U bevindt zich in:
LG 43UK6470 Reviews

LG 43UK6470 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 106 reviews
479,-
429,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG 43UK6470 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een goede TV, makkelijk in omgang.
 | 17-01-2019
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • strak beeld
  • makkelijk in omgang
  • betaalbaar
  • Minpunten
  • TV staat niet stevig op de voet, wibbeld.
Wij zijn blij met onze aankoop, de TV is makkelijk te bedienen, mooi strak beeld, zelfs de (jonge) kinderen kunnen er mee omgaan. Er zit ook een mooi geluid in, bij hebben het geluid in combinatie met een lg soundbar, top, alsof je in een bioscoop zit, maar zonder soundbar is het geluid ook mooi, wij zouden dit product zeker bij anderen aanraden, voor het bedrag heb je een zeer goede TV.
LG 43UK6470 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Mooie tv, prijs kwaliteit is goed, plu and play, Top!
 | 15-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bedieningsgemak
  • Prijs
  • Minpunten
  • Zwart
Mooie tv, prijs kwaliteit is goed, plu and play, Top!
LG 43UK6470 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding
 | 15-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bediening
  • Integratie telefoon
  • Design
  • Bluetooth verbinding
Voor een televisie, die in vergelijking met zijn tegenhangers, een stuk goedkoper is, is deze LG van alle gemakken voorzien en heeft een haarscherp beeld. Er is geen aux-aansluiting, maar wel een bluetooth verbinding met luidspreker mogelijk.
LG 43UK6470 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect in meedenken met nogelijkheden
 | 14-01-2019
  • Pluspunten
  • Goede service
  • Snel leverbaar
  • Denkt mee
  • Betaalbaar
Mooie televisie, viel wat kleiner uit in vergelijking met huidige tv. Maar was mijn eigen fout. Team dacht goed mee en bood mij voor hetzelfde bedrag een betere televisie aan.
LG 43UK6470 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super beeld en geluid in een mooie vormgeving!
 | 14-01-2019
  • Pluspunten
  • Formaat
  • Beeld
  • Geluid
  • Formgeving
  • Minpunten
  • Geen
Ik heb deze tv nu een kleine maand en heb hier geen moment spijt van gehad. Hebben altijd Samsung tv's gehad, nu eerste LG. Werkt sneller en makkelijker, erg mooi beeld en top geluid. Wel jammer dat mijn provider nog geen UHD aanbied.
LG 43UK6470 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Top tv met mooi beeld en prima geluid
 | 11-01-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Prima geluid
  • Mooi voetstuk
Ik vind het een zeer mooie tv met goed geluid. De tv is ook makkelijk te bestuur met een simpelen afstandsbediening .
LG 43UK6470 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima
 | 10-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Mooi groot
  • Bediening
  • Kleur
  • Minpunten
  • Weerkaatsing buitenlicht
We hebben het product nu 2 weken, gaat goed. Alleen is het beeldscherm meer weerkaatsend door het buitenlicht dan onze vorige. Hebben we te weinig op gelet met de aankoop.
LG 43UK6470 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Enorm veel waar voor geld
 | 08-01-2019
  • Pluspunten
  • Prijs kwaliteit verhouding
  • Software
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
Kan mee met producten twee keer zo duur. Werkt snel, makkelijk en goed. Verrassend goed geluid al gebruiken we een ander systeem. Smart TV functionaliteit werkt goed en heel snel. Mooi, makkelijk. Blij met deze aankoop!
LG 43UK6470 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
mooie tv gekocht in een super mooie winkel
 | 06-01-2019
Goed beeld en prima geluid. Is gewoon een hele nette tv
LG 43UK6470 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
ontzettend blij mee, voldoet aan al mijn wensen.
 | 06-01-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • bediening
  • Minpunten
  • had nog iets platter gemogen
Heel fijn dat netflix en videoland etc. zo makkelijk op te starten zijn.
LG 43UK6470 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
TV kijken is een feestje met deze TV
 | 05-01-2019
  • Pluspunten
  • Helder beeld
  • Mooi geluid
  • Gemakkelijk aansluiten
  • Minpunten
  • Geen
Prachtig beeld en geluid. Gemakkelijk te installeren en bedienen. Prijs / kwaliteit perfect.
LG 43UK6470 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Heel mooi helder beeld
 | 05-01-2019
  • Pluspunten
  • Helder en scherp beeld
  • Vormgeving
  • Menu is duidelijk
  • Mogelijkheden
  • Prijs
  • Minpunten
  • Geluid
  • Aansluitingen achterkant staan haaks waardoor hij leunt op de stekkers van netwerk en optisch
Het beeld is mooi helder maar het geluid is zoals voorspeld minder. De mogelijkheden zijn uitgebreid zoals een optische uitgang en 3 hdmi aansluitingen. Heel tevreden over de tv en de prijs.
LG 43UK6470 REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Mooie, grote TV met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
 | 02-01-2019
  • Pluspunten
  • afmetingen
  • geluid
  • prijs
  • Minpunten
  • geen
zie hierboven
LG 43UK6470 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Goede TV voor een juiste prijs.
 | 02-01-2019
  • Pluspunten
  • Smart menu
  • Prijsverhouding
  • Minpunten
  • LCD met LED verlichting
  • Zwarte plastic omlijsting
  • Geluidkswaliteit
LG heeft me verrast. Het bedieningsmenu van de TV vind ik persoonlijk erg prettig. De beeldresolutie is goed, je moet deze zelf wel even instellen naar wens. Voor het geluid adviseer ik externe boxen.
