TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen zonder afspraak
Denon HEOS Home Cinema HS2 Soundbar Reviews

DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 232 reviews
518,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Super soundbar met super geluid.
 | 27-02-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Uitstraling
  • Kwaliteit
  • Mogelijkheden
Geweldige kwaliteit . Gekocht mede door goede en deskundige voorlichting door Tim van plattetv.nl
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige soundbar
 | 25-02-2019
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Geluid
  • Minpunten
  • Weet niet hoe ik de soundbar uit zet
Ik heb de soundbar een aantal weken geleden aangeschaft en ben er zo blij mee! Echt een aanrader. Makkelijk in te stellen en wat een waanzinnig geluid!
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Geweldige sound
 | 24-02-2019
  • Pluspunten
  • Geen kabels
  • Goed geluid
  • Mooi disign
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Elke geluid box appart bedienbaar
Mooi en strak en een fijn luister genot en geen gedoe met kabels
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Veel beter geluid dan het geluid van de tv, maar misschien had ik er te veel van verwacht.
 | 24-02-2019
  • Pluspunten
  • Meerdere units te koppelen
  • Goed merk
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Vreemde vorm van bar
  • Moeite met app
Prima product, maar connectoren met wifi via app lukt tot nu toe niet.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Perfect
 | 20-02-2019
  • Pluspunten
  • Perfect geluid
  • Mooie vormgeving
  • APP eenvoudig
  • Minpunten
  • geen
Voldoet ruimschoots aan de verwachting. Prachtig geluid.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Wat een super goeie soundbar
 | 19-02-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Makkelijk te bedienen via app
  • Minpunten
  • Geen afstandsbediening
Hele goeie soundbar super geluid staat heel goed onder me Sony tv
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Top !
 | 19-02-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Aansluitingen
  • Minpunten
  • Geen
Goed product. Prijs wel wat te veel
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Een zeer goede geluidservaring die zich gemakkelijk laat ervaren
 | 18-02-2019
  • Pluspunten
  • zeer goed geluid
  • gemakkelijke bediening
  • mooie uitstraling
  • goed volume
  • voor mij genoeg in- en uitgangen (HDMI, optical, COAX, etc)
  • Minpunten
  • goed wifi-netwerk vereist
  • vertraging van tv-geluid bij combinatie met Heos 1 boxen
  • mijn tv ondersteunt niet alle in- en uitgangen van de soundbar.
Ik ben zeer tevreden met deze aankoop. De Soundbar met draadloze subwoofer is een set die goed combineert met de Heos 1 boxen die ik al had. De bediening is eenvoudig via de Heos app. Wel loop ik nu tegen de grenzen van mijn WIFI netwerk aan, de soundbar wordt niet altijd herkend in de app. Geduld en een paar keer proberen, evt opnieuw opstarten, is dan een oplossing. Niet altijd even gemakkelijk De geluidservaring is zeer goed. Het geluid bij TV-programma's klinkt veel voller dan het geluid van de TV zelf. Bij films zit er ook veel meer actie in het geluid en beleef je de film veel beter. De combinatie met de Heos 1 werkt goed voor het afspelen van muziek. De combi met films is voor mij niet haalbaar. Er zit dan teveel vertraging van het geluid op de boxen. Waarschijnlijk een kwestie van instellingen en verbeteren van de wifi. Ik heb de set niet direct gekocht voor een surround geluid op alle boxen, wel voor meer bas in de muziek en daar ben ik zeer tevreden over.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
een prachtige en goede home cinema soundbar
 | 17-02-2019
  • Pluspunten
  • design
  • gebruiksgemak
  • goed geluid
  • makkelijk app
  • makkelijk installeren
dit product is om gezien te worden allen al om de vormgeving niet zo kolossaal prachtig geluid komen er uit de home cinema subwoofer werkt ook uitstekend . ik vindt dit een top product
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Wat een geluid zeg super
 | 14-02-2019
  • Pluspunten
  • Super mooi geluid
  • Ziet er goed uit
  • Past heel goed bij me Sony smart tv
  • Minpunten
  • Geen afstandsbediening
  • Bediening op de soundbar zelf en op de HEOS app
Hele mooie en goeie soundbar wat een geluid komt daar uit zeg top
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Mooi geluid, zowel film als muziek!
