Denon HEOS 1 HS2 Duopack Zwart Reviews

DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK ZWART REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 172 reviews
398,-
329,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfecte box
 | 05-09-2019
  • Pluspunten
  • Krachtig geluid
  • Bediening eenvoudig
  • Installatie eenvoudig
  • Mooi design
De box staat in mijn slaapkamer, het geluid is top. Installeren is eenvoudig, de bediening werkt ook erg goed. Ook de samenwerking met mijn andere boxen in huis is erg goed. :)
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ideale boxen voor een kleine woonkamer
 | 05-09-2019
  • Pluspunten
  • Vol geluid
  • Installeren eenvoudig
  • Makkelijk te bedienen
  • Werkt uitstekend met spotify
Ik heb een kleine woonkamer (ca 30 m^2), het duopack heeft uitstekend geluid voor deze woonkamer. Het stereogeluid is erg goed. Installeren ging eenvoudig en ook het verbinden via spotify gaat heel goed. Op mijn bovenverdieping heb ik een enkele speaker staan, het is eenvoudig om ze allemaal tegelijk aan te zetten en/of te wisselen tussen de boxen.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Niet een vierkant pak melk !!!
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • Mooi natuurlijk geluid
  • Vormgeving
  • Mogelijkheden
  • Minpunten
  • Geen
Mooie vormgeving , veelzijdig en natuurlijk geluidsweergave
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Veel beter dan verwacht
 | 09-08-2019
  • Pluspunten
  • Mooi vol geluid
  • Mooi en solide afgewerkt
  • in en om het huis eenvoudig te gebruiken
Heb HEOS speaker aangeschaft om deze te gebruiken via mijn Marantz receiver. Er komt een erg mooi vol geluid uit de speaker en met de optionele accu is de speaker eenvoudig door het hele huis of in de tuin te gebruiken. Zelfs op vakantie ideaal, USB stick mee en spelen maar! Aanrader.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Onverwacht goed geluid.
 | 02-08-2019
  • Pluspunten
  • Flexibel
  • Geluid in verhouding tot formaat
  • Neemt weinig ruimte in
  • Minpunten
  • Niet standaard met accu
  • Prijs
Deze Heos samen met AV reciever gekocht. Ter vervanging van stereoset in keuken en als extra geluidsbron in tuin. Simpel te installeren en zeer flexibel te gebruiken. Een aanwinst.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super fijne speaker; goed geluid en makkelijk in het gebruik.
 | 24-07-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Draagbaar (met accu erbij gekocht)
  • Wifi verbinding, bluetooth feature en aux ingang
  • Minpunten
  • De eerste set up verliep niet vlekkeloos
  • Niet het mooiste design
Ik ben erg tevreden over dit product. Het geluid is van hoge kwaliteit, volume kan lekker hoog en ook erg fijn dat de bass kan worden aangepast met de equalizer in de app. Ik heb ook de accu erbij gekocht zodat ik de speaker in m’n huis naar verschillende kamers kan dragen. Dit werkt voor mij erg goed, ik kan nu gemakkelijk muziek luisteren in de badkamer, slaapkamer etc.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Goed geluid, app valt tegen.
 | 18-07-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bouwkwaliteit
  • plattetv goed service
  • Minpunten
  • app kan beter
De speakers zijn van goede kwaliteit. Het app kan wel beter. Het is ook niet mogelijk om het automatisch af te laten spelen als je een aux input koppelen.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Heel blij mee, goed geluid.
 | 19-06-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Mogelijkheid
Samen met mijn heos 7 boxen is dit een fijne extra box voor in de keuken. En apart neem ik hem mee naar buiten door de oplaadbare batterij.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie set Heos speakers
 | 15-06-2019
  • Pluspunten
  • goed geluid
  • mooi design
  • makkelijk te installleren
  • makkelijk uit te breiden
  • betaalbaar
  • Minpunten
  • Geen
Heb in totaal 2x een heos duo pack gekocht bij platte TV. in combinatie geinstalleerd met de heos home cinema soundbar + draadloos subwoofer. de eerste 2 speakers bij de tv aan de muur geinstalleerd en de andere 2 aan de muur bij onze bank. geluid is zeer mooi. vooral als je een film aan het kijken bent. geluid is makkelijk en mooi aan te passen via de app
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK ZWART REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Werkt goed samen met de reeds aanwezig soundbar, subwoofer en ander Denon HEOS 1 HS2
 | 13-06-2019
Aanvulling op bestaande set en maakt het hierdoor compleet.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
matig
 | 04-06-2019
Ik kan het gebruiken voor mijn tv geluid ,waarvoor ik het heb aangeschaft, het geluid komt iets later dan de voor speaker of ik een echo put zit.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fijn geluid
 | 03-06-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Accu komt nog bovenop de aanschafprijs
Goed product het enige nadeel is dat de accu los aangeschaft moet worden!
