor Netfli en Prime
  • Minpunten
  • Kan niet draaien op de voet
Superblij met mijn nieuwe TV. Handig op de afstandbediening knoppen voor Netflix en Prime. Beeld is prachtig. In te stellen naar eigen behoefte. Geldt ook voor het geluid. Service is top. Deal binnen 3 minuten gesloten. Was op een zaterdag. Door de sneeuw, kwam de TV dinsdag. Goed verpakt en makkelijk aan te sluiten. Ik ben er blij mee. Enige minpuntje is dat de voet niet kan draaien. Maar scherm is duidelijk van allerlei plaatsen zichtbaar.
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • kleur\
Ik ben heel blij met mijn nieuwe TV. Hij is helder van kleur, maar als je dat niet wilt, kun je dit met gemak aanpassen. Ook het geluid is aan te passen naar smaak. Mooie stevige standaard. Afstandbediening met knoppen voor Prime en Netflix. Superhandig. Keek Prime tot nu toe alleen via de laptop. Met een I phone kun je ook makelijk dingen delen op je scherm. Weet niet zeker of dit ook met android kan. Ik ben er in ieder geval super blij mee. Dervice is ook top.
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Heel tevreden, geen minpunt gevonden, snelle levering
 | 09-02-2021
  • Pluspunten
  • haarscherp beeld
  • helder beeld
  • heel goed bij voetbal en donkere films
  • grote kijkhoek
  • kleuren goed in te stellen
Zeer tevreden! Je merkt duidelijk dat de beeldfrequentie 100 is, bijv. bij voetbal. We zitten niet recht voor de tv, maar door de grote kijkhoek is dat bij deze geen probleem! We kijken er alleen tv mee, dus gebruiken het niet voor gamen of internet. Maar tot dusver geen minpunt gevonden. De prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend.
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super blij mee
 | 06-02-2021
  • Pluspunten
  • Mooie beeld
  • Heldere kleuren
  • Dunne rand rondom
  • Makkelijk te bedienen
We hebben de tv nu 3 dagen in huis. En we zijn er heel blij mee super mooi beeld en de kleuren zijn prachtig. Dankzij de super goede service van Alex is de tv heel makkelijk te bedienen met 1 afstandsbediening. We hebben ook de lg soundbar aangeschaft en het is net of je in een echte bioscoop zit met het dolby atmos geluid.
LG 65NANO866NA (2020) Reviews
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Second time I bought this tv range
 | 03-02-2021
  • Pluspunten
  • Apple Airplay
  • Easy to Use
  • Good Image Quality
Good quality product and easy to use for a reasonable price.
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
prachtige tv, even wennen aan de snelle afstandsbediening
 | 29-01-2021
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • design
mooie tv qua look, prachtig beeld, mooi geluid, ik had schrik dat hij te groot ging zijn maar hij is gewoon perfect. de afstandbediening is even wennen, maar gaat iedere dag beter.
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
wauwwwww fantastisch
 | 29-01-2021
  • Pluspunten
  • afmeting 65 inch
  • 4K + 10 bit + 100 Hertz
  • spatzuiver beeld ook bij snelle beelden
  • Minpunten
  • geen
na lang vergelijken uit gekomen bij deze LG, zeker ook door de telefonische hulp van de medewerker van platte tv, besteld en de volgende dag keurig netjes geleverd, de doorslag voor deze keuze : 10 bit en 100 hertz + 4K en 65 inch. staat keurig op z\'n voet en wat een waanzinnig beeld, met voetbal kijken geweldig netflix alsof je in de bioscoop zit kortom wauwwwww fantastisch
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima TV
 | 27-01-2021
  • Pluspunten
  • Snelle OS
  • Hoop functies/apps
  • HDMI 2.1
  • Minpunten
  • Local Dimming
  • Beetje backlight bleed
Allereerst een plusje voor de service van PlatteTV. Ik had eerst de 816NA variant besteld maar wilde deze toch ruilen voor de 866NA i.v.m. HDMI 2.1 en net wat betere specificaties. Contact gezocht met de klantenservice en dit was geen probleem, TV teruggestuurd en de volgende dag de nieuwe binnen. Al met al een prima TV zeker voor z\'n prijs. Beeld is geweldig, het geluid voor een standaard TV speaker is boven verwachting. Wel 1 minpuntje wat betreft de local dimming, deze heb ik uitgezet. Ook een beetje backlight bleeding in de hoeken aan de rechterkant maar dat is meer de techniek van het paneel (Edge-Lit), kan iets verminderd worden door de instellingen aan te passen. Al met al ben ik tevreden met mijn aankoop en de service van PlatteTV!
