TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Afhalen in 10 winkels
U bevindt zich in:
LG 55UN7400 Reviews

LG 55UN7400 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 130 reviews
519,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG 55UN7400 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige beleving met de PlayStation
 | 24-02-2021
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening
Voor de prijs is het gewoon een koopje in mijn ogen meer kan ik er niet over zeggen.speciaal aangeschaft voor de playstation
LG 55UN7400 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een super televisie
 | 23-02-2021
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Beeld
  • Geluid
  • Afstandsbediening met alexa
  • Alles werkt ook Videoland
  • Minpunten
  • Geen.
Zeer goede televisie qua prijs, kwaliteit en beeld. Wij zitten op de bank en zeggen continu " mooi beeld hè"
LG 55UN7400 Reviews
LG 55UN7400 Reviews
LG 55UN7400 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top tv voor deze prijsklasse!
 | 23-02-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Voldoende geluid
  • handige afstandsbediening
  • Goede service
  • Minpunten
  • levering een dag later
De LG 55UN7400 is echt een super tv! Ik wilde mijn huidige tv upgraden en dat was echt een topkeuze. Ik heb gezocht naar een smart tv die 4k ondersteund en ik wilde het voor mijn kleine kamer groot aanpakken maar de kast waar hij op moest staan was aan de kleine kant. Hierom heb ik de keuze gemaakt voor een centrale poot, die past precies! De tv op zichzelf heeft een modern design. De beeldkwaliteit is 4k dus series kijken en gamen op deze tv is ook zeker een aanrader! De software die op deze smart tv zit is makkelijk onder de knie te krijgen en de shortcuts en het draaiwiel op de afstandsbediening maken het leven ook een stuk makkelijker. De levering was helaas wat aan de late kant maar na een kleine chat met de klantenservice was dit helemaal opgelost! Top service vanuit Plattetv.nl en mijn beste aanschaf van 2021!
LG 55UN7400 Reviews
LG 55UN7400 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima toestel, jammer van Google Assistent
 | 23-02-2021
  • Pluspunten
  • Prijs/kwaliteit
  • Magic Motion afstandsbediening
  • Beeld
  • Geluid
  • Airplay 2
  • Minpunten
  • Geen Google Assistent in Nederland
  • 3 HDMI poorten is wat mager
Mooi toestel, op aanraden van Consumentenbond aangeschaft. Vooral het gemak door de bediening van de Magic Motion afstandsbediening. Het is even wennen, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Klein minpuntje is dat de Google Assistent in Nederland niet werkt, terwijl dat wel op de doos en op de website vermeld staat. Apple homekit overigens wel. Maar ja, dat gebruik ik niet. Probleem is op te lossen (deels) door er eventueel een Chromecast in te stoppen.
LG 55UN7400 Reviews
LG 55UN7400 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zoals verwacht, top prijs/kwaliteit verhouding
 | 22-02-2021
  • Pluspunten
  • Groot scherm
  • Niet duur
  • CI Module
  • Minpunten
  • Geen geintegreerde ChromeCast
Zoals verwacht, top prijs/kwaliteit verhouding.
LG 55UN7400 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Fantastisch beeld en heel gemakkelijk te bedienen
 | 15-02-2021
  • Pluspunten
  • magic remote
  • beeldkwaliteit
  • programmeerbare favorieten
  • Minpunten
  • geen
Met de magic remote is het toestel gemakkelijk te bedienen. Veranderen van source is eenvoudig en ook het maken van favorieten onder de toetsen [1]-[9] maakt deze TV ideaal voor ons. Beeld en geluid zijn werkelijk prachtig en ik ben bijzonder blij met de aanschaf
LG 55UN7400 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Een super TV in deze prijsklasse
 | 15-02-2021
  • Pluspunten
  • Uitstekend beeld voor de prijsklasse
  • Auto Low latency mode werkt prima
  • Supergeluid voor een plat toestel
  • Supersnelle levering en perfecte chat support, ga zo door!
  • Inclusief Magic Remote met spraakondersteuning
  • Minpunten
  • Relatief dikke schermranden
  • Bouwkwaliteit behuizing kan beter maar nu ie hangt geen enkel
Ik kreeg deze TV aangeboden als alternatief voor een toestel dat niet leverbaar was; dit is een veel nieuwer model en kreeg een leuke korting om deze te price-matchen met het model dat ik oorspronkelijk zocht. Erg prettig zakendoen met PlatteTV.nl en kom zeker terug voor een volgende aankoop!
