TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
U bevindt zich in:
Denon HEOS Subwoofer Reviews

DENON HEOS SUBWOOFER REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 55 reviews
491,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON HEOS SUBWOOFER REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
fantastiche produkt
 | 08-06-2020
  • Pluspunten
  • instalatie
  • geluid
  • app gemak erbij
  • juiste combinatie met Heos bar
  • Minpunten
  • niets
Doet wat het moet doen. Perfect af te stellen met via de app. Kijk nu al uit naar mijn aankoop van de Heos 1 speakers. heb inmiddels de Heos bar staan nu dius met alles tevredenheid in combinatie met de Heos Subwoofer.
DENON HEOS SUBWOOFER REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig geluid huisbioscoop gevoel nu
 | 21-05-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijk installeren
  • Direct te zien in Heos app
  • Overal te plaatsen in de ruimte geen vaste opstelling nodig
  • Mooi strak ontwerp
  • Geweldig geluid
  • Minpunten
  • Nog niet ervaren
Zoals verwacht in combinatie met andere Heos boxen heb ik de bioscoop in huis gehaald heb nu alles ( 5.1 ) Een echte aanrader het is wat duurder maar dan heb je ook wat Nu nog een groter TV en dan F1 live kijken tuis
Denon HEOS Subwoofer Reviews
Denon HEOS Subwoofer Reviews
DENON HEOS SUBWOOFER REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top geluiid
 | 01-03-2020
Geeft een mooie bas toon, goede aanvulling op de heos bar
DENON HEOS SUBWOOFER REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een musthave voor een krachtige filmervaring!
 | 16-01-2020
  • Pluspunten
  • Krachtpatser
  • Slank design
  • Instellen en connectiviteit simpel
  • Minpunten
  • Prijs
  • De buurvrouw is niet altijd blij
Wat een power zit er in deze subwoofer! Na enige twijfel (toch aardig geld bovenop de soundbar!) toch besloten de woofer er direct bij te kopen. Een test in de winkel was doorslaggevend. We twijfelde tussen de home cinemaset en de losse bar + woofer. Maar het verschil tussen de 2 setjes is echt enorm en voor ons het geld waard! Daarnaast is deze set ook uit te breiden naar 5.1 en de home cinema set niet.
DENON HEOS SUBWOOFER REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische aanvulling op mijn Heos Soundbar en Heos1 speakers.
 | 09-11-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Installatie
Met de subwoofer verbetert de toch al hoge kwaliteit. Zelfs voor niet/audiofielen duidelijk merkbaar.
DENON HEOS SUBWOOFER REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastisch product en grote toevoeging aan mijn Heos Bar
 | 03-08-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Toevoeging aan Heos bar
  • Gemakkelijk te installeren
DENON HEOS SUBWOOFER REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch product + perfecte uitbreiding voor mijn Heos Bar
 | 19-07-2019
  • Pluspunten
  • Grote toevoeging aan mijn Heos bar
  • Design
  • Gemakkelijk in installeren
  • Goede bass
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Update bij installatie
Ik heb de Heos Bar al eerder aangeschaft bij Plattetv. Omdat ik toen erg tevreden was over de service en prijs besloot ik opnieuw contact op te nemen voor de Heos Subwoofer. Weer heeft Plattetv mij uitstekend geholpen en mij van advies voorzien. De Heos subwoofer is een must als je ook de Heos bar hebt aangeschaft. Wat een meerwaarde geeft deze sub! Ik geniet nu zoveel meer van mijn films en muziek! Erg blij mee en zoals je bij Heos mag verwachten, het wordt geleverd in een super mooie verpakking!
Denon HEOS Subwoofer Reviews
Denon HEOS Subwoofer Reviews
DENON HEOS SUBWOOFER REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top soundbar met veel aansluitmogelijkheden!
 | 18-07-2019
  • Pluspunten
  • Aansluitmogelijkheden (HDMI/AUX/Bluetooth)
  • Mooi design
  • Kan overweg met veel geluidsformaten en 4K beeld
  • Makkelijk te installeren
  • In te stellen als surround met subwoofer en surround speakers (HEOS 1 of 3)
  • Minpunten
  • app kan iets praktischer
Na veel vergelijken bij deze HEOS soundbar uitgekomen, doorslag heeft gegeven dat hij veel geluidsformaten (en 4K) kan afspelen en 4 HDMI ingangen heeft voor het aansluiten van randapparatuur. Installatie en instellen is ook makkelijk al kan de app wel iets overzichtelijker, dit is een verbeterpunt. De bar zelf ziet er strak uit en heeft ook redelijke bass. Daarbij zijn er wel veel tune mogelijkheden, waarmee je bijvoorbeeld de bass hoger kunt zetten.