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische TV !!
 | 27-01-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Makkelijk te bedienen
  • Eenvoudig in elkaar te zetten (de poot)
  • Functioneert snel
  • Aardig geluid voor een tv zonder soundbar
  • Minpunten
  • Veel papieren, maar tot op heden nog geen minpunten gevonden
Super blij met deze prachtige tv
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige TV
 | 26-01-2021
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Super surround geluid
  • Hdr werkt zelfs super met gamen
  • Bedieningsgemak is top!
  • Minpunten
  • Beetje wiebelig op de voet
Prachtige kleuren en ook het geluid is adembenemend voor een TV. Het surround geluid werkt echt gewoon top. Wiebelig op de voet, maar dat maakt niets uit aangezien je er geen hinder van ondervind als hij eenmaal staat. Ook gamen is super met de hdr functie, zo mooi heb ik de ps4 spellen nog nooit gespeeld.
LG 65NANO866NA (2020) Reviews
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mega led tv!
 | 21-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Magic remote
  • Web OS
  • 100hz +
  • Gebruikersvriendelijke installatie
  • Minpunten
  • Vooralsnog geen!
Erg tevreden met deze LG 65" Nano. De kleuren zijn echt geweldig! Web O.S.
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Life\'s Good
 | 17-01-2021
  • Pluspunten
  • Helder en mooi beeld
  • Geen randen
  • Apps werken snel
  • Prijs kwaliteit
  • Minpunten
  • local dimming
  • veel instellingen
Na 10 jaar een full-hd 42 inch LG te hebben gehad vond ik het tijd voor een iets grotere 4k tv. Ik was steeds tevreden over LG en ik ben zeker niet teleurgesteld! Voor de prijs na inruilkorting en cashback is het moeilijk om een mooiere te vinden denk ik. De kleuren spatten bij 4k beeld van het scherm af. De oplossing voor zwart waardes, "local dimming", is storend omdat er plaatselijk licht vlakken optreden. Local dimming dus maar uitgezet, ook het vloeibaar weergeven van bewegende beelden is niet altijd strak. Je zou van een 100 hertz tv verwachten dat het niet hapert. Of dit door een instelling of het aangeleverde beeld komt weet ik nog niet. Ik heb de tv nu 3 weken in mijn bezit en ben nu wel klaar met instellingen nalopen, dat was de eerste week wel even uitproberen. Contact met Platte TV is top, ze staan voor je vragen klaar. Zo heb ik mijn oude LG receiver ook werkend gekregen en kunnen aansluiten op de tv. De afstandbediening ligt fijn in de hand en je kan alle apparaten ermee bedienen. Echter kan deze niet alle functies van de KPN afstandbediening vervangen (bijv. opnemen, doorspoelen).
LG 65NANO866NA (2020) Reviews
LG 65NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie 55 inch 4K tv, voor een scherpe prijs.
 | 17-01-2021
  • Pluspunten
  • Mooi groot scherm
  • 4K resolutie
  • Makkelijk in gebruik
  • Minpunten
  • Geluid komt teveel van achter
Wij waren op zoek naar een tv van 50/55 inch. Hierbij hebben we de Consumentenbond geraadpleegd. De LG55nano866na kwam hierbij goed uit de test qua prijs en kwaliteitverhouding. We zijn er erg blij mee.
LG 65NANO866NA (2020) Reviews