U bevindt zich in:
LG 49SK8500 Reviews

LG 49SK8500 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 69 reviews
1099,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Superscherp beeld met top geluid
 | 12-04-2019
  • Pluspunten
  • Afstandbediening
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • TV instellen
  • Minpunten
  • Niet draaibaar
Deze TV voldoet aan alle verwachtingen. Het geluid is vol, het beeld scherp en is simpel te bedienen. De vormgeving is modern en past goed in zowel een eclectische als strakke woonkamer/slaapkamer.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische tv na een 10 jaar oude plasma
 | 08-04-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeld
  • Bediening
  • Mogelijkheden
TV doet wat ik er van verwacht. Het is even zoeken hoe alles werkt (er zit heel veel op) maar dan is het ook logisch en overzichtelijk. Beeld is fantastisch, geluid kan ik niet echt beoordelen daar het bij via een home cinema set gaat.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
We zijn superblij met deze televisie
 | 07-04-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • geluidskwaliteit
  • veel mogelijkheden
  • Minpunten
  • geen
De televisie is precies wat we ervan verwachtten. Er zit meer op dan gedacht. Goed beeld en geluid. Super blij mee.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geen oled maar komt dichtbij
 | 30-03-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Installatie gemak
  • Goed geluid voor een tv
  • Design
  • Minpunten
  • Apps zijn karig
  • Weerspiegeld licht
Mooie tv. Goed beeld. Perfect voor mij
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Overtreft mijn verwachting!
 | 30-03-2019
  • Pluspunten
  • Handig menu / apps
  • Goed geluid
  • Mooi design
  • Mooi vloeiend beeld
  • Minpunten
  • Geen draaibare voet
Design en beeldkwaliteit zijn top. Geluid is beter dan ik had verwacht!
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Uitstekende TV met een mooi beeld en een goed geluid voor een aantrekkelijke prijs
 | 30-03-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Prima geluid
  • Mooie vormgeving
  • Gemakkelijke bediening
  • Minpunten
  • Geen
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Top tv voor de prijs
 | 06-03-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • geluidkwaliteit
  • vormgeving
  • Minpunten
  • niet te bedienen met de decoder afstandsbediening
Een mooie vormgegeven tv met een uitstekend beeld en zelfs een goed geluid. Snelle actiefilms kijken is een feest.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ben zeer tevreden met dit toestel
 | 05-03-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • bedien gemak
  • prijs
  • Minpunten
  • geen
Heb deze tv na vergelijk met andere gekozen om het erg heldere beeld kortom een prachtig toestel En zeker voor die prijs die ik heb kunnen afspreken bij PlatteTV
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top tv met een erg goede beoordeling en zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding!
 | 04-03-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Vormgeving
  • Grootte
Ik heb de tv pas recent in huis maar ben erg tevreden, alles klopt eraan. Vooral voor mij, iemand met weinig zin om in allerlei handleidingen etc. te duiken, een zeer intuïtieve tv die bijna voor zich spreekt. De afstandsbediening heeft een aparte Netflix-knop en de bediening lijkt op die van een muis bij je laptop/PC.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Superaankoop
 | 03-03-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Magic remote
  • Instellingen
  • Webos
  • Minpunten
  • Geen
Vermits ik al een LG bezit was de keuze snel gemaakt. Beeld is prachtig, instellen is makkelijk en zeer intuïtief. Bediening via magic remote werkt geweldig. En zelfs als hij uitstaat is het een prachtig plaatje dankzij de mooie vormgeving en luxe voet.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Zeer mooie tv
 | 20-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Gebruikersgemak
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • nog niet ontdekt
De tv heeft een mooie beeldkwaliteit en is erg gebruikersvriendelijk. De afstandsbediening is erg handig. Tot nu toe geen minpunten ontdekt.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Pracht beeld een zeer eenvoudige bediening
 | 17-02-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • formaat
  • AB
  • prijs
  • Minpunten
  • nog niet gevonden
Haarscherp beeld en past qua afmeting (49inch) goed in onze kamer (4mtr). De AB is erg eenvoudig te bedienen. Zeker met de cursor die je op je scherm ziet en dingen kan aanwijzen.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige TV
 | 06-02-2019
  • Pluspunten
  • Geweldig en rustig beeld
  • Gebruiksgemak
  • Maakt gerichter kijken in alle media eenvoudig
  • Aan te sluiten op thuisnetwerk
  • Minpunten
  • weer een afstandbediening erbij
Prachtig beeld, mooi geluid, veel beschikbare media en het bedieningsgemak maken de overgang van onze oude TV naar deze een feest. We verbazen ons er over hoeveel rust deze grotere TV in ons huis brengt.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een fantastische beleving
 | 04-02-2019
  • Pluspunten
  • alles
  • Minpunten
  • nog niet gezien
Helemaal goed, mooi beeld, goed intern geluid zonder boxen, kortom een fantastische bekevenis
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een mooie TV, eenvoudig te bedienen en goed beeld.
