U bevindt zich in:
LG 49NANO866 Reviews

LG 49NANO866 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 10 reviews
899,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG 49NANO866 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch mooi
 | 12-08-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Mooi geluid
  • Snel
  • Makkelijk installeren
Heel mooi beeld. Snel als je aanzet. Mooi geluid als je muziek aanzet.
LG 49NANO866 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
prima toestel
 | 11-08-2020
ik vind persoonlijk het beeld en de kleuren indrukwekkender in de winkel dan thuis
LG 49NANO866 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Goede tv, mooie kleuren
 | 10-08-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Service
  • Levering
  • Vormgeving
  • Gebruiksgemak
  • Minpunten
  • Backlight bleeding
De TV voldoet aan de verwachtingen Service van plattetv.nl was uitstekend Snelle levering Bij donker scherm wat backlight bleeding
LG 49NANO866 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Aardige tv met een goede prijs/kwaliteit verhouding
 | 03-08-2020
  • Pluspunten
  • makkelijke installatie
  • geluid valt best mee
  • Minpunten
  • tot nu toe geen minpunten ontdekt
Voorheen een Samsung gehad, deze had het al na 5 jaar begeven. Omdat familieleden onlangs een LG hebben aangeschaft en daar tevreden over waren nu ook voor LG gekozen. Bevalt tot nu toe goed. Misschien nog wat aanpassingen aan het contrast in stellen, maar dat is persoonlijke smaak. Hopen dat deze tv wat langer mee gaat.
LG 49NANO866 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie tv en boven verwachting goed beeld en geluid
 | 08-07-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld en geluid
  • Zeer snel met App's
  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooie vormgeving
  • Minpunten
  • geen
Zeer tevreden en zeer gebruiksvriendelijk. Goed beeld en geluid. Mooie vormgeving en super snel met de app\'s.
LG 49NANO866 Reviews
LG 49NANO866 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie tv en boven verwachting goed beeld en geluid
 | 08-07-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld en geluid
  • Zeer snel met App's
  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooie vormgeving
  • Minpunten
  • geen
Zeer tevreden en zeer gebruiksvriendelijk. Goed beeld en geluid. Mooie vormgeving en super snel met de app\'s.
LG 49NANO866 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeker een aanrader
 | 28-06-2020
  • Pluspunten
  • Haarscherp beeld
  • perfecte kleuren
  • Game modus is uitstekend! Geen vertraging
  • variabele refreshrate
  • Minpunten
  • Local dimming moet uit!
Geweldige tv met haarscherp beeld en prachtige kleuren. Dunne randjes zodat je kan genieten van veel beeld. De OS is snel en gebruikersvriendelijk en de voorgelrogrameerde apps werken zeer goed.
LG 49NANO866 Reviews
LG 49NANO866 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Geweldige aankooop
 | 28-06-2020
  • Pluspunten
  • Goed
  • Kleur
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • extra verzekering voor puntjes in de TV
Geweldige aankoop, alles wat de verkoper vertelde tussen deze TV en een goede instap model is uitgekomen 100% tot aankoop.
LG 49NANO866 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
top TV voor het geld
 | 25-06-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • kleuren
  • gebruiksvriendelijk
  • goede levering
  • Minpunten
  • geluid
ik zocht een grote TV voor niet al te veel geld en kwam op deze uit mooie kleuren redelijk geluid maar daar heb je een soundbar voor Maar ben er blij mee een 65 inch met nano techniek.
LG 49NANO866 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super, met LG kun je niet missen.
 | 24-06-2020
  • Pluspunten
  • Prijs
  • beeld- en geluidskwaliteit
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • het menu is soms wat verwarrend
Top product voor deze prijs. De TV past perfect in onze woonkamer, heeft alle nieuwste gadgets en eigenschappen. Het belangrijkste; de beeld- en geluidskwaliteit zijn super. Zeer tevreden over deze aankoop.