U bevindt zich in:
Denon HEOS 7 HS2 Wit Reviews

DENON HEOS 7 HS2 WIT REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 56 reviews
399,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON HEOS 7 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Platte tv is uiteindelijk toch goedkoopste
 | 15-07-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Geluid
  • Minpunten
  • Niet draadloos
Mooi design, geweldig geluid en makkelijk te bedienen
DENON HEOS 7 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Perfect geluid voor grote ruimtes/buitenopstelling
 | 28-06-2019
  • Pluspunten
  • Bas
  • Ruimtelijk geluid
  • Prijs
  • Bediengemak
  • Minpunten
  • Handgreep
De HEOS 7 geeft een vol, ruimtelijk geluid. Zowel naar voren als naar achteren heb je een uitstekende weergave. Het is niet nodig om een subwoofer te gebruiken, want de HEOS 7 geeft voldoende bas. Afmetingen en gewicht zijn prima: niet te zwaar alhoewel een handgreep zoals bij de HEOS 5 wel handig zou zijn geweest. IK heb de HEOS 7 zowel binnen als buiten gebruikt en ben zeer tevreden over dit model.
DENON HEOS 7 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Geweldig geluid en gemakkelijk te installeren
 | 02-06-2019
  • Pluspunten
  • Goed afgewerkt
  • Prachtig geluid
  • Minpunten
  • Samenwerking tussen app van Heos en Spotify kan beter
  • Volumeafstelling werkt via kleine schermschuifknop
Geïnstalleerd in de woonkamer als stereoset, via Devolo Magic netwerk. Werkt prima met Spotify Connect en andere diensten. Automatische update van software. Gemakkelijk te koppelen en weer uit elkaar te halen als je een box elders wilt gebruiken, zoals bij een tuinfeest. Elke box heeft zijn eigen naam.
DENON HEOS 7 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Wat een geweldig product
 | 17-05-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Kracht en volume
  • Geen problemen ondervonden met de heos app
  • Minpunten
  • Nog geen accu in dus is niet draagbaar
Deze box was voor ons eigenlijk bedoeld als zijnde bijbox. Maar dit product heeft zo'n geweldige geluids kwaliteit. Dat deze als volwaardig muziek installatie gebruikt kan worden. Wij gebruiken hem in onze eetkamer wat open verbonden is met onze woonkamer en open keuken. Dat bevalt heel erg goed. Het is echt een hele goede en ruimte vullende geluidskwaliteit verdeeld over alle 3 de ruimtes. Zelfs als ik in mijn tuin zit kan ik genieten van deze box met goede kwaliteit. Ik heb dit product samen gekocht met de sound bar van heos die bijna overbodig word door de heos7. Echter ben ik daar ook zeer over te spreken. Maar bij de heos 7 heb ik mezelf echt verbaasd wat voor goed geluid er uit die box komt. Overigens ook erg goed en netjes geholpen bij platte tv.
DENON HEOS 7 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooie start voor kamervullend geluid
 | 12-05-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen via app
  • Vol en diep geluid
  • Genoeg power al met 1 box
  • Minpunten
  • Buiten de APP wellicht wat IT kennis nodig
  • Bij gebruik van 2 zou een staand model handiger zijn
Na veel wikken wegen over op digitale boxen. Heb al combi geluisterd in winkel. Zeer vol geluid. Besloten met 1 te starten om vermogen te testen in huis ipv winkel. Overweeg 2 of in combi met subwoofer maar weet nu zeker. Het geluid is al super en ga binnenkort aanvullen met 2 HEOS 3 voor de ultieme surround belevenis.
DENON HEOS 7 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Waar voor je geld
 | 05-04-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Design
  • Input mogelijkheden
  • Uitbreidingsmogelijkheden
  • Minpunten
  • Installatie kan eenvoudiger
De Denon HEOS7 HS2 is een mooi vormgegeven speaker die aardig wat weegt. De speaker wordt zeer netjes verpakt geleverd samen met voeding en benodigde kabels: coax/aux, UTP, en voeding (UTP is wel kort, dus voor hardwire is een eigen kabel geen overbodige luxe als je hem wat verder van je internet aansluitpunt wilt opzetten). Het aansluiten gaat betrekkelijk eenvoudig via de HEOS app en het aansluiten van de coax kabel. We gebruiken de speaker in de woonkamer en het geluid is fantastisch. Natuurlijk is het een enkele speaker en daarmee geen stereo opstelling, maar de bas is krachtig en de hoge tonen helder (in de app zit ook een equalizer). De speaker heeft een hoog vermogen en kan makkelijk de woonkamer van geluid voorzien. Het is makkelijk om de inputbron van de speaker te wisselen via de app. Gebruik van spotify met de speaker werkt naadloos. We gebruiken hem niet/weinig met bluetooth, dus daar kan ik weinig over zeggen. Al met al een zeer mooi product, dat voldoet aan de hoge verwachtingen die je bij denon audioproducten mag hebben. Als de levensduur conform verwachting is een product dat het geld meer dan waard is. Een aanrader!
