U bevindt zich in:
LG 49SK8500 Reviews

LG 49SK8500 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 42 reviews
1299,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Is een TV
 | 14-12-2018
Ziet er uit als een TV
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Aanrader voor iedereen die een 4K TV zoekt!
 | 13-12-2018
  • Pluspunten
  • Dolby Atmos geluid
  • Beeldkwaliteit
  • Strakke vormgeving
  • Bediening
Doet wat je van een 4K TV verwacht, prachtig beeld en door de ingebouwde Dolby Atmos speakers klinkt het ook nog eens super. Het is natuurlijk niet te vergelijken met een goede 5.1 surround set maar voor TV speaker is dit top. Gebruik de TV zelf voornamelijk om te gamen en voor films en daar blinkt deze duidelijk in uit! Als bediening van de TV kun je de afstandbediening in menu's als pointer ('muis') gebruiken om functies te selecteren of om instelling te wijzigen. Dit is even wennen maar werkt super zodra je het onder de knie hebt.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
 
 | 12-12-2018
  • Pluspunten
  • beeldscherpte
  • vormgeving
  • kleurendiversiteit
  • internetverbinding
  • nog uit te proberen mogelijkheden
  • Minpunten
  • geen
ik ben zeer tevreden over de kwaliteit, mogelijkheden en prijs van de t.v. en ook tevreden over de service van plattetv.nl.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Zeer mooi beeld en vormgeving.
 | 10-12-2018
  • Pluspunten
  • Mooi en scherp beeld
  • Handige ab met aanwijzer
  • Mooie halve maan voet
  • Minpunten
  • Summiere handleiding
Prachtig beeld. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima tv goede prijs kwaliteitverhouding
 | 10-12-2018
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Goed beeld
  • Gemakkelijke bediening
  • Snelle browser
  • Minpunten
  • beeldinstellingen vergen tijd
Gemakkelijke bediening, aanwijspunt op het scherm via de afstandbediening werkt goed. Heb wel wat tijd besteed aan een voor mij juiste instelling van de kleuren en contrast en andere beeldinstellingen. Is goed uit te komen door duidelijk menu
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een top televisie met strakke vormgeving en goede kwaliteit van beeld en geluid
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • Strakke vormgeving
  • Goede beeldkwaliteit
  • Goed geluid
We zijn erg tevreden over dit product. Met name de strakke vormgeving spreekt ons erg aan
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische aankoop
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Bedieningsgemak
Mooie tv goed beel goed geluid een echte aanrader
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Uitstekende televisie voor een fantastische prijs
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • gunstige prijs
  • gebruiksgemak
  • snelle levering
  • Minpunten
  • niet echt storend maar geen scartaansluiting
Televisie nu een week in gebruik en bevalt uitstekend. Met de Magic afstandsbediening ben ik nog wat aan het stoeien en zoeken. Prima televisie met mooie kleuren en in combinatie met onze eigen soundbar een aanwinst in de woonkamer. Een echte aanrader
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima beeld en makkelijk te installeren
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid via sonos beam
  • Gebruiksgemak
  • Minpunten
  • Met voet nog best ver van de wand af
Mooi beeld, makkelijke installatie. Werkt prima met KPN. Ik kan alles bedienen met de afstandsbediening van KPN. Alleen voor hele specifieke dingen de afstandsbediening van de tv nodig. Ik heb een sonos beam erbij aangeschaft, werkt perfect samen.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Een van de beste LCD/LED tv's
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • 4K content prachtig
  • Minpunten
  • Kijkhoek niet optimaal
  • Er was 100 euro cashback geadverteerd, maar daar heb ik niets van gezien.
