U bevindt zich in:
Denon HEOS 3 HS2 Zwart Reviews

DENON HEOS 3 HS2 ZWART REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 66 reviews
249,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON HEOS 3 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top produkt
 | 16-08-2019
Niets toe te voegen, niets op te merken. Top product
DENON HEOS 3 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Subliem geluid
 | 29-07-2019
  • Pluspunten
  • Bedienings gemak
  • Geluid
  • Vormgeving
Voldoet helemaal aan de verwachting Hoog bediening gemak voor in en om huis Stekker in stopcontact en spelen maar
DENON HEOS 3 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Perfecte aanvulling als Surround speakers
 | 30-06-2019
  • Pluspunten
  • Supersound
  • Mooie en compacte vormgeving
  • Minpunten
  • Aanmelden vis bluetooth werkt niet lekker met iOS. Met kabel wel.
Mooie speakers waarin een goed geluid zit. Getwijfeld om HEOS 5 te kopen maar de HEOS 3 doen hun werk goed zowel als Surround als voor muziek. Over de HEOS app is al veel geschreven, deze zou beter kunnen.
DENON HEOS 3 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Zeer goede speaker
 | 29-06-2019
  • Pluspunten
  • Uit te breiden
  • Vormgeving
  • Geluid
Ik ben zeer tevreden. De speaker geeft een zeer goed geluid. Ook in de hoge tonen. Vergelijkbare kleine / losse speakers geven vooral een zwaar basgeluid.
DENON HEOS 3 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Uitstekende geluidskwaliteit, jammer dat hij nog niet samenwerkt met Google Home
 | 25-06-2019
DENON HEOS 3 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
De HEOS 3 HS2 is een prachtige speaker met mooi geluid.
 | 25-06-2019
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Mooi geluid
  • Makkelijk bedienbaar via de HEOS app
  • Makkelijk te installeren
  • Goede verbinding wifi
  • Minpunten
  • Geen
Heb twee HEOS 3 HS2 speakers gekocht, voor prachtig stereo geluid en in combinatie met de HEOS Bar, voor een goede surround opstelling die makkelijk met de app is in te stellen en te bedienen.
DENON HEOS 3 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Ideale set om je favorite muziek en tv te beluisteren
 | 22-06-2019
  • Pluspunten
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Minpunten
  • Box kan niet zonder stroom
Doet wat deze moet doen. Eenvoudig aan te sluiten op het internet en soundbar aan de tv. De soundbar en boxen zijn makkelijk te koppelen en te ontkoppelen. Hebben wel stroom nodig.
DENON HEOS 3 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastisch geluid en perfecte bediening en samenwerking met Heos bar/sub
 | 16-06-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen
  • Functionaliteiten
  • Geluid
  • Combinatie met bar en sub voortreffelijk
  • Minpunten
  • Monteren op standaard of muurbeugel
Zeer tevreden over de levering en de support van platte tv dat ten eerste! Het product werkt super, geen problemen. De functionaliteiten in combinatie met de Bar, de sub en nog een Heos 3 zijn uitmuntend, wat een geluid. Even goed instellen en je waant je in de bioscoop. Zowel bij films als bij tv series! Geweldig Heos!
DENON HEOS 3 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Werkt prima combinatie spotify met WiFi of Bluetooth
 | 08-06-2019
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Helder geluid, zuiver en goede bass
  • Conbinatie spotify met WiFi en Bluetooth werkt geweldig
  • Minpunten
  • Geen
Mooie vormgeving. Goed helder geluid met een mooie bass. App werkt prima in combinatie met spotify.
DENON HEOS 3 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Super mooie combi
 | 03-06-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Eenvoudig in te stellen ook stereo paur
Super mooie combi. 2 HEOS 3 als aanvulling op mijn 1x HEOS 7 was dat van plan en de verwachting meer dan waar.p
DENON HEOS 3 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Heel blij mee!
 | 01-06-2019
  • Pluspunten
  • Diepe bass
  • Tonen instelbaar via app
  • App zeer gebruiksvriendelijk
Super product!
