TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen zonder afspraak
U bevindt zich in:
Denon Home 150 Zwart Reviews

DENON HOME 150 ZWART REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 166 reviews
219,-
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON HOME 150 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Heel mooi geluid en binnen 2 minuten werkend
 | 02-05-2021
  • Pluspunten
  • Snelle installatie
  • Mooie bastonen
  • Minpunten
  • Geen
Al eerder de Heos 1 aangeschaft. Nu de opvolger van Denon. Echt een mooie verbetering. De oude had al een mooi geluid, maar deze is helemaal top. Mooie bastonen.
DENON HOME 150 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie speaker icm denon home soundbar 550
 | 02-05-2021
  • Pluspunten
  • Mooi vol geluid
  • Krachtig geluid
  • Strak design
  • Makkelijk te bedienen
  • Equalizer is beperkt maar wel handig
  • Minpunten
  • HEOS app is aan een verbetering toe
Na de LG Oled 48"C1 tv met de denon soundbar 550 te hebben aangeschaft nu ook een denon home 150 speaker gekocht. Dit omdat wij niet wisten hoe de soundbar in onze woonkamer tot zijn recht zou komen. Moet eerlijk bekennen dat deze extra speaker voor onze woonkamer een uitstekende aanvulling is. Aanvankelijk zat er een kleine audio vertraging op en moest eea uitzoeken om dit weg te krijgen (was best hinderlijk) maar uiteindelijk kunnen oplossen. Nu komt het geluid van de tv via de soundbar + speaker nog beter tot zijn recht. We zijn er oprecht heel blij mee; voor ons is deze totale combinatie een prima samenstelling.
DENON HOME 150 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie compacte speaker met groots geluid
 | 30-04-2021
  • Pluspunten
  • Compact
  • Mooi design
  • Groots geluid
  • Makkelijk te installeren en gebruik
  • Minpunten
  • Beste geluid komt pas na voren bij middel tot hoger volume
Speaker aangeschaft om op termijn te dienen als rear speaker voor de Home 550 soundbar (na toekomstige update pas mogelijk). De speaker heeft een mooi design compact met een erg indrukwekkend geluid. Ik heb in eerder reviews van Denon Heos gelezen dat de app niet goed werkt. Ik denk dat dit geupdate is want ik ben nog geen problemen tegengekomen. Je hoeft niet technisch te zijn om de speaker te installeren en te gebruiken.
Denon Home 150 Zwart Reviews
DENON HOME 150 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Beter dan de Sonos One
 | 29-04-2021
  • Pluspunten
  • geluidskwaliteit
  • bedieningsgemak
  • uitstraling
Ik gebruik meerdere Home 150 speakers naast de Marantz versterker in de woonkamer welke ook compatible is met de Heos app. Werkt allemaal heel goed samen en de geluidskwaliteit is prima, wint het hierop zeker van de directe concurrenten. Gemakkelijk om overal in huis dezelfde muziek af te spelen of even het geluid van de tv naar een andere kamer te sturen als je even iets anders gaat doen tijdens de reclame. Als losse speaker klinkt deze al goed, maar 2 home 150\'s combineren tot een stereo paar maakt het nog niets beter.
DENON HOME 150 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Zeer goede en mooi uitziende box met kwalitatief geluid en goede bass.
 | 28-04-2021
  • Pluspunten
  • Kwaliteit geluid
  • Vormgeving
  • Bediening via de app
  • Minpunten
  • Volgend en vorig nummer is niet via de box zelf te regelen
  • Heel soms is de verbinding even weg
De kwaliteit van de box is zeer goed. Zeker gecombineerd met een soundbar en een 2e box voor surround sound.
DENON HOME 150 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch geluid!
 | 28-04-2021
  • Pluspunten
  • Helder geluid
  • Krachtig geluid
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Mooi als stereopaar
  • Strak design
  • Minpunten
  • Weinig info online
  • Prijzig
  • Geen DAB ondersteuning
  • (Nog) geen accu voor draadloze mogelijkheden
  • De app is aan een update toe
Wat een fantastische speaker! Heb er nu een stereopaar van gemaakt. Dit maakt het geluid nog mooier, dieper en krachtiger. De app werkt prima en bet bedieninggemak is goed!