DENON HEOS 7 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Mooi product, geniet er elke dag van !
 | 28-02-2019
Mooi product, geniet er elke dag van ! alleen het koppelen in de App mislukt soms
DENON HEOS 7 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
mooi product met lekker geluid
 | 22-02-2019
  • Pluspunten
  • makkelijk te koppelen
  • goed geluid
  • Minpunten
  • hoofdzakelijk via app
makkelijk aan te sluiten aan de overige Heos, geeft lekker geluid. enig nadeel is dat alles via app/wifi loopt (heb haat/liefde verhouding met mobiel en wifi)
DENON HEOS 7 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Goede muziekkwaliteit met veel praktisch gemak
 | 09-02-2019
  • Pluspunten
  • Kamervullend geluid
  • Vormgeving
  • Functionaliteiten met de app
  • Minpunten
  • Lip sync via bluetooth Apple tv
Kamervullend geluid ongeacht of de muziek hard of zacht staat. Mooie vormgeving, die minder prominent aanwezig is dan we in eerste instantie dachten. Combinatie met de Heos-app biedt erg veel functionaliteiten en de aansturing met meerdere apparaten is top. Het enige minpunt was de lip sync i.c.m. Netflix op de Apple tv (via bluetooth).
DENON HEOS 7 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Dit product is een echte aanrader als alleen het beste goed voor u is.
 | 09-02-2019
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Design
  • Geluid
  • Minpunten
  • Geen you tube op applicatie.
De heos 7hs voldoet aan al je wensen.
DENON HEOS 7 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Goed product, bass te overheersend
 | 12-01-2019
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Dreunende bass
  • Effect bass verminderen geeft minder mooi geluid
Met app makkelijk in te stellen en te gebruiken. Geluid mooi en vol maar met een sterk doordreunende bass. Door de bass laag (-5) in te stellen is de dreun minder maar is het geluid minder "vol". IK vraag me daarom nu af of 2 boxen van de 5 serie een betere keuze hadden geweest.
DENON HEOS 7 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Top apparaat
 | 07-01-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • installatie
  • Minpunten
  • werking app
DENON HEOS 7 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Mooi vol geluid
 | 05-01-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Volume
  • Minpunten
  • App
Na jaren sonos te hebben gehad nu over op HEOS. In vergelijking met de Sonos play 5 gen 1 is deze qua geluid toch echt wel een stuk beter. Vooral laag op laag volume is stuk beter. De app om te bedienen is bij Sonos beter, maar naar even wennen zekers goed.
DENON HEOS 7 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Hifi van nu,
 | 16-12-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Wi-Fi en Bluetooth
  • Minpunten
  • Dr gedoe met wificonnect
  • Heos app is niet geheel intuïtief
Mooie vormgeving en geluid. Ik ga er nog 1 aanschaffen.
DENON HEOS 7 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
HEaring Outstanding Sound
 | 10-12-2018
  • Pluspunten
  • Helder geluid
Een prachtig product. Reviews gelezen dat de app niet goed zou zijn maar dat is allemaal prima in orde hoor. We hebben nu eens voor de kleur wit gekozen en deze is boven verwachting chique. Het belangrijkste in het geluid, de keuze was Sonos of Heos. Sonos klinkt wat dof, Heos geeft een crystal clear geluid.
DENON HEOS 7 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldiig
 | 11-11-2018
Gemakkelijke bediening en fantastische geluidskwaliteit. Een aanrader.
DENON HEOS 7 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Speaker met kracht en een mooi design
 | 20-10-2018
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Vol geluid
  • Makkelijke bediening
  • Snel verplaatsbaar
  • Krachtig geluid
Deze speaker heeft een hoog gebruikersgemak. Zo geïnstalleerd. Via een handige app te besturen.
DENON HEOS 7 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch geluid, zeker icm met subwoofer.
 | 17-08-2018
Mooie speakers met een nog mooier geluid. Genieten vanaf ds eerste dag.
DENON HEOS 7 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastisch geluid, eenvoudig bedieningsgemak
 | 03-08-2018
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Vormgeving
  • Compact
  • Snel muziek horen
Het is een fantastische box. Je hoort kristalheldere klanken en de bas hoor je ook uitmuntend.
DENON HEOS 7 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig geluid.
 | 20-07-2018
  • Pluspunten
  • Eenvoudig aan te sluiten
  • Mooie sound
  • Minpunten
  • Met home cinema is het volume niet apart te regelen
Je staat er echt versteld van de kwaliteit die uit die luidspreker komt, gewoonweg "subliem".