U bevindt zich in:
Denon HEOS 5 HS2 Zwart Reviews

DENON HEOS 5 HS2 ZWART REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 37 reviews
369,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON HEOS 5 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mijn beste koop in jaren.
 | 10-01-2019
  • Pluspunten
  • Snel en eenvoudig te installeren
  • Geweldig geluid
  • Minpunten
  • Geen
DENON HEOS 5 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Geweldig geluid. Mooie bas.
 | 31-12-2018
  • Pluspunten
  • snelle verbinding wifi
  • eenvoudig koppelen
  • mooie bas
  • Minpunten
  • handvat had anders gemogen
  • heeft lichtnet stroom nodig
De Heos 5 HS2 liet zich zeer gemakkelijk installeren. Ook het koppelen aan de HEOS soundbar is een fluitje van een cent. Ook afzonderlijk zeer goed te gebruiken. Volume meer dan voldoende voor een middel grote tot grote woonkamer. Handzaam en maakt snel verbinding via wifi.
DENON HEOS 5 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Top speaker met fantastisch geluid
 | 08-12-2018
DENON HEOS 5 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Prachtig geluid uit een relatief kleine speaker
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • Volle geluidsweergave
  • Relatief klein
  • Minpunten
  • Prijzig
Deze HEOS 5 speaker biedt heel goed geluid en is toch (relatief) klein. Zowe bas, hoge- en midtonen komen hier goed uit. Wij gebruiken dese speaker in de keuken als aanvulling op de Bar en 2xheos3 in de woonkamer.
DENON HEOS 5 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
super
 | 04-12-2018
  • Pluspunten
  • fantastisch geluid
  • draadloos
  • mooie vormgeving
  • Minpunten
  • geen afstandbediening
geen draden meer in huis. Perfect geluid en mooi design. kan dit product iedereen aanraden !!!
DENON HEOS 5 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
prachtige speaker ,goed geluid, eenvoudig te koppelen
 | 27-11-2018
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • geluid
  • aansluitgemak
  • krachtig
geweldige aanvulling op mijn andere heos speakers, ruimte vullend en een mooi geluid
DENON HEOS 5 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Mooi geluid en makkelijk te installeren.
 | 16-10-2018
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Makkelijke bediening
  • Makkelijk aan te sluiten (weliswaar met een klein beetje geduld)
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Minpunten
  • De geluidsinstellingen kunnen niet gewijzigd worden
Ik heb de Denon Heos 5 hs 2 uitgekozen op basis van reviews en een prijs/kwaliteit vergelijking. De geluidsbox stelt me zeker niet teleur! Een mooi diep geluid en makkelijk te bedienen via de Spotify app.
DENON HEOS 5 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Super audio perfecte aanvulling op de cinema bar
 | 15-10-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Kleur wit
  • Vormgeving
  • HEOS multiroom integratie
  • Aansturing met Alexa
  • Minpunten
  • “Prijs”
  • Alexa en spotify over HEOS werkt niet
Mooi geluid en door witte kleur niet opvallend. Past goed met HEOS app bij de andere apparaten en Alexa kan er eenvoudig mee overweg.
DENON HEOS 5 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Bijzonder goed geluid uit een mooi vormgegeven apparaat!
 | 14-10-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Formaat
  • Technische mogelijheden
  • Design
Geluid kwaliteit is echt bijzonder voor dit formaat speaker. Na het eenvoudig aan melden van de speaker op je WiFi netwerk, zijn er eindeloze afspeel mogelijkheden. Ook is hij heel makkelijk te koppelen met de andere Heos speakers.
DENON HEOS 5 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Geluid is prima,allen ook al zet je de bass laag vind ik hem soms toch nog iets te hard
 | 10-10-2018
  • Pluspunten
  • Design
DENON HEOS 5 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig geluid. Genieten van de muziek
 | 14-09-2018
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Prachtig geluid
  • Makkelijk in gebtuik
  • Minpunten
  • Niet snoerloos
Zeer blij met de aankoop. Prachtige klanken. Goed te reguleren.
DENON HEOS 5 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Dit is een kwalitatief hoogstaand product.
 | 22-06-2018
  • Pluspunten
  • Uitstekend geluid
  • Mooie vormgeving
  • Eenvoudige Heos app
Value for money. Zo kun je de Heos 5 gerust beoordelen. Als je een stijlvol audioproduct wilt aanschaffen met een uitzonderlijk goed geluid. Kies dan voor deze Heos 5. Kan in zijn eentje moeiteloos de hele kamer vullen met een warm en helder audiogeluid zoals je dat van Denon mag verwachten.
DENON HEOS 5 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Blij met deze aanschaf!
 | 22-06-2018
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluid
  • gebruiksgemak
  • Minpunten
  • Zou nog wel wat meer instellingsmogelijkheden hebben.
Ik heb deze Heos enkele weken geleden aangeschaft en ben er heel blij mee. Heel makkelijk switchen tussen radio en Spotify, bedienen vanuit elke ruimte of bed. Prima geluid voor 1 box. Hij ziet er mooi uit, kortom aanrader. En heel fijn dat je er andere boxen eventueel op aan kunt sluiten.
DENON HEOS 5 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Snelle levering en prima geregeld zoals altijd!
 | 14-06-2018
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Handige app.
  • Minpunten
  • Geen
Mooi vol geluid voor zo'n klein apparaatje!
DENON HEOS 5 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Makkelijk in te stellen, top geluid
 | 12-05-2018
  • Pluspunten
  • Design
  • Makkelijk in te stellen
  • Super geluid
  • Mooie bas
Goeie aanvulling op mijn Heos AVR, werken perfect als vervangers van mijn achterste surrounds. Zeer mooi geluid.
DENON HEOS 5 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Supermooi geluid
 | 25-04-2018
/
DENON HEOS 5 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Meer dan ik er van had verwacht
 | 22-03-2018
  • Pluspunten
  • Vol en helder geluid
  • Makkelijk installeerbaar
  • App gebruikersvriendelijk
  • Minpunten
  • Geen
Makkelijk aan te sluiten. Vanwege grootte kamer er twee aangeschaft, hierom extra korting gekregen. Zeer helder en vol stereo geluid. HEOS app is gebruikersvriendelijk en werkt goed.
DENON HEOS 5 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Goed geluid en mooie vormgeving
 | 12-02-2018
  • Pluspunten
  • geluid
  • vomgeving
Een mooie vormgeving en samen met de Soundbar een mooi goed geluid in de gehele woonkamer
DENON HEOS 5 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prima geluid, ook voor de geoefende luisteraar.
 | 24-01-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
Simpele bediening, heel goed geluid.
DENON HEOS 5 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Voldoet aan audio verwachtingen wat het belangrijkst voor mij is
 | 20-01-2018
  • Pluspunten
  • Audio
  • Vormgeving
  • Eenvoudig te gebruiken
  • Minpunten
  • Energie verbruik
  • Opstarten duurt even
Tevreden over het geluid. Bas iets verminderd. Heb twee hs2 5 gekocht voor stereogeluid in woonkamer. Bediening is alleen mogelijk als er wifi is. Bluetooth is mogelijk meer kies ik niet voor.