TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen zonder afspraak
U bevindt zich in:
Klipsch R-51-M (per paar) Reviews

KLIPSCH R-51-M (PER PAAR) REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 26 reviews
234,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
KLIPSCH R-51-M (PER PAAR) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie set boxen voor een goede prijs. Snel geleverd.
 | 03-04-2021
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Lekker volume
  • Mooie vormgeving
Mooie set boxen voor een goede prijs. Snel geleverd ook een ook nog een mooie korting gekregen.
KLIPSCH R-51-M (PER PAAR) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Hoge kwaliteit, lage prijs
 | 23-03-2021
  • Pluspunten
  • Excellent sound quality
  • Beautiful with or without the baffle
  • Angled screw-down terminal is easy to wire
  • Minpunten
  • Needs a power amplifier
  • Needs space behind the speaker to avoid muffling bass response
Fantastic quality for the price point; confidently handles ~100Hz-24kHz, with nearly flat frequency response. I don\'t have a suitable room to measure them accurately, but from what I can tell, the low end of the frequency range is somewhere between 80-100Hz. The front baffle is held on with magnets, and removing it slightly improves the frequency response, but this is not likely to be noticable to any but the most discerning ear. As with any speaker of this form factor, you\'ll need to pair these with a subwoofer for good low-frequency effects (e.g., in a home theater setup). Also, because these are unpowered speakers, you\'ll need a powered amplifier.
KLIPSCH R-51-M (PER PAAR) REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Prachtig geluid, genieren nu eindelijk de collectie CD\'S afgespeeld kan worden
 | 01-02-2021
  • Pluspunten
  • Goed geluid, ruim voldoende vermogen
  • Handig aan te sluiten met banaanstekkers
  • Minpunten
  • Nog geen minpunten kunnen vinden
Past prima bij de Denon versterker en CD speler.
Klipsch R-51-M (per paar) Reviews
KLIPSCH R-51-M (PER PAAR) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
meer dan voldoende
 | 20-10-2020
  • Pluspunten
  • klank
  • aansluiting
  • mooi front die ook verwijderbaar is
  • Minpunten
  • mocht wel iets groter zijn
  • zelf rubberdoppen kopen om stabieler te zetten op laminaat
Mooi geluid, moest wel de versterker iets anders instellen maar dan ook dik tevreden
KLIPSCH R-51-M (PER PAAR) REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
 
 | 17-10-2020
Deze klipsch speakers klinken prima .helder geluid en mooie bas heb deze op een yamaha a-s501 versterker .
KLIPSCH R-51-M (PER PAAR) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige speaker voor klassiek tot metal
 | 13-10-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijk aansluiten
  • Past op boekenblank
  • Mooi helder en diep geluid, ook bij afslepen LP’s
KLIPSCH R-51-M (PER PAAR) REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Ik ben er blij mee
 | 10-05-2020
Dit is een zeer mooie geluid ik sluit ze aan op mijn Marantz versterker ik wist niet wat ik hoorde zo mooie zuiver ik raad u deze mooie geluid boxen ieder aan zo mooie ik de jongens van platte tv ook bedanken voor de tip die ze mij in de winkel in Groningen gaven top bedankt
Klipsch R-51-M (per paar) Reviews
Klipsch R-51-M (per paar) Reviews
KLIPSCH R-51-M (PER PAAR) REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
prachtig geluid
 | 04-05-2020
  • Pluspunten
  • prijs / kwaliteit
  • gemakkelijk aan te sluiten
  • prachtig geluid
  • Minpunten
  • er zat spijtig genoeg een kras op één
de speakers geven een prachtig geluid maar zouden toch op een voet moeten staan.
