U bevindt zich in:
LG 50UK6300 Reviews

LG 50UK6300 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 59 reviews
475,15

REVIEWS

Sorteer op:
LG 50UK6300 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Product voldoet perfect aan de verwachtingen
 | 23-10-2019
  • Pluspunten
  • Afmeting
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
De TV voldoet 100% aan de verwachtingen. De service er omheen overtrof de verwachtingen. 1 upgrade naar een beter model 2 levering in huis 3 levering op het juiste adres 4 levering op de afgesproken datum
LG 50UK6300 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super snelle levering en duidelijke afspraken!!
 | 20-10-2019
Super fijne tv heerlijk beeld formaat en super gebruiksvriendelijke bediening. Echt een aanrader!
LG 50UK6300 Reviews
LG 50UK6300 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooi tv, voor een onwerkelijk bedrag.
 | 14-10-2019
  • Pluspunten
  • Grote
  • Scherm
  • Prijs
  • Gebruiksvriendelijk
  • Minpunten
  • Geluid
  • Dik
Als allereerste complimenten voor Platte tv. Het was voor mij de eerste ervaring met deze organisatie en het is mij goed bevallen. Op de site heb je geen keuze om op zaterdag te laten bezorgen, dit was simpel op te lossen door de live chat te gebruiken op de site. Ik kreeg een vriendelijke medewerker aan de andere kant die geregeld had om de bezorging op zaterdag te doen. Over het product ben ik meer dan tevreden. Het is een groot televisie scherm, mooi beeld en is makkelijk in te stellen. Min punt is dat het wat dikker is en het geluid niet heel spannend is. Ik vind zelf dat de twee min puntjes niet op kunnen tegen het bedrag wat je ervoor betaald. Voor de toekomstige kopers kan ik alleen meegeven dat je geen high-end tv moet verwachten, maar dat het zeker geen slechte koop is. De tv ondersteund tot 60hz. Ik heb laatst een 4k film gekeken en wat was dat mooi op de tv, niks te merken van de 60hz. Sterker nog ik denk dat wanneer je een 100hz tv van 75 inch koopt je het verschil niet eens ziet met het blote oog (verschil zou alleen te merken zijn in je portemonnee). Kortom: Een mooi tv voor een mooi bedrag.
LG 50UK6300 Reviews
LG 50UK6300 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super tv
 | 09-09-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld/geluid
  • Echte bioscoop ervaring
  • Minpunten
  • Geen
Zeer tevreden, mooi beeld en geluid. Snelle levering, goede klantenservice. Zal t zeker aanraden aan familie/vrienden.
LG 50UK6300 Reviews
LG 50UK6300 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een prachtige TV voor een kleine prijs
 | 30-04-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeld
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Genoeg aansluit mogelijkheden
  • Minpunten
  • Pootjes een beetje te licht voor het gewicht van de TV, kan wiebelig zijn.
Ik ging voor de LG 43UK6200 maar werd er op gewezen dat ik beter kon gaan voor 6300. Beter beeld en beter geluid. Ik moet zeggen dat het een goede TV is voor het geld. Prima helder mooi beeld en het geluid is gewoon prima te noemen.
LG 50UK6300 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Mooi toestel, we zijn zeer tevreden.
 | 27-04-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Minpunten
  • Teletekst ondertiteling lastig
LG 50UK6300 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Prima TV voor deze prijs
 | 24-04-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • geluidskawlaiteit
  • Apps
  • makkelijk instaleren
  • Minpunten
  • traag met zappen
  • onstabiel op de voeten
Voor de prijs hoef je het niet te laten maar baseer daar ook je verwachtingen op. Beeld en geluid is prima en tevens makkelijk te instaleren.
LG 50UK6300 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Product voldoet aan alle verwachtingen.
 | 31-03-2019
  • Pluspunten
  • Helder beeld
  • Goed beeld bij tegenlicht.
  • Makkelijk te bedienen.
  • Minpunten
  • Geen scartaansluiting voor oudere apperatuur
Televisie heeft duidelijke omschrijvingen voor installatie. Vind het een goede televisie en scherp geprijsd.
LG 50UK6300 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Goede prijs/kwaliteitverhouding
 | 30-03-2019
  • Pluspunten
  • Helder Beeld
  • Mooie Kleuren
  • Minpunten
  • Geluid kan iets beter.
Tv doet wat hij moet doen en heeft daarbij een uitstekende beeldkwaliteit.
LG 50UK6300 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima tv doet wat die moet doen
 | 22-02-2019
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Beeld
  • Geluid
  • Gebruiksgemak
  • Licht gewicht
Mooie prijs, voldoet aan alles wat ik in tv zocht geen minpunten
LG 50UK6300 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
 
 | 21-02-2019
prima tv voor het geld
LG 50UK6300 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Zeer goede tv
 | 15-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Minpunten
  • Geen
Voldoet aan al mijn wensen
LG 50UK6300 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
top tv voor die prijs en rappe bezorging
 | 12-02-2019
Mooie , grote televisie. De belevenis is groots.
LG 50UK6300 REVIEWS
productRatingStar-35 6,5 / 10
Tevredentevrede
 | 11-02-2019
Te vreden voor de prijs
LG 50UK6300 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Goed toestel/snelle levering
 | 11-02-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • snelle levering
Prijs-kwaliteit verhouding uitstekend
LG 50UK6300 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Bovenverwachting deze tv
 | 04-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Functionaliteit
  • Afstandsbediening
Het is een zeer mooie tv met goede beeld en geluid kwaliteit. Deze tv zou ik zeker aanraden qua prijs. Het menu is ook nog makkelijk te bedienen en overzichtelijk.
LG 50UK6300 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Zeer goede Smart TV in verhouding met de prijs
 | 01-02-2019
  • Pluspunten
  • Duidelijk groot scherm 65"
  • Makkelijke bediening
  • Voldoende HDMI aansluitingen
  • Genieten van het kijkplezier
  • Minpunten
  • Geen koptelefoon aansluiting, maar dat wist ik
Compliment voor Platte TV. TV werd geleverd door Post NL en beeldscherm bleek gebarsten. Binnen een paar dagen een geheel nieuw toestel door hen zelf afgeleverd. Top service. Dik tevreden.
LG 50UK6300 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Goed produkt voor een goede prijs.
 | 24-01-2019
Ik ben er blij mee!
LG 50UK6300 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Veel voor weinig
 | 14-01-2019
  • Pluspunten
  • Prijs/kwaliteit is prima
  • Strak beeld
  • Makkelijk in te stellen
  • Minpunten
  • Geluid heeft zijn beperking
  • Bouwkwaliteit overeenkomstig met prijs
  • Kan eigenlijk niet zonder soundbar
Voor minder dan€500 is dit een hele goede 4kUHD tv. Makkelijk in te stellen, mooi strak beeld. Het geluid is zoals bij meerdere platte led tv's wat minder maar dit is opgelost door een LG soundbar.
LG 50UK6300 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
kwaliteit zeer goed scherpbeeld en bediening
 | 13-01-2019
  • Pluspunten
  • mooibeeld
  • geluid
  • Minpunten
  • handleiding
nadeel slechte handleiding kan veel beter.