Denon HEOS Home Cinema HS2 Soundbar Reviews

DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 232 reviews
491,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Goede uitleg van verkoper goede service
 | 04-01-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Bediening met 1 afstandsbediening voor alles
  • Minpunten
  • App installeren niet eenvoudig
Voldoet aan mijn eisen goede geluidskwaliteit bediening na installatie gemakkelijk
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een fantastische soundbar
 | 31-12-2019
  • Pluspunten
  • Erg goed geluid
  • Geweldige bioscoopervaring bij fillms
  • Eenvoudige installatie
  • Past bij ons precies op de voet van de tv
  • Makkelijk bedienen met afstandsbediening van tv
  • Minpunten
  • Tot nu toe geen.
We hebben deze soundbar aangeschaft, samen met een Samsung 65 inch Qled tv. De installatie was kinderlijk eenvoudig. We zijn er héél tevreden mee. Er is ongetwijfeld beter, maar wij vinden het geluid geweldig. Fantastisch geluid bij films (bioscoop ervaring) en de afgelopen week de top 2000 over de sounbar, genieten! Wij zijn erg blij, de buren wat minder (grapje)
Denon HEOS Home Cinema HS2 Soundbar Reviews
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-20 3,7 / 10
totale miskoop, vermijd dit product
 | 22-12-2019
  • Pluspunten
  • soundbar werkt goed met tv dmv kabel
  • Minpunten
  • matig geluid
  • draadloos hopeloos
  • veel te duur. Geen waar voor geld
  • summiere handleiding
  • moeilijk installeren
nagaat dat je voor bijna 500 euro een productkoopt dat je niet plug and play is, dan is dat heel slecht. De subwoofer linkt niet met de soundbar en er komt geen geluid uit als hij na reset wel koppelt. Het geluid valt zowieso tegen. Wat heb ik een spijt. wil inruilen tegen elke prijs.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Uitstekende kwaliteit prijs prestatie verhouding
 | 21-12-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Design
  • Prijs
Ik werd keurig te woord gestaan, er werd een kopje koffie aangeboden. En het beluisteren van de verschillende soundbars begon. Het verschil tussen wel en geen aparte subwoofer was goed te horen. De keuze was snel gemaakt,
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Perfect voor een normale woonkamer met prima geluid
 | 19-12-2019
  • Pluspunten
  • Mooi
  • Makkelijk te gebruiken
  • Goed geluid
  • Makkelijk te installeren
  • Minpunten
  • App kan iets beter
Ik was opzoek naar een goede betaalbare soundbar. Ik twijfelde tussen de Sonos en deze Denon. Na dat de verkoper mij beide had laten horen was de keuze snel gemaakt. De soundbar is makkelijk te installeren, even updaten en hij werk. De app is op zich prima maar af en toe even zoeken Ik heb uiteindelijk mijn tv opgehangen op de soundbar mooier neer te zetten. Al met al prima koop
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Topgeluid, mooi design en handig in gebruik
 | 17-12-2019
  • Pluspunten
  • Snelle connectie
  • Geweldige sound
  • Mooi design
  • Minpunten
  • In begin even puzzelen met de bediening
Afgelopen maand dit setje gekocht. Wat een geluid! Als muziekliefhebber kun je hier alleen maar van genieten. Het fijne is dat je ook de tonen handmatig kunt aanpassen. In het begin wel even goed uitzoeken hoe je het goed instelt, maar uiteindelijk wijst dit zich vanzelf. Ik ben er zeer tevreden mee! Ook de service van PlatteTV was zeer fijn!
Denon HEOS Home Cinema HS2 Soundbar Reviews
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top geluid
 | 15-12-2019
Perfect
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie vormgeving en mooi geluid
 | 13-12-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Geluid alsof je in de bioscoop zit
Alsof je in de bioscoop zit
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Topgeluid
 | 09-12-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Aansluiten
  • Alles wat je nodig hebt aan bekabeling zit erbij
  • Minpunten
  • Zou extra HDMI op mogen zitten
Vergeleken in de winkel tegenover andere van Sonos, Sony, LG en Samsung. Qua geluid en qua prijs een topper. Uit te breiden met losse Heos speakers. Bij ons in een kleine huiskamer is dat veel meer dan voldoende. Adviseur bij PlatteTV nam de tijd en had verstand van zaken. Erg blij mee!
