U bevindt zich in:
LG 43UK6470 Reviews

LG 43UK6470 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 151 reviews
479,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG 43UK6470 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Goed product!
 | 09-03-2019
  • Pluspunten
  • Eenvoudige aansluiting en configuratie
  • Scherp beeld, natuurgetrouw
  • Minpunten
  • !8+ instelling voor Canal Digital lijkt niet goed te werken op de LG zelf
  • Geluid loopt niet synchroon met sound bar, wel met TV speaker zelf
LG 43UK6470 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Leuke tv voor dat bedrag
 | 05-03-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Prijs
  • Minpunten
  • Beeld kwaliteit
Leuke tv makkelijk te bedienen. Maar zal toch voor een paar honderd meer voor de 100 hertz gaan.
LG 43UK6470 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Een zeer goede keuze
 | 04-03-2019
  • Pluspunten
  • Beeld (perfect)
  • Geluid (super)
  • Bedieningsgemak
  • Kijkhoek!! Zeer goed!
Uiteindelijk een zeer goede keuze , zeker vergeleken met een Samsung of Philips TV die ik via een andere leverancier verkreeg (en weer retour stuurde) Had ik de LG maar eerder als keuze gedaan!!
LG 43UK6470 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goed
 | 04-03-2019
  • Pluspunten
  • Goed prijs
  • Scherp beeld
  • Minpunten
  • live tv kijken via LG brouwser niet mogelijk
  • Internetten is traag
  • Magic Remote moet je apart kopen
Alles goed behalve live tv kijken via LG brouwser niet mogelijk. Erg jammer. Hier over heb ik met LG gesproken. Zij kennen deze probleem en kunnen ze niets doen. Magic Remote systeem ingebouwd maar je moet apart kopen en dat is dure afstandsbediening.
LG 43UK6470 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
goed product
 | 04-03-2019
  • Pluspunten
  • helder beeld
  • goed geluid
  • makkelijke bediening
goed product, hebben er nu 2 gekocht in 2 maanden tijd dus dat zegt genoeg.
LG 43UK6470 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Mooie goede tv met genoeg functies erop
 | 04-03-2019
LG 43UK6470 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prima TV
 | 03-03-2019
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Reageert snel en start snel op
  • Overzichtelijk menu
  • Ook goed te bedienen met de app van LG
  • Minpunten
  • In gebruiksaanwijzing stond niet dat smartphone app te gebruiken is
Gemakkelijk te bedienen en te installeren TV. Zeer goed beeld en reageert snel.
LG 43UK6470 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Een Super TV
 | 02-03-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Aps
  • Bediening
  • Installatie
  • Minpunten
  • Niets gevonden
Snel te installeren heeft een prima geluid en het beeld is boven verwachting. Er zijn voldoende HDMI poorten en USB aansluitingen.
LG 43UK6470 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een zeer prettige televisie met makkelijke bediening en fraai design
 | 01-03-2019
  • Pluspunten
  • Geweldig beeld
  • Mooi geluid
  • Fraai design
  • Onopvallend
  • Makkelijk te bedienen en fijne afstandsbediening
Mooie smart tv met beeld alsof je midden in het programma zit, staat prachtig in een huiskamer en makkelijk te bedienen
LG 43UK6470 REVIEWS
productRatingStar-30 6 / 10
Mooi voor de prijs
 | 22-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Kleuren
  • Apps
  • Hz
  • Minpunten
  • Geluid
  • Ui
  • Dikte
Goed beeld bij goede kijkhoek. Matig geluid. Goede kleuren. UI ok maar besturing matig en niet de snelste met het opstarten van apps. Ook niet heel flat voor een flat-screen. Maar goed voor de prijs.
LG 43UK6470 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Topapparaat voor weinig!!!!!!!
 | 22-02-2019
  • Pluspunten
  • Superscherp beeld
  • Zeer makkelijke installatie
  • Makkelijke bediening
  • Minpunten
  • Ietwat wankele voet
Perfecte deal gesloten met Platte TV. Oude Philips TV ingeruild en hier nog een leuk bedrag voor mogen ontvangen. Nu heerlijk genieten van een lekker groot 4K Ultra HD beeld. Superscherpe beelden vooral als je 4K uitzendingen bekijkt. Tevens is het heerlijk gamen met de XBox met dit formaat scherm. Werkt tevens zeer goed met mijn Yamaha Yas-152 soundbar (ook al van Platte TV). Kortom helemaal tevreden met de aankoop.
LG 43UK6470 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
prima tv
 | 20-02-2019
zeer goed
LG 43UK6470 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top service
 | 15-02-2019
Super tv voor een mooie prijs!
LG 43UK6470 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooi en goed product voor een nette prijs
 | 12-02-2019
LG 43UK6470 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Goede prijs kwaliteit verhouding
 | 10-02-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeld
  • mogelijkheden
  • prijs
Prima TV met alle denkbare functies, kan ik zeker aanraden.
LG 43UK6470 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
prima product!
 | 06-02-2019
  • Pluspunten
  • 4k
  • instelbaar
  • geluid goed genoeg
  • Minpunten
  • auto uitschakeling niet minder dan 2 uur
beeld is helder, goed genoeg instelbaar, gebruik als monitor voldoet. tv en netflixapp werken erg goed.
LG 43UK6470 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
een prima toestel voor een aantrekkelijke prijs
 | 06-02-2019
aanrader
LG 43UK6470 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Alles wat ik ervan verwacht had.
 | 06-02-2019
Ik had verwacht er een soundbar bij nodig te hebben maar zelfs zonder is het geluid prima. Ik kan er niets negatiefs aan vinden
LG 43UK6470 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Alle verwachtingen overtroffen!
 | 06-02-2019
  • Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Beeld kwaliteit
  • Minpunten
  • Aansluitingen aan achterzijde (met zeer platte beugel)
Zeer tevreden over beeld kwaliteit en response getest met 4k ultra video’s via de youtube app. Geluid is wel oke
LG 43UK6470 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Het is een mooie televisie,waar je een thuisbioscoop ervaart
 | 05-02-2019
  • Pluspunten
  • Groot
  • Prijs
  • Mooi
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Vertraging met spelcomputer
  • Vertraging met muis pc
Het beeldscherm is erg mooi,ondanks dat ik er aan moest wennen,het beeld heeft een bepaalde diepte