Denon HEOS Home Cinema HS2 Soundbar Reviews

DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 127 reviews
579,-
463,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
super geluid en design
 | 21-01-2019
  • Pluspunten
  • mooi
  • geluid
  • samen met andere heos
De hs2 heeft een fantastisch geluid, als in een bioscoop. Vormgeving op pootjes is chique. Makkelijk te bedienen en werkt super samen met de heos5 en 1. Overal dezelfde muziek met super geluid.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Zeer goed
 | 16-01-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • De prijs
  • Mooi aanzien
  • Bediening eenvoudig
  • Minpunten
  • Geen
Ik heb altijd een homecinema gehad wist niet dat deze soundbar een homecinema kon overtreffen
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Fraai apparaat dat de muziek dichterbij brengt
 | 15-01-2019
  • Pluspunten
  • installatie
  • geluid
  • uiterlijk
  • streamen
  • Minpunten
  • HEOS app wat omslachtig
Erg tevreden over de Denon. Eenvoudige installatie. Makkelijk streamen van radio en Spotify! En ook via de afstandsbediening van de tv is het volume eenvoudig te regelen. De HEOS app vergt wel enige oefening.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima product met goede geluidskwaliteit
 | 14-01-2019
  • Pluspunten
  • Eenvoudige bediening dmv app
  • Goede geluidskwaliteit
  • Minpunten
  • Vind de pootjes niet mooi.
Deze soundbar nu enkele weken in gebruik. Ik ben er zeer tevreden mee, is gemakkelijk in bediening en heeft een goede geluidskwaliteit.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Mooi geluid!
 | 14-01-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • App met veel radiostations
  • Prijs kwaliteit
  • Vorm
  • Minpunten
  • Geen afstandsbediening
  • Geen uitknop (alleen standby)
Wij zijn blij met deze aankoop. Het geluid is mooi en warm. En hele vooruitgang met onze oude installatie. Wij moeten nog wel wennen aan de app waarmee alles bestuurd word. Met name het even wat zachter zetten van de radio,daarmee missen wij een simpele afstandsbediening. Maar daar en tegen komt er een mooi geluid uit. Goede prijs kwaliteit verhouding.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
prima aankoop, ben er blij mee
 | 14-01-2019
  • Pluspunten
  • goed geluid
  • geeft muziek weer via Airplay
  • Minpunten
  • niet echt
na jullie advies de Denon Homecinema HS 2 gekocht. Prima advies, ook om niet bij het merk van de TV te blijven. De HS2 verbeterd het geluid van de TV aanzienlijk. Ik ben er dus erg blij mee; helder hoog en midden geluid en prima bas. Installatie ging op zich wel goed, meer vereist wat aandacht omdat ook de instellingen van de TV moeten worden aangepast. Onduidelijk evenwel was hoe de subwoofer aan de praat kon komen. In tegenstelling van de wat in de gebruiksaanwijzing staat, was deze nl. niet gekoppeld aan de soundbar. Er zat noch op de soundbar, noch op de woofer een (druk)knop. Dat koppelen moest bij beiden met een pennetje (niet bijgeleverd, maar opengevouwen paperclip werkt ook), zoals die ook bij sommige smartphones gebruikt wordt om de simkaart te installeren. Geeft ook muziek weer van iPhone (via Airplay) en cd-speler (via optische ingang en Heos-app); er zijn ook andere bronnen mogelijk via de app.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Een prima product voor een goede prijs!
 | 13-01-2019
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Gekuid
  • Aansluiten
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Erg mooi en helder geluid.
 | 13-01-2019
  • Pluspunten
  • Geluid is helder en warm
  • Vormgeving
  • Kleine Sub, maar krachtig
  • Minpunten
  • Aanleg wifi
  • Hdmi ?
  • Alleen met muziek verder (tv uit) dan valt muziek even weg
Erg mooi en helder geluid. Ik heb een grote kamer waardoor ik de bass iets zwaarder heb gezet en het volume van de subwoofer iets hoger. De bass laat je soms echt schrikken (DiscoveryHD). Het beruchte nummer ;-) Decaf – White Clouds is niet te doen. Vinden de buren ook niet goed. Maar Aphex Twin – Ageispolis (Slowed) is erg mooi. Het aanleggen van het draadloze gebeuren is rommelig. Eerst telefoon aan de soundbar aangesloten via een audiokabel, maar dat werkte niet (uiteraard ?). Toen maar een langere ethernetkabel getrokken vanaf de router. Update van de app duurt een half uur. Wifi gegevens maar handmatig ingevoerd. Het bedienen ging prima, maar draadloos bleef niet in de lucht zonder kabel. Tot m’n verbazing was de volgende dag alles opeens goed. Ik had al ergens gelezen dat het geluid niet altijd even synchroon liep. Dat idee had ik ook met de zilverkleurige Denon hdmi. Ik heb m’n oude goudkleurige Action hdmi er tussen gezet en nu is het goed. En ja, het is verslavend. Ik hou de prijs van de Heos3 HS2 Bundel goed in de gaten.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
 
 | 12-01-2019
  • Pluspunten
  • Heel goed geluid
  • Werkt perfect via wifi en telefoon
  • Ik vind de app goed
  • Nu afgeprijsd (enkele dagen na aanschaf): veel waar voor je geld!