DENON HEOS SUBWOOFER REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastische subwoofer
 | 03-07-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Looks
  • Afwerking
  • Bouwkwaliteit
  • Minpunten
  • Nog geen ontdekt
Vorige week gekocht bij Platte TV Eindhoven. Goed geadviseerd, en daarna tegen een mooie prijs meegenomen! In combinatie met 2 Heos 5 hs2 en Heos bar super!!! In het begin ff puzzelen met de instellingen en het koppelen, maar als dat eenmaal gebeurd is kan het genieten beginnen. Voor zowel film kijken en muziek luisteren top! Let op! Na het aansluiten eerst updaten voor je daadwerkelijk begint met instellen/koppelen.
Denon HEOS Subwoofer Reviews
DENON HEOS SUBWOOFER REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Volle bas
 | 25-06-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Snel aangesloten
  • Erg krachtig
  • Minpunten
  • Nog geen ontdekt
Bij Platte tv in Eindhoven geweest en prima geholpen door Shivan. Top deal gemaakt! Na een demonstratie van de Heos Sub was ik snel overtuigd! Inmiddels thuis, en zonder al te veel moeite sub aangesloten. ( wel ff eerst updaten ) Ben er blij mee
DENON HEOS SUBWOOFER REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooi vol geluid.
 | 13-06-2019
  • Pluspunten
  • prima geluid
  • vormgeving
  • Minpunten
  • je moet hem eerst updaten
Prima geluid in samen werking met mijn Heos AVR en andere draadloze Heos 3 boxen.
DENON HEOS SUBWOOFER REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Mooie bas
 | 30-05-2019
  • Pluspunten
  • Bas
  • Geluid
  • Minpunten
  • Groot
  • App Heos niet makkelijk
Mooie bas, maar eigenlijk zou je mij dat niet moeten vragen!;). Voor mij hoeft die dikke bas niet, maar de mannen hier in huis vinden het geweldig. Gelukkig goed te regelen!: In combi gekocht als Homecinema 5.1
DENON HEOS SUBWOOFER REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
de combi heosbar met de subwoofer is super
 | 29-05-2019
  • Pluspunten
  • bedieningsgemak
  • uitstraling
  • Draadloos
  • Minpunten
  • Geen
Een perfecte aanvulling op de heosbar is de subwoofer
DENON HEOS SUBWOOFER REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie krachtige Subwoofer
 | 29-05-2019
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • krachte subwoofer
  • Minpunten
  • Soms ineens zware bas
Gemakkelijk te koppelen aan de HEOS Bar. Bas gaat af en toe in eens omhoog. Dit is dan alleen op te lossen door de stekker er uit te halen. Verder mooi ding met top geluid.
DENON HEOS SUBWOOFER REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Flinke bas uit klein apparaat
 | 20-05-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Gemak
  • Geluid
Het geluid is prima. Het is weliswaar niet zo goed als de boxen die ik voorheen had, maar de Denon Heos kost ook slechts een fractie van mijn oude systeem. Daar staat tegenover dat het Heos systeem helemaal draadloos is. Tot nu toe werkt het feilloos.
DENON HEOS SUBWOOFER REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Subtiele bas
 | 27-04-2019
  • Pluspunten
  • Mooi vormgegeven
  • Perfect geluid
  • Minpunten
  • Instellen
De subwoofer is een onmisbaar product binnen je Heos-systeem. Zonder deze subwoofer mis je de diepte in de muziek. Jammer dat je de subwoofer niet heel makkelijk kan aanpassen qua volume.
DENON HEOS SUBWOOFER REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
goed geluid samen met heos bar
 | 13-03-2019
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • geluid
Mooie vormgeving en geluid.
DENON HEOS SUBWOOFER REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
perfect product
 | 09-03-2019
  • Pluspunten
  • uitstralimg
  • gebruikersgemak
  • Minpunten
  • geen
DENON HEOS SUBWOOFER REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
goed produckt
 | 04-03-2019
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • gebruiksgemak
  • goed geluid
DENON HEOS SUBWOOFER REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Zeer goed gebruikers gemak
 | 28-02-2019
  • Pluspunten
  • aansluiten
  • mooie vormgeving
  • Minpunten
  • geen
mooie vormgeving en gebruikers gemak