U bevindt zich in:
Denon HEOS 7 HS2 Wit Reviews

DENON HEOS 7 HS2 WIT REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 69 reviews
399,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON HEOS 7 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige aankoop
 | 16-04-2020
  • Pluspunten
  • mooie vormgeving
  • ongekend fantastisch geluid
  • simpel te bedienen met de app
  • Minpunten
  • slaapgebrek doordat ik niet kan stoppen met luisteren
Vorig jaar een Heos 7 aangeschaft en deze bevalt zo goed dat ik nu een 2e heb aangeschaft. Heel eenvoudig te installeren en te bedienen met de Heos app. Apparaten met elkaar koppelen was een eitje en het resultaat geweldig. Echt optimaal genieten van een fantastisch stereo geluid in de huiskamer heb. Echt top!
DENON HEOS 7 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Helemaal geweldig
 | 14-04-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Gemak icm spotify
  • Minpunten
  • Geen
Ik was al in het bezit van een HEOS 7 en zag de super scherpe aanbieding bij plattetv.nl dus gelijk besteld. Huiskamer is nu helemaal gevuld met perfecte bas en helder geluid. Zeer aan te raden
DENON HEOS 7 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima product met een snelle levering
 | 07-04-2020
Ik heb er inmiddels 4 in huis staan. Prima speakers. Voldoen aan al mijn eisen.
DENON HEOS 7 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Leuk design, donders goed geluid
 | 01-04-2020
  • Pluspunten
  • Geluid is echt top
  • Design
  • Bediening is prima
Na een lange zoektocht terecht gekomen bij HEOS. De HEOS 7 is geen kleine jongen, gelukkig wel kleiner dan de doos deed vermoeden. Na het uitpakken de handleiding erbij. Via de HEOS app kan de speaker aan het thuisnetwerk gekoppeld worden. Dat ging moeizaam, maar dat kwam doordat ik op de "Bluetooth" knop drukte in plaats van de "Connect". Na het juiste knopje gevonden te hebben (;)) kon ik het apparaat koppelen en direct gebruiken. Via Spotify is het makkelijk streamen. Via de aparte HEOS app kan je ook gewoon radio luisteren. Bediening via de app is prima. Geluid is echt top, lekker bij laag volume. Met mooie diepgang. Volume kan flink opgeschroefd worden. Verbazingwekkend hoeveel geluid uit zo\'n "kleine" box komt. Wij zijn zo tevreden dat we er een HEOS 5 bij besteld hebben voor in de keuken!
DENON HEOS 7 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch apparaat geweldige kwaliteit!
 | 22-03-2020
  • Pluspunten
  • Alleen maar pluspunten
  • Minpunten
  • Geen
Geweldig produkt van een uitstekende kwaliteit!
DENON HEOS 7 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige speaker
 | 13-03-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Bediengemak
  • App werk goed
  • Minpunten
  • nog niet kunnen ontdekken
Wat een geweldenaar deze speaker. Geluid is werkelijk geweldig vult de ruimte goed en de bas is heerlijk aanwezig . Gewoon een super speaker voor een mooie prijs. Kijk niet verder deze moet je kopen.
Denon HEOS 7 HS2 Wit Reviews
DENON HEOS 7 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Gemakkelijk apparaat met mooi geluid
 | 02-02-2020
Geweldig product, alleen vertraging TV geluid via Bluetooth. Op bekabeld netwerk aangesloten en alles perfect.
DENON HEOS 7 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtig muziekgeluid in heel het huis
 | 31-01-2020
  • Pluspunten
  • Prachtig geluid
  • Gemakkelijk te installeren
  • Eenvoudig te combineren met andere Heos apparatuur
  • In kwaliteitscategorie niet duur
Onlangs heb ik een tweede Heos 7 aangeschaft. De geluidskwaliteit van dit apparaat is geweldig. Gemakkelijk overal in huis te plaatsen en ook eenvoudig te combineren met andere Heos toestellen middels de HEOS app. Voor de prijs van de Heos 7 is er geen vergelijkbare apparatuur op de markt.
Denon HEOS 7 HS2 Wit Reviews
Denon HEOS 7 HS2 Wit Reviews
DENON HEOS 7 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldig geluid
 | 19-01-2020
  • Pluspunten
  • Scherpe prijs
  • Mooi toestel
  • Geweldig geluid
  • Minpunten
  • Geen pre-selectie knoppen
De levering was voorzien in de namiddag, maar is pas laat op de avond toegekomen...maar dat kan plattetv natuurlijk niet aan doen. Het product op zich bevalt mij uitstekend en dit vooral aan de scherpste prijs die te vinden was.
DENON HEOS 7 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
geschikt voor doel
 | 09-01-2020
  • Pluspunten
  • kleur
  • vorm
  • audio
  • prijs
  • bedieningsgemak
  • Minpunten
  • geen, tot op heden
zeer tevreden over deze aankoop. Zowel het functioneren als geluid en vorm zijn tot volle tevredenheid
DENON HEOS 7 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Zeer tevreden
 | 22-12-2019
Mooie ruimtelijke klank, voldoet zeker aan de verwachtingen. Hoge en lage tonen goed op elkaar afgestemd. Het moderne uitzicht is mooi meegenomen en past in elk interieur.
DENON HEOS 7 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtig kwaliteitssysteem met alle hedendaagse mogelijkheden
 | 21-07-2019
  • Pluspunten
  • Denon geluidskwaliteit
  • koppeling met andere heos apparaten
  • Draadloos
  • veel configuratie mogelijkheden
  • Heos app
  • Minpunten
  • Geen
Prachtig geluid geeft deze Heos7. Merkbaar dat HEOS van Denon is. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en eindelijk een systeem die voldoet aan de hedendaagse mogelijkheden zoals alles bedienen met heos app en het connecten met andere heos apparaten.
