TIP! Advies én korting van 100 specialisten
U bevindt zich in:
LG 49NANO866NA (2020) Reviews

LG 49NANO866NA (2020) REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 120 reviews
718,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG 49NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Goede televisie
 | 07-06-2021
  • Minpunten
  • Bij de plaatsing van de tv hadden bezorgers geen idee hoe ze hem moesten aansluiten. We hebben mijn zoon erbij moeten halen om hem aan te sluiten.
Goed
LG 49NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Waar voor je geld
 | 10-05-2021
  • Pluspunten
  • Strak design
  • Beeldkwaliteit
  • WebOS
  • Minpunten
  • De TV lijkt een beetje instabiel op de poot
Mooie strakke TV met dunne vezels. Beeldkwaliteit is goed, vooral voor deze prijsklasse. Het is wel aan te raden om de beeld instellingen te kalibreren, zodat het beeld nog mooier wordt. Verder ben ik erg tevreden over de software, webOS is een mooi systeem, reageert snel en het aanbod van de apps is prima in orde in de LG store. Het enige minpuntje is dat de TV en klein beetje instabiel lijkt als ie op de poot staat.
LG 49NANO866NA (2020) Reviews
LG 49NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Goede televisie.
 | 06-05-2021
  • Pluspunten
  • Heldere kleuren
  • Goed geluid
  • Snel besturingssysteem
Hele fijne tv en goede upgrade vanaf 32inch televisie.
LG 49NANO866NA (2020) Reviews
LG 49NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch apparaat, aanwinst voor iedere huis!
 | 24-04-2021
  • Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Goed te installeren
  • Top afstandsbediening
  • Goed geuid
  • Minpunten
  • Inloggen met 1 afstandsbediening
Makkelijk instelbaar, mooie kleuren, ideale afstandsbediening!
LG 49NANO866NA (2020) Reviews
LG 49NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig apparaat, een aanwinst voor iedere huiskamer!
 | 24-04-2021
LG 49NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Heel mooi product goede kwaliteit mooie prijs
 | 12-04-2021
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • bedieningsgemak
  • Aansluiten en in gebruik nemen
  • mooi afgewerkt
Ik ben tevreden over de kwaliteit van dit product zowel in beeld als geluid. Het bedieningsgemak is super. Goede service van platte TV
LG 49NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
TOP TV !
 | 12-04-2021
  • Pluspunten
  • Haarscherp
  • Goed geluid
  • Mooie kleuren
  • Minpunten
  • Geen
Het is een hele mooie TV met een dunne rand waardoor je mooi groot beeld hebt. Het beeld is haarscherp en de kleuren zijn prachtig. Maar niet overdreven. Wat ik zelf wel prettig vind is dat er bleutooth op zit zodat je er een draadloze koptelefoon op kan aansluiten. Ik vind dat fijn omdat hij in mijn slaapkamer hangt en ik zo tv kijken zonder dat mijn huisgenoten daar last van zouden kunnen hebben. Al met al in 1 woord TOP !
LG 49NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prijs/Kwaliteit bijna onnavolgbaar
 | 08-04-2021
  • Pluspunten
  • Geluid heeft zeer goede basis
  • Prijs/Kwaliteit onklopbaar
  • HDMI 2.1
  • Basisinstallatie/instellingen simpel en duidelijk
  • Minpunten
  • Geen "Rewind" op afstandsbediening
  • Vergt wat zoekwerk om beeld af te stellen
Basis installatie verliep vlekkeloos, connectie via LAN, aansluiting randapparaten perfect verlopen. Standaard TV-geluid komt zeer goed tot zijn recht, zeker ivm met mijn oudere Samsung TV. Beeld is goed, komt pas echt tot zijn recht bij echte 4K (Netflix Ultra HD bijv.) streaming uiteraard. Bedieningsgemak: - Instellen zoals je het perfect wil, heeft wel wat meer voeten in de aarde. Het is even zoeken om de kleuren in te stellen zoals gewenst. - Verder vind ik het zonde dat er geen "rewind" knop werd voorzien op de afstandsbediening en ik hiervoor telkens de afstandsbediening van Orange erbij dien te nemen, verder werkt deze wel perfect. Daarom slechts 7,5/10 voor bedieningsgemak. Ik raad dit product zeker aan!
LG 49NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Gewoon een top tv voor deze prijsklasse.
 | 04-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Afstandbediening
  • Afwerking van de tv
  • Uiteraard de prijs
  • Minpunten
  • Als de tv hangt is het moeilijk om bij de aansluitingen te komen.
Deze tv is stukken beter dan onze bijna 8 jaar oude lg smart tv. Waar we toendertijd veel meer voor hadden betaald, dan nu voor deze. Dus een 100% verbetering in alle opzichten.
