U bevindt zich in:
Denon HEOS 5 HS2 Wit Reviews

DENON HEOS 5 HS2 WIT REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 56 reviews
379,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON HEOS 5 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Fantastisch geluid, mooi design en super handige aansturing via telefoon
 | 07-06-2020
  • Pluspunten
  • Geweldig geluid
  • Mooi design
  • Super handig aan te sturen
  • Minpunten
  • Geen
Was al tijdje op zoek naar deze uitvoering. Jammer dat hij uit de handel is. Super blij dat ik er nog een kon vinden bij Platte tv.
DENON HEOS 5 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Ik ben 99% tevreden.
 | 20-04-2020
  • Pluspunten
  • geluid
  • vormgeving
  • gebruiksgemak
  • Minpunten
  • kan niet echt uit gezet worden.
Ben erg tevreden over dit produkt. Vind het alleen jammer dat de blauwe lampjes blijven knipperen als ik de Heos 5 HS2 niet gebruik.Het verdient aanbeveling een aan uit knop te installeren of de mogelijkheid op de HEOSapp te creeren dat dit op afstand gebeurt.
DENON HEOS 5 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
In één woord geweldig
 | 28-02-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Bluetooth
  • Minpunten
  • Bluetooth vertraging bij beeld én geluid
Een nieuwe woning en eigenlijk geen zin meer in een installatie, bestaande uit losse componenten en kabels. Mijn zwager had een mooie set staan van Sonos wat een erg mooi geluid gaf, maar ik wilde \'iets anders\'. Al grasduinend op internet kwam ik bij het HEOS systeem van Denon uit. En het eerste wat me opviel was de vormgeving, in één woord prachtig. Maar dan is er altijd de twijfel: hoe is het geluid, hoe zien deze speakers er in het echt uit? Wat nu als ze tegenvallen? Het is toch best een uitgave want eigenlijk zou ik twee speakers willen in verband met het in stereo kunnen koppelen. Na lang dubben en muziek luisteren via de smartphone, kwam er een aanbieding langs die ik niet voorbij kon laten gaan en heb ik, \'op goed geluk\', twee HEOS 5 HS2 aangeschaft. Wel in de kleur zwart natuurlijk. De volgende dag al werden de speakers geleverd, bedankt PlatteTv.nl en bij het openen van de doos werd ik meteen blij. Wat een prachtige speakers, mooie vormgeving, mooie kleur zwart, en niet al te groot, precies goed eigenlijk. Het installeren duurde even, maar goed, goed lezen is ook een vak ;-) en na installatie van de speakers en de app, de speakers meteen even uitgeprobeerd. Wat een aangename verrassing! Wat een mooi vol geluid! Dit had ik niet verwacht van \'slechts\' twee speakers. De bediening via de app gaat makkelijk en connectiviteit via bluetooth is handig omdat je ook Youtube, podcasts of muziek via de browser kunt streamen. De speakers kun je als stereopaar koppelen, wat echt een nog mooier geluid geeft. Maar je kunt ook makkelijk een speaker in de keuken zetten en een speaker in de woonkamer laten staan en dan slechts van één speaker gebruik maken. Via de app kun je het geluid (bas en treble) bedienen en op de speaker zelf kun je het geluid harder, zachter of uit zetten. Zijn er dan geen nadelen aan deze speakers? Eigenlijk niet, maar als ik echt iets moet noemen is dat het geluid via bluetooth, van bijvoorbeeld ZiggoGo of een clip via Youtube, vertraging heeft. Luister je alleen muziek via Youtube dan is dit natuurlijk geen probleem. En voor de TV kun je natuurlijk altijd nog een Soundbar aanschaffen. Al met al ben ik erg tevreden met de aankoop bij PlatteTv en natuurlijk de HEOS speakers. Echt geen moment spijt gekregen van de aankoop.
Denon HEOS 5 HS2 Wit Reviews
Denon HEOS 5 HS2 Wit Reviews
Denon HEOS 5 HS2 Wit Reviews
DENON HEOS 5 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
geweldige aanvulling op de denon set!
 | 15-08-2019
  • Pluspunten
  • prijs
  • mooi geluid (laag midden en hoog)
  • koppelen via wifi en bluetooth
  • krachtig
  • gebruiksvriendelijk
  • Minpunten
  • geen accu
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding voor iemand die op budget een top set wil! Zelfs in de tuin fantastisch geluid. Goed bereik met wifi om te koppelen aan mijn denon set. Ook nog heel gemakkelijk in gebruik (zelfs de vrouw kan er mee omgaan).
Denon HEOS 5 HS2 Wit Reviews
DENON HEOS 5 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Perfect, huiskamervullend geluid!
 | 05-08-2019
  • Pluspunten
  • Gebruiksgemak
  • Makkelijke installatie
  • Geluidkwaliteit
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Heeft stopcontact nodig
Prima product dat helemaal voldoet aan de verwachtingen. Makkelijk te installeren en gebruikersvriendelijk.
