U bevindt zich in:
Denon HEOS 3 HS2 Wit Reviews

DENON HEOS 3 HS2 WIT REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 50 reviews
349,-
295,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON HEOS 3 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Groots geluid uit een mooi vormgegeven design
 | 26-02-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Vormgeving
  • Draadloos (m.u.v. de voeding)
  • Minpunten
  • Bediening v/d app
Twee Heos 3 speakers aangeschaft voor stereo weergave. Geluidsniveau is waanzinnig goed. Het koppelen koste wel wat moeite, maar nu het geheel is ingesteld werkt het boven onze verwachtingen.
DENON HEOS 3 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top product
 | 20-02-2019
Tot nu toe bevalt de HEOS boxen ons goed een goede investering bedankt voor de goede informatie zeker aan te bevelen bij kennissen
DENON HEOS 3 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super geluid
 | 17-02-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Installatie
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Te kort netsnoer als je de box wil ophangen
Als aanvulling op de cinemaset kochten we een paar 3’s en een 1 voor in de kinderkamer. Top, zuiver, constant geluid. Eenvoudige bediening. Eenvoudig te installeren! Aanrader
DENON HEOS 3 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig geluid, simpele installaties
 | 09-02-2019
  • Pluspunten
  • Installatie
  • Geluid
  • Bediening
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
Kan deze speakers iederaan aanraden. Mooi vol geluid. Simpel te bedien via app en te combineren met andere HEOS componenten.
DENON HEOS 3 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi en perfecte kwaliteit
 | 07-02-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Eenvoudig te bedienen
  • Minpunten
  • Alleen voor streaming diensten en niet als uitbreiding van tv-geluid
Mooi vormgegeven, eenvoudig te installeren, chic design en perfect geluid.
DENON HEOS 3 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtig stukje techniek
 | 04-02-2019
  • Pluspunten
  • Bleutooth WiFi en LAN
  • Aux ingang
  • Makkelijk bedienbaar via de HEOS app
  • Prachtig geluid
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Niet
Ik heb de (2st) HEOS 3 speakers gekoppeld met de HEOS 3.0 soundbar en subwoofer voor een 5.1 set De Bar alleen geeft al een geweldig geluid maar nu met de HEOS 3 speakers is het een ultieme luisterervaring, wat een geweldige set! Ook de functie om de speakers standalone te gebruiken via bleutooth en WiFi werkt goed. De HEOS 3 geeft zonder bijkomst van de bar of sub al een perfecte geluidsweergave in alle frequentiebereiken, mooi laag en helder mid pressent en Hoog Zeker een aanrader en helemaal in combinatie met de Bar
DENON HEOS 3 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Zeer goed geluid.
 | 12-01-2019
  • Pluspunten
  • Zeer goed geluid
  • Wifi/telefoon verbinding werkt goed
  • Gemakkelijke app
Zeer goed geluid uit zo’n kleine box.
DENON HEOS 3 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig geluid in combinatie met Heos SOundbar en Heos Sub-Woofer
 | 05-01-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Makkelijk te installeren
  • Mooie vormgeving
Prachtig geluid en vormgeving. makkelijk te koppelen aan Heos Soundbar
DENON HEOS 3 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Gewoon uit waanzinnig geluid en design
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Design
Blij met deze aankoop geluid echt super en design maakt het compleet af.
DENON HEOS 3 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Na een jaar geniet ik nog altijd voluit van deze speakers.
 | 10-11-2018
  • Pluspunten
  • Gebalanceerd geluid
  • Makkelijk na installatie
  • Bluetooth
  • Lampjes zijn uit te schakelen (slaapkamer)
  • Minpunten
  • De app bied weinig onbetaalde mogelijkheden
Wat een heerlijke speakers. Precies wat ik zocht. Eind 2017 besloot ik een setje van de Heos 3 HS2 speakers te kopen. Toen net nieuw en voor mij was Heos een onbekend merk. (Shame on me? Misschien wel) Voorheen had ik een verouderde geluidsset van Bose maar dat werd me al kort na aanschaf te veel. Het boembastische geluid van de Bose kan niet op tegen het gebalanceerde geluid van de Heos. Daarnaast is in de app ook goed (per speaker) de balans in te stellen. Ik gebruik ze in combinatie met een Heos AMP. Maar de gemiddelde gebruiker heeft voldoende aan alleen de speakers die uit zichzelf al met elkaar ‘praten’. Kortom, ik ben er blij mee.
