U bevindt zich in:
LG 49SK8500 Reviews

LG 49SK8500 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 84 reviews
957,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Top LED-LCD tv met alle specificaties die je maar wenst
 | 09-08-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goed geluid ook zonder soundbar
  • Minpunten
  • Geen
De prijs-kwaliteit verhouding van deze tv is top. Goed beeld en goed geluid. Een losse soundbar is hierbij niet direct noodzakelijk.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtige TV
 | 01-08-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Magic Remote
  • Interface
  • Minpunten
  • Stembediening werkt niet vlekkeloos
  • Local dimming kan beter
  • De voet voelt fragiel
Zeer blij met deze aankoop! De bediening is even wennen, maar eenmaal gewend blijkt het zeer simpel en logisch te werken. Het geluid van de TV is subliem te noemen. Ook de beeldkwaliteit laat niks te wensen over!
LG 49SK8500 Reviews
LG 49SK8500 Reviews
LG 49SK8500 Reviews
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Top TV
 | 07-07-2019
  • Pluspunten
  • HDR
  • Responsetijd
  • Minpunten
  • Voet niet draaibaar.
Mooi beeld en goed geluid. Super TV voor het gamen vanwege een lage responsetijd.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prima tv voor en uitstekende prijs.
 | 05-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Prijs kwaliteit verhouding
  • Afstandsbediening is prettig
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen vinden
Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Mooi beeld, prima geluid. Sommige mensen gaven aan dat het menu niet prettig was. Daar kan ik mij niet in vinden, menustructuur is intuïtie en gemakkelijk te bedienen
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtige tv
 | 29-06-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig toestel
  • Coole magic remote
  • Mooi en helder beeld
  • Minpunten
  • Local dimming kan beter
Het is een prachtig toestel. Geluidskwaliteit weet ik niet. Direct aangesloten op een LG Soundbar. Het scherm is mooi en helder. Alleen het local dimming kan beter. Bijvoorbeeld bij het laden van Netflix zie je het local dimming bezig zijn.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top toestel
 | 18-06-2019
  • Pluspunten
  • Wat niet!
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden!
Ik was altijd een samsung man maar op advies van een medewerker eens gekeken naar LG nou Blij met het advies wat een super toestel super blij mee.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Pracht TV
 | 09-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Manier van instellen
  • Minpunten
  • Geen
Erg fijne TV met goed beeld en vooral bijzonder goed geluid. Zonder soundbar heeft de TV al veel bas en dat maakt de filmbeleving erg fijn. Televisie is makkelijk in te stellen en de afstandsbediening is erg gebruiksvriendelijk. Goede prijs-kwaliteitsverhouding.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldige TV voor dat geld!
 | 07-06-2019
  • Pluspunten
  • Superieur beeld
  • Superieur geluid
  • Eenvoudig instellingen aanpassen
  • Installatie ging als vanzelf
  • Strak designtoestel
  • Minpunten
  • Iets donkerder in de hoeken
Ik heb de LG SK8500 nu twee weken in huis en ik ben er echt super tevreden mee. Een geweldig beeld (zeker bijvoorbeeld de 4K filmtrailers via Youtube) en een ongelooflijk geluid. Je kunt zowel beeld als geluid helemaal naar eigen smaak inrichten en daarvoor heb je echt geen technische knobbel nodig. De aansluiting via mijn nieuwe ziggo Next-mediabox ging ook helemaal vanzelf, zelfs de afstandbediening werd automatisch gevonden en op de apps na, bedien ik nu mijn TV met de Ziggo ab. Ik heb hem trouwens strak aan de muur gehangen en het is een sieraad in mijn kamer.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Op alle punten tevreden!
 | 25-05-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluidskwaliteit
  • Scherp beeld
  • Goed in te stellen
Uitstekende aankoop gedaan. Heel tevreden over de smart tv. Vorige was ook een lg. De geluidskwaliteit was daarvan vlak. Van deze lg is de geluidsweergave heel goed. Duidelijk met warme en heldere klanken. Beeldkwalilteit scherp en heel goed in te stellen naar je eigen voorkeur. Neemt weinig ruimte in op de kast. Scherm 13 cm diep en voet steekt amper naar achteren uit. Design is mooi strak!
