TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Afhalen in 10 winkels
U bevindt zich in:
LG 50UN7000 Reviews

LG 50UN7000 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 23 reviews
549,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG 50UN7000 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect
 | 22-02-2021
Goed geluid en mooi beeld, ik ben helemaal tevreden over het product!
LG 50UN7000 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Kwalitatief goede en mooi vormgegeven tv
 | 14-02-2021
  • Pluspunten
  • Minimalistisch design
  • Dunne bezel
  • Beeldkwaliteit 4k perfect
  • Minpunten
  • Geluid blikkerig
  • Afstandsbediening stug
Prima product. Eenvoudige installatie. Strak vormgegeven platte tv, met een mooie dunne bezel (rand) Bij ons staat hij op een plateau op pootjes, deze zijn mooi minimalistisch. Geluid is blikkerig, maar als je er een soundbar bij plaatst is dat opgelost. Als je naar 4k content kijkt is het beeld haarscherp. Prachtig.
LG 50UN7000 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Goede TV voor een mooie prijs
 | 04-02-2021
  • Pluspunten
  • Makkelijk scherm delen vanaf Macbook en Laptop
  • Beeldkwaliteit
  • Prijs
  • Minpunten
  • Twee pootjes aan zijkanten ipv enkele voet in midden
  • Afstandsbediening zonder scrollwieltje
Goede keuze voor een televisie die gebruikt wordt om scherm te delen vanaf Windows10 laptop en Apple Macbook. Scherm delen via de geingreerde apple play en screenshare werkt prima. Wordt gebruitk voor werk (Skype en Teams meetings) en voor hobby (Tacx indoor fiets trainer).
LG 50UN7000 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie Smart TV
 | 26-01-2021
  • Pluspunten
  • Gunstig geprijsd
  • Super beeld
  • makkelijk zelf installeren
  • snel in te stellen
  • Minpunten
  • weinig bedieningsaanleiding
  • geen HDMI kabel
Gunstig geprijsde smart tv met super beeld.Heel wat mogelijkheden om film te kijken.
LG 50UN7000 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Voor die prijs een fantastisch toestel
 | 22-01-2021
  • Pluspunten
  • ultra plat
  • goed geluid
  • makkelijk te installeren
  • lichtgewicht tv
  • Minpunten
  • geen handleiding
  • beeldvervorming
  • kleurverandering
LG 50UN7000 Reviews
LG 50UN7000 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
super haarscherp beeld dik tevreden over de aankoop
 | 21-01-2021
ik ben blij met de aanschaf van de lg dikke duim omhoog voor Julie klantenservice die me deze heeft aangeraden ga er nog heel lang plezier van hebben
LG 50UN7000 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig product met een geweldige service
 | 20-01-2021
  • Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Goede beeldkwalitet
  • Super prijs
Hele goede beeldkwaliteit !! Makkelijk in gebruik !! Prijs kwaliteit krijgt van mij een cijfer 9
LG 50UN7000 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een geweldig fijne TV voor niet te veel geld, en goede service van PlatteTV.nl
 | 07-01-2021
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • goed geluid
  • gemakkelijk te installeren
  • goede service
  • Minpunten
  • maar 3 HDMI aansluitingen
Valt weinig meer aan toe te voegen, super blij met de TV!!
LG 50UN7000 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Toppertje
 | 04-01-2021
  • Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Prachtig beeld
  • Perfecte prijs/kwaliteit verhouding
Geweldige tv voor het geld. Super geholpen door vestiging Utrecht. Oude tv was kapot, door de corona sluiting niet mogelijk naar de winkel te komen, maar binnen paar uur werd te tv gewoon thuis gebracht.
