Denon HEOS 1 HS2 Duopack Zwart Reviews

DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK ZWART REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 180 reviews
558,-

REVIEWS

Sorteer op:
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
geweldig product!
 | 10-04-2020
  • Pluspunten
  • makkelijk installeren
  • geluid
  • vormgeving
Erg goed, makkelijk te installeren en wat een top geluid!
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Heerlijk
 | 24-02-2020
  • Pluspunten
  • Wifi als Bleutooth
  • installatie en bedieningsgemak
  • mooi geluid
  • plug en play
  • compact
  • Minpunten
  • niet meer verkrijgbaar ?
Wat een geluid in zo een boxje
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtig product toch alweer een tijdje op de markt maar nog steeds up to date
 | 23-02-2020
  • Pluspunten
  • makkelijk bedienings gemak.
  • simpel samen te voegen met ons draadloos netwerk .
  • Goed geluid.
  • Minpunten
  • eigenlijk niet product voldoet aan onze verwachtingen.
Boven al gegeven.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top product
 | 10-02-2020
  • Pluspunten
  • goed geluid
  • Heos makkelijk te bedienen
  • werkt met de denon versterker
  • Minpunten
  • eerste keer verbinding maken ging niet zo makkelijk
1 keer werkend is het makkelijk in gebruik multiroom funtie via heos werkt zowel met de stereo als stand alone
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Mooi geluid en gemakkelijk aan te sluiten
 | 27-01-2020
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Makkelijk aan te sluiten via app
Twee speakers gekocht die dienen als draadloze surround speakers. De Heos AVR al in bezit en via de app gemakkelijk toe te voegen aan de bestaande set. Merk geen vertraging ondanks het draadloos gaat. Geluid ook er mooi en vol van klank.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect
 | 22-01-2020
  • Pluspunten
  • Zeer goede service
  • Direct antwoord via chat
  • Minpunten
  • Geen
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Goede prijs kwaliteitsverhouding
 | 19-01-2020
  • Pluspunten
  • Go-pack mogelijkheid
  • Geluidskwaliteit
  • Compactheid
Ik heb meerdere heos-producten, waarbij ik me elke keer verbaas over de kwaliteit van het geluid. Zelfs uit de kleinste uit de reeks, met een go-pack kun je hem zelfs meenemen, naar de badkamer, buiten of ergens waar het vochtig is.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Gewoon geweldig
 | 30-10-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Mooi helder geluid
  • Makkelijk te bedienen
Fraai design en super mooi geluid een mooie uitbreiding van mij denon hs2 set. Ik hele GROOTE blij
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfecte box
 | 05-09-2019
  • Pluspunten
  • Krachtig geluid
  • Bediening eenvoudig
  • Installatie eenvoudig
  • Mooi design
De box staat in mijn slaapkamer, het geluid is top. Installeren is eenvoudig, de bediening werkt ook erg goed. Ook de samenwerking met mijn andere boxen in huis is erg goed. :)
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ideale boxen voor een kleine woonkamer
 | 05-09-2019
  • Pluspunten
  • Vol geluid
  • Installeren eenvoudig
  • Makkelijk te bedienen
  • Werkt uitstekend met spotify
Ik heb een kleine woonkamer (ca 30 m^2), het duopack heeft uitstekend geluid voor deze woonkamer. Het stereogeluid is erg goed. Installeren ging eenvoudig en ook het verbinden via spotify gaat heel goed. Op mijn bovenverdieping heb ik een enkele speaker staan, het is eenvoudig om ze allemaal tegelijk aan te zetten en/of te wisselen tussen de boxen.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Niet een vierkant pak melk !!!
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • Mooi natuurlijk geluid
  • Vormgeving
  • Mogelijkheden
  • Minpunten
  • Geen
Mooie vormgeving , veelzijdig en natuurlijk geluidsweergave
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Veel beter dan verwacht
 | 09-08-2019
  • Pluspunten
  • Mooi vol geluid
  • Mooi en solide afgewerkt
  • in en om het huis eenvoudig te gebruiken
Heb HEOS speaker aangeschaft om deze te gebruiken via mijn Marantz receiver. Er komt een erg mooi vol geluid uit de speaker en met de optionele accu is de speaker eenvoudig door het hele huis of in de tuin te gebruiken. Zelfs op vakantie ideaal, USB stick mee en spelen maar! Aanrader.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Onverwacht goed geluid.
 | 02-08-2019
  • Pluspunten
  • Flexibel
  • Geluid in verhouding tot formaat
  • Neemt weinig ruimte in
  • Minpunten
  • Niet standaard met accu
  • Prijs
Deze Heos samen met AV reciever gekocht. Ter vervanging van stereoset in keuken en als extra geluidsbron in tuin. Simpel te installeren en zeer flexibel te gebruiken. Een aanwinst.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super fijne speaker; goed geluid en makkelijk in het gebruik.
 | 24-07-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Draagbaar (met accu erbij gekocht)
  • Wifi verbinding, bluetooth feature en aux ingang
  • Minpunten
  • De eerste set up verliep niet vlekkeloos
  • Niet het mooiste design
Ik ben erg tevreden over dit product. Het geluid is van hoge kwaliteit, volume kan lekker hoog en ook erg fijn dat de bass kan worden aangepast met de equalizer in de app. Ik heb ook de accu erbij gekocht zodat ik de speaker in m’n huis naar verschillende kamers kan dragen. Dit werkt voor mij erg goed, ik kan nu gemakkelijk muziek luisteren in de badkamer, slaapkamer etc.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Goed geluid, app valt tegen.
 | 18-07-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bouwkwaliteit
  • plattetv goed service
  • Minpunten
  • app kan beter
De speakers zijn van goede kwaliteit. Het app kan wel beter. Het is ook niet mogelijk om het automatisch af te laten spelen als je een aux input koppelen.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Heel blij mee, goed geluid.
 | 19-06-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Mogelijkheid
Samen met mijn heos 7 boxen is dit een fijne extra box voor in de keuken. En apart neem ik hem mee naar buiten door de oplaadbare batterij.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie set Heos speakers
 | 15-06-2019
  • Pluspunten
  • goed geluid
  • mooi design
  • makkelijk te installleren
  • makkelijk uit te breiden
  • betaalbaar
  • Minpunten
  • Geen
Heb in totaal 2x een heos duo pack gekocht bij platte TV. in combinatie geinstalleerd met de heos home cinema soundbar + draadloos subwoofer. de eerste 2 speakers bij de tv aan de muur geinstalleerd en de andere 2 aan de muur bij onze bank. geluid is zeer mooi. vooral als je een film aan het kijken bent. geluid is makkelijk en mooi aan te passen via de app
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK ZWART REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Werkt goed samen met de reeds aanwezig soundbar, subwoofer en ander Denon HEOS 1 HS2
 | 13-06-2019
Aanvulling op bestaande set en maakt het hierdoor compleet.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
matig
 | 04-06-2019
Ik kan het gebruiken voor mijn tv geluid ,waarvoor ik het heb aangeschaft, het geluid komt iets later dan de voor speaker of ik een echo put zit.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fijn geluid
 | 03-06-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Accu komt nog bovenop de aanschafprijs
Goed product het enige nadeel is dat de accu los aangeschaft moet worden!