U bevindt zich in:
LG 50UK6300 Reviews

LG 50UK6300 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 55 reviews
559,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG 50UK6300 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een prachtige TV voor een kleine prijs
 | 30-04-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeld
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Genoeg aansluit mogelijkheden
  • Minpunten
  • Pootjes een beetje te licht voor het gewicht van de TV, kan wiebelig zijn.
Ik ging voor de LG 43UK6200 maar werd er op gewezen dat ik beter kon gaan voor 6300. Beter beeld en beter geluid. Ik moet zeggen dat het een goede TV is voor het geld. Prima helder mooi beeld en het geluid is gewoon prima te noemen.
LG 50UK6300 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Mooi toestel, we zijn zeer tevreden.
 | 27-04-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Minpunten
  • Teletekst ondertiteling lastig
LG 50UK6300 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Prima TV voor deze prijs
 | 24-04-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • geluidskawlaiteit
  • Apps
  • makkelijk instaleren
  • Minpunten
  • traag met zappen
  • onstabiel op de voeten
Voor de prijs hoef je het niet te laten maar baseer daar ook je verwachtingen op. Beeld en geluid is prima en tevens makkelijk te instaleren.
LG 50UK6300 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Product voldoet aan alle verwachtingen.
 | 31-03-2019
  • Pluspunten
  • Helder beeld
  • Goed beeld bij tegenlicht.
  • Makkelijk te bedienen.
  • Minpunten
  • Geen scartaansluiting voor oudere apperatuur
Televisie heeft duidelijke omschrijvingen voor installatie. Vind het een goede televisie en scherp geprijsd.
LG 50UK6300 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Goede prijs/kwaliteitverhouding
 | 30-03-2019
  • Pluspunten
  • Helder Beeld
  • Mooie Kleuren
  • Minpunten
  • Geluid kan iets beter.
Tv doet wat hij moet doen en heeft daarbij een uitstekende beeldkwaliteit.
LG 50UK6300 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima tv doet wat die moet doen
 | 22-02-2019
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Beeld
  • Geluid
  • Gebruiksgemak
  • Licht gewicht
Mooie prijs, voldoet aan alles wat ik in tv zocht geen minpunten
LG 50UK6300 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
 
 | 21-02-2019
prima tv voor het geld
LG 50UK6300 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Zeer goede tv
 | 15-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Minpunten
  • Geen
Voldoet aan al mijn wensen
LG 50UK6300 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
top tv voor die prijs en rappe bezorging
 | 12-02-2019
Mooie , grote televisie. De belevenis is groots.
LG 50UK6300 REVIEWS
productRatingStar-35 6,5 / 10
Tevredentevrede
 | 11-02-2019
Te vreden voor de prijs
LG 50UK6300 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Goed toestel/snelle levering
 | 11-02-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • snelle levering
Prijs-kwaliteit verhouding uitstekend
LG 50UK6300 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Bovenverwachting deze tv
 | 04-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Functionaliteit
  • Afstandsbediening
Het is een zeer mooie tv met goede beeld en geluid kwaliteit. Deze tv zou ik zeker aanraden qua prijs. Het menu is ook nog makkelijk te bedienen en overzichtelijk.
LG 50UK6300 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Zeer goede Smart TV in verhouding met de prijs
 | 01-02-2019
  • Pluspunten
  • Duidelijk groot scherm 65"
  • Makkelijke bediening
  • Voldoende HDMI aansluitingen
  • Genieten van het kijkplezier
  • Minpunten
  • Geen koptelefoon aansluiting, maar dat wist ik
Compliment voor Platte TV. TV werd geleverd door Post NL en beeldscherm bleek gebarsten. Binnen een paar dagen een geheel nieuw toestel door hen zelf afgeleverd. Top service. Dik tevreden.
LG 50UK6300 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Goed produkt voor een goede prijs.
 | 24-01-2019
Ik ben er blij mee!
LG 50UK6300 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Veel voor weinig
 | 14-01-2019
  • Pluspunten
  • Prijs/kwaliteit is prima
  • Strak beeld
  • Makkelijk in te stellen
  • Minpunten
  • Geluid heeft zijn beperking
  • Bouwkwaliteit overeenkomstig met prijs
  • Kan eigenlijk niet zonder soundbar
Voor minder dan€500 is dit een hele goede 4kUHD tv. Makkelijk in te stellen, mooi strak beeld. Het geluid is zoals bij meerdere platte led tv's wat minder maar dit is opgelost door een LG soundbar.
LG 50UK6300 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
kwaliteit zeer goed scherpbeeld en bediening
 | 13-01-2019
  • Pluspunten
  • mooibeeld
  • geluid
  • Minpunten
  • handleiding
nadeel slechte handleiding kan veel beter.
LG 50UK6300 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prima tv voor de prijs
 | 12-01-2019
  • Pluspunten
  • fijne smart tv
Erg blij met de tv, heb hem aan de muur gehangen met de vogel set. Het geluid niet uitgebreid gebruikt heb namelijk een optische kabel er in naar een externe set (tv geluid is bijna altijd niet heel mooi) heb hem soms express aangezet en werd er niet heel blij van maar extreem slecht was het ook niet, het is gewoon nooit te vergelijken met een externe set of soundbar oid. De kabel heb ik niet aangesloten want tv kabel kwaliteit is in mijn huurhuis waardeloos. Wel gebruik ik de netflix knop, stream ik youtube naar de tv zonder chromecast en heb ik een pc aangesloten via een hdmi kabel. Het 4k beeld is prachtig en de zwarte kleuren vind ik zwart genoeg (was bang dat dit matig zou zijn gezien verkooppraatjes/onderzoek OLED)
LG 50UK6300 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig
 | 09-01-2019
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Goed geluid
  • Gemakkelijke
LG 50UK6300 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Prijs kwaliteit zeker top
 | 06-01-2019
Goed toestel voor de prijs. Levering ook helemaal super
LG 50UK6300 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer geweldige TV met super beeld en opties die top zijn.
 | 05-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Geluid
  • App's
  • Aansluitingen
Mooi strak scherm, perfect beeld. De APPs werken zeer goed. WIFI is snel. KOPEN en genieten hoor deze LG.