Denon HEOS Home Cinema HS2 Soundbar Reviews

DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 160 reviews
799,-
519,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Supergeluid en diverse instelmogelijkheden met de app
 | 10-03-2019
  • Pluspunten
  • Perfect geluid
  • Bediening via app.
  • Instelmogelijkheden
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geluid en spraak moeilijk te synchroniseren
  • Geen
Even moeten wennen met de instelmogelijkheden van de app. Maar hierna fluitje van een cent. Streamen via WiFi veel beter dan via Bluetooth. Ik had een JBL maar deze is veel completer. Ben erg tevreden.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Erg tevreden
 | 08-03-2019
Goede kwaliteit helaas dus niet uit te breiden als 5.1surround maar dit weerhoudt mij niet alsnog ooit is de losse speakers met accu pack aan te schaffen. Als uitbreiding
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Wat een geluid
 | 08-03-2019
  • Pluspunten
  • Vorm
  • Subwoofer
  • Geluid
  • Minpunten
  • Geen
Een geweldig geluid als of je bij een film er midden in zit
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
top geluid !!
 | 06-03-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • vormgeving
  • Minpunten
  • alleen via app te bedienen
Wat een mooi geluid uit dit systeem en een strakke vormgeving van deze home cinema set
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Op zich een goede geluidskwaliteit
 | 05-03-2019
  • Pluspunten
  • Prima prijs kwaliteits verhouding
  • Verkopers vond ik heel aardig en deskundig zonder iets op te dringen
  • Minpunten
  • Niet echt
Heb de HS2 omgeruild voor de Heos bar plus subwoofer. En hier ben ik heel erg tevreden over. Ook de helpdesk bij het installeren was geweldig en geduldig.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Top produkt met goede geluidskwaliteit en super simpel te bedienen.
 | 05-03-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • bedieningsgemak
  • mooi design
  • Minpunten
  • niet gevonden
De soundbar is gemakkelijk aan te sluiten en via een app te bedienen. Het geluid is van een goede kwaliteit. Superblij mee.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super soundbar
 | 01-03-2019
Goede kwaliteit soundbar Ook in combinatie met andere heos 2 speakers
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top soundbar en subwoofer, heel makkelijk aan te sluiten en top geluid
 | 01-03-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Mooi geluid
  • Prijs kwaliteits verhouding
Helemaal blij mee. En vooral de goede service van platte tv.nl Nadat ik problemen had met me subwoofer, ben ik goed geholpen en heb uiteindelijk een nieuwe gekregen
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Verrassend goed geluid bij tv, media en radio
 | 28-02-2019
  • Pluspunten
  • geluidskwaliteit
  • fraaie vormgeving
  • compacte subwoofer
  • Minpunten
  • 1e installatie
  • gebruikersvriendelijkheid van de app
Twijfels of we voor deze set zouden gaan of toch de duurdere Heos soundbar met subwoofer. Met de 2 weken omruil garantie in gedachten voor de Home Cinema HS2 Soundbar gekozen. Het installeren van de app ging vlot, voordat het netwerk de soundbar had gevonden waren we een nachtje slapen verder. Maar eenmaal aan het draaien, zeer aangenaam verrast. Geen seconde spijt. Als Heos nu de app ook nog wat gebruikersvriendelijker maakt is het helemaal top.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Super soundbar met super geluid.
 | 27-02-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Uitstraling
  • Kwaliteit
  • Mogelijkheden
Geweldige kwaliteit . Gekocht mede door goede en deskundige voorlichting door Tim van plattetv.nl
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige soundbar
 | 25-02-2019
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Geluid
  • Minpunten
  • Weet niet hoe ik de soundbar uit zet
Ik heb de soundbar een aantal weken geleden aangeschaft en ben er zo blij mee! Echt een aanrader. Makkelijk in te stellen en wat een waanzinnig geluid!
