TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen zonder afspraak
Denon HEOS Home Cinema HS2 Soundbar Reviews

DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 232 reviews
518,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Perfect geluid en mooi ontwerp
 | 10-04-2019
  • Pluspunten
  • Perfect geluid
  • Mooi ontwerp
  • Minpunten
  • Andere mensen op hetzelfde draadloos netwerk kunnen verbinding maken met de soundbar ZONDER een wachtwoord in te hoeven vullen.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Wij zijn er zeer blij mee in combinatie met de tv.
 | 09-04-2019
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken
Je kunt de Soundbar goed bedienen met je tablet of smartphone. Zijn er zeer tevreden over.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooi product, goede kwaliteit
 | 08-04-2019
Geluid is echt perfect. Heb alleen een probleem met de bluetooth verbinding, maar kan daarvoor terug naar de winkel
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Topproduct
 | 08-04-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geen
Mooi product voor een mooie prijs
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Goed geluid, mooie vormgeving, instellen ietsje omslachtig
 | 07-04-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Mooie vormgeving
  • Mogelijkheid multiroom
  • Minpunten
  • Instellen omslachtig
Na het uitpakken van de soundbar en woofer heb ik beide aangesloten. Dat was eenvoudig: woofer heeft alleen voeding en de soundbar voeding en een geluidbron (in mijn geval een optische kabel). Vervolgens via de app geprobeerd de soundbar in te stellen. Dit lukte helaas niet op de "normale" manier, waarbij de telefoon draadloos zoekt naar de soundbar. In plaats daarvan moest ik een audiokabeltje tussen telefoon en soundbar aansluiten. Omdat telefoons tegenwoordig niet vanzelfsprekend een audioaansluiting meer hebben (waaronder de mijne) moest ik daar een verloopje voor zoeken. Daarna was het instellen vrij vanzelfsprekend en snel gebeurd. Vervolgens is het kiezen van een audiobron eenvoudig via de app te doen. Helaas is er geen mogelijkheid om dat met knoppen op de soundbar zelf te doen. Daar kun je alleen het volume regelen. De soundbar is ook via Google Home te koppelen. Via de Google Home app was de soundbar niet automatisch te vinden, maar door handmatig de HEOS account toe te voegen aan Google Home lukte dit wel. Helaas ondersteunt de soundbar nog niet veel commando's, maar dit zou met een firmware update begin dit jaar uitgebreid moeten worden, zodat via Google Assistent bijvoorbeeld gevraagd kan worden om bepaalde muziek af te spelen. Via de app zijn verder nog een aantal instellingen te vinden, waarmee het geluid naar eigen smaak kan worden gefinetuned. De soundbar kan via de app in een multi-room setup worden gebruikt, maar aangezien ik (nog) geen andere Heos speakers heb, kan ik daar nog niks over zeggen.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Een mooi geluid
 | 05-04-2019
Goed tebedienen me t je smartphoon of tablet moet allemaal even wennen
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Goede aanwinst
 | 01-04-2019
Wij zijn tevreden
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prima geluid en mooi ontwerp maar het instellen had wat makkelijker gekund.
 | 31-03-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Mooi product
  • Google home integratie
  • Minpunten
  • Instellen kan nog iets makkelijker
Bij de soundbar is een stap-voor-stap handleiding meegeleverd voor het installeren en instellen van de soundbar. Het installeren is eenvoudig, de soundbar en woofer van voeding voorzien, soundbar op een geluidsbron aansluiten en klaar. De subwoofer is draadloos met de soundbar verbonden. Vervolgens moet de soundbar ingesteld worden om met de app en het WiFi netwerk verbonden te worden. Dat zou via de app vrij makkelijk draadloos moeten kunnen, door op een knopje te drukken en de app te laten zoeken, maar dat werkte niet. Gelukkig was er ook nog een tweede optie een dat is door de telefoon met een mini jack kabeltje met de soundbar te verbinden. Aangezien steeds meer telefoons die aansluiting niet meer hebben, waaronder de mijne, was dat even een uitdaging, maar via een verloopje wel gelukt. Daarna is via de app vrij eenvoudig een geluidsbron te kiezen (tv/telefoon/Spotify/TuneIn/etc), hoewel ik de app niet heel overzichtelijk vind. Verder zijn er via de app nog instellingen mogelijk om het geluid te verbeteren (equalizer/geluidsvertraging). Dat werkt prima. Ik heb de soundbar ook vrij eenvoudig aan Google home toe kunnen voegen. Helaas ondersteunt de soundbar nu nog weinig commando's, maar dat zou binnenkort met een softwareupdate uitgebreid moeten worden.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Top apparaat met fantastisch geluid!