Denon Home 150 Zwart Reviews
Denon Home 150 Zwart Reviews
DENON HOME 150 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goed geluid, eenvoudige bediening
 | 27-04-2021
  • Pluspunten
  • Goede geluidskwaliteit
  • Eenvoudig te bedienen met sneltoetsen
  • Aux input
Denon Home 150 aangeschaft voor in de keuken als uitbreiding op mijn receiver in de woonkamer. Met sneltoetsen eenvoudig zonder telefoon een favoriet radiostation aan te zetten en het volume aan te passen. Kwaliteit is goed voor dit formaat speaker. De bas is wat luid maar met de equalizer en instellingen positie speaker goed te regelen. Erg handig is ook de AUX input voor het synchroon afspelen met mijn bestaande receiver. De app is soms wat zoeken, wellicht verbeter dit nog in de toekomst.
Denon Home 150 Zwart Reviews
DENON HOME 150 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Goed box voor erbij
 | 26-04-2021
  • Pluspunten
  • Muziek vanaf NAS af te spelen
  • Simpele bediening
  • Redelijk goede sound
  • Minpunten
  • Gedateerde Heos app
  • Radio luisteren ben je afhankelijk van de Heos app
  • Geen accu
Gekozen voor Denon ivm tevens aangekochte Denon AVR i.v.m. de HEOS opties op beide Denon\'s. Leuke box voor erbij voor achtergrondmuziek met goede geluidskwaliteit. Speel je liever muziek wat harder af dan is deze box te licht vind ik. Maar voor buiten op het terras en achtergrondmuziek in de woonkamer voldoet deze prima. De Heos app is gedateerd maar doet wat die moet doen (wat minder gelikt allemaal). Na enig speurwerk kan ik mijn muziekverzameling op mijn NAS met de Heos app afspelen. Ook een reden van aankoop.
DENON HOME 150 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig product ,wat ik gemakkelijk mee kan nemen bij het geven van presentaties
 | 26-04-2021
  • Pluspunten
  • wifi
  • bluetooth
  • geluid
  • gebruikersgemak
  • neutrale vormgeveng
  • Minpunten
  • nog geen ontdekt
Gebruikersgemak met wifi en bluetooth, goed geluid met grote bereikbaarheid in een ruimte, gemakkelijk mee te nemen, mooie neutrale vormgeving
Denon Home 150 Zwart Reviews
DENON HOME 150 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig product ,wat ik gemakkelijk mee kan nemen bij het geven van presentaties
 | 26-04-2021
  • Pluspunten
  • wifi
  • bluetooth
  • geluidskwaliteit
  • bereik van het geluid
  • vormgeving
  • Minpunten
  • nog geen ontdekt
Het gebruikersgemak via bluetooth en wifi, goede geluids kwaliteit met groot bereik, mooie neutrale vormgeving
Denon Home 150 Zwart Reviews
DENON HOME 150 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig product ,wat ik gemakkelijk mee kan nemen bij het geven van presentaties
 | 26-04-2021
  • Pluspunten
  • wifi
  • bluetooth
  • vormgeving
Zoals boven beschreven. Goed van kwaliteit in gebruikersgemak zoals aansluiten via wifi en bluetooth . Goed en ruim bereik van geluid en mooie neutrale vormgeving . Daarnaast een goede service vanuit Platte tv Eindhoven
DENON HOME 150 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Prima gezien het formaat
 | 23-04-2021
  • Pluspunten
  • Prijs/kwaliteit
  • Multi room werkt goed
  • Minpunten
  • HEOS app is toe aan een upgrade
Gezien het formaat komt er een prima geluid uit de speaker. In vergelijking met de 350 valt het in het niet, maar er is natuurlijk ook een flink prijsverschil. Plaatsing van de speaker is wel erg belangrijk: op oorhoogte klinkt deze vele malen beter dan \'gewoon op de vensterbank\'.
DENON HOME 150 ZWART REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Fijn, makkelijk te gebruiken
 | 22-04-2021
  • Pluspunten
  • Design
  • Geluid
  • Minpunten
  • Redelijk duur
  • Bediening gemak met de app af en toe
Hele fijne box. Mooi design en goed geluid
DENON HOME 150 ZWART REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Prima speaker als je draadloos wilt
 | 19-04-2021
  • Pluspunten
  • Mooi dingetje
  • Klinkt prima
  • Draadloos
  • Minpunten
  • Duur
  • Geluidskwaliteit niet voor audiofiel
Voor de audiofiel is dit natuurlijk niets, maar als je een draadloze speaker wilt is het best prima. Speaker ziet er netjes uit, is makkelijk aan te sluiten en klinkt oke.
