U bevindt zich in:
LG 49SJ810V Reviews

LG 49SJ810V REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 84 reviews
563,-

REVIEWS

Sorteer op:
LG 49SJ810V REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
dik in orde
 | 14-05-2019
LG 49SJ810V REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtige tv past perfect bij ons knusse appartement.
 | 16-12-2018
  • Pluspunten
  • Soundbar kan er mooi voor perfecte hoogte
  • Prachtig beeld
  • 49inch past perfect op onszelf tv kast.
  • Minpunten
  • Geen
Goed product
LG 49SJ810V REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische kijkervaring met hoogstaande scherpte en kleuren
 | 29-07-2018
  • Pluspunten
  • scherpte
  • kleurweergave
  • bedieningsgemak
  • vormgeving
  • Minpunten
  • geen
Het product voldoet aan alle verwachtingen en zeker in kleurweergave en scherpte.
LG 49SJ810V REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Makkelijk te installeren, gebruiksvriendelijke afstandsbediening en mooi beeld.
 | 17-04-2018
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Prima geluid
  • Super afstandsbediening
  • Makkelijk besturingssysteem
  • Minpunten
  • Zwarte rand mooier
  • Achterkant erg plastic, oogt wat goedkoop
Plug & Play, simpel en overzichtelijk. Ideaal dat de afstandsbediening een Netflix knop heeft. Beeld heeft soms wel even tijd nodig om scherp te worden, maar we hebben hem ook energie zuinig ingesteld, dus langer de tijd nodig om op te starten. geluid hebben e via de Sonos Playbar, maar wat ik ervan hoorde voordat ik die had aangesloten was prima.
LG 49SJ810V REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige tv!
 | 13-04-2018
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Minpunten
  • Geluid
Een geweldige mooie tv! Makkelijk bedieningsgemak en mooi geluid wat eruit komt. Het is wel mooier geluid als je eem Joke cinema systeem aansluit. Dat is wel een must wil je heerlijk kunnen genieten van die prachtige tv! Het is werkelijk een heel verschil vergeleken de vorige tv! Had eerst een ander model lg uitgezocht op advies van platte tv dit model gekozen. Dit was een nieuwer model dus had deze gekregen met wat korting! Erg behulpzame klantenservice! Volgende keer zou ik hier weer bestellen! Alleen al vanwege de zeer vriendelijke en behulpzame mensen!
LG 49SJ810V REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
uitstekend geholpen , en goede uitleg over het produkt
 | 25-03-2018
  • Pluspunten
  • mooie tv
  • mooi geluid
  • mooie kleuren
  • mooie vormgeving
  • Minpunten
  • afstadsbediening werkt nog niet helemaal
prima TV ! zeer tevreden mee , zit een mooi geluid in en de beeldkwaliteit in prachtig1
LG 49SJ810V REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooi beeld .kijk veel naar dvd concerten
 | 23-03-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Makkelijk instellen
  • Mooie vorm
Goed geluid en schitterend beeld
LG 49SJ810V REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Goed beeld, geluid en handige apps
 | 13-03-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • afstandsbediening
Beeldkwaliteit is dik in orde, koste wat moeite om HDR werkend te krijgen op mijn ps4 maar dat is bij elke TV zo. Heel mooi dat mijn iPhone automatisch beelden van Youtube af kan spelen op de televisie en ook de ingebouwde (Netflix) apps zijn fijn.
LG 49SJ810V REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Hele mooie tv voor een eerlijke prijs.
 | 13-03-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Design
  • Gemak menu
  • Service
  • Smart
  • Minpunten
  • Afstellen beeld
De LG 49SJ810V is een mooie tv met een zeer scherp beeld. Het is wel even zoeken naar de afstelling maar dat is zeer gemakelijk. Het geluid is goed maar ik adviseer wel een sounbar of suround set voor de echt bioscoop ervaring. De service was super! Ik ben goed geholpen en geïnformeerd over meerdere modellen die ik graag wilde kopen. Al met al een dikke 9!
LG 49SJ810V REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top tv mooi geluid mooi scherp beeld echt een aanrader