Niet zo mooi als de OLED serie van LG, maar die zijn er niet in 49" - Groter dan dit past niet bij mij.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Precies wat ik me ervan had voorgesteld
 | 07-12-2018
  • Pluspunten
  • Scherpte
  • Kleuren
  • Vormgeving
  • Testuitslagen
  • Minpunten
  • Menu
Haarscherpe weergave met realistische kleuren. Het menu om jouw mooiste beeldinstelling te krijgen moet even doorgrond worden, maar dan kan je alles naar eigen behoefte instellen met een fantastich resultaat.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastisch beeld
 | 01-12-2018
  • Pluspunten
  • Super beeld
  • Mooie maat
  • Fijne bediening magic remote
  • Minpunten
  • Geen
Super beeld, geluid niet onaardig.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastische 100hz LG-tv met vele functies
 | 27-11-2018
  • Pluspunten
  • Vele instellingen
  • Veel Apps in LG Store
  • Dolby Vision
  • 100HZ
  • Veel aansluitingen
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit
We hebben hem ondertussen zo’n week of twee in huis. We zijn er allemaal zeer tevreden over, vooral de 100HZ beeldverversing en Dolby Vision die we gebruiken in combinatie met stock-apps en Apple TV 4K. Zelf heb ik al een paar UHD blu-rays afgespeeld en de resultaten zijn geweldig. De paneel dimt verschillende zwarte gebieden in een beeld, waardoor je dus realistischere zwarte kleuren krijgt; beetje vergelijkbaar met Samsungs QLED. Je hebt wel wat tijd nodig om de beeld te kalibreren, HDR staat bijvoorbeeld aan op een te belichte instelling, en “standaard” profiel is echt om te huilen; gelukkig kan je dat zo veranderen met de handige remote van LG. Ik begreep eerst niet waarom mensen zo gehypt waren over Dolby Vision, maar oooh boy, je moet het echt zelf meemaken. Ik heb het vergeleken met een identieke Blu-Ray in PS4 Pro (SDR) en Xbox One S (Dolby Vision). Ik wil me films nu altijd in Dolby Vision hebben. Geluidskwaliteit is redelijk, ik raad altijd aan om een soundbar te kopen; bij ons hangt er een Samsung soundbar aan van 100 euro en het maakt een groot verschil tijdens de film. Paneel ziet er zelf niet te dun uit; niet zoals OLED (logisch natuurlijk), maar toch elegant en modern. Zoals we van LG gewend zijn. Al in al met cashback was het een fantastische aankoop waar we zeker jaren van zullen genieten.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Super de luxe tv
 | 18-11-2018
  • Pluspunten
  • goed geluid
  • zeer goed beeld
  • voldoende HDMI aansluitingen
  • Minpunten
  • geen
Buitengewoon goed beeld en geluid. Het beeld is ook vanaf de zijkant zeer goed te zien Streamen vanaf de pc of laptop is op deze tv niet moeilijk in te stellen Kortom: wij zijn zeer tevreden met deze aankoop en de prijs die we hiervoor bij platte tv betaald hebben.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Erg mooie televisie voor een geweldige kijkervaring!
 | 12-11-2018
  • Pluspunten
  • Buitengewoon mooi beeld
  • Verrassend goed geluid
  • Mooi formaat
  • Kwaliteit
  • Minpunten
  • Google Assistent werkt niet met Google Home samen
Weliswaar een geweldig product. Een behoorlijke maat, maar niet te groot. De televisie staat elegant en vormt niet een te groot zwart vlak op de muur. De beeldwkwaliteit is werkelijk waar uitstekend. Met de full array dimming en 4k - HDR echt een geweldige kijkervaring. Ook heb ik mij verbaasd over de kwaliteit van het geluid. Voor uit de televisie zelf bijzonder goed, een soundbar is hierbij niet perse nodig. Bediening werkt prima, even wennen aan het systeem van LG. De magic remote met aanwijzer is ontzettend leuk en handig. Wel had had ik gehoopt hem te kunnen koppelen aan mijn Google Home.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prima aankoop
 | 11-11-2018
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Scherpte
  • Diepzwart
  • Geluid
  • Minpunten
  • Kleur rood beetje roze
Mooi vormgegeven, geen verlies van randen, diep zwarte kleur. Rood is wel een beetje roze en moeilijk goed bij te stellen maar algehele kwaliteit is zeer goed. Qua geluid eindelijk een platte TV waar je niet perse een soundbar bij nodig hebt.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
prima prijs-kwaliteit verhouding
 | 11-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Minpunten
  • Geen
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
had beter verwacht
 | 06-11-2018
  • Pluspunten
  • uitstraling
  • Minpunten
  • beeld
  • instellingen
ik heb dit produkt aangeschaft vanwege de nieuwste techniek en eerlijkheidshalve ook vanwege de cashback. Om de goede instellingen te vinden v.w.b. de beeldkwaliteit is een wetenschap voor zich. Ook de nieuwe techniek op dit toestel hebben ze in mijn beleving nog niet onder de knie. Met name de diepgang en zwartwaarden mis ik in mijn beleving wel. Het toestel is mooi om te zien en is robuust doch de beeldkwaliteit valt mij toch wat tegen. Misschien toch beter voor een oled kunnen gaan maar vindt dit vooralsnog te duur. Kortom, met de cashback vindt ik het een redelijk toestel maar voor de normale prijs te duur.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtig en haarscherp beeld, en het geluid is ook buiten verwachting goed
 | 05-11-2018
Makkelijk te installeren TV, kijkplezier is groot.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtige tv voor een mooie prijs
 | 05-11-2018
  • Pluspunten
  • Installatie
  • prachtig geluid
  • Minpunten
  • langzaam met overspringen naar andere zenders
Mooie prijs kwaliteit verhouding! Wel even wennen aan het gebruik van alle mogelijkheden maar dat is logisch als je overstapt van een 17 jaar oude kast naar deze:-)