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prima tv, ruim voldoende apps en instelmogelijkheden
 | 23-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeldscherpte
  • instelmogelijkheden
  • apps
  • afstandbediening
  • tv speakers zijn redelijk
  • Minpunten
  • lichte achtergrondkleuren wel heel erg fel
Nadat mijn Panasonic Plasma tv stuk ging heb ik deze LG tv gekocht. Eigenlijk alleen de specs, reviews en tests gelezen. Geen tijd gehad om het beeld van de tv ergens te bekijken. De tv voldoet goed en heeft scherp beeld. Enige minpuntje is dat licht gekleurde en witte achtergronden zo fel zijn dat ze bijna zeer doen aan je ogen. Helderheid en contrast zijn natuurlijk te veranderen maar dan wordt het allemaal wat "grijzig". Overall een prima tv met meer dan voldoende apps en instel mogelijkheden. Een groot pluspunt is de afstandsbediening met interactieve pointer. Je klikt met het lichtpuntje op een instelling (zoals met een muis) en je activeert de optie. Heel handig!
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Mooie tv wel wat lastig om de apps te installeren en waar wat zit.
 | 20-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Vormgeving
  • Afstandbedienings mogelijkheden
  • Prijs kwaliteit verhouding
  • Minpunten
  • Wat lastige installatie
Mooie tv hangt mooi plat tegen de muur. Moet wel even wennen aan web os vergeleken bij de android tv's die ik hiervoor heb gehad van Samsung en Sony. Beeld is prachtig geluid gaat via Sonos de muisfuncyie en spraak mogelijkheid via de a.b. is heel prettig.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super mooi apparaat
 | 15-05-2019
  • Pluspunten
  • Super mooi beeld
  • Mooi vol geluid
  • Makkelijk in gebruik
  • Genoeg aansluit mogelijkheden
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Mooie tv dunne randen super mooi beeld en geluid aangeraden door plattetv.nl nog geen tel spijt van gehad. Een echte aanrader
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Televisie met goed beeld en geluid
 | 01-05-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Beeldkwaliteit
  • Bediening
  • Netflixbutton op AB is erg handig
  • Minpunten
  • Ontvanger voor het signaal van afstandbediening is goed zichtbaar precies middenonder. Klein minpuntje.
  • Amazon.com heeft ook eigen button op AB.
Zeer tevreden, geluidskwaliteit is verrassend goed. Beeld is ook prima. Wij zijn blij.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige tv!
 | 01-05-2019
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Mooi beeld
  • Mooi geluid
  • Minpunten
  • Afstandsbediening kan niet ingesteld worden voor de mediabox van ziggo
Mooie televisie met prachtig beeld en geluid! Aansluiten en installeren is een makkie.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig beeld met uitstekend geluid.
 | 26-04-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit (Dolby Atmos)
  • Afstandsbediening met handige opties
  • Eenvoudig zelf te installeren
  • Mooie vormgeving
  • Minpunten
  • Niet draaibaar op voet
Mede gekocht op basis van goede beoordeling door de Consumentenbond. Voldoet geheel aan de verwachtingen.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Superscherp beeld met top geluid
 | 12-04-2019
  • Pluspunten
  • Afstandbediening
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • TV instellen
  • Minpunten
  • Niet draaibaar
Deze TV voldoet aan alle verwachtingen. Het geluid is vol, het beeld scherp en is simpel te bedienen. De vormgeving is modern en past goed in zowel een eclectische als strakke woonkamer/slaapkamer.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische tv na een 10 jaar oude plasma
 | 08-04-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeld
  • Bediening
  • Mogelijkheden
TV doet wat ik er van verwacht. Het is even zoeken hoe alles werkt (er zit heel veel op) maar dan is het ook logisch en overzichtelijk. Beeld is fantastisch, geluid kan ik niet echt beoordelen daar het bij via een home cinema set gaat.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
We zijn superblij met deze televisie
 | 07-04-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • geluidskwaliteit
  • veel mogelijkheden
  • Minpunten
  • geen
De televisie is precies wat we ervan verwachtten. Er zit meer op dan gedacht. Goed beeld en geluid. Super blij mee.
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geen oled maar komt dichtbij
 | 30-03-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Installatie gemak
  • Goed geluid voor een tv
  • Design
  • Minpunten
  • Apps zijn karig
  • Weerspiegeld licht
Mooie tv. Goed beeld. Perfect voor mij
LG 49SK8500 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Overtreft mijn verwachting!
 | 30-03-2019
  • Pluspunten
  • Handig menu / apps
  • Goed geluid
  • Mooi design
  • Mooi vloeiend beeld
  • Minpunten
  • Geen draaibare voet
Design en beeldkwaliteit zijn top. Geluid is beter dan ik had verwacht!