Onze winkels zijn deze week extra open - Bekijk de openingstijden
Onze winkels zijn deze week extra open - Bekijk de openingstijden
Denon HEOS Home Cinema Soundbar Reviews

DENON HEOS HOME CINEMA SOUNDBAR REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 105 reviews
599,-
493,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON HEOS HOME CINEMA SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prima Soundbar voor deze prijs
 | 12-01-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • prijs/kwaliteit
  • degelijk
  • Minpunten
  • Geen bluetooth
Het is een echte verrijking tov. de eenvoudige ingebouwde tv speakers. Was eenvoudig te installeren en na inleren van de tv afstandsbediening is het volume daarmee te regelen. Overige instellingen middels de app maar die heb je in de regel zelden nodig. Heb de optical kabel gebruikt; die is wat aan de korte kant (1 m). Verder netjes alle mogelijke kabels meegeleverd. De bar en subwoofer komen zeer degelijk over.
DENON HEOS HOME CINEMA SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Goed geluid voor de prijs die het heeft gekost
 | 11-01-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
Goede prijs geluidskwaliteits verhouding. Missen in eerste instantie wel een afstandsbediening, maar dat was bij aanschaf bekend. Nu na een paar dagen gebruik wordt dit niet meer gemist.
DENON HEOS HOME CINEMA SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Fantastisch geluid, makkelijk te ibstalleren
 | 08-01-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Gemak
  • Vormgeving
  • Subwoofer
  • Minpunten
  • Geen bleutooth maar dat wist ik
Gelukkig nog de HEOS zonder bleutooth kunnen scoren bij Plattetv.nl. Het geluid is fantastisch en voor het prijsverschil met de HEOS 2 serie vond ik het niet de moeite waard om 300 meer te betalen. Heel blij met deze uitvoering. Makkelijk te koppelen met mijn kleine HEOS. Geluid past zich prima aan. Het apparaat is makkelijk te synchroniseren met afstandbediening tv
DENON HEOS HOME CINEMA SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top produkt
 | 06-01-2019
Super goed geluid. Je moet alleen geen dolby surround verwachten. Dat heeft de verkoper ook eerlijk verteld waardoor ik niet een verkeerde verwachting had. De set is makkelijk te instaleren. De set heeft geen afstandsbediening alles gaat via de app die zeer gebruiksvriendelijk is. Met Spotify werkt de set fantastisch en klinkt geweldig. Met films is het geluid ook top. Genoeg effects. Kortom aanrader!
DENON HEOS HOME CINEMA SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische geluidservaring
 | 01-01-2019
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Geweldig geluid
  • Makkelijke bediening via app
Heel fijn geholpen door medewerkers, ook toen de instalatie zelf even wat verwarring bracht is er telefonisch goed uitleg gegeven en was het zo voor elkaar! Mooie uitstraling en geweldig geluid! Kortom super tevreden met deze aankoop!
DENON HEOS HOME CINEMA SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Blij met dit product
 | 29-12-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bediengemak
  • Vormgeving
  • Heos app
Mooi geluid, prachtige vormgeving en zeer handig in het gebruik. En dat voor die prijs, ik ben er dan ook zeer tevreden over. Eindelijk geen kabels meer door het huis.
DENON HEOS HOME CINEMA SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Geweldig voor TV en films, "leuk voor erbij" voor muziek.
 | 19-12-2018
  • Pluspunten
  • Koppelbaar met overige HEOS apparatuur
  • VOL film/TV geluid
  • Schitterend vormgegeven
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit bij muziek
  • Als de TV aan staat kan er geen draadloze verbinding worden gemaakt
  • de HEOS app (niet specifiek voor
In een ietwat megalomane doos kwam het product binnen, daar schrok van maar bij uitpakken bleken de afmetingen van speaker en woofer heel bescheiden. Fraai vormgegeven en mooi afgewerkt, een lust voor het oog. Ik heb voor deze HEOS set gekozen omdat ik in de rest van het huis al HEOS gebruik voor het afspelen van muziek naar grote tevredenheid over de geluidskwaliteit. Muziek over deze soundbar kan goed, maar vergeleken met de HS2 speakerlijn van HEOS valt deze in het niet. POSITIEF: de speakerset is een grote aanwist met betrekking tot TV/film geluid. Mooi, vol geluid en tegelijk duidelijk in het mid zodat dialogen goed te verstaan zijn. Een bijna bioscoop ervaring voor zover dat mogelijk is met een 2.1 setup. De grap bij ons in huis is nu dat we een grotere TV nodig hebben om het geluid bij het beeld te laten passen. #lifegoals. Bottom line is dat het een geweldig product is voor deze (afgeprijsde) prijs van €295,-
DENON HEOS HOME CINEMA SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goed geluid en mooi van vorm
 | 19-12-2018
  • Pluspunten
  • geluid
  • vorm
  • prijs.
  • Minpunten
  • geen bluethooth
DENON HEOS HOME CINEMA SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Mooie set voor een goede prijs!
 | 14-12-2018
Er zit geen afstandbediening bij, maar dat vind ik zelf prettig. VIA de ACR poort werkt de Home-Cinema set prima met je TV of Tuner afstandbediening. Set gaat wat traag aan, dat is soms storend.
