U bevindt zich in:
LG 49SK8500 Reviews

LG 49SK8500 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 74 reviews
899,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Mooie tv wel wat lastig om de apps te installeren en waar wat zit.
 | 20-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Vormgeving
  • Afstandbedienings mogelijkheden
  • Prijs kwaliteit verhouding
  • Minpunten
  • Wat lastige installatie
Mooie tv hangt mooi plat tegen de muur. Moet wel even wennen aan web os vergeleken bij de android tv's die ik hiervoor heb gehad van Samsung en Sony. Beeld is prachtig geluid gaat via Sonos de muisfuncyie en spraak mogelijkheid via de a.b. is heel prettig.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super mooi apparaat
 | 15-05-2019
  • Pluspunten
  • Super mooi beeld
  • Mooi vol geluid
  • Makkelijk in gebruik
  • Genoeg aansluit mogelijkheden
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Mooie tv dunne randen super mooi beeld en geluid aangeraden door plattetv.nl nog geen tel spijt van gehad. Een echte aanrader
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Televisie met goed beeld en geluid
 | 01-05-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Beeldkwaliteit
  • Bediening
  • Netflixbutton op AB is erg handig
  • Minpunten
  • Ontvanger voor het signaal van afstandbediening is goed zichtbaar precies middenonder. Klein minpuntje.
  • Amazon.com heeft ook eigen button op AB.
Zeer tevreden, geluidskwaliteit is verrassend goed. Beeld is ook prima. Wij zijn blij.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige tv!
 | 01-05-2019
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Mooi beeld
  • Mooi geluid
  • Minpunten
  • Afstandsbediening kan niet ingesteld worden voor de mediabox van ziggo
Mooie televisie met prachtig beeld en geluid! Aansluiten en installeren is een makkie.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig beeld met uitstekend geluid.
 | 26-04-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit (Dolby Atmos)
  • Afstandsbediening met handige opties
  • Eenvoudig zelf te installeren
  • Mooie vormgeving
  • Minpunten
  • Niet draaibaar op voet
Mede gekocht op basis van goede beoordeling door de Consumentenbond. Voldoet geheel aan de verwachtingen.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Superscherp beeld met top geluid
 | 12-04-2019
  • Pluspunten
  • Afstandbediening
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • TV instellen
  • Minpunten
  • Niet draaibaar
Deze TV voldoet aan alle verwachtingen. Het geluid is vol, het beeld scherp en is simpel te bedienen. De vormgeving is modern en past goed in zowel een eclectische als strakke woonkamer/slaapkamer.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische tv na een 10 jaar oude plasma
 | 08-04-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeld
  • Bediening
  • Mogelijkheden
TV doet wat ik er van verwacht. Het is even zoeken hoe alles werkt (er zit heel veel op) maar dan is het ook logisch en overzichtelijk. Beeld is fantastisch, geluid kan ik niet echt beoordelen daar het bij via een home cinema set gaat.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
We zijn superblij met deze televisie
 | 07-04-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • geluidskwaliteit
  • veel mogelijkheden
  • Minpunten
  • geen
De televisie is precies wat we ervan verwachtten. Er zit meer op dan gedacht. Goed beeld en geluid. Super blij mee.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geen oled maar komt dichtbij
 | 30-03-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Installatie gemak
  • Goed geluid voor een tv
  • Design
  • Minpunten
  • Apps zijn karig
  • Weerspiegeld licht
Mooie tv. Goed beeld. Perfect voor mij
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Overtreft mijn verwachting!
 | 30-03-2019
  • Pluspunten
  • Handig menu / apps
  • Goed geluid
  • Mooi design
  • Mooi vloeiend beeld
  • Minpunten
  • Geen draaibare voet
Design en beeldkwaliteit zijn top. Geluid is beter dan ik had verwacht!
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Uitstekende TV met een mooi beeld en een goed geluid voor een aantrekkelijke prijs
 | 30-03-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Prima geluid
  • Mooie vormgeving
  • Gemakkelijke bediening
  • Minpunten
  • Geen
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Top tv voor de prijs
 | 06-03-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • geluidkwaliteit
  • vormgeving
  • Minpunten
  • niet te bedienen met de decoder afstandsbediening
Een mooie vormgegeven tv met een uitstekend beeld en zelfs een goed geluid. Snelle actiefilms kijken is een feest.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ben zeer tevreden met dit toestel
 | 05-03-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • bedien gemak
  • prijs
  • Minpunten
  • geen
Heb deze tv na vergelijk met andere gekozen om het erg heldere beeld kortom een prachtig toestel En zeker voor die prijs die ik heb kunnen afspreken bij PlatteTV
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top tv met een erg goede beoordeling en zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding!
 | 04-03-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Vormgeving
  • Grootte
Ik heb de tv pas recent in huis maar ben erg tevreden, alles klopt eraan. Vooral voor mij, iemand met weinig zin om in allerlei handleidingen etc. te duiken, een zeer intuïtieve tv die bijna voor zich spreekt. De afstandsbediening heeft een aparte Netflix-knop en de bediening lijkt op die van een muis bij je laptop/PC.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Superaankoop
 | 03-03-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Magic remote
  • Instellingen
  • Webos
  • Minpunten
  • Geen
Vermits ik al een LG bezit was de keuze snel gemaakt. Beeld is prachtig, instellen is makkelijk en zeer intuïtief. Bediening via magic remote werkt geweldig. En zelfs als hij uitstaat is het een prachtig plaatje dankzij de mooie vormgeving en luxe voet.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Zeer mooie tv
 | 20-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Gebruikersgemak
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • nog niet ontdekt
De tv heeft een mooie beeldkwaliteit en is erg gebruikersvriendelijk. De afstandsbediening is erg handig. Tot nu toe geen minpunten ontdekt.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Pracht beeld een zeer eenvoudige bediening
 | 17-02-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • formaat
  • AB
  • prijs
  • Minpunten
  • nog niet gevonden
Haarscherp beeld en past qua afmeting (49inch) goed in onze kamer (4mtr). De AB is erg eenvoudig te bedienen. Zeker met de cursor die je op je scherm ziet en dingen kan aanwijzen.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige TV
 | 06-02-2019
  • Pluspunten
  • Geweldig en rustig beeld
  • Gebruiksgemak
  • Maakt gerichter kijken in alle media eenvoudig
  • Aan te sluiten op thuisnetwerk
  • Minpunten
  • weer een afstandbediening erbij
Prachtig beeld, mooi geluid, veel beschikbare media en het bedieningsgemak maken de overgang van onze oude TV naar deze een feest. We verbazen ons er over hoeveel rust deze grotere TV in ons huis brengt.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een fantastische beleving
 | 04-02-2019
  • Pluspunten
  • alles
  • Minpunten
  • nog niet gezien
Helemaal goed, mooi beeld, goed intern geluid zonder boxen, kortom een fantastische bekevenis
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een mooie TV, eenvoudig te bedienen en goed beeld.
 | 31-01-2019
  • Pluspunten
  • Kwaliteit beeld
  • Eenvoudige bediening
  • Goed geluid ook zonder soudbar
  • Netflix knop
De TV heeft een goede beeldkwaliteit, eenvoudig te bedienen en een goed geluid. Nog geen minpunten kunnen ontdekken