Denon HEOS Home Cinema HS2 Soundbar Reviews

DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 208 reviews
599,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Geweldige geluidservaring
 | 20-08-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Prijs
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Bedieningsgemak
Prachtig apparaat wat nog wel lastig is te bedienen met de app op de telefoon. Is niet wat we gewend zijn, maar dat went hopelijk snel. Wel lijkt het geluid niet 100% synchroon te lopen met het beeld. Heb me er nog niet in verdiept. Het geluid is fantastisch!!
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Makkelijk bedienbare soundbar met een goed geluid
 | 05-08-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijke installatie
  • Handige app voor de bediening
  • Top geluid
  • Minpunten
  • Tot zover nog geen minpunten gevonden
De soundbar is makkelijk te installeren. Het geluid is erg goed en makkelijk te bedienen vanaf je telefoon. De prijs kwaliteit verhouding is prima. Het geluid is kamer vullend en met extra heos 1 speakers krijg je een geweldige bioscoop ervaring.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-30 6 / 10
Goed geluid
 | 30-07-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Minpunten
  • Te veel aansluitmogelijkheden
Goed apparaat maar heb problemen met het aansluiten via Google home hub, ben hiervoor in onderhandeling met support van heos
Denon HEOS Home Cinema HS2 Soundbar Reviews
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-35 6,7 / 10
Geweldig product met een goede sound
 | 30-07-2019
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Goed geluid
Goed product maar heb moeite met het aansluiten van het apparaat op Google smart hub, ben daarover in discussie met Heos support
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Heel erg mooi helder geluid, wij zijn er erg blij mee.
 | 27-07-2019
  • Pluspunten
  • Werkt met een ap
  • Plug en play
  • Erg mooi geluid
  • Uit te breiden met andere speakers
Eenvoudig aan te sluiten, in een paar stappen met de ap van Heos. Mooi helder geluid en de klanken zijn via de ap in te stellen.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Wij zijn erg blij en tevreden over onze aankoop
 | 26-07-2019
Gemakkelijk te bedienen via een App op je smartphone,. Je hebt oneindig veel muziek!
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Stijlvolle soundbar met prima geluid
 | 25-07-2019
  • Pluspunten
  • Prima geluid
  • Stijlvol design
  • Draadloze subwoofer
  • Alle benodigde kabels meegeleverd
  • Overzichtelijke app
  • Minpunten
  • Geen afstandsbediening
  • Instellen enkel via app
  • Via optical input is geluid niet synchroon (wel in te stellen via de app)
Deze Heos Soundbar gekocht i.c.m. nieuwe Philips tv. Instellen was even een uitdaging omdat ik de soundbar niet altijd aan wil hebben als ik tv kijk. Via HDMI arc is deze koppeling er altijd. De Philips tv heeft eigen goede speakers, daarom is het zonde deze uit te schakelen ten gunste van de soundbar. Koppeling via mediabox en optical input geeft wel die mogelijkheid. Wel moet dan via de Heos app de geluidsvertraging worden ingesteld. Nu loopt het synchroon en ben ik zeer tevreden. Enig gemis is wel de afstandsbediening, dit moet allemaal via de app. Verder geeft de app voldoende mogelijkheden om content te streamen. Alle benodigde kabels worden meegeleverd, dit is zeer goed verzorgd door Denon Heos.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer tevreden!!
 | 23-07-2019
Zeer tevreden met dit product, in zijn prijsklasse de beste die je kan kopen.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Goed geluid en veel mogelijkheden
 | 19-07-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Functionaliteit
  • Aansluitmogelijkheden
  • Mooie kast
  • Minpunten
  • Je hebt een app nodig
Ik was op zoek naar een mogelijkheid om het geluid van mijn televisie te verbeteren. Daarnaast moest het ook mijn radio gaan vervangen. Deze soundbar voldeed hier volledig aan met opties als Spotify, internet radio, een extra HDMI aansluiting en meer. Het geluid is daarbij erg goed. Er zit een draadloze subwoofer bij wat weer scheelt in bedrading. Alleen stekker voor 220V. Bediening gaat volledig met de HEOS app op telefoon of tablet, die is toch altijd al aanwezig. Dit dan ook wel het enige nadeel, je hebt de app nodig voor het instellen. Het volume kan dan wel weer eenvoudig geregeld worden met de afstandsbediening van de TV. Een echte aanrader, ondanks de prijs. Voor deze soundbar ben ik weer naar de winkel in Doetinchem geweest. Net als eerdere keren ben ik ook deze keer goed geholpen en ik kan zo'n bezoek dan ook aanbevelen.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
geweldig geluid
 | 18-07-2019
  • Pluspunten
  • super geluid
  • eenvoudige installatie
  • past precies bij tv
veel voor betaalbare prijs
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Heel tevreden met geluid, bediening en opties
 | 17-07-2019
  • Pluspunten
  • Er goed geluid
  • Goede prijs
  • EQ is aanpasbaar
  • Minpunten
  • Geen mogelijkheid voor 5.1 geluid, maar daar zit ik niet mee.