DENON HEOS HOME CINEMA SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige aankoop van geweldig geluid!
 | 14-12-2018
  • Pluspunten
  • Snelle levering
  • Installatie gemak
  • Geluidskwaliteit
  • Schakelen tussen verschillende bronnen
  • Minpunten
  • Ondanks het bedieningsgemak via de app, toch het ontbreken van afstandsbediening
Super snel geleverd en heel gemakkelijk te installeren. Geluid is fantastisch van kwaliteit, ongeacht het volume!
DENON HEOS HOME CINEMA SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top product
 | 12-12-2018
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Minpunten
  • Geen afstandsbediening
Mooie soundbar met goed geluid!
DENON HEOS HOME CINEMA SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastish
 | 12-12-2018
  • Pluspunten
  • makkelijk aansluitbaar
  • goedgeluid
  • mooie vormgeving
  • bediening vanuit de app
  • draadloze sub
  • Minpunten
  • input wisselen kan alleen via de app
  • trage response rate
Beste aankoop van het jaar! de soundbar heeft fantastisch geluid in combinatie met de meegeleverde sub. aansluiten is een eitje. bediening via de telefoon heeft echter wel een trage response rate. maar werk zonder haperen.
DENON HEOS HOME CINEMA SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch product, mooi diep geluid, schitterend design en kinderlijk eenvoudige bediening.
 | 12-12-2018
  • Pluspunten
  • mooi vol en diep geluid
  • makkelijke bediening
  • allerlei 'oude' apparaten aansluitbaar via de 2,5" jack aansluiting mogelijk
  • snel schakelen tussen verschillende gebruikers
  • prijs-/kwaliteitverhouding
  • Minpunten
  • geen bluetooth
Ik heb dit product gekocht als aanvulling op het TV-geluid (Samsung QE65Q8DNAL) en de vervanging van een oude stereo-installatie. In deze tijd is het met Spotify kinderlijk eenvoudig om draadloos je eigen muziekkeuze af te spelen op een apparaat als dit. De soundbar kent een mooi vol en diep geluid. Er is sprake van veel bas en veel loudness zonder dat dit irritant is. Zowel muziek als de TV kent hiermee een vol en diep geluid. Precies wat ik wilde. De bediening via de app op je smartphone is kinderlijk eenvoudig. Een ander groot voordeel is dat ieder gezinslid of familie/vrienden zijn eigen smartphone kan koppelen (met een eigen muziek-abonnement uiteraard) en zodoende snel te schakelen tussen muzikale voorkeuren.
DENON HEOS HOME CINEMA SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Helder mooi geluid
 | 10-12-2018
Mooi vorm gegen, niet te lomp. Goed geluid. Ik denk dat je icm 2 draadloze speakers bioscoop geluid krijgt
DENON HEOS HOME CINEMA SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Mooi warm geluid
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Kwaliteit voor je geld
  • Niet duur
  • Uitbreidbaar
  • Mooie vormgeving
  • Minpunten
  • Kort kabeltje HDMI
  • Duurt even voordat hij de WIFI oppikt .
  • Kleine vertraging al sje de tv aanzet.
Maakt het geluid bij de tv een stuk mooier. Verder lekker mijn muziek op afspelen van Spotify. Helaas wel een behoorlijk kort HDMI kabeltje die net de tv plug ingang haalt.
DENON HEOS HOME CINEMA SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Prima beleving voor prima prijs.
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • Overall goed geluid
  • Prima styling
  • Aanpassing geluidinstelling
  • Minpunten
  • Wat vlak op midden tonen
  • Geen aan/uit schakelaar
  • Geen bluetooth
Goed geluid voor een prima prijs. Zuivere klank op hoog en meer dan genoeg bass, echter weinig detail op midden tonen voor alle muziek. Middels app zijn de geluidsinstellingen wel nog aan te passen. Voor mij werken Treble +4 en Bass +3 en Subwoofer -5 vrij goed. Vormgeving is prima, maar enkel zwart verkrijgbaar. LED indicatie op de voorkant is handig. Soundbar schakelt zelf over naar standby na inactiviteit, maar geen knop om compleet uit te schakelen. Genoeg aansluitmogelijkheden, echter GEEN bluetooth. Spotify en vele andere werken prima.
DENON HEOS HOME CINEMA SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Heerlijk geluid! Echt een aanrader
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Heldere bass
  • Makkelijk te installeren
  • Eenvoudige bediening
  • Minpunten
  • Geen Bluetooth
  • Geen ondersteuning Google Home
Wil je een film of concert beleven in jouw eigen huiskamer? Dan is dit de soundbar voor jou! Makkelijk te installeren. Zeer goede geluidskwaliteit en makkelijke bediening vanuit de HEOS app.
DENON HEOS HOME CINEMA SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Bevalt prima wat een sound
 | 07-11-2018
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Wifi
DENON HEOS HOME CINEMA SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Past mooi bij een platte TV
 | 14-07-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Wifi boxen
  • Minpunten
  • Altijd smartapp. nodig.
Superhandig dat je meerdere boxen er draadloos op kan aansluiten. Overal in huis hetzelfde muziek. Soms lastig dat je altijd je telefoon erbij moet hebben en dat er geen afstandsbediening bij zit. Vooral onhandig als iemand op je huis past.
DENON HEOS HOME CINEMA SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prima om het geluid van de TV te verbeteren
 | 25-06-2018
  • Pluspunten
  • geluid
  • bediening
  • Minpunten
  • gebruiksvriendelijkheid app
Geluid is goed. Voor een juiste aansluiting bied de online handleiding voldoende informatie. Gebruik de app op mijn mobiel. Om wat meer overzicht te houden overweeg ik een tablet hiervoor te nemen.