DENON HEOS 5 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Fijne speaker
 | 05-08-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Mooi formaat
  • Makkelijke bediening
Hele fijne speaker, goed geluid!
DENON HEOS 5 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch
 | 29-06-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • App
  • Combineren met andere producten van Heos
Erg goede geluidskwaliteit welke eventueel makkelijk te combineren is met bestaande Heos boxen d.m.v de app van Heos. Vanwege de geluidskwaliteit heb ik gekozen voor Heos t.o.v de andere aanbieders van dit systeem, bijvoorbeeld Sonos. In het verleden heb ik erg getwijfeld over Sonos of Heos ivm de “spookverhalen” betreffende de app van Heos maar dit is dus echt niet het geval, het is reuze handig en de geluidskwaliteit van Heos vind ik beter, maar dat is natuurlijk altijd persoonlijk.
DENON HEOS 5 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
erg makkelijk te installeren met de HEOS app.
 | 15-06-2019
  • Pluspunten
  • goede en duidelijke app
  • mooi vol en duidelijk geluid
  • makkelijk te koppelen aan wifi en mobiel
  • doet wat er wordt beloofd
  • prijs/kwaliteit
  • Minpunten
  • geen accu
Het installeren gaat erg soepel en makkelijk. Geluid is mooi vol en zuiver. Mooi vormgegeven en wat ook erg fijn is dat je het volume handmatig kunt aanpassen. Aux ingang werkt feilloos en koppelen onderling gaat erg snel en makkelijk. Kortom een fijne aanschaffing.
DENON HEOS 5 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
mooie box, super geluid
 | 06-05-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • bas
  • bediening
prachtig geluid en eenvoudige bediening
DENON HEOS 5 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Klasse box!
 | 20-04-2019
Alleen een kabel voor de voeding, Geen kabel voor het geluid nodig, dat is wel makkelijk!
DENON HEOS 5 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
zeer goed
 | 10-04-2019
  • Pluspunten
  • compact
  • mooie vorm geving
  • supper kwaliteit
geweldig toestel , enorme prestatie
DENON HEOS 5 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-35 6,7 / 10
Valt veel te vaak uit
 | 01-04-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Minpunten
  • Niet stabiel bij langzame internet verbinding
Als deze speaker het doet is het een prima product. De geluidskwaliteit is zials je die mag verwachten voor deze prijs. De app is duidelijk, maar alles functioneert alleen bij een goede internet verbinding. Wij hebben nog geen glavezel en dan valt de speaker voortdurend uit als je over wifi luistert. Erg irritant, eigenlijk hebben we er niks aan zo. Wifi versterker biedt geen uitkomst.
DENON HEOS 5 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Goed geluid en fraaie vormgeving
 | 13-03-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • vormgeving
Heerlijk geluid samen met heos bar en sub
DENON HEOS 5 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Mooi product met prima geluid !!
 | 05-03-2019
Mooi product met prima geluid !!
DENON HEOS 5 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Een prima apparaat voor gebruik in andere kamer voor radio en Sprtify
 | 22-02-2019
  • Pluspunten
  • Gebruikersgemak
  • Goed geluid
  • werkt via wifi
  • Makkelijk via HDMI te verbinden.
  • Minpunten
  • Helaas geen Itunes
  • Installatie via app eist enige kennis, kan voor niet technische mensen een probleem zijn.
Een prima apparaat om naast een Soundbar in een andere kamer ook naar radio en Sportify te luisteren ia een app op je smartphone of tablet.
DENON HEOS 5 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
mooi product met lekker geluid
 | 22-02-2019
  • Pluspunten
  • goed geluid
  • installatie makkelijk
  • Minpunten
  • hoofdzakelijk via app te bedienen
makkelijk te installeren en met de andere heos te combineren. enig nadeel is dat bediening over app/wifi gaat.
DENON HEOS 5 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super apparaat
 | 11-02-2019
  • Pluspunten
  • Gebruiksgemak
  • Geluid
  • Makkelijk verplaatsbaar
Werkt top en is super gebruiksvriendelijk. Kan het echt iedereen aanraden.
DENON HEOS 5 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Er komt een geweldig geluid uit de denon heos 5
 | 26-01-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Design
  • Draadloos
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geen
Overal muziek in huis met deze verplaatsbare speakers
DENON HEOS 5 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Er komt een geweldig geluid uit de denon heos 5
 | 26-01-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Design
  • Draadloos
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geen
Door het hele huis muziek met deze verplaatsbare speaker
DENON HEOS 5 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mijn beste koop in jaren.
 | 10-01-2019
  • Pluspunten
  • Snel en eenvoudig te installeren
  • Geweldig geluid
  • Minpunten
  • Geen