TIP! Advies én korting van 100 specialisten
U bevindt zich in:
LG 50NANO886PB Reviews

LG 50NANO886PB REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 34 reviews
899,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG 50NANO886PB REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi beeld en goed geluid kwaliteit
 | 27-07-2021
  • Pluspunten
  • Mooi helder beeld
  • Makkelijk in te stellen
  • Goede geluids in stelling
  • Makkelijke bedienbare afstandsbediening
  • Prima standaard
  • Minpunten
  • Geen
Een goed beeld en een subtiele vormgeving van de tv.
LG 50NANO886PB Reviews
LG 50NANO886PB REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Het is een geweldig mooi produkt en levert veel kijkplezier
 | 20-07-2021
  • Pluspunten
  • Goede afmeting
  • Mooie kleuren
  • Helder beeld
  • Goede Geluidsterkte
  • Mooie vormgeving
Voldoet aan mijn verwachtingen. Goede afmeting wat snelt went en hierdoor verl kijkplezier.
LG 50NANO886PB REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prachtige tv
 | 10-07-2021
LG 50NANO886PB REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Schitterend beeld met zeer scherpe prijs verhouding
 | 30-06-2021
  • Pluspunten
  • Schitterend Beeld
  • Bedienings gemak
  • Super snel navigeren
  • Dolby Vision beeld/geluid
  • Echte 4k beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Energie label
Schitterende beeldkwaliteit, met haarscherpe 4k beeld. Supersnel naar Netflix / Disney+ / Prime of andere apps navigeren. Zeer goede prijsverhouding wat resulteert in een echte aanrader !!!
LG 50NANO886PB REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
super!
 | 21-06-2021
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • geluid
Ik vind dit een geweldige tv! We hebben ‘m nu 4 weken. Wat een geweldig scherp en helder beeld. De 8M pixels samen met de NanoCell-technologie en 100Hz zorgen voor een prachtig beeld. Met de afstandsbediening scroll je heel gemakkelijk met het pijltje door het menu óf je gebruikt direct de knop van Netflix en Disney+. Nadeel is wel dat er geen scroll-toeten op de afstandsbediening zitten. Geluid is prima en menu is overzichtelijk. TV hangt aan standaard muurbeugel (geen afwijkende beugen hoeven monteren) en kan dus draaien
LG 50NANO886PB REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Kwalitatief goede TV van alle gemakken voorzien
 | 16-06-2021
  • Pluspunten
  • Snelheid applicaties
  • Bediening
  • Realistische beelden
  • Minpunten
  • Fragiel op zijn steun
  • Diepe donkere tinten
Ik heb het genoegen gehad deze TV 2 weken te mogen testen. Na ontvangst van de TV had ik de keuze om hem door de leverancier in te laten stellen, maar omwille van de review wilde ik dit zelf doen om te kijken of dit goed te doen was. Van het beginnen met uitpakken tot daadwerkelijk TV kijken zat maar een half uur-40 minuutjes. Alles was zeer duidelijk en eenvoudig te doen. De TV heb ik op de slaapkamer op een tafeltje bij ons voeteneind gezet zodat ik boven lekker naar het EK kon kijken en de vrouw beneden Netflix. Ik was zeer verrast over beeldkwaliteit, het voelde allemaal best realistisch terwijl vaak ook veel kleuren gemanipuleerd werden om de kleuren mooier over te laten komen en daarmee de realiteit uit het oog verliezen. Minpuntje van LED schermen zijn toch wel de zwarttinten en ik ben door mijn OLED scherm beneden te veel verwend geraakt waardoor dit eigenlijk wel tegenviel. Het is niet zo dat een film/seriebeleving in het donker minder zijn, maar door de review ben ik erop gaan letten en dan merk je wel degelijk het verschil op. Het geluid hoef je niet op een hoge stand te hebben staan omdat hij al vrij snel heel hard staat. Ik had het volumebereik wat ruimer genomen, maar programma\'s zijn goed te volgen. Waar deze TV voor mij het hoogst op scoort is de snelheid van de applicaties (Netflix, Youtube en Amazon Video). Ook het scrollen door