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Geweldige sound
 | 24-02-2019
  • Pluspunten
  • Geen kabels
  • Goed geluid
  • Mooi disign
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Elke geluid box appart bedienbaar
Mooi en strak en een fijn luister genot en geen gedoe met kabels
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Veel beter geluid dan het geluid van de tv, maar misschien had ik er te veel van verwacht.
 | 24-02-2019
  • Pluspunten
  • Meerdere units te koppelen
  • Goed merk
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Vreemde vorm van bar
  • Moeite met app
Prima product, maar connectoren met wifi via app lukt tot nu toe niet.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Perfect
 | 20-02-2019
  • Pluspunten
  • Perfect geluid
  • Mooie vormgeving
  • APP eenvoudig
  • Minpunten
  • geen
Voldoet ruimschoots aan de verwachting. Prachtig geluid.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Wat een super goeie soundbar
 | 19-02-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Makkelijk te bedienen via app
  • Minpunten
  • Geen afstandsbediening
Hele goeie soundbar super geluid staat heel goed onder me Sony tv
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Top !
 | 19-02-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Aansluitingen
  • Minpunten
  • Geen
Goed product. Prijs wel wat te veel
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Een zeer goede geluidservaring die zich gemakkelijk laat ervaren
 | 18-02-2019
  • Pluspunten
  • zeer goed geluid
  • gemakkelijke bediening
  • mooie uitstraling
  • goed volume
  • voor mij genoeg in- en uitgangen (HDMI, optical, COAX, etc)
  • Minpunten
  • goed wifi-netwerk vereist
  • vertraging van tv-geluid bij combinatie met Heos 1 boxen
  • mijn tv ondersteunt niet alle in- en uitgangen van de soundbar.
Ik ben zeer tevreden met deze aankoop. De Soundbar met draadloze subwoofer is een set die goed combineert met de Heos 1 boxen die ik al had. De bediening is eenvoudig via de Heos app. Wel loop ik nu tegen de grenzen van mijn WIFI netwerk aan, de soundbar wordt niet altijd herkend in de app. Geduld en een paar keer proberen, evt opnieuw opstarten, is dan een oplossing. Niet altijd even gemakkelijk De geluidservaring is zeer goed. Het geluid bij TV-programma's klinkt veel voller dan het geluid van de TV zelf. Bij films zit er ook veel meer actie in het geluid en beleef je de film veel beter. De combinatie met de Heos 1 werkt goed voor het afspelen van muziek. De combi met films is voor mij niet haalbaar. Er zit dan teveel vertraging van het geluid op de boxen. Waarschijnlijk een kwestie van instellingen en verbeteren van de wifi. Ik heb de set niet direct gekocht voor een surround geluid op alle boxen, wel voor meer bas in de muziek en daar ben ik zeer tevreden over.
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
een prachtige en goede home cinema soundbar
 | 17-02-2019
  • Pluspunten
  • design
  • gebruiksgemak
  • goed geluid
  • makkelijk app
  • makkelijk installeren
dit product is om gezien te worden allen al om de vormgeving niet zo kolossaal prachtig geluid komen er uit de home cinema subwoofer werkt ook uitstekend . ik vindt dit een top product
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Wat een geluid zeg super
 | 14-02-2019
  • Pluspunten
  • Super mooi geluid
  • Ziet er goed uit
  • Past heel goed bij me Sony smart tv
  • Minpunten
  • Geen afstandsbediening
  • Bediening op de soundbar zelf en op de HEOS app
Hele mooie en goeie soundbar wat een geluid komt daar uit zeg top
DENON HEOS HOME CINEMA HS2 SOUNDBAR REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Mooi geluid, zowel film als muziek!
 | 11-02-2019
  • Pluspunten
  • Mooi geluid bij film en muziek
  • lekkere bass
  • mooi design
  • Minpunten
  • de app is wennen in het begin
  • 1 hdmi aansluiting
  • niet ui te breiden naar 5.1 set
Wij hebben de deze set nu al bijna 3 weken en zijn erg blij ermee. Het is een enorme verbetering van het tv-geluid en muziek kom er ook heel mooi uit. Het was wennen in het begin met de app maar daarna ging het prima.