LG 43UK6470 REVIEWS
productRatingStar-35 6,8 / 10
Mooie grote televisie, met wat schoonheidsfoutjes
 | 02-01-2019
  • Pluspunten
  • Prijs/Kwaliteit Ongekend
  • Kleuren
  • Scherpte
  • Front Design, simpel maar effectief
  • Instelmogelijkheden
  • Minpunten
  • Donkere hoeken (bekend fenomeen direct led)
  • Achterzijde standaard
De LG 65UK6470 is een aanwezig grote televisie, met relatief kleine randen om het scherm heen (bezel). De scherm wordt aangelicht via zogenoemde direct-led techniek. Wat wil zeggen dat er diverse led-strips achter het paneel verwerkt zijn om zo het scherm aan te lichten. Helaas is door deze techniek echter in de hoeken een donkere plek te zien. Dit fenomeen is voornamelijk zichtbaar bij lichte kleuren over het gehele oppervlak van het scherm. De kleuren van het scherm zijn intens, en goed in te stellen. Het bedieningsmenu is wat aan de geavanceerde kant, maar na wat puzzelen zeker onder te knie te krijgen. De schepte van het scherm is super, hoewel het van dichtbij (met je neus op de televisie) er heel gek uitziet, het is net alsof er een extra glasplaat voor het scherm zit en het scherm zelf dieper ligt dan de voorkant van het beoogde scherm. De voorkant van de televisie is mooi vormgegeven, geen poespas en een mooie functie is dat het stand-by lampje uitgeschakeld kan worden. De achterkant is minder mooi, heel standaard en toch nog redelijk aanwezig (kwa dikte). Gelukkig staat de televisie bij mij tegen een muurtje aan, en is er weinig van te zien. Gek genoeg lijkt het scherm zelf een beetje achterover te kijken op de meegeleverde voet. Ik heb dubbel gecheckt of ik deze wel juist heb gemonteerd, en dit is wel het geval. Misschien dat het zo ontworpen is zodat de unit nooit naar voren kan vallen. Overall een mooie, aanwezig grote televisie. Met zeer goede scherpte en kleuren, echter jammer van de donkere hoeken
LG 43UK6470 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
A perfect fit for my budget
 | 02-01-2019
  • Pluspunten
  • web OS
  • connections
  • VA panel for wider viewing
  • Minpunten
  • Audio
  • tv stand
A lot of tv for the money. Amazon prime and netflix HDR content looks stunning on my tv and the football is enjoyable again with out any streaking. I am very happy with the purchase and of course the advice I had from the agent.
LG 43UK6470 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Beter dan verwacht voor deze prijs!
 | 01-01-2019
  • Pluspunten
  • Prijs/kwaliteit
  • Geluid
  • Beeld
  • Smart TV is redelijk snel.
  • Minpunten
  • Zwart is niet helemaal zwart met zonlicht
  • Zonder telefoon is een smart remote handiger.
Deze televisie na lang zoeken uitgezocht. De tv kreeg goede reviews en na het lezen ervan was ik ervan overtuigd dat dit 1 van de beste deals was prijs/kwaliteit gewijs. Inderdaad de televisie voldoet aan alles. Geluid is beter dan ik had verwacht. Beeld is goed. Enkel zwart met zonlicht erop is niet diep zwart maar daar kan mijn moeder wel mee leven. Verder werkt het smart gedeelte ook uitermate goed. Je kan ook via Bluetooth verbinding maken wat ook zeker een pluspunt is! De bediening van de afstandsbediening is simpel, meer heb je ook niet nodig. Smart remote heb ik niet aangeschaft vanwege het feit dat mijn telefoon ook als remote kan fungeren. Kortom, voor dit geld kan je het niet laten!
LG 43UK6470 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Goede prijs - kwaliteitsverhouding
 | 01-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
De beeldkwaliteit is wat ik van LG gewend ben. Rustige en natuurgetrouwe weergave van kleuren., waarbij je genoeg opties hebt om dat naar eigen smaak in te stellen. Het geluid is best redelijk, voor bioscoopliefhebbers is er altijd de mogelijkheid van een soundbar. De vormgeving is niet super, maar ik heb gekozen voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van LG.
LG 43UK6470 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Fantastische tv
 | 31-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • 4k met HDR
  • Uiterlijk
Prachtig beeld. Heel scherp, mooie kleuren en zeer soepel. Ook bij snelle beelden. Aansluiten randapparatuur was makkelijk. Alles werkte in 1 keer. Voor de ps4 wel een hdmi 2.0 kabel nodig voor 4k weergave met HDR. Ik dacht dat het niet echt nodig was, maar dat bleek dus van wel. Geluid is prima. En de vormgeving van het toestel zelf is mooi en strak. Echt een feestje voor het bedrag waarvoor hij te koop staat bij platte TV.nl
LG 43UK6470 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Goede TV voor een scherpe prijs
 | 31-12-2018
  • Pluspunten
  • installatie
  • interface
  • kleine afstand bediening
  • beeld kleuren
  • scherpte van het beeld
55 inch is toch wel groot. de LG beeldkleuren zijn geweldig