DENON HEOS 3 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
prima kwaliteit/prijsverhouding
 | 18-05-2019
Meer dan tevreden. Heel veel dank. Mijn waardering heb ik uitgesproken in onderstaand review op kieskeurig: Schoolreisgevoel. Lang geleden, in 1946, ging ik als 10-jarige op de fiets op schoolreis naar een speeltuin. Dat was mijn eerste schoolreisje. In de jaren daarvoor waren er vanwege de oorlog geen schoolreisjes. Nog steeds herinner ik me het spannende gevoel voorafgaande aan dat reisje. Een soortgelijk spannende gevoel is gelukkig nog vaak teruggekomen. Bijvoorbeeld op dagen die voorafgingen aan een vakantie of een feestje. Afgelopen weekend had ik weer zo’n spannend schoolreisgevoel bij het me verheugen op de maandag. Vorige week had ik namelijk besloten om mijn vrouw en mij te verwennen met twee wireless speakers. Voor zo’n forse uitgave ga je je natuurlijk eerst goed oriënteren op gebruiksmogelijkheden en kwaliteit op sites als consumentenbond, kieskeurig, besteproduct, enz. Dat leverde 3 merken op: Sonos, HEOS en de NaimMusoQb. De laatste viel af vanwege mijn budget. Nu nog kiezen tussen 2x Sonos Play:3, 2x HEOS 5 hs2 en 2x HEOS 3 hs2. Dan de prijzen vergelijken van de diverse winkelketens en webwinkels. Geen grote verschillen in prijs. Gekozen voor een winkel waar je de speakers kunt horen en vergelijken. Dat zijn er veel in Midden-Nederland, waar ik woon. Eén daarvan geeft op de site aan dat inruil mogelijk is, namelijk Televisiewinkel.nl in Naarden. Mijn 20 jaar oude Sony midiset kan ik natuurlijk wel missen als ik wireless speakers heb. Per e-mail heb ik gemeld interesse te hebben in 2x HEOS 5 hs2 en een foto bijgesloten van de midiset. In een snelle reactie schrijft ene Marcel me dat ik € 68 voor de inruil krijg. Dat is mooi meegenomen. Na een weekend fijn schoolreisgevoel ga ik maandag naar Naarden. Marcel heeft een vrije dag, maar Dennis neemt alle tijd om me de diverse speakers te laten horen. Ik vind ze alle mooi, maar kies uiteindelijk voor 2x HEOS 3 hs2 zwart. Weliswaar goedkoper dan de HEOS 5, maar dat blijkt geen invloed te hebben op de inruilprijs van de midiset. Eergisteren gekocht en nu al eindeloos genoten van perfecte streaming music. Dank aan Marcel en Dennis van Televisiewinkel.nl voor hun geduld, service en deskundigheid. Televisie.nl in Naarden is een van de tien winkels van PlatteTV en hanteert dus naast inruilkorting ook laagste prijsgarantie.
DENON HEOS 3 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch apparaat
 | 16-05-2019
  • Pluspunten
  • in een paar tellen klaar voor gebruik
  • Mooi design
  • Super geluid
  • Minpunten
  • Jammer dat hij niet naar buiten kan
Prima box, je haalt echt iets bijzonders in huis
DENON HEOS 3 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Heerlijk geluid in combinatie met de HEOS playbar
 | 04-05-2019
  • Pluspunten
  • WiFi connectie
DENON HEOS 3 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Mooie aanvulling op Heos HS2 Soundbar
 | 03-05-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Design
  • Minpunten
  • de Heos app
De Heos3 HS op de bijpassende Vogel's standaard is mooie combi, misstaat zeker niet in de woonkamer. Wij hadden al een Heos HS2 Homecinema Soundbar. De Heos3 HS3 is een mooie aanvulling voor een fantastisch totaalgeluid in de woonkamer. Een aanrader. Via de Heos app, die wel wat omslachtig blijft, goed naar eigen wens in te regelen.
DENON HEOS 3 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geluid is ,zeker met twee stuks, geweldig
 | 25-04-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • vormgeving
  • Minpunten
  • koppeling met app
geluidskwaliteits is met twee stuks (stereo) is prachtig en vol. Was eerst wel even lastig de koppeling te krijgen met de blue tooth in de app.
DENON HEOS 3 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Groots geluid uit een mooi vormgegeven design
 | 26-02-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Vormgeving
  • Draadloos (m.u.v. de voeding)
  • Minpunten
  • Bediening v/d app
Twee Heos 3 speakers aangeschaft voor stereo weergave. Geluidsniveau is waanzinnig goed. Het koppelen koste wel wat moeite, maar nu het geheel is ingesteld werkt het boven onze verwachtingen.
DENON HEOS 3 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top product
 | 20-02-2019
Tot nu toe bevalt de HEOS boxen ons goed een goede investering bedankt voor de goede informatie zeker aan te bevelen bij kennissen
DENON HEOS 3 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super geluid
 | 17-02-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Installatie
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Te kort netsnoer als je de box wil ophangen
Als aanvulling op de cinemaset kochten we een paar 3’s en een 1 voor in de kinderkamer. Top, zuiver, constant geluid. Eenvoudige bediening. Eenvoudig te installeren! Aanrader
DENON HEOS 3 HS2 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig geluid, simpele installaties
 | 09-02-2019
  • Pluspunten
  • Installatie
  • Geluid
  • Bediening
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
Kan deze speakers iederaan aanraden. Mooi vol geluid. Simpel te bedien via app en te combineren met andere HEOS componenten.