Aansluiten is heel eenvoudig, zeker wanneer de homecinema bekabeld is aangesloten op internet. Ik ondervind momenteel nog een vertraging van geluid wanneer aangesloten op mijn Philips tv, maar het lijkt erop dat dit niet een probleem van de Heos is. De mogelijkheid om de EQ te tweaken is zeldzaam op dergelijke homecinemasets en een nuttige functionaliteit. Ik ben blij met mijn keuze voor Heos en de kans is groot dat ik het aantal Heos apparaten de komende jaren uit ga breiden met speakers in andere ruimtes in huis. Goed klinkende speakers voor een goede prijs.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima geluid
 | 15-07-2019
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Mooi geluid
  • Minpunten
  • Is niet uit te breiden met extra boxen
Goede prijs kwaliteit verhouding
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Heel erg mooi geluid
 | 14-07-2019
  • Pluspunten
  • Mooi geluid.
  • Makkelijk aan te sluiten.
  • Kleine subwoofer maar wel een krachtpatser.
  • Goed prijs.
  • Goede informatie van personeel bij aankoop.
  • Minpunten
  • Ben er nog geen tegengekomen .
Na 2 TV'S te hebben gekocht bij platte tv nu ook de Heos soundbar met een subliem geluid. Zeer goed product wat zijn geld waard is en bioscoop geluid thuis.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top product wat je omver blaast!
 | 08-07-2019
  • Pluspunten
  • Erg zuiver
  • Design
  • Streaming opties
  • Minpunten
  • Bediening via een app
Een top soundbar voor een top prijs! Heel erg tevreden mee. De installatie ging erg vlot, alles wijst zich vanzelf. De geluidskwaliteit is spatzuiver en prettig om naar te luisteren!
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch geluid voor redelijke prijs
 | 06-07-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Design
  • Minpunten
  • Installatie
Ik heb deze soundbar nu een maand of 2. Hij is inmiddels flink in prijs gezakt. Maar echt zeer tevreden over het geluid. Vergelijkbaar met hifi vind ik. Ik had hiervoor Onkyo receiver met 4 boxen. Het enige minpunt is de installatie. Wifi + netwerkkabel nodig om firmware update binnen te krijgen. Eenmaal firmware update geïnstalleerd. Dan werkt alles perfect.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Helder mooi geluid
 | 25-06-2019
  • Pluspunten
  • Helder geluid
  • Te bedienen via bijna elke afstandsbediening.
  • Werkt heel eenvoudig samen met andere heos apparatuur
  • Neemt weinig ruimte in
  • Minpunten
  • Er hadden van mij wel meer HDMI ingangen op gemogen
Ik had een 5.1 surround setje binnen staan. En wilde wat anders, ik was bang dat ik met de heos soundbar minder geluid zou hebben, maar ik hoor zelfs meer. Ik heb nu geen achter speakers meer. Maar het geluid dat van voren komt is zoveel beter, stemmen zijn veel beter te verstaan en achtergrond geluiden hoor je ook ineens beter. Ik had al een heos in de keuken, die werken nu perfect samen als ik dat wil.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een geweldige soundbar voor een topprijs
 | 20-06-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen
  • Makkelijk in te stellen
  • Top geluid
  • Mooi design
  • Top prijs. Nergens goedkoper.
  • Minpunten
  • Geen
Echt een geweldige soundbar. Geweldig geluid, krachtige subwoofer en mooi design. Nergens goedkoper. Wij zijn er blij mee.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een geweldige soundbar voor een topprijs
 | 20-06-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen
  • Makkelijk in te stellen
  • Top geluid
  • Mooi design
  • Top prijs. Nergens goedkoper.
  • Minpunten
  • Geen
Echt een geweldige soundbar. Geweldig geluid, krachtige subwoofer en mooi design. Nergens goedkoper. Wij zijn er blij mee.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooi vol geluid uit compacte soundbar
 | 17-06-2019
  • Pluspunten
  • goed geluid
  • formaat ondanks grootte niet storend
  • heos app werkt mooi
  • aansluiten draadloze speakers ideaal
  • Minpunten
  • omschrijving installatie kan duidelijker m.n. tv aansluiting ivm interactieve tv
mooi geluid in te stellen naar eigen geluid wensen
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooi vol geluid. Verrasend goed.
 | 16-06-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Makkelijke installatie
  • Draadloze subwoofer
  • Minpunten
  • Geen harde aan-uit schakelaar
Mooie slanke soundbar met een verrassend goed geluid. Ook de draadloze subwoofer geeft een lekkere bas. Muziek is makkelijk te streamen via de Heos app.