de menu\'s van de applicaties is bijzonder snel. Hier word ik absoluut heel vrolijk van! Ik heb zelf geen games gespeeld op deze TV, maar mijn oudste zoon heeft met zijn Switch wel gespeeld en volgens hem is de snelheid van de games als weergave op de TV significant beter/sneller is dan zijn eigen TV met een 60Hz scherm. Het grootste minpunt van deze TV vind ik de steun waarop de TV staat. Als de TV op de steun gemonteerd zit en op een TV-meubel/kastje staat dat het vrij fragiel aanvoelt. Ik heb het idee dat als je er zachtjes tegenaan stoot dat hij al omvalt (maar waarom zou je tegen je TV aan lopen??) Ik raad dit product dan ook zeker aan omdat deze TV in een modern gezin met gamende kinderen en Netflixende ouders zeer makkelijk te hanteren is. Ook de kwaliteit die je krijgt voor deze prijs is wat mij betreft goed in balans.
LG 50NANO886PB REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
prima betaalbare kwaliteits-TV
 | 16-06-2021
  • Pluspunten
  • helder beeld
  • goed contrast
  • prima geluid
  • koppelen BT koptelefoon
  • koppelen toetsenbord via dongle
  • Minpunten
  • aansluiten verouderde apparatuur
  • missende codices voor oudere films
  • aansluitingen lastig bereikbaar
De LG NANO-TV type 55 NANO88 model 2021 heb ik twee weken lang mogen uitproberen. Wat een genoegen, precies tijdens de EK wedstrijden. Installatie De TV laat zich eenvoudig installeren maar let op: er zijn ‘maar’ vier HDMI ingangen en drie USB poorten. Als uitgang tref je nog een IR-poort voor audio aan en een line-out. De TV wordt geleverd zonder snoeren, dus zorg dat je deze zelf klaar hebt liggen. Het aansluiten zelf is wat lastig doordat de ingangen weggewerkt zitten achter de TV; zelfs de line-out voor aansluiting van een koptelefoon blijkt zeer lastig bereikbaar op het moment dat de TV op zijn plek staat. Een voor mij belangrijke feature is het gegeven dat mijn draadloze BT koptelefoon simpel gekoppeld kan worden, zodat ik rustig een film kan kijken waar mijn huisgenoot in alle rust een boek kan lezen. Ook een toetsenbord waar de verbinding verloopt via een aparte USB dongle heb ik eenvoudig weten te koppelen; handig in geval iets op internet gevonden moet worden. Gebruiksgemak De TV laat zich prima bedienen door de Magic Remote, een heel overzichtelijke afstandsbediening zonder al te veel knoppen die prettig in de hand ligt. Via schudden verschijnt er op het scherm een aanwijzer die met een goed geplaatst muiswieltje gebruikt kan worden om menu-items te eren. Menu items staan erg overzichtelijk allemaal links op het scherm op het moment dat je de modus ‘instellingen’ via het icoontje met het tandwieltje aanklikt. En mocht je dat lastig vinden, de Magic Remote is uitgerust met spraaksturing, die in de praktijk prima blijkt te werken. Houd er rekening mee, dat de afstandsbediening geen verlichte toetsen kent; dus in het donker je TV bedienen, zal in de praktijk lastig zijn. Beeld LG heeft een nieuwe techniek gebruikt in de schermen: nano-cellen. Het is mij niet precies duidelijk hoe het werkt, maar voor de gebruiker is eigenlijk toch het belangrijkste dat het werkt. En dat doet het. Zwarttinten zijn echt zwart en niet een verkapt donkergrijs. Ook zorgt het er voor dat invallend licht nauwelijks storend is bij het kijken. Voor het bekijken van films heeft LG een nieuwe techniek ontwikkeld die men de filmmakers mode noemt. De idee is dat de TV de instellingen van de aangeboden film uitleest en daarop het beeld aanpast. In theorie is dat een mooie optie, in de praktijk valt deze tegen om de eenvoudige reden dat de omgeving van de TV nooit precies dat is wat de filmmaker heeft bedoeld: het is te licht, of juist te donker zodat in de praktijk fijnafstelling noodzakelijk is. Geluid Het geluid is wat je mag verwachten van een televisie in deze prijsklasse: prima om naar te luisteren maar verwacht geen cinema effect. Daar zul je aparte