TIP! Advies én korting van 100 specialisten
U bevindt zich in:
LG 55UM7610 Reviews

LG 55UM7610 REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 18 reviews
599,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG 55UM7610 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prima tv voor een leuke prijs
 | 11-09-2020
  • Pluspunten
  • Afstandsbediening
  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
Zit alles op en aan en zeer goed beeld en geluid
LG 55UM7610 Reviews
LG 55UM7610 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie televisie voor een goede prijs.
 | 05-08-2020
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Makkelijk te installeren
  • Veel kijkplezier
  • Goede verkopers die luisteren
  • Minpunten
  • Geen.
Door de uitstekende vragen van de verkoper in filiaal Groningen was ik er snel uit dat dit de televisie moest worden. Tot nu toe geen enkele minpunt gevonden.
LG 55UM7610 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima prijs kwaliteit verhouding
 | 01-08-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Snelle smart functies
  • 4 hdmi poorten
  • Magic mouse afstandsbediening erg fijn
  • Minpunten
  • Geluid
Mooie tv werk snel en geeft mooi beeld. Geluid is ook prima zelf maak ik daar geen gebruik van ivm soundbar
LG 55UM7610 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
hele goede prijs/kwaliteit
 | 29-07-2020
mooi beeld, geluid goed. makkelijke bediening door scrollwieltje.echt mooie tv voor die goedkope prijs.
LG 55UM7610 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima tv voor een prima prijs
 | 19-07-2020
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Beeld
  • Bedieningsgemak
  • Magic remote
  • 4 hdmi kanalen
  • Minpunten
  • Meeste aansluitingen recht achter op de tv
  • Tv voet minder mooi
Prima toestel voor een mooie prijs. Beeldkwaliteit is prima, ik gebruik de tv allround (tv,films en gaming). Mooie slanke rand om het scherm. Tv voet vind ik minder, maar dat maakt niet uit wat hij hangt toch aan de muur. Enigste nadeel dat de meeste aansluitingen recht achter op de tv zitten. Hierdoor kom je al snel in de knoei met je standaard hdmi en data kabels (haakse kabels zijn vereist). Conclusie: een goede middenklasse tv voor weinig geld in mijn ogen.
LG 55UM7610 Reviews
LG 55UM7610 Reviews
LG 55UM7610 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfecte keuze
 | 11-07-2020
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Perfect geluid
  • Makkelijke instellingen
Ben zeer tevreden
LG 55UM7610 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige TV, Beste voor een budget onder 700 euro!
 | 07-07-2020
  • Pluspunten
  • WEBOS
  • ingebouwd Apple Airplay. Homekit
  • HDR ziet er geweldig uit
  • Verbazend goed intern geluid
  • Minpunten
  • HDMI CEC soms moeilijk te configureren.
Deze tv heeft net alle LG televisies hetzelfde OS met alle software beschikbaar. de prime en netflix knop zorgt voor makkelijk te streamen, HDR is amazing op dit toestel. Hij is ook erg fel en heeft een heel mooi scherm.
LG 55UM7610 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldig.
 | 03-07-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Geluid goed
  • Minpunten
  • X
  • X
  • X
  • X
  • X
Goede en mooie tv, super blij mee.
LG 55UM7610 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie design en schitterend beeldkwaliteit
 | 03-07-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening
  • Minpunten
  • Nog niets
Sinds 2 weken deze tv in huis. 2 maatjes groter als voorheen. Mooie design en beeld is erg scherp en mooi.
LG 55UM7610 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Prima TV, alleen te hoge prijs tov cncurrenten
 | 30-06-2020
  • Minpunten
  • PlatteTV.nl is duurder dan andere online leveranciers
Onze eerste tv bleek een defect te hebben. PlatteTV.nl het geen vervangend apparaat. Daarom een alternatief bekeken een deze LG gekocht. Bij thuiskomst nog ff op internet gecheckt; prima TV! Maar wat blijkt, we betalen ongeveer 100euro te veel bij PlatteTV.nl
LG 55UM7610 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Het een mooie, goede tv die een goede prijs kwaliteit verhouding heeft
 | 21-06-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beeld
  • Bedieningsgemak
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
Ik ben zeer tevreden over mijn tv
LG 55UM7610 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Netjes en professioneel geholpen.
 | 21-06-2020
  • Pluspunten
  • Bediening
  • Beeld
  • Geluid
Gekocht voor mijn moeder 83, makkelijke bediening en mooie uitstraling.
LG 55UM7610 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Perfect
 | 18-06-2020
  • Pluspunten
  • Simpel te installeren
  • Simpel in gebruik
  • Mooie kwaliteit
Na een hele goede service met een super naar huis
LG 55UM7610 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch
 | 18-06-2020
  • Pluspunten
  • 9
  • 9
  • 9
  • 9
  • 9
LG 55UM7610 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super tevreden mbv het advies van platte tv Nijmegen
 | 15-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Aansluiting van andere apparaten
  • Minpunten
  • Geen gratis hdmi kabel
Super tevreden
LG 55UM7610 Reviews
LG 55UM7610 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
super tv
 | 14-06-2020
  • Pluspunten
  • afmeting beeld
  • geluid
  • Kleuren
  • eenvoudige bediening
  • Minpunten
  • Ik zou het niet weten
in eerste instantie direkt na de aankoop vond ik hem toch iets te groot voor mijn woonkamer, maar nu een aantal weken later is het super mooi, met name voetbal en ook andere sport wedstrijde komen beter tot hun recht ook de mooie natuurfilms zijn goed te bekijken. Al met al een aanrader, mooie kleuren goed geluid en eenvoudig te bedienen. Ik heb er een lg soundbar op aangesloten en wat je dan beleeft een complete thuis bioscoop.
LG 55UM7610 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldige TV
 | 31-05-2020
  • Pluspunten
  • WebOS
  • Goed geluid
  • Magic afstandsbediening
Goede TV, grote verassing was de Magic afstandsbediening, werkt goed. Grote Plus vind ik het LG Smart TV platform WebOS. Zit ook Disney+ App op.
LG 55UM7610 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een perfect beeld en geluid
 | 24-05-2020
  • Pluspunten
  • Zeer scherp beeld
  • Makkelijk te bedienen
  • Mooie vormgeving
  • voldoet aan onze verwachtingen
  • prijs kwaliteit is zeer goed
  • Minpunten
  • geen
We gingen kijken voor een extra tv perfect de LG UM7610.Een goede keus.
LG 55UM7610 Reviews
LG 55UM7610 Reviews
LG 55UM7610 Reviews