UPDATE: Onze winkels zijn geopend - mogelijke vertraging PostNL - bekijk alle maatregelen
UPDATE: Onze winkels zijn geopend - mogelijke vertraging PostNL - bekijk alle maatregelen
U bevindt zich in:
LG 49SM8600 Reviews

LG 49SM8600 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 11 reviews
649,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG 49SM8600 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfecte televisie voor een mooie prijs.
 | 20-03-2020
  • Pluspunten
  • Voldoende hdmi aansluitingen (4)
  • 4k beeld
  • Makkelijk in te stellen.
  • Goed geluid uit de tv speakers.
Voldoet aan alle verwachtingen. Goed beeld, goed geluid. Makkelijk in te stellen. Apps zijn makkelijk te vinden en ook te installeren.
LG 49SM8600 Reviews
LG 49SM8600 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie tv,mooie prijs,snelle levering
 | 17-03-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Afwerking
  • Bediening
Prachtige beeldkwaliteit en prima geluid. Heel tevreden mee. Snelle levering en een super prijs
LG 49SM8600 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtige TV, Prima grootte en fantastische beeldkwaliteit!
 | 15-03-2020
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • bedieningsgemak
  • vormgeving
  • Minpunten
  • geen
We hebben de TV nu bijna 2 weken. Was even wennen van 42" naar nu 55 ". Het is een prachtige TV, prima beeld grootte en fantastische beeldkwaliteit. De 4K netflex films maken het echt een beleving. We hebben het Sonos geluidsysteem gekoppeld. Echt net alsof je in de bioscoop zit. Kortom we zijn erg tevreden!
LG 49SM8600 REVIEWS
productRatingStar-30 6 / 10
rare controls in hoofdmenu en ene "netflix" knop op de afstandsbediening. Rare reclame
 | 20-02-2020
LG 49SM8600 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Erg goede tv voor zijn geld
 | 18-02-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Snel starten van apps
  • Veel apps beschikbaar
  • 100hz
  • Minpunten
  • Local dimming van edge lit led is even wennen
  • Een beetje backlight bleeding in donkere scenes
Heb de tv nu ongeveer een maandje staan en bevalt erg goed. Het beeld is mooi strak en helder en vergeleken met mijn oude tv een flinke upgrade! LG webos is snel en apps zoals Netflix en Disney+ zijn snel gestart. De tv zelf staat ook binnen no time aan en klaar voor gebruik. Al met al een aanrader dus. In het begin valt de local dimming van de edge lit led wel op in donkere scènes en dit kan een beetje storend zijn. Maar deze is in te stellen op medium en dit scheelt voor mij een stuk. Voor zijn geld dus een prima tv met hele kleine bezels een de afstandsbediening mag ook genoemd worden. Deze bedient moeiteloos je andere apparaten zoals je ziggo box e.d. Je kan met een soort muis pijltje door menu’s navigeren en met een scroll wiel dingen eren. Best handig dus.
LG 49SM8600 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super goed voor de prijs, maar je kan beter OLED gaan.
 | 04-02-2020
  • Pluspunten
  • Scherp, vibrant, vloeiend beeld
  • Extreem snelle OS
  • Geluid is beter dan verwacht
  • Redelijk dun
  • Handige afstandsbediening
  • Minpunten
  • Backlight bleeding
  • Local dimming valt op
Ik zal het kort houden; je krijgt exact waar je voor betaald. Haarscherp, vibrant beeld. Super snelle OS, en nog best goed geluid (Alhoewel de lage tonen wel een beetje missen). Het enige wat me tegenviel was hoe erg de backlight mij opviel. Local dimming is goede technologie, maar ik kon geen moment naar zwart beeld kijken zonder backlight-bleeding tegen te komen. Dit is normaal bij dit soort TV\'s, maar het is 2020. ik zocht naar perfectie. Ik ben toen na een week ge-upgrade naar een OLED (LG OLED55C9) en ik kijk zonder spijt terug. Het was het waard om getest te hebben, maar OLED is toch echt de toekomst!
LG 49SM8600 Reviews
LG 49SM8600 Reviews
LG 49SM8600 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top tv voor een vriendelijke prijs.
 | 27-01-2020
  • Pluspunten
  • Realistische kleuren
  • Vloeiend beeld
  • Lage input lag
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Contrast
Mooie tv om te zien. Daarnaast erg mooie kwaliteit beelden. Realistische kleuren. Mooie vloeiende bewegende beelden, dus top voor sportwedstrijden. Door de lage input lag ook top voor gamen. Makkelijk te bedienen en uitgebreide app store. Enige verbeterpunt wat ik kan bedenken is het contrast, maar met de juiste instellingen kan je een hoop verbeteren. Ik denk dat dit de beste tv is in deze prijsklasse. Als je nog beter wilt, kom je al snel uit bij een OLED, maar ben je ook minimaal het dubbele kwijt.
LG 49SM8600 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Tevreden van de aankoop
 | 18-01-2020
Super beeld en leuk bioscoop effect qua geluid
LG 49SM8600 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 17-01-2020
  • Pluspunten
  • Helder
  • Bediening afstand bediening
In een Toppie produkt
LG 49SM8600 Reviews
LG 49SM8600 Reviews
LG 49SM8600 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Deze LG nanocell televisie scherm is in een woord fantastisch
 | 14-01-2020
  • Pluspunten
  • Nanocell
  • 100hz
  • Magic Remote afstandsbediening
  • dolby vision ondersteuning
Ik ben erg tevreden over dit scherm, het is een 100hz scherm wat goed samen gaat met de Nanocell technologie, de kleuren zijn verbluffend mooi. ben jij een fan van films kijken en of gamen dan is dit jou scherm! PlateTV.nl is een groot professioneel bedrijf met veel keus en mogenlijkheden. Jij deelt je wensen, Zij vinden jou TV Heb jij pech met je nieuwe aangeschafte televisie? Ook hier wordt geen probleem van gemaakt, ik stuurde PlateTV.nl een email met het proleem wat ik aantrof op het scherm en een dag later werd ik al gebeld, dat ik gelijk had en dat deze problemen niet mochten gebeuren op het scherm. Ik mocht dan ook het scherm terug brengen en meteen een nieuwe weer meenemen. TOP
LG 49SM8600 Reviews
LG 49SM8600 Reviews
LG 49SM8600 Reviews
LG 49SM8600 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
voldoet aan alle verwachtingen
 | 21-12-2019
  • Pluspunten
  • installeren
  • afstandbediening met muis functie
  • beeld
  • geluid
  • Minpunten
  • veel verpakkingsmateriaal
super gemakkelijk zelf te installeren, zelfs op oudere leeftijd. uitstekend beeld ook via Wifi. prima geluid lijkt op surround ook zonder soundbar mooie vormgeving
LG 49SM8600 Reviews