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Soundbar, aangeschaft samen met nieuwe tv en als vervanging van een Bose 123 systeem, voldoet aan de verwachtingen.
 | 30-11-2019
Raymond Klantenservice Raymond 2:41 pm Goedendag PlatteTV bezoeker. Waarmee kan ik u helpen? PlatteTV bezoeker 2:43 pm Eerder 15-11-2019 kocht ik bij uw filiaal in Groningen al een tv Samsung qe55q80r met HEOS soundbar hs2. Dat wil ik mogelijk uitbreiden met 2 Denon HEOS 3 hs2 in het wit. Wat is uw uiterste black friday prijs? Raymond 2:44 pm Een klein momentje alstublieft, ik ben nog heel even bezig met een andere chat en zal u zo verder helpen! Bedankt 2:52 pm De HEOS 3 HS2 mag ik aanbieden voor 230 euro per stuk PlatteTV bezoeker 2:53 pm Dat is me te duur. Van de week bood u ze nog aan voor €199 per stuk. Raymond 2:54 pm Ik zie die geschiedenis daaran niet in alleen dat u naar tv\'s geinformeerd heeft 199 is helaas niet haalbaar PlatteTV bezoeker 2:55 pm Ze stonden er wel voor €199 op uw eigen site. Vreemd? Raymond 2:55 pm Dat bedrag kan ik jammer genoeg niet in orde maken helaas. PlatteTV bezoeker 2:56 pm En toen was het nog niet eens black vrijdag. Wat is de verklaring? Raymond 2:57 pm Durf ik niet aan te geven, momenteel niet te achterhalen. PlatteTV bezoeker 2:58 pm Nou, als jullie zo met klanten omgaan. Raymond 3:00 pm Excuses dat u het zo ervaart, gezien de enorme black friday drukte is dat antwoord achterhalen momenteel niet mogelijk daar nogmaals onze spijt PlatteTV bezoeker 3:02 pm Het gaat me ook niet om antwoord op een vraag, maar om een goed aanbod. Raymond 3:02 pm Eenmalig voor kan ik het als uiterste aanbieden voor 220,- per stuk PlatteTV bezoeker 3:05 pm Dank voor je reacties. Black friday is dus gewoon lariekoek bij plattetv.nl. Misschien eens aankaarten bij Kassa. Ik zoek mijn heil elders. Raymond 3:07 pm Jammer om te lezen dat u dit denkt, helaas kan ik op de HEOS 3 die tevens niet aan de black friday actie mee doen geen beter bod maken. Wij wensen u een fijne dag verder PlatteTV bezoeker 3:08 pm Bedankt Raymond. Van harte hetzelfde gewenst. Mvg. Gelezen Verbinding verbroken. Controleer uw internetverbinding en probeer het nogmaals. Begin de chat opnieuw
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi en vol geluid
 | 29-11-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Connectiviteit, kunt echt alles connected via Bluetooth of wifi
  • HDMI in en out
  • Minpunten
  • Slecht 1 HDMI out
  • Verbinden op WiFi
De denon bij mijn nieuwe tv gekocht; Sony 65xg9505. Na het aansluiten werkten het direct en geluid is dikke ????. Aansluiten stelt niets voor, op de WiFi krijgen was wel wat voor nodig. Ik heb een iPhone XR en dus geen jackplug aansluiting, hierdoor buurman moeten vragen om de denon op WiFi te krijgen. Ja gek genoeg moest dit via een 3,5 mm jackplug. Daarna werkt t perfect.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Uitstekend geluid!
 | 25-11-2019
  • Pluspunten
  • Stevige bas
  • Makkelijke bediening
  • goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Minpunten
  • geen beschrijving, aansluitmogelijkheden
Mooie vormgeving met mooi geluid
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Perfect!