Denon Home 150 Zwart Reviews
DENON HOME 150 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch apparaat voor in de douche!
 | 19-04-2021
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Bediening
  • Heos-app
  • Minpunten
  • Wifi moet niet uitvallen/
Werkt erg goed. Mooi
DENON HOME 150 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top geluid uit een melkpak...
 | 13-04-2021
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Touch Bediening
  • StatusLED
  • Mogelijkheid tot single, stereo of surround
  • Minpunten
  • (nog) geen batterij om echt draadloos te kunnen gebruiken.
Ik heb 2x de 150 i.c.m. met de DHT-S716H soundbar en DSW-1h SUB. Maar wat een krachtig vol en helder geluid uit de 150`s. Eenvoudig te instaleren via de HEOS app om zo een volwaardige multi-surround te creëren. Kwaliteit is solide en met het nieuwe design niet meer zo`n stofmagneten. Status Led helderheid, aanraakbediening allemaal in te stellen via de app. Wel aan te raden om de luidsprekerplaatsing goed in te stellen. Geluid is helder en krachtig en midden en hoog komen zeer goed uit. De bass is duidelijk aanwezig, wel merk je dat op hoog volume de bass meer een klop wordt natuurlijk door de beperkte mate van klankkast. Maar al met al super tevreden met de kwaliteit, look and feel en natuurlijk het geluid van deze speaker!
DENON HOME 150 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Goed en zuiver geluid.
 | 12-04-2021
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Makkelijk te bedienen
  • Mooie vorm
  • Minpunten
  • Geen.
De kleinste box van Denon, maar voldoet aan mijn verwachtingen De verbinding met de app werkt goed.
Denon Home 150 Zwart Reviews
DENON HOME 150 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
een compact klein en mooi vormgegeven speaker met verbluffend geluid
 | 12-04-2021
  • Pluspunten
  • Eenvoudige installatie en toegankelijke HEOS-app
  • Streaming via Spotify Connect, Deezer enz.
  • Zeer goede geluidskwaliteit voor een compact formaat speaker
  • mooie behuizing van lichte of donkere stof
  • Minpunten
  • Geen uitgang voor hoofdtelefoon
Het gemak waarmee ik Spotify open en beluister via deze Denon boxen is een verademing. En dit alles vanaf mijn telefoon of als ik wil zelfs dmv bediening via sneltoetsen op de speakers zelf. Het design is mooi rond en compact, niet opzichtig maar bescheiden en daardoor makkelijk overal in je interieur te plaatsen. Het geluid is opmerkelijk helder en krachtig, met twee boxen heb je een volwaardige sound in je kamer. En tenslotte is de prijs-kwaliteit verhouding erg gunstig!
DENON HOME 150 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Vol en gedetaileerd geluid met veel gebruiksopties, software onderontwikkeld.
 | 10-04-2021
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Bedieningsmogelijkheden
  • Strak design
  • Bass
  • Minpunten
  • Weinig informatie op het internet
  • Onderontwikkeld besturingssysteem (ik geef het een 6,5)
Ten eerste... wat een krachtpatser! Super rijk geluid met ook vooral een goede bass. Deze strak ogende wireless hi-fi speaker is een ware concurrent voor de toppers als sonos en bose etc. In mijn ogen wint de 150 van de sonos one m.b.t. geluidskwaliteit. De Home 150 is makkelijk aan te sluiten en op te zetten, dit gebeurd via de HEOS-app. Tja, het HEOS besturingssysteem functioneerd.. al zijn er veel dingen die ik in de toekomst anders zou willen zien. Veel functies en opties zijn verstopt en/of onderontwikkeld. Op dit front is SONOS zo veel verder.. Op de denon website vermelden ze een HEOS update in April 2021, ik hoop dat dit veel zal doen verbeteren. Ik heb een Home 550 soundbar en 2x de home 150 als "back-speakers". Dit klinkt fantastisch met muziek. Maar met films en tv heb ik het gevoel dat alle 3 de speakers precies hetzelfde geluid afspelen in plaats van dat ze samenwerken om één te vormen. kan zijn dat ik weer iets gemist heb bij de HEOS set-up.. het is iniedergeval een software dingetje.
DENON HOME 150 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Geweldig product, bij twijfel doen !
 | 08-04-2021
  • Pluspunten
  • Airplay
  • Spotify connect
  • bouwvorm
  • geluid
  • 3 preset toetsen
  • Minpunten
  • ene Denon 150 reageert sneller op preset dan andere
  • Heos App kan absoluut beter
Fantastische kleine luidspreker met geweldig geluid. Dit is de 3e die ik nu aanschaf en koppel in de HEOS App. Grote pluspunten zijn zeker de 3 preset toetsen, formaat en geluid.