U bevindt zich in:
LG 43UK6750 Reviews

LG 43UK6750 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 56 reviews
449,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG 43UK6750 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
voldoet aan onze eisen
 | 13-02-2019
1 puntje van kritiek: dat de tv automatisch uitgaat na verloop van tijd, heb ik er (nog niet?) niet uit kunnen krijgen. Dat is vervelend. Verder niets bijzonders, voor ons is deze tv uitstekend geschikt.
LG 43UK6750 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Fijne tv met mooie kleuren en goed geluid.
 | 12-02-2019
  • Pluspunten
  • kleuren
  • bediening
  • apps
  • Minpunten
  • beeldscherm spiegeld
Ben tevreden met deze tv, doet het goed en er zitten genoeg aansluitingen op. Het enige nadeel vind ik dat het beeldscherm nogal spiegeld.
LG 43UK6750 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Veel kwaliteit voor deze prijs
 | 09-02-2019
  • Pluspunten
  • High end uitstraling
  • Gebruiksvriendelijk webos besturingssysteem
  • Goede beeldkwaliteit
  • Veel aansluitingen
  • Minpunten
  • Geen magic remote
  • Poot kan voor sommige mensen onhandig zijn
Betere kwaliteit dan ik had verwacht. Aluminium(look/feel) behuizing geeft een luxe gevoel. Het webos smartsysteem is geweldig. By far het meest gebruiksvriendelijke platform wat ik tot nu toe heb gebruikt. De beeldkwaliteit is goed voor deze prijs & de instellingen zijn goed te personaliseren. Magic remote zit er niet bij, maar je kan eventueel je smartphone gebruiken als magic remote. Wat voor ons een groot voordeel was, zijn de 4 hdmi aansluitingen. Het enige minpuntje is dat ik me kan voorstellen dat de poot lastig te combineren is met een soundbar.
LG 43UK6750 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prima TV voor een mooie prijs.
 | 05-02-2019
  • Pluspunten
  • Software
  • Makkelijk te gebruiken
  • Goede beld/geluid kwaliteit
  • Minpunten
  • Kan er geen bedenken
Vooral de software op deze tv werkt super!
LG 43UK6750 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Perfect
 | 05-02-2019
  • Pluspunten
  • bediening
  • geluid
  • beeldkwaliteit
  • smart
TV is perfect en eenvoudig te bedienen.
LG 43UK6750 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooi vormgegeven, makkelijk bedienbare, zuinige led tv met prachtig beeld
 | 03-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Eenvoudig bedienbaar
  • Koppeling met smartphone via app
  • Koppeling met pc
  • WiFi en lan-aansluiting
  • Minpunten
  • Geluid wat minder.
Een fijne tv, makkelijk te installeren en prachtig beeld. Het geluid is iets minder, maar goed op te vangen door aansluiting op booster of versterker.
LG 43UK6750 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een supertoestel voor een geweldige prijs
 | 23-01-2019
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Installatie menu super eenvoudig
  • Prachtig beeld
  • Zuinig in energiegebruik
Bediening en installatie gemak is geweldig. Zo zou elk apparaat moeten zijn. Beeldkwaliteit is fantastisch. Geluid is navenant.
LG 43UK6750 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Fijn toestel met voldoende mogelijkheden
 | 21-01-2019
  • Pluspunten
  • prijs
  • beeld
  • Minpunten
  • installatie van randapparaten
Een TV die voldoet aan de verwachtingen. Het aansluiten op mijn randapparatuur blijkt niet zo eenvoudig als in de winkel aangegeven. Hulp is hierbij noodzakelijk.
LG 43UK6750 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfecte keus
 | 19-01-2019
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Beeld
  • Design
  • Minpunten
  • Instellingen even wennen
Zeker een aanrader top product.
LG 43UK6750 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Heel erg mooie tv
 | 17-01-2019
  • Pluspunten
  • Prijs
  • 4k beeld erg goed
  • 4 HDMI aansluitingen
Mooi beeld en geluid, strak design en ook belangrijk niet te duur. Lg heeft ook niet ingehouden op aansluitingen aan de achterzijde. Bij twijfel gewoon doen.
LG 43UK6750 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
fantastisch product voor uitstekende prijs
 | 14-01-2019
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • aangename prijs
  • helder menu
  • Menu is redelijk snel
  • Minpunten
  • dikke behuizing, minder geschikt voor aan de wand
Fantastisch beeld voor een goede prijs. In combinatie met sonos beam gekocht.
LG 43UK6750 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een verademing!
 | 13-01-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Bedieningsgemak
  • Hoeveelheid aansluitingen
  • Minpunten
  • We kijken vaker tv
Mooi vormgegeven TV en prachtig beeld. Het geluid valt me alles mee en is meer dan voldoende om tv te kojken en radio te luisteren zonder extra soundbar of boxen. We werden super goed geholpen in de zaak in Arnhem, ondanks dat we er op een zaterdag om 17u45 binnen kwamen lopen.
LG 43UK6750 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Volwaardige 4K ervaring met middelmatig geluid
 | 06-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Aansluitmogelijkheden
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit
Deze tv heeft ruim voldoende aansluitmogelijkheden door de 4 HDMI aansluitingen, waarvan 1 met ARC. Beeldkwaliteit erg goed, in een consumentenbond test gekalibreerd en volgens die waardes ingesteld. Geluid is genoeg voor regulier TV kijken maar doet films en series geen recht aan. Upgrade naar soundbar aan te raden.
LG 43UK6750 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
De beste voor deze prijs
 | 05-01-2019
  • Pluspunten
  • Alles is prima van plasma naar UHD is altijd een vooruitgang
  • Minpunten
  • Beetje bekaaid afstandsbedieninkje
In overleg met medewerker deze gevraagd Ik wilde de beste tv voor een bepaald bedrag hebben zoals iedereen denk ik Volgende dag keurig geleverd via track
LG 43UK6750 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Goed product voor een redelijke prijs
 | 28-12-2018
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Kleur
  • Extra HDMI poort
  • Minpunten
  • Vaste voet
Deze tv beschikt over mooie kleuren en het instellen is geen probleem. Het geluid is best goed maar als vaker gezegd is een soundbar of iets dergelijks en goede aanvulling. De tv staat op een vaste voet. Op zich niet echt een issue, maar een kogelgewrichtje om hem te draaien zal LG de kop ook niet kosten. Hij heeft één HDMI poort met als vergelijkbare toestellen. Dat vind ik wel een groot voordeel
LG 43UK6750 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Uitstekende TV
 | 24-12-2018
LG 43UK6750 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prima prijs/kwaliteitverhouding
 | 18-12-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • vormgeving
  • gewicht
  • Minpunten
  • geen draaibare voet
Mooi beeld, mooi geluid en prima afmeting.
LG 43UK6750 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Goede service en snelle levering door Plattetv.nl
 | 16-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Gewicht
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen draaibare voet
Prima prijs/kwaliteitverhouding. Goede beeld en geluisprestaties.
LG 43UK6750 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Veel tv voor de prijs
 | 14-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Uiterlijk
  • Apps en bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geen
Ik ben zeer tevreden over de tv.geluid en beeld is van een hoge kwaliteit.dit model is zijn aanschaf prijs zeker waard.
LG 43UK6750 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Fijne TV voor een redelijke prijs
 | 11-12-2018
  • Pluspunten
  • design
  • geluid
  • bediening
  • Minpunten
  • geen 3d
Goede TV, mooi ontwerp met een stevige standaard. Net wat mooier en beter dan de instapmodellen van de verschillende merken.