Klipsch R-51-M (per paar) Reviews
KLIPSCH R-51-M (PER PAAR) REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Mooie geluid
 | 28-04-2020
  • Pluspunten
  • Netjes afgewerkt
  • Koperhoorn mooie
  • Ik ben er tevreden mee
Mooie geluid echt een goede kwaliteit en ziet er mooie uit en de muziek die er uitkomt geweldig mooie
KLIPSCH R-51-M (PER PAAR) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
perfect geluid
 | 19-03-2020
  • Pluspunten
  • Kristalhelder geluid
  • zien er erg mooi uit
  • formaat
  • aansluiting
  • Minpunten
  • geen
Compacte boekenplankspeakers. Wat een verschil met kleine(re) satellietspeakers! Het geluid had ik in de winkel mogen hoeren en was gelijk overtuigd. Wilde eerst de kleinste boxen hebben, maar deze zijn ook van prima formaat. Ik heb ze op een stand van Norstone geplaatst. Mooi stel samen!
Klipsch R-51-M (per paar) Reviews
Klipsch R-51-M (per paar) Reviews
KLIPSCH R-51-M (PER PAAR) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 28-02-2020
  • Minpunten
  • Niet kunnen ontdekken
Super geluid, mooie vormgeving en prijs/kwaliteit
KLIPSCH R-51-M (PER PAAR) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top product
 | 21-01-2020
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Mooi design
Heel blij met deze speakers. Vooruitgang qua geluid is voor mij enorm! Speakers staan erg mooi, koper kleur is erg warm en eventueel af te dekken mocht je het niet mooi vinden.
KLIPSCH R-51-M (PER PAAR) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Voor de prijs uitstekende boxen.
 | 18-01-2020
Uitstekende prijs/kwaliliteit verhouding.
KLIPSCH R-51-M (PER PAAR) REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Flink tevreden mee
 | 10-01-2020
  • Pluspunten
  • punchy bass
  • stereo imaging
  • Minpunten
  • misschien iets teveel bass soms als mensen praten
  • lange levertijd
misschien iets teveel bass soms als mensen praten , punchy bass, goede stereo imaging erg tevreden. alleen wel jammer dat het een week duurde voordat ze binnen kwamen als er wel voor 18:00 besteld, morgen in huis staat.
KLIPSCH R-51-M (PER PAAR) REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Goede prijskwaliteits verhouding.
 | 09-12-2019
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Geluidsweergave muziek
  • Minpunten
  • Spraakqeergave tebeel bas
Voor diverse soorten muziek goede geluidsweergave. Voor spraakweergave (radio) vind ik er teveel bas in zitten
KLIPSCH R-51-M (PER PAAR) REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Goede prijskwaliteits verhouding.
 | 09-12-2019
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Geluidsweergave muziek
  • Minpunten
  • Spraakqeergave
Voor diverse soorten muziek goede geluidsweergave. Voor spraakweergave (radio) vind ik er teveel bas in zitten
KLIPSCH R-51-M (PER PAAR) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Heldere sound
 | 18-11-2019
  • Pluspunten
  • Helder geluid
  • Mooie vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
Mooie vormgeving en geweldig geluid. Ik gebruik deze als surround speaker.
KLIPSCH R-51-M (PER PAAR) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig!
 | 05-11-2019
  • Pluspunten
  • Goed vol geluid met veel detail
  • Mooie vormgeving
  • Minpunten
  • Geen snoer meegeleverd
Ik heb deze luidsprekers nu ongeveer twee weken in gebruik, en ik heb er weinig negatiefs over te melden. Het design vind ik naar mijn smaak erg mooi en het geluid is net als dat van mijn andere setje Klipsch luidsprekers dik in orde. Wordt door mij gebruikt I.C.M, een subwoofer wat naar mijn mening wel aan te raden is.
KLIPSCH R-51-M (PER PAAR) REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Beter dan verwacht
 | 25-07-2019
Mooie compacte set en goed uit te breiden
KLIPSCH R-51-M (PER PAAR) REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
boven verwachting
 | 19-07-2019
Na er toch een beetje sceptisch over te zijn geweest heb ik de gok genomen en ben echt onder de indruk van het geluid.