UPDATE: Onze winkels zijn geopend - mogelijke vertraging PostNL - bekijk alle maatregelen
UPDATE: Onze winkels zijn geopend - mogelijke vertraging PostNL - bekijk alle maatregelen
U bevindt zich in:
Denon PMA-800NE Zwart Reviews

DENON PMA-800NE ZWART REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 13 reviews
349,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON PMA-800NE ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Uitmuntende audiofiele Amplifier
 | 23-04-2020
  • Pluspunten
  • Sound
  • Vormgeving
  • Bedienings gemak
  • Beschikt over voldoende vermogen
  • Audiofiele Amplifier
  • Minpunten
  • Keuze selectie slecht leesbaar
Ik was op zoek naar een Amplifier die mijn vinyl collectie goed kon weergeven, boven verwachting is dit een uitstekende keuze geweest. Het geluidsbeeld is mooi open helder en met een enorm dynamiek die je eigenlijk alleen in de hogere klasse tegenkomt. Deze Amplifier heeft zeker voldoende vermogen om elke luidspreker goed aan te sturen. Kwa vormgeving is dit ook een mooi apparaat om te zien. Een kleine kantekining, de keuze ie verlichting is wat aan de donkere kant zodat je soms moeilijk kunt zien welke bron je gekozen hebt. Maar dat mag de pret niet drukken vindt ik met deze geweldige Amplifier. Heb je een beperkt budget, en je wilt wel een audiofiele Amplifier hebben dan is deze Denon PM 800NE zeker een aanrader.
DENON PMA-800NE ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
uitstekende kwaliteit
 | 12-02-2020
  • Pluspunten
  • prima vormgeving
  • goede geludskwaliteiti
  • anologe-digitale bediening
  • Minpunten
  • bij de volumeknop geen standaanduiding
Voor de prijs een goed apparaat
DENON PMA-800NE ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
bevalt zeer goed
 | 25-05-2019
mooie vormgeving... gemakkelijk te bedienen...
DENON PMA-800NE ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie versterker met een strak geluid.
 | 22-05-2019
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving.
  • Goed geluid.
  • Eenvoudig te bedienen.
Het is een eenvoudig bedienbare versterker met een goed geluid en mooie vormgeving.
DENON PMA-800NE ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
bevalt goed
 | 21-05-2019
  • Pluspunten
  • goed geluid
  • 3 ingangen glas vezel
  • Minpunten
  • geen
prima geluid kwaliteit
DENON PMA-800NE ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
uitstekend product
 | 18-05-2019
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding
DENON PMA-800NE ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top product voor eerlijk geld
 | 05-04-2019
  • Pluspunten
  • Degelijk
  • Goed geluid
  • Voldoende aansluitingen
  • Uiterlijk
  • Prijs
  • Minpunten
  • Aansluingen speakers mogen iets degelijker
Je vind niets anders deze kwaliteit voor dit geld.
DENON PMA-800NE ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
mooie versterker
 | 03-03-2019
  • Pluspunten
  • look
  • bediening
  • Minpunten
  • geen
goed geluid prachtig apparaat
DENON PMA-800NE ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Superieur geluid voor een redelijke prijs
 | 11-02-2019
  • Pluspunten
  • helder geluid
  • gedetailleerd geluid
  • analoge aansluitingen
  • digitale aansluiting
  • Minpunten
  • belettering bij knoppen slecht leesbaar
Deze Denon versterker biedt een helder en gedetailleerd geluid, zonder enige vervorming. De aansluitingsmogelijkheden zijn zeer uitgebreid: ook mijn oude draaitafel kan probleemloos aangesloten worden. Dankzij deze versterker klinken mijn B&W speakers beter als ooit!
DENON PMA-800NE ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Voor een prima prijs een uitstekende versterker!
 | 04-02-2019
  • Pluspunten
  • prima geluid
  • mooie vormgeving
  • goede prijs/kwaliteit
  • makkelijk te bedienen
Prima geluid, makkelijk te bedienen en mooie vormgeving.
DENON PMA-800NE ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima versterker, past goed bij mijn DENON CD speler
 | 31-01-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • optische aansluitingen
  • denon stijl
Helder geluid, gemakkelijk te bedienen, ik heb deze ook gekozen vanwege de meerdere optische inputs.
DENON PMA-800NE ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een absolute aanrader!
 | 18-01-2019
  • Pluspunten
  • Alle typen grammofoonnaalden mogelijk
  • Gescheiden digitale en analoge circuits
  • Alle typen aansluitingen
  • Uitstekend geluid
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Keuzes naast menu’s slecht leesbaar (grijze letters op zwart)
  • Hoge adviesprijs
Mijn eerste Denon-aankoop, maar hij bevalt uitstekend. Zowel het digitale als het analoge geluid is uitstekend. En je kunt er alle type grammofoon-elementen op aansluiten , wat voor mij als vinyl-freak heel belangrijk is. Nu kan ik eindelijk een duurder element kopen voor mij platenspeler, deze versterker kan het als een van de weinigen aan. En de mogelijkheid om het digitale circuit uit te zetten is helemaal fantastisch, het -warme - analoge geluid uit de platenspeler komt zo nog beter tot zijn recht.
DENON PMA-800NE ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Uitstekend zoals je van Denon mag verwachten
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • warme klanken
  • digitale ingangen
  • prijs / prestatie
  • Minpunten
  • geen kunnen vinden
Ik was al enige jaren in het bezit van een mooie Denon receiver. Deze receiver had alleen maar analoge ingangen. De DMA-1600 vond ik te veel van het goede omdat het in eerste instantie om de digitale ingangen ging. Deze PMA-800NE is recentelijk uitgekomen en ik ben deze direct gaan checken. Toen ik hem hoorde werd ik nog blijer verast door de reeds bekende warme klanken van Denon. Thuis heb ik hem in combinatie met Klipsch vloerstaande speakers (echt een aanrader. Ik kan dus old skool blijven in het digitale tijdperk.