U bevindt zich in:
LG 43UM7000 Reviews

LG 43UM7000 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 14 reviews
349,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG 43UM7000 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Perfecte prijs kwaliteit verhouding
 | 11-12-2019
  • Pluspunten
  • Goedkoop
  • Mooi geluid
  • Hdr
  • 4K
  • Simpel en makkelijk systeem
Een perfecte prijs kwaliteit verhouding natuurlijk is het geen O-led scherm en heb je een kleine light door schijning aan de zijkanten maar bij film kijken is zwart egt zwart een fijne tv
LG 43UM7000 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Gewoon goed
 | 10-12-2019
Fijn om naar te kijken
LG 43UM7000 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Mooie strakke TV met goed beeld maar minder goed geluid
 | 09-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Mooie TV om te zien
  • Bediening via App
  • WebOS
  • Apps op TV
  • Minpunten
  • Geluid
  • Soms zoeken naar juiste instelling
  • Afstandsbediening werkt met infrarood en moet je dus goed op TV richten
Deze TV geeft een mooi beeld en heeft veel instelmogelijkheden voor zowel het beeld als geluid. Helaas is het ons nog niet gelukt om een mooi geluid uit de TV te krijgen. Dit blijft erg blikkerig klinken. Daarom hebben wij er een soundbar bij gekocht die dit probleem heeft opgelost. De bediening van de TV is eenvoudig al is het soms wel zoeken naar de juiste menu-items om het beeld en geluid van de TV goed in te stellen. Leuk detail is dat deze TV ook via de app van LG bediend kan worden. We hadden vrij snel na aanschaf een issue met de aan-/uitknop op de afstandsbediening en op de TV zelf. De TV kon hiermee niet meer aangezet worden. Daarvoor moesten we eerst de stekker uit het stopcontact halen en er weer indoen, waarna het weer werkte. Dit probleem heeft zich uiteindelijk vanzelf weer opgelost. Nu werkt het wel weer probleemloos. Al met al ben ik tevreden over deze TV, Een volgende keer zou ik wel de TV zelf eerst gaan bekijken en beluisteren en deze niet blindelings via internet bestellen. Als ik van tevoren het geluid had gehoord, had ik misschien voor een ander model gekozen.
LG 43UM7000 Reviews
LG 43UM7000 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Scherp beeld , mooie vormgeving
 | 09-12-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Goed geluid
  • Makkelijk te bedienen
Een mooie strakke tv met haarscherpe beelden. En een goed geluid
LG 43UM7000 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige 4k tv voor dit geld
 | 07-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Kleuren
  • Scherpte
  • 4k
  • Minpunten
  • Beeld wat dikker aan de achterkant
Geweldige tv. Super mooie en heldere kleuren. Beeld is ook super strak geen pixel te zien. Beelden in 4k zijn helemaal geweldig. Voor dit geld een geweldige 4k tv.
LG 43UM7000 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prachtige TV voor een hele redelijke prijs
 | 07-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bediening
  • Smart tv functionaliteit en snelheid
  • WiFi verbinding werkt erg goed
  • Minpunten
  • Niet gevonden
Erg tevreden over de TV. We wilden een 4K Smart TV tegen een redelijke prijs omdat deze in de slaapkamer gebruikt wordt. . We waren al bekend met een LG televisie en het smart tv deel beviel goed. Deze tv draait een nieuwer versie die niet alleen sneller is maar ook goede extra functionaliteit geeft. Zo onthoudt het o.a. de laatst gebruikte app (bijvoorbeeld Netflix) en die weer wordt gestart als men de TV weer aan zet. De kwaliteit van het beeld is prachtig. Super scherp. De WiFi is makkelijk op te zetten en daarna kan men de TV ook via de LG app op je telefoon bedienen. Erg blij met de aankoop. PlatteTV was erg behulpzaam. Eerst via de website chat en daarna ook in de winkel
LG 43UM7000 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Lg altijd goed
 | 07-12-2019
We hebben al jaren een lg de Inc worden daarom steeds groter in onze woonkamer
LG 43UM7000 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top aankoop
 | 05-12-2019
Ik ben heel erg tevreden over de tv en voor die prijs, ik ben er helemaal verliefd op
LG 43UM7000 REVIEWS
productRatingStar-35 6,8 / 10
Gewoon een goede TV!
 | 04-12-2019
  • Pluspunten
  • kijkhoek is ruim
  • natuurlijke kleuren
  • airplay aanwezig
  • voldoende contacten aanwezig
  • Minpunten
  • geluid is echt zielig
  • standaard is klein: omvallen kán dus
Het geluid uit de ingebouwde luidsprekers is ronduit beneden de verwachtingen. Dat maakt niet uit als je externe luidsprekers hebt. De aansluitmogelijkheden zijn voldoende en het is echt gemakkelijk dat Apple Airplay is ingebouwd in de software. De kleuren zijn natuurlijk en de kijkhoek is ruim. Met extern geluid is het een klasse TV, zeker als je de prijs in aanmerking neemt. Een echte aanrader.....
LG 43UM7000 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prima tv voor een beste prijs
 | 02-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Mogelijkheden
  • Prettig formaat
  • Fraai design
Deze fraaie 43 inch 4k tv voldoet peima en biedt voor ons ruim voldoende mogelijkheden . Het is gewoon een fijn toestel en m’n apple tv kan gewoon weg . Wij zijn er héél blij mee en tevreden over !
LG 43UM7000 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
 
 | 01-12-2019
LG 43UM7000 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Top tv voor deze prijs
 | 27-11-2019
Zeer tevreden over deze tv voor deze prijs. Zeker een aanrader.
LG 43UM7000 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Mooi
 | 27-11-2019
  • Pluspunten
  • Mooi model
  • Mooi scherp beeld
  • Redelijk geluid
  • Minpunten
  • Dat het niet gaat als je hond er opsprong haha
LG 43UM7000 Reviews
LG 43UM7000 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Schitterende tv
 | 24-11-2019
  • Pluspunten
  • 8
Mooie tv mooi beeld service goed. Via de chat hebben ze ons geholpen met een vraag omdat we de kanalen niet allemaal op de tv kregen, dat is nu wel gelukt. Top.