TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
U bevindt zich in:
LG 43UN8100 Reviews

LG 43UN8100 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 11 reviews
499,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG 43UN8100 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fijne tv voor een prima prijs
 | 18-03-2021
Qua maat past ie precies en voor dit bedrag echt een serieus mooie tv. Beeld is erg goed en de kijkervaring is erg prettig. Geluid vd tv gebruik ik niet, want daar heb ik mijn Sonos Beam voor.
LG 43UN8100 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtig slank toestel, mooie dunne rand, beeldvullend zonder vertekening.
 | 08-03-2021
Ben er blij mee.
LG 43UN8100 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Mooie tv met goed geluid
 | 10-02-2021
De tv is een prachtige tv, met mooie vormen. Enige nadeel is dat er een of andere "Rakuten TV" al op de afstandsbediening staat, naast de play en pause button. Dat is irritant, want regelmatig klik je daar per ongeluk op terwijl dit heel irritant is. Echter is de tv zelf een fantastisch apparaat, reageert heel snel en werkt fijn. Ik zal hem iedereen aanraden.
LG 43UN8100 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastische TV
 | 19-01-2021
Super scherp beeld en de geluidskwaliteit is enorm goed geen versterking nodig.
LG 43UN8100 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooi beeld
 | 01-12-2020
  • Pluspunten
  • Automatische herkenning van apparaten die verbonden zijn.
  • Mooi beeld
  • Strakke vormgeving
  • 4 HDMI ingangen
  • App van LG om je tv te bedienen.
  • Minpunten
  • Bult aan de onderkant
  • 2 HDMI uitgangen die naar achteren wijzen ipv naar de zijkant
  • Interne geluid heeft weinig bas maar daar zijn soundbars voor
  • Voor geïnstalleerde apps
Mooie moderne tv. De magic remote vergt wel wat oefening om onder de knie te krijgen. Het herkent automatisch bijna alle apparaten die je er aan koppelt via HDMI en zijn daarna te bedienen via de magic remote. Ook een nadeel is de voor geïnstalleerde apps die niet altijd even handig zijn en sommige die niet te verwijderen zijn. Maar dit is een probleem bij elke smart tv. De bult aan de achterkant van de tv kan wel een beetje vervelend zijn om bepaalde VESA mounts er goed op te krijgen. Maar met wat passen en meten is het goed gekomen.
LG 43UN8100 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Perfecte prijs/kwaliteitsverhouding
 | 26-11-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Alle mogelijkheden smart
  • Makkelijk in te stellen
  • Behoorlijk geluid
Mooie vormgeving. Prima beeld en perfect gebruiksgemak
LG 43UN8100 Reviews
LG 43UN8100 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prima toestel
 | 22-11-2020
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Goed te bedienen
  • Kleur en klank super
Voldoet volkomen aan onze verwachtingen, mooi design en goed toestel met veel mogelijkheden
LG 43UN8100 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Een fantastische tv voor een mooie prijs.
 | 26-10-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Prijs
  • Levering
  • Installeren
  • Minpunten
  • Geen
LG 43UN8100 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prachtige TV, maar afstandsbediening kan beter
 | 15-10-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Aansluitingen
  • Geluid
  • Lage prijs
  • Minpunten
  • Bedieningsgemak afstandsbediening
Televisie is erg mooi van beeldkwaliteit. Aansluiting van Chromecast werkt erg gemakkelijk en geluid via Bluetooth speaker is heel fijn. We hebben wel wat moeite met de afstandsbediening. Knoppen voor vooruit en terugspoelen bij streaming ontbreken en het kiezen van een programma vanuit de gids is lastig (2x drukken). Al met al fantastische TV voor deze prijs, maar bediening kan beter.
LG 43UN8100 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top
 | 08-09-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Apps (like Netflix, Prime)
  • Minpunten
  • Gaming picture preset
Perfect Picture quality, easy to use and apps working perfectly. Only little remark, if you use the TV for gaming, the gaming preset is not good and you need to adjust the settings.
LG 43UN8100 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Very happy I bought the TV
 | 05-08-2020
This is my second LG television and I am quite happy with it, although it takes getting used to the remote control.