Denon HEOS 5.1 Home Cinema Pakket 1 Reviews

DENON HEOS 5.1 HOME CINEMA PAKKET 1 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 8 reviews
2196,-
1746,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON HEOS 5.1 HOME CINEMA PAKKET 1 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Wow wat een aanwinst super geluid, lijkt wel een bioscoop
 | 07-06-2019
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Super geluid
  • Minpunten
  • App kan beter
Wat een ervaring , super geluid. Net of je midden in de film zit
DENON HEOS 5.1 HOME CINEMA PAKKET 1 REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Top product. Geweldig geluid
 | 05-10-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Instelgemak
  • Goede connectiviteit
  • Minpunten
  • Prijs
Na lang zoeken gekozen voor heos by denon. Nu 2 weken in bezit en nog geen moment spijt. Heerlijk geluid. Weer een genot om muziek te luisteren
DENON HEOS 5.1 HOME CINEMA PAKKET 1 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top product zeer tevreden over, de instelling was even wat lastiger maar alles werkt perfect nu.
 | 28-08-2018
DENON HEOS 5.1 HOME CINEMA PAKKET 1 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Heerlijk geluid icm Heos 7
 | 17-08-2018
Genieten vanaf de eerste dag. Werkelijk prachtig geluid.
DENON HEOS 5.1 HOME CINEMA PAKKET 1 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fabelachtig geluid en ongekende mogelijkheden
 | 28-07-2018
  • Pluspunten
  • mogelijkheden uitbreiding
  • aansluitmogelijkheden
  • Minpunten
  • installatie
de installatie was wel even een dingetje, heb toch wel wat uurtje gestoeid om alles aan de praat te krijgen. nu het allemaal draait en ik alle mogelijkheden bekijk merk ik een geweldige installatie in huis te hebben gehaald. inmiddels ga ik ook nog kijken om het systeem verder uit te breiden met extra speakers.
DENON HEOS 5.1 HOME CINEMA PAKKET 1 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prima systeem, ga nog wel verbetering toepassen op stereo gebied
 | 03-02-2018
  • Pluspunten
  • Zeer goed film geluid
  • Bediening
  • Vormgeving
  • Installatie
  • Compact
  • Minpunten
  • Stereo
Heb de Heos 1 ingeruild (met bijbetaling)voor 2 Heos5 luidsprekers... Wil nog 2 Heos7 luidsprekers aanschaffen voor het stereo gedeelte. Dus ik hoop dat ik mijn aankoopbedrag terug win!!? :) Zodat ik bij jullie de Heos7 hiermee kan aanschaffen!! Voor de rest klinkt het systeem super met tv en films!!!
DENON HEOS 5.1 HOME CINEMA PAKKET 1 REVIEWS
productRatingStar-30 5,7 / 10
Mooi geluid bij actiefilms
 | 03-02-2018
  • Pluspunten
  • Vol en ruimtelijk geluid
  • draadloos
  • Minpunten
  • kritisch op stabiel wifi
  • kan niet uitgezet worden
Installatie was best een gedoe. Kritisch op stabiel Wifi.. App niet gebruikersvriendelijk. Vooral bij films met veel actie geweldig geluid. Bij gewone Tv-uitzendingen overtreft hij mijn eerdere goedkopere soundbar nauwelijks. Muziek oké, maar evenaart een goede receiver natuurlijk niet.
DENON HEOS 5.1 HOME CINEMA PAKKET 1 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtig produkt, goed geluid
 | 31-12-2017
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Werking
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Gaat alleen uit met de stekker eruit
Erg tevreden over de heos bar in combinatie met sub en heos 1 speakers. Geluid is geweldig. Bedienig is prima, al kon de app wel wat makkelijker. Onderlinge verbinding gaat erg goed.