randapparatuur voor moeten aanschaffen. Apps Wat is een smart-TV zonder apps? Die zijn er dus volop, en vind je de juiste niet bij de voor geïnstalleerde apps staan, zijn ze eenvoudig op te halen en te installeren (of te verwijderen, als je er geen gebruik van wenst te maken). Minpunten Die zijn er helaas ook. Ik noemde al even de (on)bereikbaarheid van de poorten (HDMI, line-out etc). Maar helaas ook in mogelijkheden verouderde apparatuur te verbinden via een componentenkabel. Mogelijk zijn er adapters te koop. Ernstiger vond ik het feit dat oude films met verouderde codices niet afgespeeld konden worden: hetzij het geluid, hetzij het beeld of zelfs beiden, spelen niet af.
LG 50NANO886PB REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
een mooie tv met veel opties
 | 16-06-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Afstandsbediening
  • Gaming Mode
  • Minpunten
  • Geluid is standaard
Ik heb de tv voor een aantal dagen mogen testen. Als ik naar de tv kijk, vind ik dat het een hedendaagse uitstraling heeft. Erg dun ook, wat weer ruimte besparend is en een moderne uitstraling heeft. Beeldkwaliteit is wat je kan verwachten, kleuren komen goed tot hun recht, erg levendig. Helderheid is in verschillende maten aan te passen, waardoor het erg prettig is om naar te kijken. En er zijn genoeg opties om het om persoonlijk niveau aan te passen. Geluid is goed, maar uiteraard niet met een bioscoop te vergelijken. Voor een gemiddelde gebruiker meer dan prima. Ook in het geluid zijn er vele opties, je kan ook extern geluidsapparaten koppelen, bij om het geluid te optimaliseren, eventueel ook met bluetooth apparaten te koppelen. Betreft smart functie is het echt wat je van een smart tv kan verwachten, vooral de afstandsbediening met spraakfunctie en smart point (dat je naar het scherm kan wijzen / pointen maakt het helemaal af. De installatie ging trouwens vrij vlekkeloos, niet te veel poes pas. Je komt erg makkelijk door de installatie heen. En voor gamers helemaal ideaal. Met de gaming mode, optimaliseert de tv automatisch de beste prestatie van je console/pc om de beste ervaring te creëren, waardoor de overgang/lag minimaal is.
LG 50NANO886PB REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top Tv voor een redelijke prijs
 | 15-06-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Kleuren
  • Design
  • Prijs
  • Minpunten
  • Niet kunnen vinden
Ik heb de televisie mogen testen omdat ik me had aangmeld via de website van  Kieskeurig.nl en de LG heeft me positief verrast . Ik gebruik voor het beeld de Next ziggo Box en nadat ik het kastje op 4K had gezet begon de LG te stralen ,schitterende beelden bij 4K uitzendingen ,jammer dat er nog zo weinig wordt uitgezonden in 4K. Het beeld en geluid zijn zeer goed  goeie donkere tinten en fijne kleuren De uitzendingen van de F1 zijn schitterend om te kijken ,EK Voetbal viel me in eerste instantie tegen ,maar later bleek dit aan de uitzendingen te liggen van NPO. DE LG heeft een ruime aantal mogelijkheden om het beeld een geluid naar ieders voorkeur in te stellen . Het geluid heeft ons in grote mate verrast ,vooral bij de moto gp wedstrijden viel mij op dat als de commentator zich stil hield het motorgeluid naar voren kwam . Op de Tv tref je een groot aantal apps aan ,zoals ook de mogelijkheid die rechtstreeks van de afstandbediening kunt regelen ,netflix ,rakuten tv ,disney en prime . Afstandbediening heeft ook stemherkenning voor diegene die dit als prettig aanvaardt . In eerste instantie werd de tv als te groot bestempeld  de huidige tv is 40 inches en 55 is dan ook een stuk groter . Maar  na een paar dagen wennen vondt mijn wederhelft  hem toch ook echt mooi en kon ze alles duidelijk zien ondanks de grote ramen in huis en dat ze er scheef voor zit Prima Tv voor een zeer goede prijs en zal zeker niet mis staan in huize Tent en de aanschaf van deze wordt zeker overwogen.