 | 10-03-2018
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Top geluid
  • HDR
  • Bediening top!!
  • Super ultra HD 4k
  • Minpunten
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
Echt een super tv scherp beeld donders mooi geluid dankzij de ingebouwde harmonkardon boxen ook de bediening is super handig en inspreekfuctie
LG 49SJ810V REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super TV die heel gemakkelijk te bedienen is .
 | 04-03-2018
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Gemakkelijke bediening
  • Mooie vormgeving
  • Super slank model
  • Minpunten
  • Geluid
  • Moet wel met soundbar of 5.1 set
LG 49SJ810V REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Super!
 | 27-02-2018
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Makkelijke bediening
  • Mooi design
  • HDR
  • Minpunten
  • Game mode HDR
Mooie tv wel even het beeld goed calibreren. Werkt goed met Xbox one. HDR is subliem alleen na lg update is HDR gamemode niet zo mooi meer.
LG 49SJ810V REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super mooie televisie met hele goede beeldkwaliteit en meer dan prima geluid.
 | 22-02-2018
  • Pluspunten
  • Makkelijke afstandbediening
  • Goede beeldkwaliteit
  • Prima geluid
  • Mooie gebogen voet
LG 49SJ810V REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een prachtig toestel
 | 21-02-2018
Mooi desig Goede beeld- en geluidskwaliteit
LG 49SJ810V REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Top prijs kwaliteitsverhouding
 | 20-02-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bedieningsgemak
We zijn erg tevreden met deze LG. Makkelijk in te stellen met afstandsbediening welke meteen muis is.
LG 49SJ810V REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
prachtig beeld en ook nog met een prima geluidskwaliteit
 | 19-02-2018
zeer mooi vormgegeven 4k tv, een prima alternatief voor de oled tv's
LG 49SJ810V REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
mooie tv! mooi beeld, prima geluid
 | 18-02-2018
  • Pluspunten
  • mooi beeld!
  • na instellen goed geluid (ook zonder soundbar)
  • mooi formaat. niet te groot of te klein
  • Minpunten
  • helaas bij Telfort 2 afstandsbedieningen nodig
Mooie tv met goed beeld en prima geluid. Geluid is wel wat afstellen om zowel stem en geluidseffecten goed te horen. Met Telfort (witte afstandsbediening) zijn helaas nog 2 afstandsbedieningen nodig... Maar... Zeker tevreden met de aankoop!
LG 49SJ810V REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top tv
 | 09-02-2018
Het voor het eerst een lg tv en bevalt goed!
LG 49SJ810V REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige tv
 | 03-02-2018
  • Pluspunten
  • groot
  • beeld
  • vormgeving
  • remote
  • Minpunten
  • 2 afstandsbedieningen nodig i.s.m ziggo
Afkomende van een 32 inch uit 2008 is dit een wereld van verschil,wat een mooie tv en prachtig beeld,eigenlijk gegaan voor Oled maar die zijn pas van 55 inch dus voor ons te groot.Zeer tevreden met deze tv tot nu toe.
LG 49SJ810V REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Goede tv voor een goede prijs!
 | 02-02-2018
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Dolby vision
  • Lage prijs, veel opties
  • Lage input lag
  • Motion remote
  • Minpunten
  • Soms last van backlight bleeding
Ik heb de tv een paar weken geleden gekocht, en hij bevalt me zeer goed! Beelden zien er goed uit, en series (op netflix) met dolby vision laten zien wat de kracht is van deze tv. Ik had de afweging met de Sony XE9005, waarbij ik mede door het enorme prijsverschil voor deze tv ben gegaan, die bijna dezelfde functies heeft (plus een mooie motion remote!). Voor gamen is deze tv ook ideaal: Ik heb mijn Xbox one X hierop aangesloten, en het ziet er geweldig uit! Mede door de zeer lage input lag (15ms) is deze tv voor gamers aan te raden! Deze tv heeft naar wat ik nu zie één nadeel: Wanneer je ondertiteling aan hebt staan, wil de tv nog wel een last hebben van backlight bleeding, waardoor er lichtere punten ontstaan.