 | 11-02-2019
  • Pluspunten
  • Mooi geluid bij film en muziek
  • lekkere bass
  • mooi design
  • Minpunten
  • de app is wennen in het begin
  • 1 hdmi aansluiting
  • niet ui te breiden naar 5.1 set
Wij hebben de deze set nu al bijna 3 weken en zijn erg blij ermee. Het is een enorme verbetering van het tv-geluid en muziek kom er ook heel mooi uit. Het was wennen in het begin met de app maar daarna ging het prima.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Mooi vol geluid
 | 11-02-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • uiterlijk
  • gebruiksvriendelijk
  • Minpunten
  • vertraging in geluid
De heos heeft een mooi vol geluid waarmee je makkelijk een grotere ruimte kunt vullen. Nadat je door hebt hoe de app werkt ( beetje speuren ) werkt dit ook goed. Het is alleen erg lastig het geluid tussen de TV en de soundbar synchroon te krijgen , tot nu toe nog niet perfect gekregen.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super mooie vormgeving, krachtig geluid
 | 11-02-2019
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Goed geluid
  • Te koppelen met andere HEOS producten
  • Minpunten
  • Niet gevonden
Mooi vormgegeven en makkelijk in gebruik te nemen. Installatie via app gaat gemakkelijk. Na wat aanpassen in de instellingen geluid nu helemaal naar wens!
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Ideale soundbar
 | 09-02-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluid
  • HCR ingang (extra afstandbediening overbodig)
  • Alle kabels aanwezig
  • Minpunten
  • Prijzig
  • Geen surround gevoel
De soundbar is voldoende compact met een verbluffend geluid voor zowel muziek als het bekijken van tv. Verwacht geen surround geluid maar een degelijke allround geluidsverbetering van je woonkamer met alle streaming gemak en sharing.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi product
 | 09-02-2019
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geen
Past prima bij mijn Samsung tv. Goed geluid.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Bijzonder gebruiksvriendelijk
 | 07-02-2019
  • Pluspunten
  • goed geluid
  • gebruiksvriendelijke app
  • makkelijk te installeren
Ik ben zeer tevreden over de geluidskwaliteit. Deze soundbar is gemakkelijk en snel te installeren. Omdat alles draadloos is weinig kabels, dus weinig rommel. De app die erbij hoort om het apparaat te bedienen is razend handig en gebruiksvriendelijk. Wanneer je de koppeling maakt met je televisie kun je het geluid met de afstandsbediening van je televisie bedienen. Kortom zeer tevreden over deze soundbar
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtige soundbar met super mooi geluid.
 | 07-02-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Degelijk verpakt
  • Wifi
  • Minpunten
  • te laat gekocht
In de zomer begonnen met de Heos 1 HS2 met go pack, snel daarna een tweede aangeschaft voor mooi stereo geluid. Nu de Heos homecinema HS2 erbij gekocht. Installeren was zo gebeurt, alleen lukt het niet via de aux verbinding met de smartphone, maar met een ethernetkabel was de homecinema snel geïnstalleerd, daarna even omzetten naar de wifi. Geluid op TV geeft nu een mooi vo geluid, de dialogen in speelfilms zijn nu goed te verstaan. Muziek luisteren is een geweldige ervaring met een bijna voelbare bas. De bediening via de app was al bekend, dus dat gaf geen problemen. De geluidsinstellingen zijn in de app in te stellen naar de persoonlijke smaak. Middels een simpele handeling zijn alle speakers samen te voegen voor een nog mooier kamer vullend geluid. Geen spijt van deze aankoop.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Super
 | 03-02-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer tevreden
 | 31-01-2019
  • Pluspunten
  • Goede kwaliteit
Heb nu 4 boxen en 1 home cinema set en We zijn helemaal blij met de producten
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldig geluid, zeker ten opzichte van Sonos!
 | 31-01-2019
  • Pluspunten
  • prijs
  • kwaliteit
  • easy install
Geluidskwaliteit is zeer goed! Bij een vergelijkende test was ik aan het kijken (en luisteren) naar Sonos welke qua prijs vergelijkbaar is. Het geluid is echter dermate beter dat ik uiteindelijk toch gekozen heb voor de Heos