U bevindt zich in:
LG 43UM7450 Reviews

LG 43UM7450 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 172 reviews
449,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG 43UM7450 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Prima beeld, beetje te dik
 | 14-07-2020
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Beeldkwaliteit
  • Smalle rand
  • Mooie kleuren
  • Minpunten
  • Dikke achterkant
  • Veel licht reflectie
Voor deze prijs geeft het toestel een prima beeld. 4k met HDR ziet er goed uit. Hij staat bij mij aangesloten op een soundbar, dus de geluids kwaliteit maakt niets uit. Menu gebruik ik niet veel omdat ik de "apps" vanuit mijn Ziggo box gebruik. Ik heb wel regelmatig dat ik wel geluid maar geen beeld heb, hier moet ik nog naar kijken. Ik heb deze TV op internet gekocht zonder hem eerst goed te bekijken. Bij het uitpakken viel al direct op dat deze best dik is, hierdoor komt hij een redelijk stuk van de muur af. Ook past mijn oude ophangsysteem (nog) niet omdat ik voor deze TV dunnere bouten nodig heb. Een soundbar past opzich mooi op de voet en valt zo goed weg, de sensor van de afstandsbediening zit echter aan de onderkant dus heb soms moeite met instellingen. Verder reflecteerd het licht best redelijk op het toestel, in een donkere ruimte doet hij het erg goed.
LG 43UM7450 Reviews
LG 43UM7450 Reviews
LG 43UM7450 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een geweldige LG smart TV met superscherp 4K beeldweergave
 | 05-07-2020
  • Pluspunten
  • Superscherpe 4K Beeldweergave
  • Prima geluidsgave
  • 65 inch beeld
  • Aparte NETFLIX knop op de afstandsbediening
  • Prima prijs/kwaliteit verhouding
  • Minpunten
  • De aansluitingen achter de TV xijn moeilijk bereikbaar als de TV aan de muur is bevestigd.
Sinds een paar weken genieten wij van deze geweldige Smart TV. Deze TV LG 6574006LB heeft veel persoonlijke instel mogelijkheden welke simpel zijn te bedienen. Fijn is de aparte NETFLIX knop op de afstandsbediening.
LG 43UM7450 Reviews
LG 43UM7450 Reviews
LG 43UM7450 Reviews
LG 43UM7450 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
uitstekende tv
 | 27-06-2020
  • Pluspunten
  • beeldformat
  • beeldscherpte
  • vormgeving
prima kwaliteit, zowel beeld als geluid en bedieningsgemak. Eenvoudig te installeren.
LG 43UM7450 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer goede tv.
 | 22-06-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Eenvoudig te bedienen
  • Goed geluid
De tv is uitgerust van alle moderne technieken en toch vrij eenvoudig te bedienen. En een prima kwaliteit - prijs verhouding.
LG 43UM7450 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Mooie tv met goed beeld en geluid
 | 21-06-2020
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Instellen
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geluid
Tv voldoet ruimschoots aan de verwachting. Goed beeld en redelijk geluid. Instellen en bedienen is gemakkelijk
LG 43UM7450 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top product
 | 17-06-2020
  • Pluspunten
  • Zeer goed beeld, doet niet onder voor duurdere modellen
Hele mooie tv voor dat geld. Eigenlijk een andere besteld maar na een heel goed voorstel voor dit nieuwere model gekozen. Top service
LG 43UM7450 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Doet wat het moet doen
 | 15-06-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Dunne randen
  • Scherp beeld
  • Minpunten
  • HDR heeft wat moeite met calibreren
  • Afstandsbediening is erg gevoelig
  • Alexa knop werkt niet
Televisie heeft soms moeite met HDR en flikkert qua beeld om HDR te kunnen laten zien. Maar als je hem op spel modus zet doet hij dat niet. Voor de rest doet de tv het goed, mooie kleuren goed geluid voor een Platte tv.
