U bevindt zich in:
Denon HEOS 3 HS2 Zwart Reviews

DENON HEOS 3 HS2 ZWART REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 44 reviews
279,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON HEOS 3 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Zeer goed geluid.
 | 12-01-2019
  • Pluspunten
  • Zeer goed geluid
  • Wifi/telefoon verbinding werkt goed
  • Gemakkelijke app
Zeer goed geluid uit zo’n kleine box.
DENON HEOS 3 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig geluid in combinatie met Heos SOundbar en Heos Sub-Woofer
 | 05-01-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Makkelijk te installeren
  • Mooie vormgeving
Prachtig geluid en vormgeving. makkelijk te koppelen aan Heos Soundbar
DENON HEOS 3 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Gewoon uit waanzinnig geluid en design
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Design
Blij met deze aankoop geluid echt super en design maakt het compleet af.
DENON HEOS 3 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Na een jaar geniet ik nog altijd voluit van deze speakers.
 | 10-11-2018
  • Pluspunten
  • Gebalanceerd geluid
  • Makkelijk na installatie
  • Bluetooth
  • Lampjes zijn uit te schakelen (slaapkamer)
  • Minpunten
  • De app bied weinig onbetaalde mogelijkheden
Wat een heerlijke speakers. Precies wat ik zocht. Eind 2017 besloot ik een setje van de Heos 3 HS2 speakers te kopen. Toen net nieuw en voor mij was Heos een onbekend merk. (Shame on me? Misschien wel) Voorheen had ik een verouderde geluidsset van Bose maar dat werd me al kort na aanschaf te veel. Het boembastische geluid van de Bose kan niet op tegen het gebalanceerde geluid van de Heos. Daarnaast is in de app ook goed (per speaker) de balans in te stellen. Ik gebruik ze in combinatie met een Heos AMP. Maar de gemiddelde gebruiker heeft voldoende aan alleen de speakers die uit zichzelf al met elkaar ‘praten’. Kortom, ik ben er blij mee.
DENON HEOS 3 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top product!
 | 08-09-2018
  • Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Klein
  • Mooie vorm
Heerlijk om zo muziek te luisteren
DENON HEOS 3 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi geluid en past prima in de HEOS lijn
 | 24-08-2018
  • Pluspunten
  • Design
Prima luidspreker, makkelijk aan te sluiten en configureren in een nieuw of bestaand Heos netwerk. Door de mogelijkheid van Bluetooth ook te koppelen met de laptops en spotify zonder abonnement. Een klein nadeel, de Heos werkt nog niet met een alleen 5GHz netwerk, alleen op de 2.4 GHz
DENON HEOS 3 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Goed geluid en prima bedienings gemak
 | 01-06-2018
DENON HEOS 3 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Perfect geluid in een mooi ‘jasje’
 | 18-05-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Instaleren
  • App
  • Minpunten
  • Verliest soms verbinding met heos bar waardoor geen surround geluid
  • Geen airplay
Mooi geluid uit de speakers en de heos 3 heeft een mooi ontwerp. Icm de heos bar en heos subwoofer mooi 5.1 surround geluid. Enige minpuntje is dat de heos 3 soms de verbinding verliest met de heos bar waardoor geen surround geluid meer en je alles weer opnieuw moet instellen via de heos app.
DENON HEOS 3 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Oorstrelend geluid en mooie vormgeving
 | 10-05-2018
  • Pluspunten
  • Mooi zuiver geluid
  • Diepe bas
  • Gemakkelijke bediening
  • Kan overal geplaatst worden
  • Een juweeltje in huis
DENON HEOS 3 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldig geluid en eenvoudige bediening
 | 10-05-2018
  • Pluspunten
  • Mooi vol geluid
  • prachtige bas
  • eenvoudige bediening
DENON HEOS 3 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch product, makkelijk in gebruik!
 | 11-04-2018
  • Pluspunten
  • Fantastisch geluid
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Gaan automatisch in standby (power saving mode) als ze 20 minuten niets doen
  • Linkt gemakkelijk met andere Heos speakers, en speakers van andere merken via Heos Link
  • Spotify Connect ingebouwd (kan Spotify afspelen op de speakers zonder de Heos App)
  • Minpunten
  • Kan de speakers niet gebruiken voor de TV, zonder Heos Bar (met Bar werkt 't heel goed)
  • Youtube filmpjes afspelen op de speakers via bluetooth zorgt voor vertraging tussen beeld/geluid
Ik heb deze speakers gekocht omdat ik in meerdere ruimte hetzelfde geluid wilde afspelen (woonkamer en keuken). De speakers leveren een fantastisch geluid en hebben totaal geen last van sync-issues of haperen (ik gebruik 5G wifi). De speakers waren makkelijk aan te sluiten en waren ook zo gelinkt aan m'n Heos Bar die ik vlak daarna heb aangeschaft, omdat ik zo tevreden was over Heos! In combinatie met de Heos Bar kan ik de Heos3 speakers ook gebruiken voor TV als 5.0 opstelling (kan uitbreiden tot 5.1)!
