U bevindt zich in:
Denon HEOS Bar Reviews

DENON HEOS BAR REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 67 reviews
999,-
699,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON HEOS BAR REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
SUPER geluid
 | 17-01-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Zonder subwoofer mooi geluid
  • Minpunten
  • Geen
DENON HEOS BAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top product met enorm installatiegemak.
 | 31-12-2018
  • Pluspunten
  • installateigemak
  • uitbreidingsmogelijkheden
  • Denon kwaliteit
  • Minpunten
  • eigenlijk nog geen kunnen vinden
Was op zoek naar een apparaat dat TV-geluid verbetert en muziek van het netwerk kon weergeven. Deze bar voldoet aan al mijn wensen. Zelfs ik kon de bar installeren, dus heel gebruiksvriendelijk. Wat een verder pluspunt is, is het gemak om uit te breiden. Zal danook wel gebeuren tzt. Het nog getwijfeld over Sonos, maar de jarenlange kwaliteit van Denon gaf voor mij de doorslag.
DENON HEOS BAR REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Zeer tevreden over geluidskwaliteit
 | 30-12-2018
  • Pluspunten
  • Installatie gemak
  • Geluidskwaliteit
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • App kan gebruiksvriendelijker
Installatie was eenvoudig, app is niet de meest gebruiksvriendelijke. Sommige opties zijn even zoeken maar al met al niets te klagen. Veel aansluitmogelijkheden en de meegeleverde afstandsbediening is ook een plus indien er bezoek is zonder Heos app toegang en de bar toch wil gebruiken. We hebben er een Heos Subwoofer bij genomen maar de bar heeft van zichzelf ook al voldoende power.
DENON HEOS BAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig geluid past mooi onder de TV
 | 11-12-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • activeren via HDMI lastig
mooi soundbar, aansluiten via optische kabel was even een dingetje via mijn tv, met de telefoon alle instellingen aan te passen via een app
DENON HEOS BAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Waanzinnig geluid en design
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Design
Heb deze gekocht zat tussen Sonos of denon te twijfelen maar geluid is 10 male x beter dan Sonos.
DENON HEOS BAR REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooi geluid en prachtig desing.
 | 19-11-2018
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Gebruiksgemak
Ik ben zeer tevreden over de HEOS Bar. Ik vind het design erg mooi en het voelt kwalitatief erg goed aan. Ook niet onbelangrijk is het geluid wat erg mooi is. Je kan het geluid niet vergelijken met een losse versterker en boxen maar dat lijkt me logisch
DENON HEOS BAR REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch
 | 17-11-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Design
  • Minpunten
  • Heos app
Mooi design, erg mooi geluid maar subwoofer mag niet ontbreken zeker voor films en muziek moet deze er gewoon bij
DENON HEOS BAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig
 | 28-10-2018
  • Pluspunten
  • mooi uiterlijk
  • installatie makkelijk
  • goed geluid
  • veel mogelijkheden
Wij zijn zeer tevreden over de HEOS bar. Er komt prachtig geluid uit en er zijn veel mogelijkheden om het geluid aan te passen naar wat jij het mooist vind. Ook heeft de bar een mooi en chic uiterlijk.
DENON HEOS BAR REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
eerder moeten doen!
 | 29-09-2018
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • makkelijk in te stellen
  • mooi geluid
  • bas en treble te regelen
  • veel aansluitmogelijkheden
  • Minpunten
  • eigenlijk niet kunnen bedenken
Ben zeer tevreden over deze aankoop. Land zitten dubben over de aanschaf van een soundbar. Uiteindelijk besloten en zeker geen spijt. Uitgekomen bij PlatteTV en wist, dat zij een mooie zaak in Amsterdam hebben. en aldaar aangeschaft
DENON HEOS BAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
mooi vol geluid ,mooi disgin
 | 04-09-2018
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • geluid
  • Minpunten
  • bediening
mooi product. we moeten al de mogelijkheden nog wel ontdekken.