LG 43UM7450 Reviews
LG 43UM7450 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige kleuren
 | 15-06-2020
  • Pluspunten
  • Kleur
  • Formaat
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Gebruiksgemak, zoals gebruik van internet bijvoorbeeld
We zijn erg blij met deze LG televisie. Met name blinkt het uit in de kleuren. Redelijk gemakkelijk te bedienen. Vele extra\'s op deze TV
LG 43UM7450 Reviews
LG 43UM7450 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Heel blij met deze tv je kan er van alles mee!
 | 08-06-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Mooie grootte
  • Netflixknop ip de afstandsbediening
  • Je kunt programma s opnemen
  • Mooi geluid
  • Minpunten
  • Wat ik wel jammer vond is dat je een datum moest aangeven om te bezorgen dit was ruim 1,5 week later.
  • Maar kreeg toen bericht dat hij nog een dag later kwam dat is wel jammer als je er speciaal vrij had voor gevraagd!
Een mooie televisie met super scherp beeld
LG 43UM7450 Reviews
LG 43UM7450 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Ben er heel tevreden mer
 | 07-06-2020
  • Pluspunten
  • Mooie beeld
  • Mooie uitvoeting
  • Duidelijk beeld
  • Mooie kleuren
  • Makkelijke bediening
  • Minpunten
  • Minder mooi geluid
Prima mooi
LG 43UM7450 Reviews
LG 43UM7450 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Ben er heel tevreden mer
 | 07-06-2020
  • Pluspunten
  • Mooie beeld
  • Mooie uitvoeting
  • Duidelijk beeld
  • Mooie kleuren
  • Makkelijke bediening
  • Minpunten
  • Minder mooi geluid
Prima mooi
LG 43UM7450 Reviews
LG 43UM7450 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super strak beeld zeer tevreden
 | 05-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening
Heel mooi toestel met mooi strak en scherp beeld Voldoet prima met de horizon box van ziggo
LG 43UM7450 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super strak beeld zeer tevreden
 | 05-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening
Heel mooi toestel met mooi strak en scherp beeld Voldoet prima met de horizon box van ziggo
LG 43UM7450 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Ben zeer tevreden over dit bedrijf
 | 04-06-2020
  • Pluspunten
  • Tevreden
Zeer goede tv gemakkelijke bediening, zeer goede service en een zeer snelle levering. ( uitstekend )
LG 43UM7450 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
goede tv voor die prijs
 | 31-05-2020
goede tv afstandbediening lastige indeling, kan beter
LG 43UM7450 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooi scherpe tv met prachtig design
 | 30-05-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld met goede kijkhoek
  • Magic remote
  • Geluidskwaliteit
  • Design
  • Snelle keuzemenu
  • Minpunten
  • Geen
De tv is mooi van design, makkelijk te bedienen met de magic remote, soort pointer om makkelijk dingen aan te klikken op de tv. Geluidskwaliteit is super. Geen soundboard meer nodig. Kortom, dikke tv voor een klein budget
LG 43UM7450 Reviews
LG 43UM7450 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Om lang verhaal kort te maken buitengewoon goed.
 | 30-05-2020
  • Pluspunten
  • Geen minpunten
  • Minpunten
  • Zijn er niet
Perfect,ophangen en installeren appeltje eitje ,en bevalt bijzonder goed Chapeau,leuke winkel met eindelijk eens fijn personeel niks wordt je opgedrongen TOP!
LG 43UM7450 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Ben super tevreden
 | 29-05-2020
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Mooi geluid
  • Simpel te bedienen
  • Minpunten
  • Geen tot nu toe
Super TV
LG 43UM7450 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Om lang verhaal kort te maken buitengewoon goed.
 | 29-05-2020
Perfect alles bevalt echt goed ,zowel beeld , geluid en bedieningsgemak ,PRIMA, en nee ik heb geen connectie met platte tv bv,raad het iedereen aan.
LG 43UM7450 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
 
 | 28-05-2020
  • Pluspunten
  • alles is prima!!!!
gewoon een hele fijne en mooie tv!!!!!!!