U bevindt zich in:
LG 49SM9000 Reviews

LG 49SM9000 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 10 reviews
1099,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG 49SM9000 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een mooie Tv met goede specificaties
 | 12-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwalitiet
  • Bedienigsgemak
  • Vormgeving
  • Smart functies
Een hele mooi Tv met mooi strak beeld en mooi geluidskwaliteit. En het bedieningsgemak is ook makkelijk te gebruiken en je kunt met de Smart functies veel doen.
LG 49SM9000 Reviews
LG 49SM9000 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
een geweldig product voor een mooie prijs
 | 22-04-2020
  • Pluspunten
  • Gebruiksgemak
  • Beeld
  • Geluid
  • Bedienen Ziggo kastje via afstand
  • Minpunten
  • Scrollen met afstand gaat niet lekker, zelfs na vervanging
Ik was op zoek naar een vervanger voor mijn oude LG en via een medewerker kwam ik op deze uit. Voor deze prijs een erg goed beeld, easy te gebruiken door de remote en de aparte knoppen voor Netflix en Amazone zijn erg handig! Het geluid is prima, maar ik gebruik een LG soundbar dus heb het geluid van de tv uitgeschakeld.
LG 49SM9000 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Een vlotte, moderne televisie voor in een lichte kamer
 | 25-03-2020
  • Pluspunten
  • Betaalbaar (althans op PlatteTV.nl, hij is elders vaak duurder)
  • webOS
  • Mooi, scherp en correct beeld
  • Fijne afstandsbediening
  • Apple integratie met Homekit en Airplay
  • Minpunten
  • In een donkere kamer verliest het beeld definitie in donkere scénes
De LG NanoCell televisies zijn IPS LCD panelen en bieden dus niet het overweldigende contrast en diepe zwartwaarden zoals je dat van LG\'s OLED toestellen gewend bent. Wel hebben deze televisies een veel toegankelijkere prijs en als je de televisie in een goed verlichte kamer gebruikt is het beeld en de kleurweergave simpelweg geweldig. Daar komt bij dat ze draaien op webOS, wat erg prettig en vlot werkt met een uitgebreide ie aan apps (alle belangrijke NL-apps zijn te gebruiken) en ook moderne connectiviteit met 4 HDMI poorten die HDR, Dolby Vision, 4K HFR én VRR ondersteunen. Dit maakt \'m bijzonder aantrekkelijk voor gamers met de nieuwe generatie consoles die dit allemaal ondersteunen (PS5/Xbox series X). Ik ben alvast heel erg blij met de televisie en in de korte tijd dat ik \'m gebruik kan ik als enige minpunt het gebruik in een volledig donkere kamer noteren: Dan laat de televisie bloemig en backlight bleeding zien, met weinig definitie in donkere scenes tot gevolg. Houd je van een lekkere horror film in het donker, kijk dan verder naar de duurdere OLED panelen die LG heeft. Oh! Een laatste aanrader voor Apple gebruikers: Deze televisie ondersteunt Homekit en Airplay 2. Je kan deze dus volledig integreren in je Apple Smarthome en dat is wel lekker.
LG 49SM9000 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
tv voldoet zeer zeker aan mijn verwachtingen
 | 17-03-2020
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • bediendings gemak
  • beeld kwaliteit
  • geluids kwaliteit
  • afstand bediening
mooie vormgeving, kabel niet in zicht mooi weggewerkt in voet. Beeld kwaliteit scherp en geluid mooi. Ook muziek programma\'s. Afstandsbediening een verademing zo simpel te bedienen. Installatie super snel. een top product voor deze scherpe prijs.
LG 49SM9000 Reviews
LG 49SM9000 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Prijs kwaliteit is acceptabel
 | 29-02-2020
  • Pluspunten
  • Geluid kwaliteit
  • Hoofdtelefoon aansluiting
  • Vormgeving voet
  • Minpunten
  • hard zacht instelling
  • Beeld kan beter
  • software
Geluid is goed maar wel een grove hard-zacht instelling. Beeld is minder dan wij gewent waren was dus even wennen. Jammer dat er geen Android software op zit. Bediening en instellingsgemak is prima.
LG 49SM9000 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Mooi beeld matig geluid.
 | 01-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Minpunten
  • 1 tuner (ziggo kastje moet in gebruik blijven om op te nemen en te kijken)
  • Geluid. (Spraak klinkt erg weggemoveld op de achtergrond.)
Mooie TV met goed beeld, echter de geluidskwaliteit is matig. (op te lossen met een soundbar)
LG 49SM9000 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een genot om naar te kijken
 | 22-07-2019
  • Pluspunten
  • Heel mooi beeld
  • Goed geluid
  • Natuurlijke kleuren
  • Mogelijkheden
  • Aanwinst in de kamer
  • Minpunten
  • Geen teletekst
  • Geen handleiding
Fantastische beeldkwaliteit. Het geluid is ook goed. Veel mogelijkheden.
LG 49SM9000 Reviews
LG 49SM9000 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een plezier om naar te kijken
 | 18-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Helderheid
  • Bijna 3D
  • Minpunten
  • Geen Nederlandse gebruiksaanwijzing
Prima beeld- en geluidskwaliteit
LG 49SM9000 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Top tv
 | 05-06-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Homekit
  • Airplay2
  • Afstandsbediening universeel
  • Minpunten
  • Aansluitingen moeilijk bereikbaar bij muurbevestiging
Mooi design, goed beeld en binnenkort AirPlay 2 en HomeKit ondersteuning.
LG 49SM9000 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Voor mijn vrouw en voor mij een perfect TV toestel
 | 02-06-2019
Zeer mooi toestel met veel mogelijkheden en waarvan de geluid kwaliteit zeer goed is,veel beter als dat ik had verwacht van zo´n plat toestel Ik heb de 49sm9000 pas een paar dagen, maar wij zijn er zeer tevreden mee.