LG 55UN7400 REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Wauw wat een fantastiche tv!
 | 15-02-2021
  • Pluspunten
  • gebruiksgemak
  • formaat
  • beeld
  • Minpunten
  • geluid kan beter
Een maand geleden aangeschaft na zorgvuldig vergelijkend marktonderzoek. So far erg tevreden, zeer eenvoudig te installeren, spectaculair beeld, geluid is okay (ik ga hem wel op mijn geluidsinstallatie aansluiten, dat is door een TV toch niet te evenaren) Pluspunten: gebruiksgemak, formaat, beeld, aansluitmogelijkheden. Minpunten: Formaat :) het is best een joekel die toch wel opvalt in de woonkamer, maar ja, groot beeld vereist een grote TV, dus dat moet maar voor lief genomen worden.
LG 55UN7400 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Blij met de tv
 | 14-02-2021
  • Pluspunten
  • Mooi scherp beeld mooi groot
  • Makkelijk in gebruik
  • Geluid ook goed
  • Goede prijs kwaliteit
  • Minpunten
  • Niet super dun maar beneden een oled staan misschien geen goede vergelijking
De 25 janauri 2021 binnen gekregen VInd de prijs kwaliteit prima. FIJNE TV. De tv heeft een mooi beeld is makkelijk in gebruik. Heb een goede keuze gemaakt en ben er erg blij mee. Reageert snel. Heb deze voor de slaapkamer maar beneden zou ook prima zijn.
LG 55UN7400 Reviews
LG 55UN7400 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!
 | 13-02-2021
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • mooie maat om op kastje te zetten
  • kleine rand om TV
  • makkelijke bediening
  • goed geluid
LG 55UN7400 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Goede prijs kwaliteit voor de TV
 | 13-02-2021
  • Pluspunten
  • prijs kwaliteit
  • Mooi design
  • user interface
Een van de goedkopere 4K tv\'s echter doet het wel wat het moet doen en zijn er voldoende functionaliteiten
LG 55UN7400 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Holy Hegel wat een top tv
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • Platte TV
  • Geen minpunten
  • Mooi ding, niet duur
  • Minpunten
  • Geen minpunten
Fantastische televisie alles erop en er aan niks mist en voor deze prijs is de kwaliteit helemaal mooi. Ik zou hem zo nog een keer kopen alleen heb ik hier even geen geld meer voor.
LG 55UN7400 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Mooi beeld
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Veel mogelijkheden
  • Goede kijkhoek
  • Minpunten
  • 1 usb
Nou pas geleden deze 65 inch lg gekocht, moet zeggen prima beeld , vooral 4K YouTube filmpjes !super scherp , kortom een prima tv , heeft wel ff geduurd voordat ik de goede beeld instellingen goed had , maar dan heb je ook wat
LG 55UN7400 Reviews
LG 55UN7400 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Superfijne tv
 | 10-02-2021
Hele fijne tv met super beeld kwaliteit en zeer gebruiksvriendelijk.
LG 55UN7400 REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Zeer goede TV
 | 10-02-2021
Zeêr mooie en scherpe tv
LG 55UN7400 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
TOP TV
 | 09-02-2021
  • Pluspunten
  • beeld en geluid
  • beste uit test 2020 consumenten bond
  • Minpunten
  • kijkhoek is niet extreem groot
  • smart remote vergt enige oefening
Op zoek naar smart TV via consumenten bond op deze LG tv gekomen. Is beste uit test 2020 gekomen, derhalve ook deze aankoop. Geweldige TV, uitstekend geluid (indien niet voldoende, makkelijk te verbeteren via soundbar) Beeld is goed. Kijkhoek is echter beperkt... voor ons geen punt daar wij direct tegenover beeld zitten. (is ook in de test aangegeven, daar scoorde de Samsung beter op) Bediening is relatief makkelijk na enige oefening met de smart remote control. Geweldige kijk ervaring!
LG 55UN7400 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige tv
 | 09-02-2021
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Helder en mooi beeld
  • Goed zuiver geluid
  • Makkelijk te bedienen
  • Magic remote werkt ook op tv in slaapkamer
Wij zijn ontzettend blij met deze tv. Het beeld is ontzettend, en de geluidskwaliteit boven verwachting. De tv is met de magic remote heel simpel te bedienen en de remote werkt zelfs op de LG tv op onze slaapkamer. Wij hadden hiervoor een hele dure Sony tv die het opeens na 4 jaar al begaf en waren eigenlijk bang dat dit een flinke downgrade zou zijn maar niks is minder waar, wij zijn hier echt heel blij mee! De kwaliteit is echt super en het design is ook erg mooi
LG 55UN7400 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Geweldige pruduct in zijn prijsklasse, een aanrader.
 | 07-02-2021
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Goed geluid
  • Bijgeleverde apps
  • Minpunten
  • Gids via kpn niet heel makkelijk oproepbaar
LG 55UN7400 Reviews
LG 55UN7400 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Mooi en goed apparaat
 | 07-02-2021
LG 55UN7400 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Niet voor niets als beste getest... Echt een prima tv!
 | 06-02-2021
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beeld
  • Bedieningsgemak
  • Uiterlijk
Ja, echt een hele mooie en goede TV, zowel beeld als geluid.