DENON HEOS 3 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Mooi geluid, snel geïnstalleerd
 | 18-02-2018
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Zien er mooi uit
  • Makkelijke installatie
  • Minpunten
  • Hoge prijs
  • Geen bedieningspaneel afstandsbediening van tv I.c.m Heos soundbar
De levering was snel. Producten waren prima verpakt. Ook het installeren was erg simpel. Geluid is mooi vol. Minpunt vind ik wel, omdat ik ze gebruik in combinatie met de Heos Soundbar, dat ik het geluid van de beide Heos3 i.c.m de soundbar alleen via de app kan controleren. Wanneer ik het geluid via de afstandsbediening van de tv harder of zachter wil zetten reageert alleen de soundbar en gaan de beide Heos3 NIET mee in verandering van het volume. Hierover contact gehad met Heos, zij geven aan dat hiervoor geen oplossing is!!
DENON HEOS 3 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goed geluid met mooi design. Wel prijzig.
 | 09-02-2018
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Mooi design
  • Makkelijke installatie
  • Minpunten
  • 3.5mm koptelefoon poort nodig tijdens installatie
  • Prijs
Makkelijke installatie. 3.5mm koptelefoon poort nodig tijdens installatie daarna via de app. Mooi geluid met mooi design. Iets vlakke bas maar kan niet anders vwg de grootte.
DENON HEOS 3 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtig vol geluid!
 | 28-01-2018
  • Pluspunten
  • Geluid is super
  • Minpunten
  • Misschien iets te prijzig
Had de HEOS bar en de HEOS sub al en heb deze 2 krachtpatsers er aan toegevoegd om een ware 5.1 set te creëren. Koppelen lukte eerst niet maar na een software update uit te voeren lukte het wel. Werkelijk super geluid en je kunt net zo makkelijk de stekker uit het stopcontact halen en de speaker even in de keuken plaatsen om naar de radio te luisteren die je in de HEOS app terug kunt vinden. Het is misschien wat prijzig maar als je een beetje audiofreak bent is het het geld zeker waard.
DENON HEOS 3 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldig geluid
 | 20-01-2018
  • Pluspunten
  • makkelijk te koppelen
  • Goed geluid
  • Mooie vormgeving
Mooie speakers. Sluit perfect aan bij de HEOS sound bar met sub woofer.
DENON HEOS 3 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Groots geluid uit een kleine box ZONDER kabels
 | 19-01-2018
  • Pluspunten
  • geluid
  • bediening
  • geen kabels
  • handige app
  • vormgeving
  • Minpunten
  • misschien de prijs maar is het zeker waard
Geweldig geluid zeker in combinatie met de soundbar en subwoofers. Geen lastige draden en een handige app voor de besturing
DENON HEOS 3 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Top aankoop en snelle levering.
 | 11-01-2018
  • Pluspunten
  • Makkelijk aansluitem
  • Draadloos
  • Geluid
  • Bluetooth
  • Heos ondersteuning via web
Mooi geluid en mooi desgin.
DENON HEOS 3 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Uitstekend maar gekoppeld niet synchroon met youtube film
 | 04-01-2018
  • Pluspunten
  • Installatie
  • Goed geluid
  • Bediening
  • Snoerloos
  • Minpunten
  • Youtube in stereo niet synchroon
Fantastisch geluid, gemakkelijk te installeren en te bedienen maar de gekoppelde boxen lopen door het bufferen van het geluid niet synchroon met de youtube filmpjes. Heel storend dus bij youtube gebruik ik maar één box op de aux ingang. Dat werkt goed.
DENON HEOS 3 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie vormgeving. Komt mooi geluid uit
 | 26-12-2017
  • Pluspunten
  • Zeer goed geluid
  • in 5.1 opstelling prachtig geluid voor de prijs zeker.
  • Minpunten
  • installatie als set niet zo makkelijk
  • de adapter had kleiner gekund.
Zelfde als bij de Bar en de Subwoofer Geluid als 5.1 set zéér goed alleen jammer dat de set als 5.1. opstelling moeilijk te installeren is ik denk dat Heos daar wat van Sonos kan leren. Wat niet wegneemt dat ik de set in zijn geheel als goed wat geluid betreft kan beoordelen. Echter de App is niet malkkelijk.
DENON HEOS 3 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-35 6,7 / 10
Interface Mwah, geluid fantastisch
 | 24-12-2017
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Minpunten
  • Bediening
De bediening is een beetje zoeken. Bijvoorbeeld. Mixcloud is niet te spelen want je kunt geen directe BT connectie maken om te streamen. Handleiding instructies kloppen niet. Meeste andere muziekdiensten werken wel gewoon. Geluid is topkwaliteit.