Denon HEOS Home Cinema HS2 Soundbar Reviews

DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 181 reviews
649,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Geluid van topkwaliteit
 | 22-05-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • bass
  • uitstraling
  • Minpunten
  • geen
Wat een mooi ding. Mooi geluid voor muziek en tv.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top product
 | 20-05-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Via WiFi.
Komt goed geluid uit en werkt perfect. De app is alleen even wennen
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Top team in Breda bij plat tv
 | 19-05-2019
  • Pluspunten
  • Geluid perfect
  • Gemakkelijk te instaleren
  • Heos ap top
  • Mooie vorm geving
  • Minpunten
Top aparatuur perfect geluid
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Geweldige toevoeging aan onze TV
 | 17-05-2019
  • Pluspunten
  • draadloze subwoofer
  • geluid
  • design
  • app
  • Minpunten
  • jammer dat je niet kunt uitbreiden naar 5.1 dolby
Mooi zuiver geluid wat een geweldige toevoeging geeft aan onze TV. Film en muziekbeleving is nu super, dit is genieten.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Gemakkelijker kan niet
 | 16-05-2019
  • Pluspunten
  • Gemakkelijke installatie
  • Geluid
  • Uitbreidingsmogelijkheden
  • Minpunten
  • Met deze set heb je enkel geluid van voren
Top apparaat, geluid is een dikke prima. Installatie ging automatisch.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
super geluid en een goede prijs-kwaliteisverhouding
 | 06-05-2019
  • Pluspunten
  • geuid bij films
Het geluid van vooral films,series en muziekzenders is veel beter. Voor praatprogramma's gebruik ik het geluid van de tv
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Geweldig product.
 | 23-04-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • bediening
  • vormgeving
  • Minpunten
  • geen
Werkt geweldig via de geinstaleerde App. via mobiele telefoon. Geluid is goed en door de aansluiting HDMI ARC te gebruiken werkt alles automatisch .
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Er zit een prachti g geluid in.
 | 19-04-2019
  • Pluspunten
  • Mooi van vorm
  • Minpunten
  • Niet kunnen ontdekken
Wij zijn zeer tevreden over het product.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prachtig geluid. Aanzetten via de iPad is even wennen.
 | 17-04-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Perfect bij de Samsung tv
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Mooi geluid, bediening kan beter
 | 16-04-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid ( tenslotte waar het om gaat )
  • Design
  • Minpunten
  • Bediening
  • Verbinding maken met app
Het geluid is prima, De bediening via de app is niet optimaal. Dingen zijn moeilijk terug te vinden, maar als je eenmaal weet waar alles zit gaat het wel. Verbinding maken is soms ook een probleem
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Perfect geluid en mooi ontwerp
 | 10-04-2019
  • Pluspunten
  • Perfect geluid
  • Mooi ontwerp
  • Minpunten
  • Andere mensen op hetzelfde draadloos netwerk kunnen verbinding maken met de soundbar ZONDER een wachtwoord in te hoeven vullen.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Wij zijn er zeer blij mee in combinatie met de tv.
 | 09-04-2019
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken
Je kunt de Soundbar goed bedienen met je tablet of smartphone. Zijn er zeer tevreden over.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooi product, goede kwaliteit
 | 08-04-2019
Geluid is echt perfect. Heb alleen een probleem met de bluetooth verbinding, maar kan daarvoor terug naar de winkel
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Topproduct
 | 08-04-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geen
Mooi product voor een mooie prijs
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Goed geluid, mooie vormgeving, instellen ietsje omslachtig
 | 07-04-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Mooie vormgeving
  • Mogelijkheid multiroom
  • Minpunten
  • Instellen omslachtig
Na het uitpakken van de soundbar en woofer heb ik beide aangesloten. Dat was eenvoudig: woofer heeft alleen voeding en de soundbar voeding en een geluidbron (in mijn geval een optische kabel). Vervolgens via de app geprobeerd de soundbar in te stellen. Dit lukte helaas niet op de "normale" manier, waarbij de telefoon draadloos zoekt naar de soundbar. In plaats daarvan moest ik een audiokabeltje tussen telefoon en soundbar aansluiten. Omdat telefoons tegenwoordig niet vanzelfsprekend een audioaansluiting meer hebben (waaronder de mijne) moest ik daar een verloopje voor zoeken. Daarna was het instellen vrij vanzelfsprekend en snel gebeurd. Vervolgens is het kiezen van een audiobron eenvoudig via de app te doen. Helaas is er geen mogelijkheid om dat met knoppen op de soundbar zelf te doen. Daar kun je alleen het volume regelen. De soundbar is ook via Google Home te koppelen. Via de Google Home app was de soundbar niet automatisch te vinden, maar door handmatig de HEOS account toe te voegen aan Google Home lukte dit wel. Helaas ondersteunt de soundbar nog niet veel commando's, maar dit zou met een firmware update begin dit jaar uitgebreid moeten worden, zodat via Google Assistent bijvoorbeeld gevraagd kan worden om bepaalde muziek af te spelen. Via de app zijn verder nog een aantal instellingen te vinden, waarmee het geluid naar eigen smaak kan worden gefinetuned. De soundbar kan via de app in een multi-room setup worden gebruikt, maar aangezien ik (nog) geen andere Heos speakers heb, kan ik daar nog niks over zeggen.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Een mooi geluid
 | 05-04-2019
Goed tebedienen me t je smartphoon of tablet moet allemaal even wennen
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Goede aanwinst
 | 01-04-2019
Wij zijn tevreden
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prima geluid en mooi ontwerp maar het instellen had wat makkelijker gekund.
 | 31-03-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Mooi product
  • Google home integratie
  • Minpunten
  • Instellen kan nog iets makkelijker
Bij de soundbar is een stap-voor-stap handleiding meegeleverd voor het installeren en instellen van de soundbar. Het installeren is eenvoudig, de soundbar en woofer van voeding voorzien, soundbar op een geluidsbron aansluiten en klaar. De subwoofer is draadloos met de soundbar verbonden. Vervolgens moet de soundbar ingesteld worden om met de app en het WiFi netwerk verbonden te worden. Dat zou via de app vrij makkelijk draadloos moeten kunnen, door op een knopje te drukken en de app te laten zoeken, maar dat werkte niet. Gelukkig was er ook nog een tweede optie een dat is door de telefoon met een mini jack kabeltje met de soundbar te verbinden. Aangezien steeds meer telefoons die aansluiting niet meer hebben, waaronder de mijne, was dat even een uitdaging, maar via een verloopje wel gelukt. Daarna is via de app vrij eenvoudig een geluidsbron te kiezen (tv/telefoon/Spotify/TuneIn/etc), hoewel ik de app niet heel overzichtelijk vind. Verder zijn er via de app nog instellingen mogelijk om het geluid te verbeteren (equalizer/geluidsvertraging). Dat werkt prima. Ik heb de soundbar ook vrij eenvoudig aan Google home toe kunnen voegen. Helaas ondersteunt de soundbar nu nog weinig commando's, maar dat zou binnenkort met een softwareupdate uitgebreid moeten worden.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Top apparaat met fantastisch geluid!
 | 30-03-2019
Fantastisch geluid uit een strak vormgegeven smartbar
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect geluid, en fijn geholpen
 | 28-03-2019
  • Pluspunten
  • mooie vormgeving
  • makkelijk aansluiten
  • compleet
Netjes en compleet verpakt, makkelijke bediening