U bevindt zich in:
Denon HEOS 3 HS2 Wit Reviews

DENON HEOS 3 HS2 WIT REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 55 reviews
249,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON HEOS 3 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
prima kwaliteit/prijsverhouding
 | 18-05-2019
Meer dan tevreden. Heel veel dank. Mijn waardering heb ik uitgesproken in onderstaand review op kieskeurig: Schoolreisgevoel. Lang geleden, in 1946, ging ik als 10-jarige op de fiets op schoolreis naar een speeltuin. Dat was mijn eerste schoolreisje. In de jaren daarvoor waren er vanwege de oorlog geen schoolreisjes. Nog steeds herinner ik me het spannende gevoel voorafgaande aan dat reisje. Een soortgelijk spannende gevoel is gelukkig nog vaak teruggekomen. Bijvoorbeeld op dagen die voorafgingen aan een vakantie of een feestje. Afgelopen weekend had ik weer zo’n spannend schoolreisgevoel bij het me verheugen op de maandag. Vorige week had ik namelijk besloten om mijn vrouw en mij te verwennen met twee wireless speakers. Voor zo’n forse uitgave ga je je natuurlijk eerst goed oriënteren op gebruiksmogelijkheden en kwaliteit op sites als consumentenbond, kieskeurig, besteproduct, enz. Dat leverde 3 merken op: Sonos, HEOS en de NaimMusoQb. De laatste viel af vanwege mijn budget. Nu nog kiezen tussen 2x Sonos Play:3, 2x HEOS 5 hs2 en 2x HEOS 3 hs2. Dan de prijzen vergelijken van de diverse winkelketens en webwinkels. Geen grote verschillen in prijs. Gekozen voor een winkel waar je de speakers kunt horen en vergelijken. Dat zijn er veel in Midden-Nederland, waar ik woon. Eén daarvan geeft op de site aan dat inruil mogelijk is, namelijk Televisiewinkel.nl in Naarden. Mijn 20 jaar oude Sony midiset kan ik natuurlijk wel missen als ik wireless speakers heb. Per e-mail heb ik gemeld interesse te hebben in 2x HEOS 5 hs2 en een foto bijgesloten van de midiset. In een snelle reactie schrijft ene Marcel me dat ik € 68 voor de inruil krijg. Dat is mooi meegenomen. Na een weekend fijn schoolreisgevoel ga ik maandag naar Naarden. Marcel heeft een vrije dag, maar Dennis neemt alle tijd om me de diverse speakers te laten horen. Ik vind ze alle mooi, maar kies uiteindelijk voor 2x HEOS 3 hs2 zwart. Weliswaar goedkoper dan de HEOS 5, maar dat blijkt geen invloed te hebben op de inruilprijs van de midiset. Eergisteren gekocht en nu al eindeloos genoten van perfecte streaming music. Dank aan Marcel en Dennis van Televisiewinkel.nl voor hun geduld, service en deskundigheid. Televisie.nl in Naarden is een van de tien winkels van PlatteTV en hanteert dus naast inruilkorting ook laagste prijsgarantie.
DENON HEOS 3 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch apparaat
 | 16-05-2019
  • Pluspunten
  • in een paar tellen klaar voor gebruik
  • Mooi design
  • Super geluid
  • Minpunten
  • Jammer dat hij niet naar buiten kan
Prima box, je haalt echt iets bijzonders in huis
DENON HEOS 3 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Heerlijk geluid in combinatie met de HEOS playbar
 | 04-05-2019
  • Pluspunten
  • WiFi connectie
DENON HEOS 3 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Mooie aanvulling op Heos HS2 Soundbar
 | 03-05-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Design
  • Minpunten
  • de Heos app
De Heos3 HS op de bijpassende Vogel's standaard is mooie combi, misstaat zeker niet in de woonkamer. Wij hadden al een Heos HS2 Homecinema Soundbar. De Heos3 HS3 is een mooie aanvulling voor een fantastisch totaalgeluid in de woonkamer. Een aanrader. Via de Heos app, die wel wat omslachtig blijft, goed naar eigen wens in te regelen.
DENON HEOS 3 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geluid is ,zeker met twee stuks, geweldig
 | 25-04-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • vormgeving
  • Minpunten
  • koppeling met app
geluidskwaliteits is met twee stuks (stereo) is prachtig en vol. Was eerst wel even lastig de koppeling te krijgen met de blue tooth in de app.
DENON HEOS 3 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Groots geluid uit een mooi vormgegeven design
 | 26-02-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Vormgeving
  • Draadloos (m.u.v. de voeding)
  • Minpunten
  • Bediening v/d app
Twee Heos 3 speakers aangeschaft voor stereo weergave. Geluidsniveau is waanzinnig goed. Het koppelen koste wel wat moeite, maar nu het geheel is ingesteld werkt het boven onze verwachtingen.