DENON HEOS 7 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Platte tv is uiteindelijk toch goedkoopste
 | 15-07-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Geluid
  • Minpunten
  • Niet draadloos
Mooi design, geweldig geluid en makkelijk te bedienen
DENON HEOS 7 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Perfect geluid voor grote ruimtes/buitenopstelling
 | 28-06-2019
  • Pluspunten
  • Bas
  • Ruimtelijk geluid
  • Prijs
  • Bediengemak
  • Minpunten
  • Handgreep
De HEOS 7 geeft een vol, ruimtelijk geluid. Zowel naar voren als naar achteren heb je een uitstekende weergave. Het is niet nodig om een subwoofer te gebruiken, want de HEOS 7 geeft voldoende bas. Afmetingen en gewicht zijn prima: niet te zwaar alhoewel een handgreep zoals bij de HEOS 5 wel handig zou zijn geweest. IK heb de HEOS 7 zowel binnen als buiten gebruikt en ben zeer tevreden over dit model.
DENON HEOS 7 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Geweldig geluid en gemakkelijk te installeren
 | 02-06-2019
  • Pluspunten
  • Goed afgewerkt
  • Prachtig geluid
  • Minpunten
  • Samenwerking tussen app van Heos en Spotify kan beter
  • Volumeafstelling werkt via kleine schermschuifknop
Geïnstalleerd in de woonkamer als stereoset, via Devolo Magic netwerk. Werkt prima met Spotify Connect en andere diensten. Automatische update van software. Gemakkelijk te koppelen en weer uit elkaar te halen als je een box elders wilt gebruiken, zoals bij een tuinfeest. Elke box heeft zijn eigen naam.
DENON HEOS 7 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Wat een geweldig product
 | 17-05-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Kracht en volume
  • Geen problemen ondervonden met de heos app
  • Minpunten
  • Nog geen accu in dus is niet draagbaar
Deze box was voor ons eigenlijk bedoeld als zijnde bijbox. Maar dit product heeft zo'n geweldige geluids kwaliteit. Dat deze als volwaardig muziek installatie gebruikt kan worden. Wij gebruiken hem in onze eetkamer wat open verbonden is met onze woonkamer en open keuken. Dat bevalt heel erg goed. Het is echt een hele goede en ruimte vullende geluidskwaliteit verdeeld over alle 3 de ruimtes. Zelfs als ik in mijn tuin zit kan ik genieten van deze box met goede kwaliteit. Ik heb dit product samen gekocht met de sound bar van heos die bijna overbodig word door de heos7. Echter ben ik daar ook zeer over te spreken. Maar bij de heos 7 heb ik mezelf echt verbaasd wat voor goed geluid er uit die box komt. Overigens ook erg goed en netjes geholpen bij platte tv.
DENON HEOS 7 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooie start voor kamervullend geluid
 | 12-05-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen via app
  • Vol en diep geluid
  • Genoeg power al met 1 box
  • Minpunten
  • Buiten de APP wellicht wat IT kennis nodig
  • Bij gebruik van 2 zou een staand model handiger zijn
Na veel wikken wegen over op digitale boxen. Heb al combi geluisterd in winkel. Zeer vol geluid. Besloten met 1 te starten om vermogen te testen in huis ipv winkel. Overweeg 2 of in combi met subwoofer maar weet nu zeker. Het geluid is al super en ga binnenkort aanvullen met 2 HEOS 3 voor de ultieme surround belevenis.
DENON HEOS 7 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Waar voor je geld
 | 05-04-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Design
  • Input mogelijkheden
  • Uitbreidingsmogelijkheden
  • Minpunten
  • Installatie kan eenvoudiger
De Denon HEOS7 HS2 is een mooi vormgegeven speaker die aardig wat weegt. De speaker wordt zeer netjes verpakt geleverd samen met voeding en benodigde kabels: coax/aux, UTP, en voeding (UTP is wel kort, dus voor hardwire is een eigen kabel geen overbodige luxe als je hem wat verder van je internet aansluitpunt wilt opzetten). Het aansluiten gaat betrekkelijk eenvoudig via de HEOS app en het aansluiten van de coax kabel. We gebruiken de speaker in de woonkamer en het geluid is fantastisch. Natuurlijk is het een enkele speaker en daarmee geen stereo opstelling, maar de bas is krachtig en de hoge tonen helder (in de app zit ook een equalizer). De speaker heeft een hoog vermogen en kan makkelijk de woonkamer van geluid voorzien. Het is makkelijk om de inputbron van de speaker te wisselen via de app. Gebruik van spotify met de speaker werkt naadloos. We gebruiken hem niet/weinig met bluetooth, dus daar kan ik weinig over zeggen. Al met al een zeer mooi product, dat voldoet aan de hoge verwachtingen die je bij denon audioproducten mag hebben. Als de levensduur conform verwachting is een product dat het geld meer dan waard is. Een aanrader!
DENON HEOS 7 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Fantastisch geluid, lastig installeren maar als dat eenmaal voor elkaar is prima in gebruik.
 | 28-02-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Installatie
Getwijfeld tussen sonos5 en Heos 7 maar naar mijn mening heeft de Heos net wat voller/beter geluid. Installeren is wat moeizaam maar eenmaal voor elkaar is hij in gebruik echt dikke prima. Persoonlijk vind ik de vormgeving mooier van de Heos 7.
DENON HEOS 7 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Mooi product, geniet er elke dag van !
 | 28-02-2019
Mooi product, geniet er elke dag van ! alleen het koppelen in de App mislukt soms