U bevindt zich in:
LG 43UM7450 Reviews

LG 43UM7450 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 85 reviews
499,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG 43UM7450 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Ik vind hem helemaal top !!
 | 24-01-2020
  • Pluspunten
  • Heel mooi beeld
  • Goed geluid ook via optische signaal
  • Handige en makkelijke afstandbediening
  • Vinden en instellen aangesloten apparaten, Peace of Cake
  • Instellingen en Apps werken perfect
  • Minpunten
  • 1 HDMI aansluiting extra zou fijn zijn.
Zeer tevreden met deze TV van Platte-TV zeker in combinatie van prijs/kwaliteit, de snelheid van leveren en de uitleg over de mogelijkheden tijdens bestelproces. De afstandsbediening is erg handig en vervangt ook de afstandsbediening van mijn mediabox dus heb maar 1 afstandbediening
LG 43UM7450 Reviews
LG 43UM7450 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Helemaal perfect.
 | 23-01-2020
Super blij mee top tv
LG 43UM7450 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooi toestel voor een redelijke prijs
 | 22-01-2020
Afstandsbediening is handig maar voor wat oudere mensen kan dit moeilijk zijn.
LG 43UM7450 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Ik ben tevreden met mijn TV maar niet me de service
 | 21-01-2020
  • Pluspunten
  • Deze tv is nieuwer dan de gene die ik eigelijk besteld had
  • Beeld kwaliteit
  • Extra opties
  • Tog de dag na betalen in huis
  • Levering helemaal boven tot 4de verdieping
  • Minpunten
  • Ik had eigelijk een andere tv besteld en ze hadden mijn order gewijzigd omdat ze vonden dat ik een oud model had gekozen ,
  • Het kosten me 5 telefoon gesprekkenom hun
Ik ben haratikke blij met mijn tv , mar niet met de klanten service , het koste me heel wat telefoon gesprekken en moeite om deze tv uiteindelijk te krijgen voor verdere informatie ben in altijd te bereiken op 0686114227
LG 43UM7450 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Helemaal top
 | 21-01-2020
LG 43UM7450 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Goede tv boven verwachting .
 | 19-01-2020
LG 43UM7450 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prima "platte TV" voor de prijs.
 | 15-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Bediening
Voldoet aan de verwachtingen en heeft een prima beeld- en geluidskwaliteit. Is makkelijk te bedienen en heeft leuke standaard apps zoals Disney+ en Netflix
LG 43UM7450 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Gewoon fantastisch voor deze prijs.
 | 15-01-2020
  • Pluspunten
  • Perfect beeld, zeker in 4k
  • Mooi vol geluid voor een TV
Dankzij LG\'s WebOs (wat gewoon Android is) zijn alle denkbare apps beschikbaar. 4k films via Plex, Netflix en Disney+ gaat vlekkeloos.
LG 43UM7450 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Geweldige TV met schitterende kleuren en een groot bedieningsgemak
 | 14-01-2020
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Makkelijk te bedienen en zeer snel
  • Afstandsbediening werkt ook op xs4all
  • Voldoende HDMI aansluitingen
  • Makkelijk om beugels te bevestigen
  • Minpunten
  • Via een schuine hoek zijn de kleuren minder mooi
Het is een mooie tv met een bovengemiddeld goed geluid en een schitterend beeld.
LG 43UM7450 Reviews
LG 43UM7450 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een topper in zijn prijsklasse die elke keer de verwachting overtreft!
 | 12-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Geluid
  • LG WebOS
  • Installatie
  • Minpunten
  • Wel het beeldscherm kalibreren anders staat het beeldscherm te scherp.
Deze LG hebben wij uitgezocht na grondig onderzoek en meerdere reviews te hebben gelezen. Alles wat verteld is, is waar! Wat een heerlijk apparaat, snel, duidelijk, helder, makkelijk in de bediening. Wat wil een mens voor dit geld nog meer! Top Service van Platte TV en een klantenservice/chat die altijd beschikbaar is.
