Denon HEOS 1 Wit + Go Pack Wit Reviews

DENON HEOS 1 WIT + GO PACK WIT REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 160 reviews
348,-
299,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON HEOS 1 WIT + GO PACK WIT REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Goed geluid, app valt tegen.
 | 18-07-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bouwkwaliteit
  • plattetv goed service
  • Minpunten
  • app kan beter
De speakers zijn van goede kwaliteit. Het app kan wel beter. Het is ook niet mogelijk om het automatisch af te laten spelen als je een aux input koppelen.
DENON HEOS 1 WIT + GO PACK WIT REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Heel blij mee, goed geluid.
 | 19-06-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Mogelijkheid
Samen met mijn heos 7 boxen is dit een fijne extra box voor in de keuken. En apart neem ik hem mee naar buiten door de oplaadbare batterij.
DENON HEOS 1 WIT + GO PACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie set Heos speakers
 | 15-06-2019
  • Pluspunten
  • goed geluid
  • mooi design
  • makkelijk te installleren
  • makkelijk uit te breiden
  • betaalbaar
  • Minpunten
  • Geen
Heb in totaal 2x een heos duo pack gekocht bij platte TV. in combinatie geinstalleerd met de heos home cinema soundbar + draadloos subwoofer. de eerste 2 speakers bij de tv aan de muur geinstalleerd en de andere 2 aan de muur bij onze bank. geluid is zeer mooi. vooral als je een film aan het kijken bent. geluid is makkelijk en mooi aan te passen via de app
DENON HEOS 1 WIT + GO PACK WIT REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Werkt goed samen met de reeds aanwezig soundbar, subwoofer en ander Denon HEOS 1 HS2
 | 13-06-2019
Aanvulling op bestaande set en maakt het hierdoor compleet.
DENON HEOS 1 WIT + GO PACK WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
matig
 | 04-06-2019
Ik kan het gebruiken voor mijn tv geluid ,waarvoor ik het heb aangeschaft, het geluid komt iets later dan de voor speaker of ik een echo put zit.
DENON HEOS 1 WIT + GO PACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fijn geluid
 | 03-06-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Accu komt nog bovenop de aanschafprijs
Goed product het enige nadeel is dat de accu los aangeschaft moet worden!
DENON HEOS 1 WIT + GO PACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Een prima compacte audio box
 | 03-06-2019
  • Pluspunten
  • Geluids qualiteit
  • Gebruiksgemak
  • 2 kleuren leverbaar
  • Lang aansluit snoer voor voeding
  • Minpunten
  • Go-pack is relatief duur die je hier op aan kan sluiten
Ik vind het een prima geluidsdrager. Hij ouds groter dan dat ik gedacht had, maar dat moet ook wel om er een goed geluid uit te krijgen. Alle tonen zijn prima die er uit komen. Gebruiksgemak is top met de heos app. Ik heb er nu 2 staan die je goed geluid in stereo geven, dit komt omdat je ze in de heos app in stereo kan zetten. Deze zou je ok kunnen gebruiken met de heos bar om een suroundsound te krijgen. Installatie gaat vlot en makkelijk. Het go-pack dat je er op aan kan sluiten zout vast prima werken alleen heb ik die nog niet vanwege de hoge prijs hiervan.
DENON HEOS 1 WIT + GO PACK WIT REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Prima boxen, onopvallend en stevig.
 | 30-05-2019
  • Pluspunten
  • Snel te verplaatsen
  • Spatwaterdicht
  • Mooie stereo bij 2 stuks
  • Lang stroomsnoer
  • Minpunten
  • Geen knopje voor volgend nummer
Fijne boxjes, wel wat prijzig, maar zeer goede kwaliteit. Handig dat je ze overal in huis en tuin in het stopcontact kan aansluiten en dan doen ze het (via wifi). Spatwaterdicht, dus bij een tuinfeestje verhuizen ze gewoon naar buiten, tussen de plantjes. Je kunt het volume op de app aanpassen of op het boxje zelf. Verbeterpuntje: volgende en vorig nummer kunnen kiezen via het boxje zelf (kan nu alleen via je app op de telefoon)
DENON HEOS 1 WIT + GO PACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Super geluid!
 | 30-05-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Draadloos
  • Minpunten
  • Geen ingebouwde accu
In combi gekocht als homecinema Heos 5.1. Hiervoor de Samsung homecinema maar wat een enorm verschil! Twijfelde tussen Heos en Sonos. Maar door de fijne hulp van Justin van PlatteTv gekozen voor de Heos en tot nu toe echt geen spijt! Helemaal blij mee! Gekocht voor het gebruik met de Samsung the Frame. Maar afzonderlijk ook goed te gebruiken. Nu uit willen breiden voor in de keuken en de veranda. De Heos voor overal muziek in het huis een echte aanrader.