LG 50NANO886PB REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldige tv!
 | 15-06-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Scherp/helder beeld
  • Vol geluid (ook zonder soundbar)
  • Bedieningsgemak (oa. scrollfunctie)
  • Design
  • Minpunten
  • Geen draaibare voet
Ik vind dit een geweldige tv! We hebben ‘m nu 2 weken om te testen, via Kieskeurig. Onze oude tv was 32”, deze is 55”….bij het uitpakken was dat al gelijk verbazingwekkend. En wat ben je snel al een grotere tv gewend ;-) Wat een geweldig scherp en helder beeld. Als je naar de EK wedstrijden of de Formule 1 races kijkt, lijkt ‘t net of ze zo voorbij lopen/rijden. Ook bij talkshows lijkt het alsof je aan tafel zit. Door de donker/licht-aanpassing van het scherm is dit ook rustig aan je ogen. Verder zorgen ongeveer 8 miljoen pixels samen met de NanoCell-technologie en 100Hz voor een prachtig beeld. Voordat je het weet blijf je uren lang tv kijken, ook door de vele interactieve functies. Met de afstandsbediening scroll je heel gemakkelijk met het pijltje door het menu óf je gebruikt direct de knop van Netflix, PrimeTV, Disney+, Google of RakutenTV. Ook je eigen fotoalbum bekijken is mega op dit grote scherm. Verder vind ik het een bijzonder mooi design en is de tv bijzonder plat met een gebogen voet, helaas is deze niet draaibaar. Op dit enige “minpuntje” na, is dit een geweldige tv voor mij!
LG 50NANO886PB REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige tv!
 | 15-06-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Scherp/helder beeld
  • Vol geluid (ook zonder soundbar)
  • Bedieningsgemak (oa. scrollfunctie)
  • Design
  • Minpunten
  • Geen draaibare voet
LG 50NANO886PB REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Fijn tv voor een goede prijs
 | 14-06-2021
  • Pluspunten
  • Formaat tv
  • Beeldkwaliteit
  • Scherpte en helderheid
  • Kleurweergave
  • Minpunten
  • Airplay reageert niet altijd goed
  • De aansluitingen aan de achterkant
Deze tv heb ik een aantal weken mogen testen. Hij is groter dan onze eigen tv maar het is wel een heel fijn formaat. Nadat ik gewend was aan de afstandsbediening (deze doet mij denken aan de WII controler) kon ik de tv makkelijk zelf installeren. Alles is heel duidelijk. De tv heeft heel erg veel mogelijkheden die ik nog niet allemaal ontdekt heb. Ik vond het handig dat je direct de streaming services kon gebruiken, op de afstandsbediening zitten de knoppen voor Netflix, Disney+, prime video en Rakuten tv. Dat is ook wel erg makkelijk! De filmmaker mode vond ik zelf wat minder. Het beeld was erg donker waardoor ik deze niet heb gebruikt. De beeldkwaliteit is erg goed. Beeld is scherp en helder en de kleurweergave is goed. Ook het geluid vind ik goed. De minpuntjes vind ik dat de airplay niet altijd even goed reageert. Ook zijn de aansluitingen aan de achterkant niet optimaal als je de tv op wilt hangen. Maar al met al is het een prima tv.