Zeer goed geluid. Zware Subwoofer. Ook muziek spelen wij erop. Geen boxen meer door de hele kamer.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Mooie soundbar met een goed geluid!
 | 10-01-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijke installatie
  • Goed geluid
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Geen
In de winkel een goede demonstratie gekregen met mijn favoriete muziek. Dat heeft mij echt overtuigd deze soundbar te kopen. Het installeren ging erg makkelijk. De app werkt ook naar behoren!
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Wat fantastisch mooi geluid
 | 09-01-2019
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak via app
  • Geluid zowel tv als streaming audio
  • Minpunten
  • Geen
Ik heb de soundbar nu een maand in huis en ben zeer tevreden! Had hiervoor een JBL SB350 en die klonk wat blikkerig met name bij praatprogramma’s. De HEOS geeft veel meer laag ook in gesproken programma’s. Ook als ik audio stream is dit een heel mooi geluid. Mooi vol geluid! Ook het bedoneingsgemak is top!!
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Super blij met deze keus!
 | 06-01-2019
  • Pluspunten
  • Uitbreidingsmogelijkheden
  • Prijs - kwaliteit
  • Minpunten
  • App is even zoeken hoe het werkt.
Ik ben erg blij met de keus die ik heb gemaakt. De app is even wennen maar als je snapt hoe het werkt werkt het prima. Ideaal om stap voor stap uit te breiden naar meer boxen j Huis.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
goed geluid en mooie vormgeving
 | 06-01-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • vormgeving
  • Minpunten
  • 1 hdmi aansluiting
prima aankoop
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Mooi aparaat:-)
 | 03-01-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Gebruiksgemak via app
  • Wifi
  • Mooi verpakt
  • Minpunten
  • Geen instelbare geluids modussen
Geweldig vermogen en geluid. Geluid is gelijk aan je TV te koppelen:-)
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Mooi geluid makkelijke intsallatie
 | 23-12-2018
  • Pluspunten
  • Mooie voormegving
  • goed geluid
  • Minpunten
  • geen surround met speakers
Echt een meerwaarde voor je TV, Mooi vol geluid. Heb ook de Heos speakers erbij gekocht. Geen surround , maar wel makkelijk te bedienen
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Geweldig geluid
 | 21-12-2018
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Minpunten
  • geen
Mooi en goed geluid en ideaal te bedienen met de app
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Best prima
 | 18-12-2018
  • Pluspunten
  • gewoon mooi
  • denon mooi geluid
  • app is prima op wekker functie na
  • Minpunten
  • aansluiten met HDMI lukt niet
  • als muziek aanstaan en tv gaat aan, gaat alle muziek uit, ook andere ruimten
  • geen wekker functie
De cinema is mooi, klinkt super. Moderne TV's die zo super plat zijn, hebben eigenlijk allemaal een cinema set nodig tegenwoordig. En deze is heel handig en kan ook nog gewoon via HEOS met de gewone muziek mee doen als de tv uit is
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Bioscoop geluid
 | 16-12-2018
  • Pluspunten
  • Vol geluid
  • Subwoofer is echt goed
  • Goede kwaliteit bouw product
  • Minpunten
  • App kan iets beter, maar geen dealbreaker.
Getwijfeld over Sonos en ook getest, maar dit klinkt gewoon voller. Zeker omdat er een subwoofer wordt bijgeleverd. De Bass heeft echt een punch die je voelt. De app is niet optimaal, maar zeker niet verkeerd. Streamen gaat prima. Ik ben erg tevreden. Een erg goede prijs waar je een bioscoopgeluid voor terugkrijgt.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
wachten nog op het iNFRA ROOD oog voor de andere apparaten aan te sluiten Komt de monteur nog voor terug
 | 12-12-2018
  • Pluspunten
  • sound bar doet het goed
  • subwoover nog niet
  • Minpunten
  • geen
  • n.v.t.
ziet er goed uit even afwachten voor de soundbar en de sub woover komt ook de monteur nog voor
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Prima soundbar met goede afterservice van plattetv
 | 12-12-2018
  • Pluspunten
  • Mooi geluid, stevige bas
  • Design past bij onze TV
  • Minpunten
  • Matige app
  • Bediening alleen via app
Tevreden met het product. De aansluiting was lastig omdat we de app matig vonden. Maar gelukkig was er hulp van jullie serviceafdeling. Het is even wennen voor ons, nitwits op dit gebied.