DENON HEOS BAR REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige soundtrack met wat kinder ziektes in het begin
 | 24-08-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Bedienings gemak
  • Valt regelmatig in het begin van wiifi
DENON HEOS BAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
fantastich geluid, maakt homecinema set overbodig
 | 19-07-2018
  • Pluspunten
  • bedieningsgemak
  • geluidskwaliteit
  • design
  • Minpunten
  • lastig instellen
Het installeren en instellen was even een dingetje wat ons zonder hulp niet helemaal lukte, maar eenmaal ingesteld zijn we uitermate tevreden over de geluidskwaliteit van de HEOS bar. Laat zich nu ook bedienen met de AB van de Horizon-box. Verdere instellingen gaan makkelijk met de app die zich ook op 2 telefoons en 2 tablets laat installeren
DENON HEOS BAR REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Designspeaker met top geluid.
 | 29-06-2018
  • Pluspunten
  • Design
  • Geluidskwaliteit
  • Kwaliteit speaker behuizing.
  • Minpunten
  • Prijs
  • Meer geluidsinstellingen
  • Ingewikkelde app
Speaker zelf is een erg goed product. Alleen de app is even wennen. Misschien dat heos in de toekomst de app iets makkelijker kan maken. En met wat meer opties betreft instellen van geluid opzich. Nu kun je alleen de bass en treble. En dat is zeer minimaal wat je veranderd. Of een los apparaat wat dit kan regelen. Maar verder zeker zn geld waard.
DENON HEOS BAR REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldig geluid
 | 23-06-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • app
Het duurt even voordat je goed weet hoe de app werkt. Het geluid is geweldig
DENON HEOS BAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 13-05-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Vormgeving
Mooi apparaat en geweldig geluid komt eruit ook zonder subwoofer heb je zeker niet te klagen.
DENON HEOS BAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
goed geluid
 | 06-05-2018
  • Pluspunten
  • Klein
  • Minpunten
  • Geen
Het geeft een goed geluid maar met een subwoofer erbij zal het nog beter klinken maar zijn wel prijzig
DENON HEOS BAR REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Spectaculair geluid uit deze onwijs goede soundbar
 | 20-04-2018
  • Pluspunten
  • Gigantisch goed geluid
  • Muziek luisteren
Het geluid is gewoonweg perfect. Vrij makkelijk om te installeren en bedienen, maar af en toe toch even puzzelen. Als het allemaal lukt is het genieten.
DENON HEOS BAR REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Als geluidset niet echt stabiel
 | 12-04-2018
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • mooi geluid
  • Minpunten
  • niet stabiel
  • geen afstandsbediening
  • Je kan het niet uitzetten
  • Teveel stappen in de app om muziek af te spelen.
  • Hoge prijs
Aansluiten op je tv wordt niet uitgebreid genoeg aangegeven. Er worden kabels meegeleverd in de doos die niet allemaal worden besproken in het installatieboekje. Niet echt stabiel de bar kan je aansluiten met de Heos7 waarvan ik er 2 heb. Als surround maar dan zijn de Heos 7 bijna niet of amper te horen. Of als groep maar dan vliegt de bar er regelmatig weer uit de groep. Als je zoveel geld uitgeeft dan verwacht je betere resultaten. Uiteindelijk heb ik spijt van de aankoop. Er zijn in deze prijsklasse stabielere producten te koop. Mijn dochter heeft een ander merk en zit met het geluidset verder van de wifi dan ik maar die heeft nooit problemen. Aanrader is dit set te kopen maar als je problemen ondervind het binnen een maand te retourneren. Het is te duur om maar te blijven proberen en steeds het servicecentre van Heos te blijven bellen. Of laat de mannen van Plattetv het bij jou thuis controleren. Maar als het allemaal werkt is het een lust voor het oor!
DENON HEOS BAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ontzettend goed product met super geluid.
 | 12-04-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
Mooi en goed product. Super goed geluid. Blij met deze aankoop.
DENON HEOS BAR REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prima geluid en makkelijk aan te sluiten
 | 10-04-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bediening op bar
  • Aansluiting
  • Minpunten
  • App
Prima kwaliteit en snel aan kunnen sluiten. Gebruiksgemak van bijbehorende app is helaas minder.