LG 50NANO886PB REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Geweldig toestel voor een schappelijke prijs
 | 14-06-2021
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • magic remote controller
  • connectiviteit
  • prijs/kwaliteit verhouding
  • Minpunten
  • energielabel G
We hebben deze smart tv nu enkele weken in ons bezit en alle mogelijkheden kunnen testen. Het geluid loopt bij ons over onze soundbar maar het geluid op de tv is van redelijke kwaliteit. Waar het ons om ging was het bedieningsgemak en het installatiegemak en dat is perfect. Echt plug and play! Met de magic controller is het toestel zeer goed te bedienen en het is een echte aanwinst. De apps zijn makkelijk te installeren en met de magic controller en het smart menu goed te bedienen. Het beste is de beeldkwaliteit vanuit alle hoeken kunnen we goed naar het beeld kijken en de kleuren zijner mooi! Deze televisie is echt een aanrader.
LG 50NANO886PB REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
zeer goede keuzevoor een schappelijke prijs
 | 14-06-2021
  • Pluspunten
  • installatie
  • design
  • beeldkwali
Ik heb de LG 55NANO886PB enkele weken mogen testen en ben zeer tevreden over dit toestel. Dit begon al met het installeren, dit ging nagenoeg vanzelf, echt plug and play! De beeldkwaliteit is op zich al overweldigend maar is daarnaast ook nog in te stellen en naar smaak of soort weergave af te stellen. Het LGWEB/OS geeft de mogelijkheid om apps te installeren en met andere toestellen te communiceren, zo is streamen van je smartphone naar de televisie een fluitje van een cent. Enig minpuntje wat wij tegenkwamen was de connectie maken met onze soundbar, de online hulp was wat verouderd, maar dat kan ook niet anders met zo\'n nieuw toestel. AL met al zijn wij zeer tevreden!
LG 50NANO886PB REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
top tv om aan te raden
 | 13-06-2021
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • geluidskwaliteit
  • connectiviteit
  • apps
  • vormgeving
  • Minpunten
  • energielabel
Ik heb de televisie mogen testen via kieskeurig en ben er zeer over te spreken. De pluspunten vind ik persoonlijk : Het beeld en geluidskwaliteit, goeie donkere tinten en fijne kleur instellingen. zoals persoonlijk ,cinema , pro felle kamer en pro donkere kamer. Ook is het prettig dat er apps zoals netflix rakuten prime enz al op de tv staan en makkelijk in te stellen zijn. het formaat past precies op de tv meubel die ik heb wat het wel erg prettig kijken maakt. enige nadeel vind ik dat hij elke keer automatisch mn home cinema de aansturing geeft om via optic fibre het signaal te krijgen ipv hdmi maar dat is dan ook het enige. het design is strak en met een ruime stabiele voet staat die ook als een huis. Al met al zou ik hem zeker aanraden en zelf ook willen hebben staan.
