TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
U bevindt zich in:
LG 65NANO816NA (2020) Reviews

LG 65NANO816NA (2020) REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 30 reviews
899,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG 65NANO816NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig beeld
 | 30-03-2021
Mijn kijkplezier is door deze tv erg versterkt
LG 65NANO816NA (2020) Reviews
LG 65NANO816NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige televisie, voor een geweldige prijs!
 | 06-03-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geen, alles is top!
Hierbij kan ik jullie zeggen dat ik een topper in huis heb gehaald. Werkelijk alles is top, beeld, geluid, bediening! Alsof ik naar een film kijk in de bioscoop. Kan niet anders zeggen dat ik een tevreden koper ben en zou iedereen aanraden om deze televisie te halen voor een spotprijs!
LG 65NANO816NA (2020) Reviews
LG 65NANO816NA (2020) Reviews
LG 65NANO816NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top TV. voor een mooie prijs
 | 05-03-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Prijs
  • Aanzicht. Mooi
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • Helemaal geen
LG 65NANO816NA (2020) Reviews
LG 65NANO816NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Bij platte tv is alles perfect geregeld
 | 04-03-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Super kijkhoek
  • Uitstraling tv
Heb een supergoede tv gekocht Ben zeer tevreden
LG 65NANO816NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Bij platte tv is alles perfect geregeld
 | 04-03-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Super kijkhoek
  • Uitstraling tv
Heb een supergoede tv gekocht Ben zeer tevreden
LG 65NANO816NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldig!
 | 02-03-2021
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Mooi beeld
  • Mooi disign
  • Slimme afstandsbediening
Prachtige tv super moderne afstandsbediening, en mooi disign beeld en geluid is geweldig erg tevreden!
LG 65NANO816NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Geen betere tv te koop voor deze prijs
 | 01-03-2021
  • Pluspunten
  • Super mooi beeld
  • Vriendelijke prijs
  • Goed geluid
  • Scherp beeld ook van dichtbij
  • Mooie TV om te zien
  • Minpunten
  • Nog geen echte minpunten
Super mooie TV voor een vriendelijke prijs. Mooi beeld ook als je wat dichter op de tv zit. Beeld super scherp. Mooi meegenomen is het mooie geluid. Soundbar is eigenlijk overbodig
LG 65NANO816NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Ontzettend goede aankoop, je krijgt waar voor je geld!
 | 27-02-2021
  • Pluspunten
  • Haar scherp beeld
  • Goed geluid
  • Makkelijk te installeren
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Minpunten
  • 1 kabel uit de tv en je moet dat apparaat direct opnieuw koppelen met de magic remote
Ik ben ontzettend blij met deze tv. Het beeld is har scherp, hij is mooi strak vormgegeven en het geluid is ook erg goed! Het bedieningsgemak heb ik iets lager gezet omdat de magic remote onwijs fijn werkt, maar als je 1 kabeltje even uit de tv haalt om iets te verplaatsen moet je daarna helemaal opnieuw koppelen. Dat is jammer.
LG 65NANO816NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
In de late middag besteld, volgende middag kijken
 | 25-02-2021
  • Pluspunten
  • Zeer snelle levering
  • Een heel goede prijs
Zeer mooie tv en op alle gebieden komt hij niets te kort. Kijk uit naar F1
LG 65NANO816NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Uitstekend voor een goede prijs
 | 17-02-2021
  • Pluspunten
  • Helder beeld en geluid
  • Makkelijk te bedienen
  • Aankoop zeker waard
Voor een tv zit er prima geluid ingebouwd, maar kan natuurlijk beter met gebruik van een soundbar of surroundset. Het beeldkwaliteit is uitstekend en het navigeren in de menu\'s is makkelijk genoeg dat je binnen een dag alles weet te vinden. Zeker geen spijt van mijn aankoop
LG 65NANO816NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastisch
 | 03-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Kleuren
  • Geluid
  • Bedieningsysteem van Smart TV
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • Beugel (bijgeleverd) kan TV niet draaien
Super TV. Mooi beeld, fantastische kleuren. Ook gaaf voor gamen, snelle responstijd. Prijs/kwaliteit echt een 10.
LG 65NANO816NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top product
 | 29-01-2021
  • Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Snelle levering
  • Top service
  • Minpunten
  • Geen
Wij zijn zeer blij met onze nieuwe tv. Ook de service en kwaliteit van platte tv een dikke 10. Alles zoals gezegd en afgesproken is nagekomen. Super snelle levering. Nogmaals dank!! Ben Kuiper Groningen
LG 65NANO816NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top product
 | 29-01-2021
  • Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Snelle levering
  • Top service
  • Minpunten
  • Geen
Wij zijn zeer blij met onze nieuwe tv. Ook de service en kwaliteit van platte tv een dikke 10. Alles zoals gezegd en afgesproken is nagekomen. Super snelle levering. Nogmaals dank!! Ben Kuiper Groningen
LG 65NANO816NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
200 % tevredenheidsgevoel
 | 26-01-2021
Ik ben blij deze tv te hebben gekocht hij voldoet aan mijn verwachting mede omdat de vorige tv ook een smart tv van LG was en ik deze in de slaapkamer heb verplaatst nou LG thanks voor weer lange jaren plezier
LG 65NANO816NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Strak
 | 23-01-2021
  • Pluspunten
  • Groot
  • Scherp beeld
  • Mooi
  • Licht
  • Goedkoop
Super
LG 65NANO816NA (2020) Reviews
LG 65NANO816NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een hele mooie en goede tv voor een mooie prijs
 | 23-01-2021
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Goed geluid
  • Apps werken snel en goed
Echt een top product van Lg
LG 65NANO816NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 20-01-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Geluid mooi
  • Makkelijk te besturen
  • Minpunten
  • Geen
Beste aankoop ooit. Prachtig beeld!
LG 65NANO816NA (2020) Reviews
LG 65NANO816NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top!
 | 19-01-2021
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Makkelijke bediening
  • Beeld
  • Minpunten
  • Nog geen gevonden
Nu een maand in huis. Ben zeer tevreden, zowel met het produkt als met de service van de medewerkers van platte tv.
LG 65NANO816NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastisch beeld en briljante tv om op te gamen!
 | 14-01-2021
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Eenvoudige besturing
  • Prijs/kwaliteits verhouding
  • Minpunten
  • Bij donker beeld zie je licht opschijnen in het beeld zelf maar is niet storend
LG 65NANO816NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Strak design TV met prachtige kleuren en vele opties
 | 10-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Instelmogelijkheden
  • Aansluiten andere apparatuur
  • Prijs-kwaliteit verhouding
  • Minpunten
  • Kijkhoek
Mooie TV met vele opties om het beeld, geluid en de connectie met andere apparatuur in te stellen. Kijkhoek laat te wensen over dus belangrijk dat je niet te schuin voor de TV zit. Prachtige kleuren en design. Prijs-kwaliteit verhouding dik in orde!