 | 03-11-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Aansluitingen
  • Subwoofer
  • Automatisch overschakelen van ingangen
  • Fijne en makkelijke app
De Heos soundbar heeft een diepe, volle bas door de sub en klinkt hierdoor heel erg vol. Maar tegelijkertijd zijn de hoge en midden tonen kraakhelder. De soundbar heeft ook veel aansluitmogelijkheden waardoor ik veel apparaten hierop aan kan sluiten en wisselt ook automatisch tussen de ingangen
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Heel mooi geluid
 | 13-10-2019
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Aansluiten gaat vanzelf
  • Mooie vormgeving
  • Koppelen extra luidsprekers makkelijk
  • Minpunten
  • Bediening app bagger
Bedienings gemak kan veel beter App is erg onlogisch en eenvoudiger
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Perfect geluid.
 | 29-09-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Grootte van de sub.
  • Minpunten
  • Geen
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Heel goed
 | 24-09-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Makkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • Latency met audio
  • Grote sticker op de bovenkant is lastig te verwijderen
Wel veel verpakking. Aansluiten en installeren was zo gebeurd. Synchronisatie met de app ging vanzelf. In 5 minuten werkte het. Er was latency met de audio, in de app zit een optie om dat aan te passen. Duurde even maar is goed nu. Al met al tevreden.
Denon HEOS Home Cinema HS2 Soundbar Reviews
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een top product met wáánzinnig geluid!
 | 19-09-2019
  • Pluspunten
  • Waanzinnig zuiver geluid
  • Strak design
  • Geen afstandsbediening nodig!
  • Wifi icm spotify connect én bluetooth
  • Draadloze sub (alleen voedingskabel)
  • Minpunten
  • App is omslachtig en lastig in gebruik
De soundbar werd goed verpakt geleverd en het installeren was zeer gemakkelijk! Plug&play! Er zat een kartonnen mal bij voor het ophangen van het systeem wat erg handig was. Ik kom van 2 zuilspeakers af naar deze set, en had niet verwacht dat hier zo’n goed geluid uit zou komen! Echt geen spijt van deze aankoop. Het geluid komt natuurlijk niet achter je bank vandaan (mits je hem achter de bank legt), zoals concurrenten beweren dmv weerkaatsing tegen het plafond, maar het geluid wat van voren komt is waanzinnig! De draadloze subwoofer is erg handig en verbind automatisch. Bovendien doet deze wat het moet doen en dat is de buren gek maken! Uiteraard is dit allemaal in te stellen dmv een app. Dat maakt dan ook het enige minpunt; de app is erg omslachtig en veel dingen staan ‘verborgen’. Zoals vele recensies al vertelden had ik me hier al op voorbereid. Gelukkig stel je dit een maal in en heb je de app verder weinig nodig. De afstandsbediening van je televisie synchroniseer je makkelijk met de Heos, zo zet je hem harder/zachter of uit met de a.b. van je televisie bijv. Kortom een top installatie die echt wel voldoet aan het rijtje van de betere geluidinstallaties! Niet te vergelijken met een sounbar van 200 euro! Moet ik nog beginnen over het feit dat hij te verbinden is met wifi én bluetooth? Hij is voorzien van spotify connect, en de wifi verbinding werkt perfect! Ik las dat een minpunt dat er weinig aansluitmogelijkheden waren. Als je hem aansluit via de ARC hdmi heb je er maar 1 nodig.
Denon HEOS Home Cinema HS2 Soundbar Reviews
Denon HEOS Home Cinema HS2 Soundbar Reviews
Denon HEOS Home Cinema HS2 Soundbar Reviews
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een top product met wáánzinnig geluid,
 | 19-09-2019
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
super tevreden
 | 03-09-2019
ben super tevreden met mijn HS2 soundbar. Heel mooi vol geluid.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
top product
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • compact
  • helderheid geluid
  • gemakelijke aansluiting
  • Minpunten
  • weining persoonlijke instellingen
een topper in de woonkamer