LG 50NANO886PB REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Uitstekende middenklasse TV
 | 13-06-2021
  • Pluspunten
  • Goede & heldere beeldkwaliteit in 4K via nieuwe Nano technologie
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Veel Smartfeatures
  • Prima Magic Remote afstandsbediening
  • Minpunten
  • Iets minder dan topklasse OLED TV (maar deze zijn aanzienlijk duurder)
Overall een prima 4K TV voor een goede prijs! De LG 55Nano75 TV is een goede middenklasse TV en met name geschikt voor diegene die op zoek is naar een TV met een goede prijs/kwaliteitverhouding, en iemand die niet het geld wil uitgeven aan een topklasse TV (die toch aanzienlijk duurder zijn). Beeldkwaliteit & uiterlijk: Deze Nano TV heeft een stijlvolle afwerking met dunne randen. Qua dikte is deze Nano TV mooi dun, dunner dan een instap LED TV, maar niet zo dun als een OLED TV. De NanoCell technologie is nieuw bij LG, en levert inderdaad mooie heldere kleuren en een goed contrast. Zeker als je kijkt naar 4K content dan ziet het beeld er erg mooi uit, en zie je echt de meerwaarde t.o.v. een HD TV. Geluidskwaliteit: De TV heeft een geluidsvermogen van 20W, en hiermee produceert de TV een goede geluidskwaliteit. Smart functies: LG maakt gebruik van WebOS voor het Smart Platform (geen Android). Persoonlijk vind ik dit een zeer goed platform en werkt ook erg soepel en snel op deze TV. De meeste (streaming) apps kunnen via WebOS op de TV worden geïnstalleerd, zoals Netflix, Amazone Prime Video, YouTube en Videoland. Handig is ook dat KPN TV app beschikbaar is, zodat er eenvoudig TV kan worden gekeken zonder aansluiting van een TV box (via internet), als je TV via KPN hebt. Afstandsbediening: De Magic Remote afstandsbediening wordt bij deze TV meegeleverd. Deze afstandsbediening van LG is zeer prettig, en via deze afstandsbediening kunnen apps, zoals Netflix, eenvoudig worden bediend. Met de Magic Remote bedien je met bewegingen de TV via een punt- en scrollsysteem. Onafhankelijk of je deze LG TV kiest of een andere TV van LG, mijn advies is om een model te kiezen waarbij de Magic Remote afstandsbediening wordt meegeleverd. Kortom, zeker een aanrader!
LG 50NANO886PB Reviews
LG 50NANO886PB REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Zeer goede TV met diverse smart functies.
 | 13-06-2021
  • Pluspunten
  • Zuiver en helder beeld
  • Simpel menu
  • stembesturing
  • Minpunten
  • geen google assitant
  • TV standaard
Een TV met heel zuiver beeld met natuurlijke kleuren diverse instellingen voor beeldmodus en geluid. Mooie beeld kwaliteit,en super geluid ook de diverse smartapps die voor geiinstalleerd zijn,goed te gebruiken. mooie vormgeving. Gebruiksvriendelijk menu. Diverse instellingen voor beeld en geluid,kortom een zeer goede tv.
LG 50NANO886PB Reviews
LG 50NANO886PB REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Ideale TV voor de game en film liefhebber
 | 11-06-2021
  • Pluspunten
  • 4K weergave
  • afstandbediening met spraakfunctie
  • Smalle bezel
  • Makkelijk te koppelen met LG telefoon
  • Makkelijk te koppelen met NAS systemen
  • Minpunten
  • Wiebelende voet
  • Local Dimming beperkt
  • WebOS
  • Nanocell is net geen OLED
Dit toestel heb ik een aantal weken mogen testen. Het heeft een subtiele bezel en is mooi slank gevormd. Aandachtspuntje is de meegeleverde voet die niet stabiel is voor het formaat scherm. Bij kleine kinderen is het raadzaam dit toestel aan de muur te monteren. Gebruikersgemak is goed op alle vlakken. Beeld is scherp en eventueel aan te passen in het menu. Local Dimming is niet optimaal (bij voorkeur uitzetten). De FilmMaker mode is ideaal wanneer dit is ondersteund door de provider of streamingapp die je gebruikt. De TV krijgt dan een signaal om de TV in de juiste mode te schakelen voor de optimale beleving. Afstandbediening ligt lekker in de hand. Er is zelfs een ingebouwde microfoon om de TV met spraak te bedienen. Voor deze funtie moet de TV wel internet verbinding hebben (WiFi of bekabeld). De TV draait op WebOS . Er zijn veel apps verkrijgbaar maar toch miste ik persoonlijk die van ZIGGO. Streaming apps als NETFLIX, Prime Video en Disney+ staan al voorgeinstalleerd en hebben alleen jouw account nog nodig. Op de afstandsbediening zijn voor deze streaming apps al zogenaamde hotkeys beschikbaar. Er is een game optimizer aanwezig. Wel moet je jouw game console rechtstreeks op de TV aansluiten en niet via een AVR set. Alleen dan is deze optie beschikbaar en geeft het een extra dimensie aan het gamen. Geluid is zeer goed in vergelijking met onze huidige 10 jaar oude toestel. Geluid haalt het echter niet wanneer je al in het bezit bent van een soundbar of Dolby Atmos AVR set. Een aanrader dus voor de film liefhebber en/of gamer!