LG 49NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ik ben er heel blij mee en ik weet dat ik ń zeikerd kan zijn .Dus zeer tevreden.
 | 25-03-2021
  • Pluspunten
  • Het is werkelijk ń heel mooie tv.,echt.
  • Minpunten
  • Nee voor mij zijn die er niet...
Zeer tevreden.
LG 49NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ik ben heel erg tevreden
 | 22-03-2021
  • Pluspunten
  • Mooi helder beeld
  • Makkelijke bediening
  • Mooi geluid
  • AirPlay
  • Minpunten
  • Geen
Hij staat nu een week in m’n huiskamer en ben heel erg blij met de tv. Mooi helder beeld, gemakkelijk te bedienen!
LG 49NANO866NA (2020) Reviews
LG 49NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
perfecte tv in zijn prijsklasse
 | 19-03-2021
  • Pluspunten
  • in totaliteit perfect
LG 49NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Waar voor zijn geld
 | 14-03-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Menu/interface
  • Mooie rand/frame
  • Prijs
  • Minpunten
  • Geluid kan altijd beter met flatscreens
Als je niet voor OLED gaat is dit the second best. Voor mij prijs/kwaliteit een top product. Beeldkwaliteit is zeer goed, even instellen naar believen en genieten.
LG 49NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Perfecte tv voor deze prijs
 | 14-03-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • WEB os Smart TV
  • Snelle levering
  • Minpunten
  • Oogt wat gammel op de voet
Erg mooie tv met een super hoge beeldkwaliteit. Aanrader om te kopen. Geluidskwaliteit kan ik niet beoordelen, ik luister al jaren met een home cinema set. De voet van de tv mocht naar mijn mening wel anders. Door gebruik te maken van 1 bevestiging oogt en is ie wat gammel.
LG 49NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie TV met perfect scherm en fijne bediening
 | 13-03-2021
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • smart afstandsbediening
  • Minpunten
  • geen ziggo app
Het beeld is heel mooi en de smart afstandsbediening is superhandig. Het formaat is precies goed. Het is onbegrijpelijk dat er voor WebOS geen Ziggo app is. dat geldt overigens ook voor Samsung smart TV\'s
LG 49NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Een echte eyecatcher!
 | 12-03-2021
  • Pluspunten
  • Gaming (100 hz Hdmi 2.1)
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Dolby atmos
  • Prijs
  • Voet
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Mooie strakke tv die het geld meer dan waard is. Ik ben persoonlijk niet zo\'n fan van een voet van de tv. De voet die bij deze tv wordt meegeleverd vind ik geweldig, maar dat is uiteraard persoonlijk. Ik hoef hem niet meer aan de muur te hangen. De tv geeft een haarscherp beeld, is gemakkelijk te bedienen en van alle moderne snufjes voorzien. Ook zorgt de tv met zijn dolby atmos voor een uniek geluid. De HDR, HDMI 2.1 ingang en de hoge hertz zorgen voor een vloeiend beeld tijdens het gamen. Ook handig voor de nieuwe consoles.
LG 49NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Hele mooie TV
 | 09-03-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Mooi design
  • Coole afstandsbediening functies
  • Prima geluid
  • Minpunten
  • Afstandsbediening pointer naar pijltjestoetsen
Goede TV, helemaal geen klachten eigenlijk... Heb hem mede gekocht om ten volle van een PS5 te gebruiken, maar omdat die PS5 er nog niet is kan ik daar weinig over zeggen. Dat de afstandbediening een functie heeft dat je m gewoon als \'pointer\' kunt gebruiken is ook erg mooi. Als komt daar wel het enige nadeeltje: Het switchen tussen deze pointer functie en de gewone pijltjestoetsen voelt soms niet helemaal natuurlijk.
LG 49NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Geweldige TV, scherp beeld en goed geluid. Prijskwaliteit voor mij een dille 10.
 | 09-03-2021
Geleverd zoals afgesproken.
LG 49NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig beeld en goed geluid
 | 06-03-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Apps
  • Instelling s mogelijkheden
  • Minpunten
  • Voet wat wiebelig
Deze tv voldoet geheel aan de verwachting. Ze wel vormgeving, kwaliteit van het beeld en het volle geluid scoren hoog.
LG 49NANO866NA (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Erg goede tv in verhouding met de prijs
 | 05-03-2021
  • Pluspunten
  • Smart tv
  • 4k
  • Geluid
  • Minpunten
  • Zwart is niet echt zwart
Onwijs makkelijk te gebruiken tv. Smart tv is top en series en films kijken is ook prachtig. Gamen moet ik nog uittesten maar daar zal hij vast doorheen komen. Ik heb mijn surroundsound gekoppeld op de tv en dit geeft nog extra bioscoop feel met de grote van de tv. Tip: schaf een hdmi 2.1 kabel aan om zo optimaal mogelijk gebruik te kunnen maken van de tv