 | 31-01-2019
  • Pluspunten
  • Kwaliteit beeld
  • Eenvoudige bediening
  • Goed geluid ook zonder soudbar
  • Netflix knop
De TV heeft een goede beeldkwaliteit, eenvoudig te bedienen en een goed geluid. Nog geen minpunten kunnen ontdekken
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super mooie direct led tv met super strak beeld en geluid
 | 15-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Design
  • Stroomverbruik
  • Gebruikersgemak
  • Minpunten
  • Tot nu toe geen
Wij hebben getwijfeld over Oled van LG of deze, om heel eerlijk te zijn heeft deze televisie even mooi beeld als de OLED waar LG nu zo mee pronkt. Maar met de 300 cashback die wij op deze tv kregen van LG was de keuze snel gemaakt, minimaal 1300 voor een Oled of uiteindelijk met cashback 845 voor deze. Simpele keuze met dezelfde beeld kwaliteiten
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Schitterende tv voor een zeer redelijke prijs
 | 07-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Bedieningsgemak
Ik heb de LG 49SK8500 aangeschaft omdat deze tv het beste uit de test van de Consumentenbond kwam. En dat is terecht.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super TV
 | 06-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Werking Apps
  • Integratie via ARC
  • Magic remote
  • Service platte tv!
  • Minpunten
  • Scherm iets minder dan OLED
Allereerst dikke plus voor plattetv! Bij het uittesten van de tv voor het ophangen bleek de tv een scheur te hebben die bij uitstand niet opviel. Tv weer ingepakt en volgende morgen zonder problemen ingenomen. We konden een nieuwe bij een ander filiaal ophalen omdat deze aldaar niet meer voorradig was. Geen problemen niets! Tweede tv zonder problemen opgehangen. Beeld is super, expres niet voor een OLED gekozen ivm gamen en het daarbij eventuele inbranden van het scherm . Apps als Netflix, Spotify en Youtube werken vlot en zijn makkelijk te bedienen, zoals het hoort! Ik heb de tv via ARC op mijn Denon receiver aangesloten, bij het inschakelen van de tv wordt de receiver ingeschakeld en kan het volume via de tv afstandsbediening geregeld worden. Het enige vervelende is dat dit soms iets te goed werkt waarbij een enkele keer een ander commando overruled wordt en de receiver naar tv audio input springt terwijl deze op een andere input stond, maar daar valt prima mee te leven. Beetje een kwestie van gewenning! Al met al een top product! Nogmaals top service van plattetv!!
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Zéér prima tv
 | 04-01-2019
  • Pluspunten
  • Kwaliteit beeld
  • Gebruikersgemak
  • Minpunten
  • Klein minpuntje, het geluid.
Ik ben erg te spreken over deze tv, formaat is groot genoeg. Het geluid voor zo'n plat toestel is okay, maar ja, kan beter natuurlijk. Service van platte tv is ook erg prima.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Goede, betaalbare TV
 | 04-01-2019
  • Pluspunten
  • Mooi, helder beeld
  • Betaalbaar
  • Helder geluid
  • 100Hz
  • Minpunten
  • Minimaal last van ghosting
Mooie TV, met helder beeld en geluid, geeft mooie zwartwaardes in vergelijking met een OLED TV (beter dan verwacht). De Magic Remote is handig in gebruik. Aanrader.