U bevindt zich in:
Denon HEOS 1 HS2 Duopack Wit Reviews

DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 173 reviews
398,-
329,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Snel,goed en goedkoop
 | 26-06-2017
Prima speakers voor een prima prijs
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Klasse!
 | 25-06-2017
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super mooie set voor een prima prijs!
 | 18-06-2017
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Prijs
  • Vormgeving
  • Usb/bluetooth aansluiting
  • Service van PlatteTV
  • Minpunten
  • App
  • Geen 5.1 ervaring icm home cinema soundbar
Wij hebben een Heos Home Cinema Siundbar aangeschaft en een aantal Heos 1 HS2 speakers. Prima uitleg door medewerker in filiaal Utrecht. Veel mogelijkheden. App is wat omslachtig maar werkt prima als je het eenmaal door hebt. Tip: zorg voor een goede WiFi om problemen met groeperen etc. te voorkomen. Het geluid van de soundbar en Heos 1 is prima. Jammer dat de 5.1 surround ervaring niet met tv/film kijken mogelijk is. Muziek via Spotify is geweldig. Zeer blij met deze set en stukken goedkoper dan de concurrent. Tevens heeft Heos meer mogelijkheden. Denk aan USB en Bluetooth mogelijkheden. Jammer dat de set niet vanaf de compiter kan worden aangestuurd maar dat dit altijd via de Heos App op smartphone of tablet moet.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Zeer goed geluid
 | 17-06-2017
  • Pluspunten
  • Design
  • Geluid
  • Minpunten
  • Prijs
  • De app
Goed geluid maar in combi met de soundbar laat het instellen en de kwaliteit te wensen over
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Leuke speaker met mooi geluid
 | 16-06-2017
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Leuke vorm
  • Simpel te plaatsen
  • Minpunten
  • Heos app mag uitgebreider met bijvoorbeeld sleeptimer
  • Afhankelijk van jouw wiki kwaliteit
  • Prijs
Speaker is leuk vormgegeven en heeft mooi geluid. Apple van heos kan beter en je moet een goed wifi bereik hebben. Als je route het druk heeft komen er stotteringen
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Mooie kleine speakers,goed geluid en handig dat er bluetooth ingebouwd zit.
 | 12-06-2017
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Grootte
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • De heos app werkt niet altijd even goed
Prima speakers voor een zeer gunstige prijs bij plattetv.nl
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Geweldige apparaten
 | 06-04-2017
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Robuust
  • Wifi werkt prima
  • Makkelijk koppelen van boxen
  • Neer te zetten waar jij wil
  • Minpunten
  • Prijs
  • (ont)koppelen gaat soms niet goed, maar na opniew opstarten van de app weer wel
Inmiddels heb ik 5 van deze Heos 1 HS2 speakers en ze bevallen me uitstekend. Eenmaal gekoppeld kun je ze overal neerzetten waar je 220V en WiFi-ontvangst hebt. En dan kun je muziek streamen vanaf je PC, je smartphone en van een aantal internet-streamers zoals TuneIn, Spotify. Je kunt de boxen ook koppelen zodat op al die gekoppelde speakers dezelfde muziek speelt, maar je kunt ook op elke speaker andere muziek afspelen. Alle speakers zijn met een smartphone (iOS en Android) te bedienen. Ook heb ik er 1 GoPack bijgekocht en als de zon dan schijnt, zit ik lekker buiten in het zonnetje te luisteren naar mijn favoriete muziek! Gewoon geweldig!! Ze zijn misschien wat prijzig, maar zijn dat zeker waard.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Makkelijk te instaleren
 | 10-02-2017
Makkelijk te instaleren. Jammer dat je ze niet uit kunt zetten waardoor de batterij leegloopt.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Pracht geluid, als ze het doen
 | 08-02-2017
Ik had al een soundbar van Denon en heb daar twee Heos-1 speakers bijgekocht. Als het allemaal werkt klinkt het fantastisch, helaas werkt het vrijwel nooit. Iedere dag moet ik opnieuw de speakers 'koppelen' aan de Heos-app, omdat hij ze kwijt is. In d epraktijk komt het erop neer dat ik ze alleen kan gebruiken via Spotify, niet via de app. Ben nu een maand met de Denon-klantenservice is gesprek, maar niets helpt. Ze verwijzen mij nu door naar jullie. Ik wil er graag weer van af, want nu heb ik een systeem dat niet werkt.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
nieuwe ervaring
 | 04-02-2017
  • Pluspunten
  • makkelijk in gebruik
  • klein
  • mooi geluid
  • Minpunten
  • best prijzig
Het is echt geweldig dat je nu het geluid vanuit alle hoeken hoort en ook de verschillende tonen worden onderscheiden en dat is en nieuwe ervaring van tv kijken en radio luisteren.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Topproduct, goed geluid en met Go pack overal mee naartoe te nemen.
 | 03-09-2016
  • Pluspunten
  • Compact
  • Met USB
  • Geluid
Er komt een verbazend goed geluid uit deze kleine speaker. Met de Go Pack overal mee naartoe te nemen. Ik heb de speaker in combinatie met de Heos Soundbar. Prima geluid.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig geluid uit de HEOS 1
 | 29-08-2016
Top
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Compact en prima vol geluid
 | 02-08-2016