LG 50UN7000 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Perfecte tv voor een goede prijs
 | 30-12-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Goede prijs-kwaliteit
  • 4k beeldkwaliteit
  • Snel
Erg fijne tv met haarscherp beeld. Alles wat je van een 50 inch 4K TV mag verwachten. De prijs-kwaliteit is heel goed, waardoor je niet onnodig veel hoeft te betalen voor een mooie tv. We zijn overigens ook zeer goed geholpen in de winkel in Amsterdam, echt een plus punt!
LG 50UN7000 Reviews
LG 50UN7000 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Perfecte tv voor een goede prijs
 | 29-12-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Goede prijs-kwaliteit
  • 4k beeldkwaliteit
  • Snel
Erg fijne tv met haarscherp beeld. Alles wat je van een 50 inch 4K TV mag verwachten. De prijs-kwaliteit is heel goed, waardoor je niet onnodig veel hoeft te betalen voor een mooie tv. We zijn overigens ook zeer goed geholpen in de winkel in Amsterdam, echt een plus punt!
LG 50UN7000 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Eerder moeten kopen
 | 28-12-2020
  • Pluspunten
  • Mooie tv
  • Prijs kwaliteit zeer goed
  • Minpunten
  • Geen
Mooie tv voor deze prijs, nogmaals eerder moeten kooen
LG 50UN7000 Reviews
LG 50UN7000 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooie TV
 | 28-12-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Gebruiksvriendelijk menu
  • Minpunten
  • Televisie kijkhoek valt tegen
  • Geen Magicremote mee geleverd
Perfecte beeldkwaliteit en mooie geluid Gebruik vriendelijk bediening Prima televisie voor prima prijs
LG 50UN7000 Reviews
LG 50UN7000 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Super mooie tv met veel mogelijkheden
 | 28-12-2020
  • Pluspunten
  • Goede Beeld kwaliteit
  • Gebruiksvriendelijk
  • Prima geluid
  • Minpunten
  • Televisie kijkhoek valt tegen
  • Geen magic
Mooie TV met scherp beeld , veel instel mogelijkheden en gebruik vriendelijk. Kort om waar voor je geld
LG 50UN7000 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Mooie televisie, redelijk goede kwaliteit.
 | 26-12-2020
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Leuk dat je YouTube erop kan kijken
  • Makkelijk te installeren
  • Minpunten
  • Slecht beeld vanaf de zijkant.
Het is een mooie televisie, we zijn er blij mee. Als je voor de tv zit is het beeld top...maar als je schuin vanaf de zijkant kijkt vallen de kleuren gewoon weg. Dat is erg jammer, een behoorlijk minpunt.
LG 50UN7000 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super tv binnen 1 uur gebruiksklaar
 | 25-12-2020
  • Pluspunten
  • Super scherp beeld
  • Eenvoudige installeren
  • Duidelijke uitleg in de winkel
  • Randapparatuur super eenvoudig te koppelen
  • Minpunten
  • Geen
Tv paste net in de auto en bij thuiskomst werkte de tv binnen 1 uur. LG update uitgevoerd en Sonos beam aangesloten en gekoppeld aan de twee Sonos play:1 die ik al in bezit had. Super scherp beeld en bioscoop ervaring met de Sonos installatie. Fijn geholpen door de medewerker in de winkel die een mooi aansluit schema meegaf.
LG 50UN7000 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Vriendelijk bedrijf goede uitleg.
 | 20-12-2020
LG 50UN7000 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Super prijs voor de kwaliteit
 | 14-12-2020
  • Pluspunten
  • Nagenoeg geen kader rond het scherm
  • Optimale kwaliteit benutten voor het game
Super blij met het totaal product!
LG 50UN7000 Reviews
LG 50UN7000 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Fantastisch
 | 13-12-2020
Zeer goed
LG 50UN7000 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
GEWELDIG
 | 07-12-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beeld
  • Bediening
  • Opties
  • Minpunten
  • Geen
Een hele fijne televisie Mooi beeld Goed geluid Erg makkelijk te bedienen Duidelijke gebruiks aanwijzingen on screen