DENON HEOS 3 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top product!
 | 08-09-2018
  • Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Klein
  • Mooie vorm
Heerlijk om zo muziek te luisteren
DENON HEOS 3 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi geluid en past prima in de HEOS lijn
 | 24-08-2018
  • Pluspunten
  • Design
Prima luidspreker, makkelijk aan te sluiten en configureren in een nieuw of bestaand Heos netwerk. Door de mogelijkheid van Bluetooth ook te koppelen met de laptops en spotify zonder abonnement. Een klein nadeel, de Heos werkt nog niet met een alleen 5GHz netwerk, alleen op de 2.4 GHz
DENON HEOS 3 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Goed geluid en prima bedienings gemak
 | 01-06-2018
DENON HEOS 3 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Perfect geluid in een mooi ‘jasje’
 | 18-05-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Instaleren
  • App
  • Minpunten
  • Verliest soms verbinding met heos bar waardoor geen surround geluid
  • Geen airplay
Mooi geluid uit de speakers en de heos 3 heeft een mooi ontwerp. Icm de heos bar en heos subwoofer mooi 5.1 surround geluid. Enige minpuntje is dat de heos 3 soms de verbinding verliest met de heos bar waardoor geen surround geluid meer en je alles weer opnieuw moet instellen via de heos app.
DENON HEOS 3 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Oorstrelend geluid en mooie vormgeving
 | 10-05-2018
  • Pluspunten
  • Mooi zuiver geluid
  • Diepe bas
  • Gemakkelijke bediening
  • Kan overal geplaatst worden
  • Een juweeltje in huis
DENON HEOS 3 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldig geluid en eenvoudige bediening
 | 10-05-2018
  • Pluspunten
  • Mooi vol geluid
  • prachtige bas
  • eenvoudige bediening
DENON HEOS 3 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch product, makkelijk in gebruik!
 | 11-04-2018
  • Pluspunten
  • Fantastisch geluid
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Gaan automatisch in standby (power saving mode) als ze 20 minuten niets doen
  • Linkt gemakkelijk met andere Heos speakers, en speakers van andere merken via Heos Link
  • Spotify Connect ingebouwd (kan Spotify afspelen op de speakers zonder de Heos App)
  • Minpunten
  • Kan de speakers niet gebruiken voor de TV, zonder Heos Bar (met Bar werkt 't heel goed)
  • Youtube filmpjes afspelen op de speakers via bluetooth zorgt voor vertraging tussen beeld/geluid
Ik heb deze speakers gekocht omdat ik in meerdere ruimte hetzelfde geluid wilde afspelen (woonkamer en keuken). De speakers leveren een fantastisch geluid en hebben totaal geen last van sync-issues of haperen (ik gebruik 5G wifi). De speakers waren makkelijk aan te sluiten en waren ook zo gelinkt aan m'n Heos Bar die ik vlak daarna heb aangeschaft, omdat ik zo tevreden was over Heos! In combinatie met de Heos Bar kan ik de Heos3 speakers ook gebruiken voor TV als 5.0 opstelling (kan uitbreiden tot 5.1)!
DENON HEOS 3 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Mooi geluid, snel geïnstalleerd
 | 18-02-2018
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Zien er mooi uit
  • Makkelijke installatie
  • Minpunten
  • Hoge prijs
  • Geen bedieningspaneel afstandsbediening van tv I.c.m Heos soundbar
De levering was snel. Producten waren prima verpakt. Ook het installeren was erg simpel. Geluid is mooi vol. Minpunt vind ik wel, omdat ik ze gebruik in combinatie met de Heos Soundbar, dat ik het geluid van de beide Heos3 i.c.m de soundbar alleen via de app kan controleren. Wanneer ik het geluid via de afstandsbediening van de tv harder of zachter wil zetten reageert alleen de soundbar en gaan de beide Heos3 NIET mee in verandering van het volume. Hierover contact gehad met Heos, zij geven aan dat hiervoor geen oplossing is!!
DENON HEOS 3 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goed geluid met mooi design. Wel prijzig.
 | 09-02-2018
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Mooi design
  • Makkelijke installatie
  • Minpunten
  • 3.5mm koptelefoon poort nodig tijdens installatie
  • Prijs
Makkelijke installatie. 3.5mm koptelefoon poort nodig tijdens installatie daarna via de app. Mooi geluid met mooi design. Iets vlakke bas maar kan niet anders vwg de grootte.
DENON HEOS 3 HS2 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtig vol geluid!
 | 28-01-2018
  • Pluspunten
  • Geluid is super
  • Minpunten
  • Misschien iets te prijzig
Had de HEOS bar en de HEOS sub al en heb deze 2 krachtpatsers er aan toegevoegd om een ware 5.1 set te creëren. Koppelen lukte eerst niet maar na een software update uit te voeren lukte het wel. Werkelijk super geluid en je kunt net zo makkelijk de stekker uit het stopcontact halen en de speaker even in de keuken plaatsen om naar de radio te luisteren die je in de HEOS app terug kunt vinden. Het is misschien wat prijzig maar als je een beetje audiofreak bent is het het geld zeker waard.