 | 30-03-2019
Fantastisch geluid uit een strak vormgegeven smartbar
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect geluid, en fijn geholpen
 | 28-03-2019
  • Pluspunten
  • mooie vormgeving
  • makkelijk aansluiten
  • compleet
Netjes en compleet verpakt, makkelijke bediening
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Super!
 | 16-03-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Design
  • Gebruikersgemak
  • Minpunten
  • Geen Apple AirPlay
We zijn heel tevreden over het design en het geluid. Het gebruikersgemak valt mij alleszins mee.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Supergeluid en diverse instelmogelijkheden met de app
 | 10-03-2019
  • Pluspunten
  • Perfect geluid
  • Bediening via app.
  • Instelmogelijkheden
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geluid en spraak moeilijk te synchroniseren
  • Geen
Even moeten wennen met de instelmogelijkheden van de app. Maar hierna fluitje van een cent. Streamen via WiFi veel beter dan via Bluetooth. Ik had een JBL maar deze is veel completer. Ben erg tevreden.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Erg tevreden
 | 08-03-2019
Goede kwaliteit helaas dus niet uit te breiden als 5.1surround maar dit weerhoudt mij niet alsnog ooit is de losse speakers met accu pack aan te schaffen. Als uitbreiding
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Wat een geluid
 | 08-03-2019
  • Pluspunten
  • Vorm
  • Subwoofer
  • Geluid
  • Minpunten
  • Geen
Een geweldig geluid als of je bij een film er midden in zit
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
top geluid !!
 | 06-03-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • vormgeving
  • Minpunten
  • alleen via app te bedienen
Wat een mooi geluid uit dit systeem en een strakke vormgeving van deze home cinema set
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Op zich een goede geluidskwaliteit
 | 05-03-2019
  • Pluspunten
  • Prima prijs kwaliteits verhouding
  • Verkopers vond ik heel aardig en deskundig zonder iets op te dringen
  • Minpunten
  • Niet echt
Heb de HS2 omgeruild voor de Heos bar plus subwoofer. En hier ben ik heel erg tevreden over. Ook de helpdesk bij het installeren was geweldig en geduldig.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Top produkt met goede geluidskwaliteit en super simpel te bedienen.
 | 05-03-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • bedieningsgemak
  • mooi design
  • Minpunten
  • niet gevonden
De soundbar is gemakkelijk aan te sluiten en via een app te bedienen. Het geluid is van een goede kwaliteit. Superblij mee.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super soundbar
 | 01-03-2019
Goede kwaliteit soundbar Ook in combinatie met andere heos 2 speakers
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top soundbar en subwoofer, heel makkelijk aan te sluiten en top geluid
 | 01-03-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Mooi geluid
  • Prijs kwaliteits verhouding
Helemaal blij mee. En vooral de goede service van platte tv.nl Nadat ik problemen had met me subwoofer, ben ik goed geholpen en heb uiteindelijk een nieuwe gekregen
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Verrassend goed geluid bij tv, media en radio
 | 28-02-2019
  • Pluspunten
  • geluidskwaliteit
  • fraaie vormgeving
  • compacte subwoofer
  • Minpunten
  • 1e installatie
  • gebruikersvriendelijkheid van de app
Twijfels of we voor deze set zouden gaan of toch de duurdere Heos soundbar met subwoofer. Met de 2 weken omruil garantie in gedachten voor de Home Cinema HS2 Soundbar gekozen. Het installeren van de app ging vlot, voordat het netwerk de soundbar had gevonden waren we een nachtje slapen verder. Maar eenmaal aan het draaien, zeer aangenaam verrast. Geen seconde spijt. Als Heos nu de app ook nog wat gebruikersvriendelijker maakt is het helemaal top.