LG 43UM7450 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Opvallend goed voor dit segment tv’s
 | 12-01-2020
  • Pluspunten
  • Niet reflectief
  • HDR (zwarttinten)
  • Minpunten
  • Wat dikke kont
We hadden twee tv’s op het oog. Wat ons overhaalde om deze te kopen was het matte (niet glanzende) scherm, duidelijke beeld en diepe zwartbalans.
LG 43UM7450 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Heerlijke TV voor een geweldige prijs!
 | 11-01-2020
  • Pluspunten
  • De beeldkwaliteit is geweldig. Via instellingen kun je zelfs aanpassingen doen aan het soort programma wat je kijkt.
  • Geluid is prima. Met een 5.1 systeem wordt het nog beter.
  • Bediening en installatie gaat erg makkelijk.
  • Koppeling met Ziggo mediabox is erg eenvoudig.
  • Er fraai vormgegeven. Ziet er zeer chic uit voor de prijs van het apparaat.
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden.
LG 43UM7450 Reviews
LG 43UM7450 Reviews
LG 43UM7450 Reviews
LG 43UM7450 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top product
 | 11-01-2020
  • Pluspunten
  • Installatie
  • Beeld kwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Geluid
  • Magic remote
Tot nu toe zeer tevreden over de televisie. Kan op dit moment geen negatieve punten benoemem.
LG 43UM7450 Reviews
LG 43UM7450 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Fijne tv, een goede aankoop.
 | 11-01-2020
  • Pluspunten
  • Goed Geluid
  • Fijn beeld
Ik heb bij PlatteTV een LG gekocht, ik ben er zeer tevreden mee.
LG 43UM7450 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Top 4k TV in deze prijsklasse!
 | 11-01-2020
  • Pluspunten
  • Waar voor je geld in deze prijsklasse
  • Betrouwbaar merk
  • Beeldkwaliteit
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • Geluid, maar dat is met elke platte tv
  • Gebruikte materialen vormgeving
  • Dikte tv
Na een uitstap te hebben gehad jaar Samsung (die erg snel kapot ging...) weer overgegaan naar LG. Mij vorige tv\'s waren ook van LG en draaien nu nog steeds op de kamers van de kinderen. Kwaliteit dus! Deze 7450 voldoet echt aan miijn verwachtingen. Zeer goed beeldscherm (HDR enz) en voor mij voldoende aansluitingen aan de achterzijde. De vormgeving vind ik iets minder en de tv is best wel \'dik\'. Verder vind ik de afstandsbediening echt een verademing, werkt erg fijn! Ik raad deze tv aan iedereen aan,
LG 43UM7450 Reviews
LG 43UM7450 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Zeer tevreden mooi scherp helder beeld top.
 | 10-01-2020
  • Pluspunten
  • Haar Scherp beeld
  • Makkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • Geen
Zeer tevreden over dit product zeer goed prijs kwaliteits verhouding goede kwaliteit voor dit geld hij is het meer dan waard
LG 43UM7450 Reviews
LG 43UM7450 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Blij met de aanschaf!
 | 05-01-2020
  • Pluspunten
  • Veel mogelijkheden via menu en afstandsbediening
  • Mooi beeld
  • Mooie vormgeving
Fijne TV, snel en handig in het dagelijks gebruik.
LG 43UM7450 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfecte medewerkers apparaat zeer gped
 | 05-01-2020
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Handige smart afstandbediening
  • Goed geluid
  • Snel apparaten vinden via TV
  • Goed beeld
  • Minpunten
  • 5 HDMI zouden er op moeten zitten maar heeft niet 1 tv
Gebruik apparaat nu 2 weken geen min punten gevonden. Geluid en beeld goed, al me apparaten makkenlijk aangesloten. Deze LG is top
LG 43UM7450 Reviews
LG 43UM7450 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Super tv
 | 03-01-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Scherp beeld
  • Bedieningsgemak
Ben er helemaal blij mee.
LG 43UM7450 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
super tv!
 | 02-01-2020
Super duidelijk beeld makkelijke bediening! Blij!!
LG 43UM7450 Reviews