DENON HEOS 1 WIT + GO PACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Cool
 | 09-05-2019
  • Pluspunten
  • Uitstekend geluid
Simpel en goed geluid
DENON HEOS 1 WIT + GO PACK WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooi product
 | 07-05-2019
  • Pluspunten
  • Mooi
  • Bediening gemak
  • Minpunten
  • Ze vallen uit
Had al de heos soundbarr , wou wat meer surround , de HS1 staan prima . Heb alleen een vervelend probleem , ze vallen steeds even uit ! Ik schrijf dit toe aan mijn wifi ,maar heb ook contact met tele2 en heos hier over .
DENON HEOS 1 WIT + GO PACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch geluid, mooie design. Goede aankoop
 | 02-05-2019
  • Pluspunten
  • Prijs zeer aantrekkelijk in duopack
Mooi geluid uit een toch kleine box.
DENON HEOS 1 WIT + GO PACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Krachtpatser in een klein jasje
 | 01-05-2019
  • Pluspunten
  • Compacte vormgeving
  • Helder geluid
  • Koppelbaar aan versterker
  • Mobiel door batterij
  • Eenvoudig te bedienen
  • Minpunten
  • Even wennen aan het koppelen aan de HEOS App
Mooie speaker welke goed aansluit bij mijn Denon - Heos versterker. Een sterk team. Ook op zichzelf levert de speaker een grote bandbreedte met sterk laag en mooi hoog. Een unieke combinatie in bescheiden jasje.
DENON HEOS 1 WIT + GO PACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top product
 | 27-04-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geen
Een klein speaker met volwassen geluid
DENON HEOS 1 WIT + GO PACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Perfect geluid, prima (draagbare) multiroom speakers
 | 15-04-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Mogelijkheid om draagbare speakers van te maken middels go pack
  • Inputs (bluetooth & 3.5mm)
  • Minpunten
  • Geen Chromecast audio support
  • App ervaring niet altijd consistent
Zeer degelijk gebouwd, geweldig geluid voor speakers van dit formaat. In combinatie met de HEOS Bar (en optioneel Sub) ook zeer eenvoudig om te toveren tot on-demand surround system. Op plekken waar de WiFi niet sterk genoeg blijkt is de ethernet poort een prima uitkomst. De 3.5mm & bluetooth opties zijn erg handig wanneer je de speaker buiten huis gebruikt.
DENON HEOS 1 WIT + GO PACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi geluid
 | 20-02-2019
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Goed geluid
  • Makkelijk te bedienen met de smartphone
Met deze boxjes is het net of je in de bioscoop zit. Wij hebben je boxjes op standaards gezet. Samen met de soundbar en subwoofer een mooi product.
DENON HEOS 1 WIT + GO PACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Kleinmaakt fijn
 | 17-02-2019
  • Pluspunten
  • Klein
  • Zuiver geluid
  • Vormgeving
Als aanvulling op de cinemaset kochten we een paar 3’s en een 1 voor in de kinderkamer. Top, zuiver, constant geluid. Eenvoudige bediening. Eenvoudig te installeren! De 1 kent een zeer zuiver geluid in de wat kleinere ruime! Aanrader
DENON HEOS 1 WIT + GO PACK WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Super geluid!!!
 | 12-02-2019
  • Pluspunten
  • Krachtig en mooi geluid
  • Draadloos (WiFi en Bluetooth)
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Prijzig
DENON HEOS 1 WIT + GO PACK WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
klinkt zeer goed
 | 11-02-2019
gebruiks de seapkers als surrounds nu alles goed is ingesteld zijn de effecten top. heb mijn Harman Kardon hiervoor weg gedaan en nog geen seconde spijt !!
DENON HEOS 1 WIT + GO PACK WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Mooi Design
 | 02-02-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk te installeren
  • Goed geluid
  • Mooie montage op de vogels steunen
  • Minpunten
  • Prijs
Mooie set in combinatie met bar en subwoofer. Compleet mooi en helder geluid