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Een prima compacte audio box
 | 03-06-2019
  • Pluspunten
  • Geluids qualiteit
  • Gebruiksgemak
  • 2 kleuren leverbaar
  • Lang aansluit snoer voor voeding
  • Minpunten
  • Go-pack is relatief duur die je hier op aan kan sluiten
Ik vind het een prima geluidsdrager. Hij ouds groter dan dat ik gedacht had, maar dat moet ook wel om er een goed geluid uit te krijgen. Alle tonen zijn prima die er uit komen. Gebruiksgemak is top met de heos app. Ik heb er nu 2 staan die je goed geluid in stereo geven, dit komt omdat je ze in de heos app in stereo kan zetten. Deze zou je ok kunnen gebruiken met de heos bar om een suroundsound te krijgen. Installatie gaat vlot en makkelijk. Het go-pack dat je er op aan kan sluiten zout vast prima werken alleen heb ik die nog niet vanwege de hoge prijs hiervan.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK ZWART REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Prima boxen, onopvallend en stevig.
 | 30-05-2019
  • Pluspunten
  • Snel te verplaatsen
  • Spatwaterdicht
  • Mooie stereo bij 2 stuks
  • Lang stroomsnoer
  • Minpunten
  • Geen knopje voor volgend nummer
Fijne boxjes, wel wat prijzig, maar zeer goede kwaliteit. Handig dat je ze overal in huis en tuin in het stopcontact kan aansluiten en dan doen ze het (via wifi). Spatwaterdicht, dus bij een tuinfeestje verhuizen ze gewoon naar buiten, tussen de plantjes. Je kunt het volume op de app aanpassen of op het boxje zelf. Verbeterpuntje: volgende en vorig nummer kunnen kiezen via het boxje zelf (kan nu alleen via je app op de telefoon)
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Super geluid!
 | 30-05-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Draadloos
  • Minpunten
  • Geen ingebouwde accu
In combi gekocht als homecinema Heos 5.1. Hiervoor de Samsung homecinema maar wat een enorm verschil! Twijfelde tussen Heos en Sonos. Maar door de fijne hulp van Justin van PlatteTv gekozen voor de Heos en tot nu toe echt geen spijt! Helemaal blij mee! Gekocht voor het gebruik met de Samsung the Frame. Maar afzonderlijk ook goed te gebruiken. Nu uit willen breiden voor in de keuken en de veranda. De Heos voor overal muziek in het huis een echte aanrader.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Cool
 | 09-05-2019
  • Pluspunten
  • Uitstekend geluid
Simpel en goed geluid
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooi product
 | 07-05-2019
  • Pluspunten
  • Mooi
  • Bediening gemak
  • Minpunten
  • Ze vallen uit
Had al de heos soundbarr , wou wat meer surround , de HS1 staan prima . Heb alleen een vervelend probleem , ze vallen steeds even uit ! Ik schrijf dit toe aan mijn wifi ,maar heb ook contact met tele2 en heos hier over .
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch geluid, mooie design. Goede aankoop
 | 02-05-2019
  • Pluspunten
  • Prijs zeer aantrekkelijk in duopack
Mooi geluid uit een toch kleine box.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Krachtpatser in een klein jasje
 | 01-05-2019
  • Pluspunten
  • Compacte vormgeving
  • Helder geluid
  • Koppelbaar aan versterker
  • Mobiel door batterij
  • Eenvoudig te bedienen
  • Minpunten
  • Even wennen aan het koppelen aan de HEOS App
Mooie speaker welke goed aansluit bij mijn Denon - Heos versterker. Een sterk team. Ook op zichzelf levert de speaker een grote bandbreedte met sterk laag en mooi hoog. Een unieke combinatie in bescheiden jasje.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top product
 | 27-04-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geen
Een klein speaker met volwassen geluid