LG 50NANO886PB Reviews
LG 50NANO886PB REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Ideale TV voor de game en film liefhebber
 | 10-06-2021
  • Pluspunten
  • 4K weergave
  • Afstandsbediening met spraakfunctie
  • Smalle bezel
  • Snel te koppelen met LG ThinQ toestellen
  • Snel te koppelen met een NAS op het netwerk
  • Minpunten
  • Wiebelende voet
  • NanoCell is geen OLED
  • WebOS
  • Local Dimming beperkt
Dit toestel heb ik een aantal weken mogen testen. Het heeft een subtiele bezel en is mooi slank gevormd. Aandachtspuntje is de meegeleverde voet die niet stabiel is voor het formaat scherm. Bij kleine kinderen is het raadzaam dit toestel aan de muur te monteren. Gebruikersgemak is goed op alle vlakken. Beeld is scherp en eventueel aan te passen in het menu. Local Dimming is niet optimaal (bij voorkeur uitzetten). De FilmMaker mode is ideaal wanneer dit is ondersteund door de provider of streamingapp die je gebruikt. De TV krijgt dan een signaal om de TV in de juiste mode te schakelen voor de optimale beleving. Afstandbediening ligt lekker in de hand. Er is zelfs een ingebouwde microfoon om de TV met spraak te bedienen. Voor deze funtie moet de TV wel internet verbinding hebben (WiFi of bekabeld). De TV draait op WebOS . Er zijn veel apps verkrijgbaar maar toch miste ik persoonlijk die van ZIGGO. Streaming apps als NETFLIX, Prime Video en Disney+ staan al voorgeinstalleerd en hebben alleen jouw account nog nodig. Op de afstandsbediening zijn voor deze streaming apps al zogenaamde hotkeys beschikbaar. Er is een game optimizer aanwezig. Wel moet je jouw game console rechtstreeks op de TV aansluiten en niet via een AVR set. Alleen dan is deze optie beschikbaar en geeft het een extra dimensie aan het gamen. Geluid is zeer goed in vergelijking met onze huidige 10 jaar oude toestel. Geluid haalt het echter niet wanneer je al in het bezit bent van een soundbar of Dolby Atmos AVR set. Een aanrader dus voor de film liefhebber en/of gamer!
LG 50NANO886PB Reviews
LG 50NANO886PB REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Fijne tv
 | 10-06-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Apps
Ik heb deze tv nu een paar weken om te testen, hij bevalt heel goed. Heb al jaren andere merkEn gehad maar had gelezen dat LG nu een heel goede keuze zou zijn. De mogelijkheden van de tv zijn heel uitgebreid. Geen twee afstandsbedieningen meer nodig voor tv en de decoder. Heel handig zijn alle apps zijn met het pijltje te bedienen net als op de computer. Wanneer de tv uit is kan je hem op schilderijstand zetten. De kleuren zijn mooi en helder, het geluid is goed. Het scherm is een stuk groter dan van onze vorige tv, maar ook al zit je er best dicht op, het kijkt rustig. Het is ook een goede tv voor gamen, mijn zoon gebruikt hem voor de playstation, hij heeft nog geen een keer gehaperd. Al met al een goede tv.