DENON HEOS 3 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top product
 | 20-02-2019
Tot nu toe bevalt de HEOS boxen ons goed een goede investering bedankt voor de goede informatie zeker aan te bevelen bij kennissen
DENON HEOS 3 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super geluid
 | 17-02-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Installatie
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Te kort netsnoer als je de box wil ophangen
Als aanvulling op de cinemaset kochten we een paar 3’s en een 1 voor in de kinderkamer. Top, zuiver, constant geluid. Eenvoudige bediening. Eenvoudig te installeren! Aanrader
DENON HEOS 3 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig geluid, simpele installaties
 | 09-02-2019
  • Pluspunten
  • Installatie
  • Geluid
  • Bediening
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
Kan deze speakers iederaan aanraden. Mooi vol geluid. Simpel te bedien via app en te combineren met andere HEOS componenten.
DENON HEOS 3 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi en perfecte kwaliteit
 | 07-02-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Eenvoudig te bedienen
  • Minpunten
  • Alleen voor streaming diensten en niet als uitbreiding van tv-geluid
Mooi vormgegeven, eenvoudig te installeren, chic design en perfect geluid.
DENON HEOS 3 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtig stukje techniek
 | 04-02-2019
  • Pluspunten
  • Bleutooth WiFi en LAN
  • Aux ingang
  • Makkelijk bedienbaar via de HEOS app
  • Prachtig geluid
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Niet
Ik heb de (2st) HEOS 3 speakers gekoppeld met de HEOS 3.0 soundbar en subwoofer voor een 5.1 set De Bar alleen geeft al een geweldig geluid maar nu met de HEOS 3 speakers is het een ultieme luisterervaring, wat een geweldige set! Ook de functie om de speakers standalone te gebruiken via bleutooth en WiFi werkt goed. De HEOS 3 geeft zonder bijkomst van de bar of sub al een perfecte geluidsweergave in alle frequentiebereiken, mooi laag en helder mid pressent en Hoog Zeker een aanrader en helemaal in combinatie met de Bar
DENON HEOS 3 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Zeer goed geluid.
 | 12-01-2019
  • Pluspunten
  • Zeer goed geluid
  • Wifi/telefoon verbinding werkt goed
  • Gemakkelijke app
Zeer goed geluid uit zo’n kleine box.
DENON HEOS 3 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig geluid in combinatie met Heos SOundbar en Heos Sub-Woofer
 | 05-01-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Makkelijk te installeren
  • Mooie vormgeving
Prachtig geluid en vormgeving. makkelijk te koppelen aan Heos Soundbar
DENON HEOS 3 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Gewoon uit waanzinnig geluid en design
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Design
Blij met deze aankoop geluid echt super en design maakt het compleet af.
DENON HEOS 3 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Na een jaar geniet ik nog altijd voluit van deze speakers.
 | 10-11-2018
  • Pluspunten
  • Gebalanceerd geluid
  • Makkelijk na installatie
  • Bluetooth
  • Lampjes zijn uit te schakelen (slaapkamer)
  • Minpunten
  • De app bied weinig onbetaalde mogelijkheden
Wat een heerlijke speakers. Precies wat ik zocht. Eind 2017 besloot ik een setje van de Heos 3 HS2 speakers te kopen. Toen net nieuw en voor mij was Heos een onbekend merk. (Shame on me? Misschien wel) Voorheen had ik een verouderde geluidsset van Bose maar dat werd me al kort na aanschaf te veel. Het boembastische geluid van de Bose kan niet op tegen het gebalanceerde geluid van de Heos. Daarnaast is in de app ook goed (per speaker) de balans in te stellen. Ik gebruik ze in combinatie met een Heos AMP. Maar de gemiddelde gebruiker heeft voldoende aan alleen de speakers die uit zichzelf al met elkaar ‘praten’. Kortom, ik ben er blij mee.
DENON HEOS 3 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top product!
 | 08-09-2018
  • Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Klein
  • Mooie vorm
Heerlijk om zo muziek te luisteren
DENON HEOS 3 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi geluid en past prima in de HEOS lijn
 | 24-08-2018
  • Pluspunten
  • Design
Prima luidspreker, makkelijk aan te sluiten en configureren in een nieuw of bestaand Heos netwerk. Door de mogelijkheid van Bluetooth ook te koppelen met de laptops en spotify zonder abonnement. Een klein nadeel, de Heos werkt nog niet met een alleen 5GHz netwerk, alleen op de 2.4 GHz
DENON HEOS 3 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Goed geluid en prima bedienings gemak
 | 01-06-2018
DENON HEOS 3 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Perfect geluid in een mooi ‘jasje’
 | 18-05-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Instaleren
  • App
  • Minpunten
  • Verliest soms verbinding met heos bar waardoor geen surround geluid
  • Geen airplay
Mooi geluid uit de speakers en de heos 3 heeft een mooi ontwerp. Icm de heos bar en heos subwoofer mooi 5.1 surround geluid. Enige minpuntje is dat de heos 3 soms de verbinding verliest met de heos bar waardoor geen surround geluid meer en je alles weer opnieuw moet instellen via de heos app.
DENON HEOS 3 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Oorstrelend geluid en mooie vormgeving
 | 10-05-2018
  • Pluspunten
  • Mooi zuiver geluid
  • Diepe bas
  • Gemakkelijke bediening
  • Kan overal geplaatst worden
  • Een juweeltje in huis